مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به همگی...
من یه سیستم جدید خریدم به این مشخصات :

CPU : AMD Phenom 9850 ~2.5GHz
RAM : 2046MB 800Mhz
Hard Drive : 320GB SATA2
VGA : XFX 8800 GT AlphaDog Edition
Power : 230V
Main : GiGA GA-MA770-DS3

حالا من یه مشکلی دارم ...
در حالت عادی که دارم بازی می کنم یا کار گرافیکی سنگین می کنم بعد از 10 دقیقه (بی برو برگرد) کامپیوتر یا کلا خاموش میشه (که تا از برق نکشمش روشن نمی شه) یا ریست میشه یا فرز میشه (که باید ریست کنمش یا درست بشه) و اگر هم حدود 20 دقیقه به کامپیوترم دست نزنم، صفحه آبی میشه و میگه : آخرین دستبرد در سخت افزار یا نرم افزار با سیستم شما همخونی نداره.
من خیلی تحقیق کردم...
یکی گفت از رمه ، یکی می گفت پاوره ، یکی می گفت مادربرده...
کلا من که گیج شدم...
پیشنهاد می کنید چیکار کنم ؟
در ضمن می شنیدم اگه بخوام Ramـه Gaming بزارم (مثل OCZ) ببندم باید مادربرد رو عوض کنم...
چه مادربردی پیشنهاد می کنید ؟

سلام به همگی...

در حالت عادی که دارم بازی می کنم یا کار گرافیکی سنگین می کنم بعد از 10 دقیقه (بی برو برگرد) کامپیوتر یا کلا خاموش میشه (که تا از برق نکشمش روشن نمی شه) یا ریست میشه یا فرز میشه (که باید ریست کنمش یا درست بشه) و اگر هم حدود 20 دقیقه به کامپیوترم دست نزنم، صفحه آبی میشه و میگه : آخرین دستبرد در سخت افزار یا نرم افزار با سیستم شما همخونی نداره.
من خیلی تحقیق کردم...
کلا من که گیج شدم...
در ضمن می شنیدم اگه بخوام Ramـه Gaming بزارم (مثل OCZ) ببندم باید مادربرد رو عوض کنم...
پاورتون برای این سیستم خیلی خیلی کمه
رم هم مشکلی نداره شما بهراحتی میتونید عوض کنید مادر بورد شما هم رم تا باس 1066 ساپورت میکنه

سلام به همگی...

من خیلی تحقیق کردم...
کلا من که گیج شدم...
مشخصه ی قدرت پاور ولت ینست وات است ببین پاورت چند وات است؟!
به نظر من مشکل از کارت گرافیکه.

مشخصه ی قدرت پاور ولت ینست وات است ببین پاورت چند وات است؟!
به نظر من مشکل از کارت گرافیکه.
منظور همون W بود:biggrin1:...
اشتباه لپی بود :p
یعنی چی ؟ یعنی کارتم با مادر برد سازگار نیست ؟
در ضمن من تا آخرین Fix ها و Driver های کارت گرافیکمو ریختم...

من خیلی تحقیق کردم...
کلا من که گیج شدم...
جدا پاورت 230 واته مطمئنی ؟
خوب سیستم بیچاره حق داره خاموش شه با 230 همینکه روشن میشه خودش کلی یه دیگه بیاد بالا که......
خوب به نظر من پاورت خیلی ضعیفه در حد فاجعه.:o
اگه بتونی با یه پاور دیگه امتحان کنی خیلی بهتر میشه نظر داد ، 8800gt حداقل یه 450w میخواد شما میتونی green gp485a یا gp535a رو در نظر بگیری.
در ضمن رم گیمینگ چه ربطی به مین داره کی گفته ؟
نه ربطی به مین نداره. (درصدش خیلی کمه)

مانیتور

سلام دوستان من تو پستايي كه قبلا داده بودم قيمت چندتا مدل سامسونگ رو خواسته بودم كه كسي هم جواب نداد من چون از شهرستان ميخوام خريد اينترنتي كنم ميخواستم فرق قيمتشو بدونم كه اگه گرون در مياد خودم بيام تهران و بخرم

