مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام،
این مشخصات یه سیستمه، می‌خوام ببینم دقیقا چقدر قیمت می‌خوره،‌ کارکردش حدودا 3 ماه هستش (کل قطعات) و این‌که با 500-600 تومن خرج (جدا از فروش سیستم) تا چه حد میشه سیستم ارتقاء داد
bdp2ky.jpg

ممنون

سلام،
این مشخصات یه سیستمه، می‌خوام ببینم دقیقا چقدر قیمت می‌خوره،‌ کارکردش حدودا 3 ماه هستش (کل قطعات) و این‌که با 500-600 تومن خرج (جدا از فروش سیستم) تا چه حد میشه سیستم ارتقاء داد
bdp2ky.jpg

ممنون
اونو نميدونم چند قيمت ميخوره.
در مورد ارتقا سيستم هم شما دقيقا بگيد چه قطعاتي ميخوايد تا بشه نظر داد.;)

من خودم الان لیست قطعه بهت میدم خب بری تو خودت درم ببندی :دی اینی که میخوام رو این سیستم قیمت بزارم برا اینه که این سیستم + 500 تومن ببینم چقدر میشه روش کار کرد

سلام،
قیمت دقیق قطعاتت رو ندارم (بعضیاشو) ولی حدودی میتونم بهت بگم :
cpu : 20-25
ram : باسش معلوم نیس
mian : 35-40
vga : 65-75
hdd : (اگه ide باشه) 15-20

در کل ما حدودی 135 حساب میکنیم (بدون رم) که جمعا میشه 730 740 اگه فقط کیس میخوای من اینو بهت پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8500 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3 or biostar tp45 hp
VGA : his-sapphire hd4850 or inno3d-biostar 9600gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp535a

اینا رو هم حدودا 790 795 تومن در میاد میتونی کارت گرافیک رو 9600gt هم در نظر بگیری که حدودا 45 50 تومنی کم میشه.

Hey Guys

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی من فقط میخوام کیس رو عوض کنم میخواستم بدونم بهترین سیستمی که بشه حداکثر با 200-250 تومن جمع کرد چیه
خیلی ممنون

دوستان عزیز سلام
من با کمک , و راهنمایی اساتید این بخش می خوام این سیستم را تهیه کنم :
Cpu : INTEL Q9300
RAM : CRUCIAL 4GB 2*2 GB 800
MAIN : ASUS P5Q – DELUXE
VGA : SAPPHIRE HD4850
HDD : SAMSUNG 500 GB 32MB
CASE : GREEN GALAXY
MONITOR : SAMSUNG T220
KEYBORD: FARSSOO FCR-9100FP
1-چه پاوری را انتخاب کنم
2-قیمت تقریبی این سیستم چنده ؟
3-مونیتور 22 اینچ برای روی میز زیاد بزرگ نیست؟
ممنون از راهنمایی شما

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی من فقط میخوام کیس رو عوض کنم میخواستم بدونم بهترین سیستمی که بشه حداکثر با 200-250 تومن جمع کرد چیه
خیلی ممنون
خوب اگه دقیقترش کنی که مثلا چه قطعاتی رو میخوای عوض کنی و اینا خیلی بهتر میشه.
دوستان عزیز سلام
من با کمک , و راهنمایی اساتید این بخش می خوام این سیستم را تهیه کنم :
1-چه پاوری را انتخاب کنم
ممنون از راهنمایی شما
1-تو خرید پاور کارت گرافیک تاثیر زیادی داره تقریبا میشه گفت با نوع کارت گرافیک میشه پاور رو براحتی در نظر گرفت (البته در کنار بقیه قطعات) 4850 حداقل یه 450 میخواد که با توجه به این سیستم من green gp535a رو پیشنهاد میکنم حدودا 52 53 تومن در میاد.
2-این سیستم حدودا (قیمت مانیتور رو ندارم) بدون پاور 1075 1080 در میاد اگه بتونی جای q9300 هم q9450 رو در نظر بگیری خیلی ردیف میشه. (البته به نظر من)
3-22 اینچ به نظر من زیادی بزرگه یه 19 هم کافیه با 22 احتمالا در آینده چشمات این شکلی میشه. :eek:
22 واسه کسی خوبه که یه کنسولی چیزی داشته باشه بعد بشینه باهاش زندگی کنه وگرنه توجیح منطقی نداره.

