من چون خودم هم درگیر تهیه سیستم هستم برام پرسش پیش اومد که با توجه به خواسته دوستی که شما این قطعات رو بهشون پیشنهاد دادید مبنی بر "داشتن قابلیت پشتیبانی از نسل بعد" ، لذا بهتر نیست مادربرد اولی هم که توصیه کردید مثل دومی بتونه حافظه DDR5 رو پشتیبانی کنه؟ چون اونطور که من بررسی کردم مادربردی که DDR4 هست دیگه نمیشه روش حافظه DDR5 روش نصب کرد (؟)
قیمت مدل نام قطعه هجده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(هجده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 7700X)CPU شش میلیون و ۵۰ هزار تومان COOLER MASTER MASTERLIQUID PL240 Flux COOLING هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(دوازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME X670-P AM5)MotherBoard سه میلیون و ۸۹۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB
(Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB)RAM پنجاه و نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ASUS TUF RTX 3080 Ti O12G 12GB GDDR6X VGA یک میلیون و ۹۳۰ هزار تومان WD Blue 3.5" 7200 RPM 2TB HDD دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان SAMSUNG 980 M.2 500GB SSD - - ODD چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GREEN GP800B-HP EVO GOLD Power سه میلیون و ۱۵۰ هزار تومان GREEN Z5 SURENA Case صد و هشت میلیون و ۷۲۰ هزار تومان جمع کل (تومان) —
سلام من رم روی سیستم
رم دسکتاپ 16 گیگابایت OCPC مدل X3 RGB BLACK DDR4 3600MHz
PRO B660M-A DDR4 مادربورد
حالا میخوام 16 گیگ دیگه اضافه کنم حتما باید از این برند باشه یا یک برند دیگه باشه میشه بعد این 3600 گه اون رمی میگیرم 3200 باشه مشکلی پیش نمیاد لصفا راهنماییم کنید
سلام آقا فرشید
یه سیستم با بودجه ۳۰ تا ۴۰ تومن برای طراحی میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنین.
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| هشت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان (شش میلیون و ۲۵۰ هزار تومان) | Intel Core i5 12400F BOX (Intel Core i5 11400F) | CPU |
| شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومان) | ASUS PRIME B660M-A D4 (ASUS PRIME H510M-A) | MotherBoard |
| دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz | RAM |
| دوازده میلیون و ۶۵۰ هزار تومان (هفده میلیون تومان) (نوزده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان) | ASUS TUF GTX 1660S O6G 6GB GDDR6 (ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6) (ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6) | VGA |
| یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
| یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | WD Green SN350 240GB | SSD |
| ۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GREEN GP600A-GED | Power |
| دو میلیون و ۱۱۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
| - | جمع کل (تومان) | --- |
من چون خودم هم درگیر تهیه سیستم هستم برام پرسش پیش اومد که با توجه به خواسته دوستی که شما این قطعات رو بهشون پیشنهاد دادید مبنی بر "داشتن قابلیت پشتیبانی از نسل بعد" ، لذا بهتر نیست مادربرد اولی هم که توصیه کردید مثل دومی بتونه حافظه DDR5 رو پشتیبانی کنه؟ چون اونطور که من بررسی کردم مادربردی که DDR4 هست دیگه نمیشه روش حافظه DDR5 روش نصب کرد (؟)
اتفاقا مدلی که گفته شد هم بخاطر پنلش طیف رنگی بالایی رو پوشش میده و فقط کالیبره میخواد احتمالا، مدلایی که شما نام بردید هم با کیفیتن، اما قدیمیترن و کالیبره شدن، اونا هم برای طراحی مناسبن.
نه متاسفانه نه پردازنده و نه رمهای جدید با این مادربرد سازگار نیستن و شما بجای سیستم پیشنهادی بهتره بر اساس قطعات فعلی و بودجه ی تخمینی خرید رو انجام بدی.
مثلا یه سیستم رده میانی با این مشخصات:
قیمت مدل نام قطعه چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)Intel Core i3 12100F BOX
(Intel Core i5 11400F)CPU شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)ASUS PRIME B660M-A D4
(ASUS PRIME H510M-A)MotherBoard دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz RAM دوازده میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
(هفده میلیون تومان)
(نوزده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان)ASUS TUF GTX 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6)
(ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6)VGA یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان WD Green SN350 240GB SSD ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان GREEN GP600A-GED Power دو میلیون و ۱۱۰ هزار تومان GREEN Z1 ARIO Case سی و سه میلیون و ۶۵۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
انتخاب مادربرد بستگی به امکانات جنبی، قطعات دیگه و بودجه کلی سیستم هم داره و به تنهایی نمیشه مدلی توصیه کرد.
اما اگر پردازنده سری K باشه بهتره یه مدل از Z690/Z790 و پشتیبانی DDR5 از ایسوز یا MSI انتخاب کنید که مطابق با نیازتون باشه، مثلا Prime Z790 A WIFI DDR5 که با تم سفید همخونی داره.
ممنون.
خب core i3 نسل 12 از core i7 نسل 8 قوی تره؟ از لحاظ قیمتی چقدر فرق میکنن؟
برای سوییچ ها switch puller هست برای خود دکمه یا کی کپ های کیبورد keycap puller ، البته یه سری مدل هم داره که دو کاره هست جفتش رو باهم دارهآقا اسمه این چنگ های که سویچ های(مشکی-قرمز...... )کیبورد رو در میاره چیه؟
تو دیجیمالا میزنم چیزی نمیارهبرای سوییچ ها switch puller هست برای خود دکمه یا کی کپ های کیبورد keycap puller ، البته یه سری مدل هم داره که دو کاره هست جفتش رو باهم داره
سخت پیدا میشه. جادو کیبورد رو ببین.تو دیجیمالا میزنم چیزی نمیاره
اسمه دیکه ای داره؟
سلام
بهترین nvme ssd برای طول عمر چی پیشنهاد میکنید؟ سرعتش خیلی برام مهم نیست طول عمرش مهمه
متاسفانه این چیزا تو ایران خیلی سخت پیدا میشه ، همون سایتی که دوستمون گفتن ببینید ممکنه موجود داشته باشهتو دیجیمالا میزنم چیزی نمیاره
اسمه دیکه ای داره؟
اگر امکانش هست یه اس اس دی NVME 512 تا 2 تومن پیشنهاد بدید.
سرعتش فقط برام مهمه اگر با سرعت خوب نمیشه گرفت با این مقدار 256 پیشنهاد بدید. (یا اگر با هزینه کمی بیشتر میشه مشکلی نداره)
یدونه هم 120 گیگ ساتا ارزون پیشنهاد بدید.
بودجمو میبرم بالاتر پس. ممنون.اگه سرعتش براتون مهمه که نباید پیش شرط قیمت رو براش بزارید.
سریعترین های بازار الان WD 850X و SAMSUNG 990PRO/980 Pro هستن که زیر 500 گیگابایتی هم ارزش خرید نداره کلا برای راندمان بهینه داشتن. 500 گیگی 980PRO الان حدود 4 تومن هست و 990 هم فقط یک ترابایتی و بالاتر داره.
120 گیگی ساتا هم فقط متفرقه هست و ارزش خرید ندارن، اما 240 گیگی میشه WD Green رو انتخاب کرد.