مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

هر دو مارک خوبی هستن خودم OCZ دارم و کاملا راضی هستم
گرافیک هم بستگی به بودجه شما داره
شما بودجه رو برای گرافیک بگین دوستان بهترین انتخاب رو بهتون معرفی می کنن

دوستان این giga ga-ep45-ds3 قیمتش چنده؟
رم ddr 3 رو ساپورت می کنه؟
نه ddr2 ساپورت هستش قیمتش هم حدودا 175 180 تومن هستش.
حالا من patriot بگیرم یا ocz کدومش بهتره؟
دیگه با این 4gb رم راحتم می تونم بازی ها را رو تنضیمات بالا بازی کنم گرافیک من هم
geforce 8600 512mb هست؟
شما الان چقدر رم رو سیستمت داری ؟
گفتم 2gb هم کافیه با 4gb میتونی پرواز کنی هردو مارک خوبی هستن اگه تونستی بیشتر خرج کنی ocz بگیر.
اینم بگم که انتظار نداشته باش با 8600gt و 4gb رم بتونی رو آخرین تنظیمات و جزئیات بازی اجرا کنی کارتت یه کارت متوسط رو به پایین هستش (حالا نمیدونم ddr2 هستش یا ddr3) و حداقل کارت پیشنهادی واسه بازی به حساب میاد.
خواهشا یه مقایسه ای بین این دو مادر برد برام بذارید .میخوام بدونم ایا مادر برد اولی مثل دومی کراس فایر رو 8x 8x ساپورت میکنه یا نه. و از نظر چیپست قابل قبول هست یا خیر؟
من ازشون مقایسه پیدا نکردم ولی اولی که چیپش g31 هستش و جزو چیپ های ارزون قیمت اینتل به حساب میاد و cf رو در حالت 16x4x پشتیبانی میکنه.
میشه یه مقایسه از9850 AMD Phenom و q6600 بزارید
برو به این لینک تو همون صفحه لیست بنچا رو گذاشته خودت انتخاب کن و نتیجه رو ببین.

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/benchmarks,31.html

خواهشا یه مقایسه ای بین این دو مادر برد برام بذارید .میخوام بدونم ایا مادر برد اولی مثل دومی کراس فایر رو 8x 8x ساپورت میکنه یا نه. و از نظر چیپست قابل قبول هست یا خیر؟
2323_l.jpg

DSC_4350-ok(resized).jpg
اقا من سر اسلات pci با این p45Ta مشکل دارم .فقط و فقط یه دونه اسلات بزرگ pci داره.و این واسه من خیلی بده.چون اگه بخوام این مادربرد رو بخرم خیلی به دردسر بزرگی دچار میشم. پس متاسفانه از این مادر برد صرف نظر باید بکنم.و این p5kpl مثل اینکه تازه تو بازار اومده.و میخوام بدونم که شما میگی 16x 4x به طورکلی یعنی درحالت تک 16x ولی درحالت cross 4x میشه.و تو سرعت پردازش تاثیر پیدا میکنه.ایا قدرت دو کارت رو در حد اینکه چشم گیر باشه میاره پایین یا نه میشه باهاش سر کرد.قیمتش هم 82 هزار تومان هست.مرسی از راهنماییتون.

منظورت رو از یه دونه اسلات بزرگ متوجه نمیشم P45t-a دوتا pci داره و دوتا pcie x1 مشخصه.
g31 هم cf رو در حالت 16x4x پشتیبانی میکنه یعنی یکی از کارتا 16x و یکی دیگه 4x.

ایول .دستت درد نکنه.supra جان به نظرت اینو بگیرم.؟اگه بخوام 4 گیگ رم بندازم روش با باس 1066 خیلی طول میکشه. وخیلی هم رم گرون درمیاد.fsb سی پی یو هم که خدا روشکر خوبه. 1600 هست.و فکر کنم یه 4 5 سالی این مادربرد جواب بده.حالا با توجه به این حرفهام و راهنماییهای خوبت ok هست این مادربرد؟:cheesygriشرمنده که اینقدر سوال پیچت میکنم.:love:

ایول .دستت درد نکنه.supra جان به نظرت اینو بگیرم.؟اگه بخوام 4 گیگ رم بندازم روش با باس 1066 خیلی طول میکشه. وخیلی هم رم گرون درمیاد.fsb سی پی یو هم که خدا روشکر خوبه. 1600 هست.و فکر کنم یه 4 5 سالی این مادربرد جواب بده.حالا با توجه به این حرفهام و راهنماییهای خوبت ok هست این مادربرد؟:cheesygriشرمنده که اینقدر سوال پیچت میکنم.
والا من قبلا هم گفتم این مین با توجه به قیمت و امکاناتش انتخاب ردیفیه به نظر من بگیر.
فقط اینو بگم که تو مین های ecs از اور تعریف چندانی نشنیدم. (البته اگه برات مهمه)
بوجه من را برا کارت گرافیک زیر 300 تومن فرض کنید
حالا یه کارت گرافیک معرفی کنید؟
تا 200 بهترین انتخاب hd4850 هستش حدودا از 245 داره تا 280 تومن من his یا sapphire رو پیشنهاد میکنم.

سلام دوستان من دوباره اومدم و دوباره با سوالاتم سر شما را درد میارم
شرمنده
فقط یک سوال البته میدونم به این قسمت مربوط نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید و جوابم را بدید .
روزی که سیتم را خریداری کردن می خواستم خودم اسمبل کنم چون بلد بودم ( آخه خودم کافی نت دارم ;) ) وقتی CPU را گرفتم مغازه دار گفت بزار خودم روی مین جا بزنم تا مطمئن شم و بعد هم هیت سیک را قرار داد من بهش گفتم این هیت سینک اهتیاج به خمیر سلیکن نداره گفت نه و زیر هیت سینک را نشونم داد 2 عدد بر آمدگی نقره ای رنگ بود گفت اینها همون کار را انجام میده حالا به نظر شما گفته این فروشنده درسته ؟ خودم خمیز نزنم ؟ ( CPU من e4600 CORE 2 DUO هست .)

سلام
میگم کارت گرافیک AGP تا چه شماری هست منظورم اینه که تا چه سری هست من که تا بیشتر از GFORCE 6200 ندیدم اگه هست یکی تمام سری هاشو واسم میزاره همراه قیمتش تو بازار ایرن خیلی خیلی ممنون میشم:love: منتظرم:love: قربان شما:love:یا علی:love:

منظورم asus p5kpl هستش ها؟;) درضمن اینم بگم من اهل اور نیستم.:blushing:
خوب چرا p45t-a رو نمیگیری ؟
شاید سوالم ماله این تاپیک نیست اما اگه میشه بگید رم در بالا بردن فریم بازی تاثیر دارد؟
بی تاثیر نیست ولی به تنهایی هم تاثیر زیادی نداره.
فقط یک سوال البته میدونم به این قسمت مربوط نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید و جوابم را بدید .
روزی که سیتم را خریداری کردن می خواستم خودم اسمبل کنم چون بلد بودم ( آخه خودم کافی نت دارم ;) ) وقتی CPU را گرفتم مغازه دار گفت بزار خودم روی مین جا بزنم تا مطمئن شم و بعد هم هیت سیک را قرار داد من بهش گفتم این هیت سینک اهتیاج به خمیر سلیکن نداره گفت نه و زیر هیت سینک را نشونم داد 2 عدد بر آمدگی نقره ای رنگ بود گفت اینها همون کار را انجام میده حالا به نظر شما گفته این فروشنده درسته ؟ خودم خمیز نزنم ؟ ( CPU من e4600 CORE 2 DUO هست .)
اگه منظورت از اون برآمدگی ها اینه :

intel-lga775-stock-cooler.jpg

که اون برجستگی همون خمیر سیلیکون هستش و نیازی نیست که دوباره خمیر بزنی.
سلام
میگم کارت گرافیک AGP تا چه شماری هست منظورم اینه که تا چه سری هست من که تا بیشتر از GFORCE 6200 ندیدم اگه هست یکی تمام سری هاشو واسم میزاره همراه قیمتش تو بازار ایرن خیلی خیلی ممنون میشم:love: منتظرم:love: قربان شما:love:یا علی:love:
دوست عزیز سوالت رو یجا مطرح کن من تو تاپیک مشاوره کارت به سوالت جواب دادم.

گرونه و منم مشکل پولی دارم. حالا این asus جواب کارمو میده.یه کراس فایر معمولی و یه سی پی یو fsb 1333 یا 1600 و 3 گیگ هم رم بندازم و از این جور چیزا.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or