آخرین ویرایش:
الان IC2 Quad Q9650 چنده تو ایران ؟
42.gif

اصلا تو ایران اومده ؟
میگن اومده ولی من ندیدم. (قیمت هم ندارم)
قیمت رم patriot 2gb 800 ارزون نشده ؟ الان چنده؟
منظورت از ارزون شدن چیه ؟
این مدل پاتریوت تو رنج 1 تا 3 تومن نوسان داره (فعلا که اینجوریه) الان هم 2 تا 1gbش حدودا 44 45 تومن و 1 دونه 2gbش 41 42 تومن مایشه.

قطعاتی مثل رم کارت گراف CPU
مادربوردم هم ASUS X-Series هست
نکات:
مادربوردم اسلات PCI-E نداره و منم ترجیحا نمی خوام مادربورد رو عوض کنم تا روی تجهیزات دیگه بیشتر کار بشه
CPU ای ام دی باشه بهتر نیست؟ چون شنیدم واسه گیمینگ بهتره اما مصرف برقش بیشتر از intel هست.
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU:amd athlon X2نظر شما با این چیه و چه مدلیشو بگیرم
Graphic Card:دقیقاطلاع ندارم چون هم زیاده هم متفاوت ولی یه مدتی از مارک های تنب و البترون که هم ارزونه هم مردم ازش راضین خوشم اومده بود حالا نظر شما چیه
RAM:OCZ Gold/Value Pro 2Gb-بازم با نظر شما

1-چه پاوری را انتخاب کنم
1-تو خرید پاور کارت گرافیک تاثیر زیادی داره تقریبا میشه گفت با نوع کارت گرافیک میشه پاور رو براحتی در نظر گرفت (البته در کنار بقیه قطعات) 4850 حداقل یه 450 میخواد که با توجه به این سیستم من green gp535a رو پیشنهاد میکنم حدودا 52 53 تومن در میاد.
2-این سیستم حدودا (قیمت مانیتور رو ندارم) بدون پاور حدودا 1075 1080 در میاد اگه بتونی جای q9300 هم q9450 رو در نظر بگیری خیلی ردیف میشه. (البته به نظر من)
3-22 اینچ به نظر من زیادی بزرگه یه 19 هم کافیه با 22 احتمالا در آینده چشمات این شکلی میشه. :eek:
22 واسه کسی خوبه که یه کنسولی چیزی داشته باشه بعد بشینه باهاش زندگی کنه وگرنه توجیح منطقی نداره.

دوست بسیار گرامی از راهنمایی ارزشمند شما بسیار ممنونم . و بخصوص در مورد مونیتور 22که :eek: میشم بسیار لذت بردم :laughing: . همون 19 رو در نظر می گیرم . q9450 رو اگر بگیرم و یا یه هارد 500 دیگه بخوام بعدا اضافه کنم , پاور پیشنهادی شما تغییری نخواهد کرد ؟
بازم ممنون :rose:

قطعاتی مثل رم کارت گراف CPU
مادربوردم هم ASUS X-Series هست
نکات:
مادربوردم اسلات PCI-E نداره و منم ترجیحا نمی خوام مادربورد رو عوض کنم تا روی تجهیزات دیگه بیشتر کار بشه
CPU ای ام دی باشه بهتر نیست؟ چون شنیدم واسه گیمینگ بهتره اما مصرف برقش بیشتر از intel هست.
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU:amd athlon X2نظر شما با این چیه و چه مدلیشو بگیرم
Graphic Card:دقیقاطلاع ندارم چون هم زیاده هم متفاوت ولی یه مدتی از مارک های تنب و البترون که هم ارزونه هم مردم ازش راضین خوشم اومده بود حالا نظر شما چیه
RAM:OCZ Gold/Value Pro 2Gb-بازم با نظر شما
شما مدل دقيق مينتو بگو. اصلا AMD ساپورته يا اينتل؟
مينت pci e نداره؟:confused: پس پيشنهاد ميكنم مينتم عوض كني.
q9450 رو اگر بگیرم و یا یه هارد 500 دیگه بخوام بعدا اضافه کنم , پاور پیشنهادی شما تغییری نخواهد کرد ؟
همون پاوري كه گفت مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or