مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

رامین جان جسته نباشی ...

آقا من می خوام یه سیستم جدید بگیرم که بازیم تا حدی جواب بده ( صرفا برای بازی نیست وگرنه کنسول می گرفتم .. )

اگه میشه تو این رنج قیمت قطعات رو بهم معرفی کن ممنون میشم ( آخه چند وقتیه از بازار قطعه دور بودم .....)
لطفا اورشم در نظر بگیر ( هم سی پی یو هم کارت گرافیک )

مدلا هم کامل بگو دیگه فردا می خوام برم بگیرم پاین ترین قیمت بهترین کیفیت .. ممنون ....

MainBoard از 90 تا 120 تومان ( حالا یکم بیشتر کمتر بود ولی امکاناتش خیلی فرق می کرد اشکال نداره بگو اگه DDR3 هم ساپورت کنه خیلی خوبه )

Cpu از 80 تا 120 تومان ( برا همش دیگه همین گزینه بالا رو در نظر بگیر )

VGA از 100 تا 130 تومان ..

Ram ( اینو مدلو ایناشو دقیق بگو چون قیمتا در یه حده تقریبا )

هارد ( اینم سرعتشو در نظر بگیر ولی حافظش برام مهمه بالای 200 گیگ باشه )

Power

دوستان دیگه هم اگه کمکی میتونن بکنن جای دوری نمیره :laughing:

یه بحث دیگم اینه که اگه با این قیمته همه رو DDR2 بگیرم بهتره یا DDR3 ؟

اگه زودتر جواب بدین مونو میشم دیگه هر گلی زدین به سر خودتون زدین ..
اگه بودجه رو کلی میگفتی خیلی بهتر میشد در کل من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7200 or e7300
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : asus p5q or p5ql-pro
VGA : xfx or inno3d 9600gso 384mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp485a

حدودا 515 520 تومن در میاد اون cpu هم 45nm هست و خوب اور میشه البته اور اول به مین بستگی داره یعنی شما هرچی بیشتر رو مین خرج کنی از اون طرف امکانات و کاراییش واسه اور بالا میره مینهای combo هم اکثرا بالای 150 تومن مایشونه و با بودجه ی شما مچ نمیشه و از اون طرف 2gb رم ddr3 در کمترین حالت حدودا 90 95 تومن در میاد و از نظر کارایی با 2gb رم با باس 800 تفاوت چندانی نداره.

ممنون رامین جان ...... آقا بودجه تو برنامه سوم تصویب شد رفت بالا ... :laughing:

یه مین برا AMD و Intel که خوب قابلیت اور داره بگو ..

بعدم Intel Q6600 بهتره یا AMD 9850 ؟
کارت گرافیکم گیگا بهتره یا XfX ؟

آقا همین موبایلتو میدی اگه میشه ؟

خوب این بودجه رو به ملت اعلام کن دیگه.:cheesygri
خوب یا بد نداریم الان اکثر برندایی که تو بازار هستن معتبر هستن و کیفیت خوبی دارن فقط بحث گارانتی مطرحه و تاثیرشو تو قیمت میذاره.

سلام
فروشنده این سیستم را به من 750 پیشنهاد داده! به نظر شما چه طوره؟با توجه با اینکه الان GTA IV ON VISTA حدود 2.5 گیگ رم میخواد بهتر نیست رمم 4 گیگ باشه؟
Cpu : Intel core 2 dou 7300 - 2.66ghz - 3 mb cash
main : Asus p5q
ram : 2*1 gb ocz gold 800 dual channel
vga : His ati radeon 4850 icq4 - 512 mb ddr3
h.d.d : Samsung 320 gb sata2 16 mb buffer
power : Green 530w real
o.d.d : Dvd-rw lite on 20x sata
case : Green magnom

من 650-700ت برای قطعات بالا دارم شما چی پیشنهاد میدید؟

آخرین ویرایش:
به نظر من خوب بهت قیمت داده (البته حدودا 10 15 تومنی بالا گفته) سیستم خوبی هم هست فقط پاور رو gp535a بردار بازده بالاتری داره.
رم رو هم میتونی جای ocz با 20 25 تومن بالاتر 4gb 2*2gb از patriot برداری.

