خوب مینت معلوم نیست که چیه شما مدل دقیقشو بگو.قطعاتی مثل رم کارت گراف CPU
مادربوردم هم ASUS X-Series هست
نکات:
مادربوردم اسلات PCI-E نداره و منم ترجیحا نمی خوام مادربورد رو عوض کنم تا روی تجهیزات دیگه بیشتر کار بشه
CPU ای ام دی باشه بهتر نیست؟ چون شنیدم واسه گیمینگ بهتره اما مصرف برقش بیشتر از intel هست.
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU:amd athlon X2نظر شما با این چیه و چه مدلیشو بگیرم
Graphic Card:دقیقاطلاع ندارم چون هم زیاده هم متفاوت ولی یه مدتی از مارک های تنب و البترون که هم ارزونه هم مردم ازش راضین خوشم اومده بود حالا نظر شما چیه
RAM:OCZ Gold/Value Pro 2Gb-بازم با نظر شما
خوب با توجه به اینکه میگی pcie هم نیست پس دور کارت گرافیک رو یه خط ردیف بکش چون چیز خوبی پیدا نمیکنی.
رم و cpu رو هم گفتم باید مدل مینت معلوم باشه تا بشه نظر داد.
اون پاوری که بهت پیشنهاد دادم همین الانشم زیاده پس نگران عوض کردن یا اضافه کردن اون قطعات نباش.دوست بسیار گرامی از راهنمایی ارزشمند شما بسیار ممنونم . و بخصوص در مورد مونیتور 22کهمیشم بسیار لذت بردم :laughing: . همون 19 رو در نظر می گیرم . q9450 رو اگر بگیرم و یا یه هارد 500 دیگه بخوام بعدا اضافه کنم , پاور پیشنهادی شما تغییری نخواهد کرد ؟
بازم ممنون :rose:
خوب الان یه مشکل هست اونم اینکه شما با همون 250 اون قطعات و مین رو میخوای یا اینکه بودجتو واسه مین میخوای بیشتر کنی ؟شما توی همون قیمتی که گفتم یک مینی بگید که AMD ساپورت کنه و PCI-E از اون قیمتیم که گفتم بالاتر نره
یکم بیشتر توضیح بده.

میشم بسیار لذت بردم :laughing: . همون 19 رو در نظر می گیرم . q9450 رو اگر بگیرم و یا یه هارد 500 دیگه بخوام بعدا اضافه کنم , پاور پیشنهادی شما تغییری نخواهد کرد ؟