2253BW
2232GW
2232BW
245T

اگه ميشه قيمت اين مدلا رو بگيد و اگه تلفني هم از يكي از نماينگي هاي فروش مانيتور سامسونگ رو داريد بذاريد اينجا تا من استفاده كنم باتشكر

يه سوالم داشتم اين بود كه مانيتورهاي ال جي با همين خصوصيت چرا اينقدر ارزونتر از سامسونگ هستند واقعا سامسونگ پول اسمشو ميگيره يا اينكه نه كيفيتش بالاتره

آخرین ویرایش:
سلام.
210 تا 265 - 70 بیشتر نشه !(تاکید)
برای این قطعات
Ram
Hard
Cpu
Vga
Power
Main
Odd(dvd rw)
tnx
ممنون ضمنا سرعت خوب برای کار و اینرتنت و دیدن فیلم hd مناسب باشه !
tnx
منظور همون W بود:biggrin1:...
اشتباه لپی بود :p
در ضمن من تا آخرین Fix ها و Driver های کارت گرافیکمو ریختم...
اشتباه میکنی اصلا اگه پاورت این باشه نیابد سیستم روش بشه !!
منظورم اینه که تحمل کارهای سنگین را نداره !(رستارت میکنه فرییز و از این قبیل مشکلات)

2253BW
2232GW
2232BW
245T

اگه ميشه قيمت اين مدلا رو بگيد و اگه تلفني هم از يكي از نماينگي هاي فروش مانيتور سامسونگ رو داريد بذاريد اينجا تا من استفاده كنم باتشكر

يه سوالم داشتم اين بود كه مانيتورهاي ال جي با همين خصوصيت چرا اينقدر ارزونتر از سامسونگ هستند واقعا سامسونگ پول اسمشو ميگيره يا اينكه نه كيفيتش بالاتره
2253 BW : 360
اون 2232 نسخه های GW و BW هم طرفای 240 تا 270 هستند.
سامسونگ هم بزرگترین سازنده LCD هست و پول اسمشو نمیگیره و کیفیتش به نسبت ال جی خیلی بیشتره.تو مانیتور فعلا سامسونگ حرف اول رو میزنه.

نه اینطور نیست سامسونگ بزرگترین تولید کننده صفحه ی lcd تو دنیا هستش.
شما بهتره زنگ بزنی سام سرویس حالا یا نمایندگیه شهرتون یا نمایندگیه مرکزی از اونا بپرسی.
این نمایندگی هاش تو تهرانه.

http://www.samservice.com/agents/sales/7

سلام.
210 تا 265 - 70 بیشتر نشه !(تاکید)
نمیشه حالا 300 بشه ؟؟!!:biggrin1:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e2180 or e2200
RAM : patriot or kingstone 2gb 800 or 2gb 667
MAIN : ecs g33t-m2 or g31t-m
VGA : n/a
HDD : samsung or maxtor 250gb 4mb
ODD : nec or liteon
POWER : green gp485a or gp430a

اینا رو هم حدودا 300 305 تومن در میاد اگه خواستی کمتر بشه میتونی cpu رو e2180 یا 2160 در نظر بگیری حدودا 7 یا 8 تومن و پاور رو هم 430 در نظر بگیری که اونجا هم 4 یا 5 تومن کم میشه.
پیشنهاد میکنم گرافیک نگیری چون چیز خوبی نمیتونی برداری بجاش یکی از اون مینا رو بردار که گرافیک آنبرد هستن و بعدا یه گرافیک ردیف بگیر بنداز روش.

فرق بین e2180 و e2200 چه قدره؟(ریویو)
رم هم خوبه اما تقلبیش تو بازار هست چه جوری تشخیص بدیم اصله !
مین هم که هیچ چیزی ازش نمیدونم یک ریویو ازش بده !
vga که روی خود مین هست میتونه فیلم hd پخش کنه؟!
هارد اگه 160 باشه مشکلی نیست چه قدر فرقشون هست؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or