سلام:smile:.
به نظر من خوب بهت قیمت داده (البته حدودا 10 15 تومنی بالا گفته) سیستم خوبی هم هست فقط پاور رو gp535a بردار بازده بالاتری داره.
رم رو هم میتونی جای ocz با 20 25 تومن بالاتر 4gb 2*2gb از patriot برداری.
ممنون.
فروشند گفت:Patroit الان تقلبی تو بازار زیاده و برای اور کلاک هم زیاد جالب نیست!
چه جوری اصل را از تقلبی بشناسیم؟
مورد آخر هم کیسه ! زیاد جالب نیست به نظر خودم Silent Storm بهتره.
یک ریویو از Asus P5Q و CPU E7300 بزارید.
قیمت هاشون هم بگید.
ممنون:love:.

آخرین ویرایش:
والا پاتریوت رو شرکت های مختلفی گارانتی میکنن مثل ایمانتک ، آسمان رایانه ، مهندسین فرآیند و....
شما باید ببینی گارانتیش چیه اگه ایمانتک یا مهندسین فرآیند بود حله.:biggrin1:
در مورد پاتریوت هم باید بگم که مدلای مختلفی داره شما سریه viperش رو ببین (بنچاشو) در حد سریه ballistix تو سریه crucial قابلیت اور داره و پا به پای اون جلو میره و این دلیل نمیشه که همه ی مدلاش ضعف داشته باشن.
در حال حاضر پاتریوت نسبت به قیمتش کیفیت و کارایی خوبی داره.
از p5q هم review نتونستم پیدا کنم یعنی هست ولی مدلای دیگش مثل deluxe یا pro و.... باز میگرم اگه پیدا کردم برات میذارم.
واسه e7300 هم برو به این لینک تو همون صفحه بنچا رو گذاشته انتخاب کن نتیجه رو ببین.

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/benchmarks,31.html

کیس هم سلیقه ایه و فقط به نظر خودت بستگی داره.;)

ممنون.
ولی حسابی گیج شدم!
سیستم های پیشنهادی از دوستان مختلف:
ram : 2*1 gb ocz gold 800 dual channel
power : Green 530w real
case : Green Silent Storm
ram : 2*2 gb patroit 800 dual channel
power : Green 535w real
case : Silnet Storm
Cpu:E7300
Main:Biostar TP45 HP
Vga:Gainward HD4850
Ram:2x1 GB Gskill 1066 CL5 OR Crucial Ballistix 800 CL4
HDD:250 GB Western OR Hitachi
Power:Thermaltake 500W Active
Case:Green Silent Storm
ODD:DVD-RW Liteon OR Pioneer
Cpu:E7200
Main: abit IP43
Vga:Gainward 9800GT
Ram:4x1GB Patriot
HDD:320 GB Seagate
Power:CoolerMaster450W Active
Case:Green Silent Storm
ODD:DVD-RW Pioneer
از سری وایپر ینچ بده + سری Blood iron جدید اومده ! قیمت جدیده چنده؟
من خودم اطلعات زیادی ندارم ولی بیان میکنم!
چیزی که تایید 100 درصد شد CPU E7300 که همتون اونو پیشنهاد دادید.
مورد دوم مین دو نفر P5Q و 1 نفر Biostar tp45 و یک نفر abit ip45 !
خوب مین p5q به نظر خودم مین خوبیه و کیفیت ساخت بالایی داره و Biostar هم مین خوبیه تو اورکلاک هم خوب جواب داده و abit ap43 هم چیزی ازش نمیدونم.
خوب من توی مین یک مین با کیفیت و طول عمر بالا + مناسب برای اورکلاک و نکته ی مهم تر آینده است ! اگر خواستیم رم عوض کنیم محدودیت نداشته باشیم.
رم ! به نظر خودم مقدار رم بیشتر تاثیرش بیشتر از رم 2 گیگ با باس 1066 یا مثلا 800 است و یک برند حرفه ای تر ! رم های ocz و g.skill فوق العاده هستند ولی گرون و برای اور هستند.
ضمنا من در آینده نیز 2 3 سال اینده سیستم را دست تغییر میدم !(میخوام فقط تغییر بدم و چیزی عوض نشه اضافه بشه!)
و یک سوال دیگه ! من الان 2 گیگ 1066 ببندم 2 سال دیگه هم 2 گیگ 1066 ببندم چه طوره؟!باتوجه به این موضوع هر چی مین حرفه ای تر باشه بهتره !
مورد اخر اینکه 9800 حدود 30 درصد از 4850 ضعیفتره توصیه میشه؟!
در مورد برند gainward دمای این برند با چیپست 4850 چنده؟(من میخوام iceq 4 ببندم که برای اورکلاک راحت تر باشم.)
ازتون میخوام همه چیزومو به مو برام توضیح بدید اطلاعاتم بره بالا !
ممنون

آخرین ویرایش:
ببین اگه اهل اور هستی و فقط اور برات مهمه biostar رو بردار ولی اگه کیفیت و نمیدونم کارایی و ..... همه رو با هم میخوای p5q بردار مشخصه.
تو اور هم هر چی باس رم به باس cpu نزدیک تر باشه شما راحت تر میتونی فرکانسارو تغییر بدی مثل همین 1066 .
بطور کلی از نظر کارایی باس 800 با باس 1066 تفاوت چندانی نداره و فقط قیمت بالاتر 1066 هست همین.
تفاوت 4850 با 9800gtx هم 30 درصد نیست کمتره بنچاشون خوب ببین متوجه میشی کارتای ati از نظر اور تعریف چندانی ندارن و محدود هستن اینه که اگه به فکر اور کارت هستی 4850 نتیجه ی خوبی نداره.

ساده بگم اور (تو سخت افزار کامپیوتر) یعنی بالا بردن توانایی یه قطعه برای بالابردن کارایی سیستم بدون هزینه ی اضافه یا مجبور کردن یه قطعه برای کار در فرکانسی بالاتر از فرکانس پیش فرض اون قطعه.
مثل اور cpu ، ram ، vga و.....
بطور مثال شما یه cpu داری که 100 تومنه و دوست داری که کاراییش در حد یه سی پی یو 200 تومنی بشه حالا شما با اور این cpu میتونی کاراییش بدون هزینه ی اضافه بالا ببری حالا این اور میتونه در حالت حداکثر قرار بگیره (نهایت توان cpu) یا مثلا 10 درصد بالاتر و......

ممنون
خوب BioStar بر میدارم چون اور مهمه + رم G.Skill 2 Gig Bus 1066 -- در اینده (1 2 سال)4 گیگ میکنمش.!
تا اون موقع قیمت رم 2 گیگ میشه 20 تومان!:d
منظورم 9800GT بود نه 9800GTX به هر حال ممنون.یکی از دوستانم میگفت اگه بایوس را آپدیت کنی(4850)دماش عادی میشه و خوب و جا برای اور کلاک داره و BioStar هم خوب اور را ساپورت میکنه.
(ولی منو دو دل کردی 9800GTX یا 4850؟)(قیمت GTX 285 برند زوتک !)حالا کدوم در حالت عادی بهتره؟!
در آخر ممنون:x

خوب بین 9800gt و 4850 کاملا مشخصه که 4850 سرتره شک نکن.
دمای 4850 مشکلی براش ایجاد نمیکنه ولی خوب راه داره برای اینکه بشه دماشو کم کرد مثل همین آپدیت بایوس کارت.
بین 4850 و 9800gtx هم گفتم تفاوت کارایی زیاد نیست (شاید 4850 سریعتر عمل کنه) ولی خوب چون الان تو بعضی برندا مثل zotac قیمت gtx مناسب شده با توجه به پشتیبانی 9800gtx از physix ، دمای کمتر ، قابلیت اور بالا و.... میتونه انتخاب خوبی باشه در کل بستگی به خودت داره.
gtx280 با برد zotac هم الان 565 تومن در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or