amir_minus
کاربر سایت
درود بر شما امیرجان!:biggrin1:
1- با اینکه کارت 3870x2 کارت بسیار مناسب و پر قدرتی هست اما حق با شماست، اگه میشه کارت بهتر و قویتر را به ایشون معرفی کنید.
2-کارت 9600 روی حالت مدیوم افت فریم در بازی کرایسیس نداره عزیز!
3-مشکل گرمای کارتهای HD4850 و HD4870 را میشه با یکی دو فن خفن برطرف کرد. دیگه سازندگان این کارتها از من و شما بیشتر حالیشون میشه! نمیان کارتی رو بسازن که بدلیل این مشکل فروشش کم بشه:biggrin1:
4-اون مینی که من گفتم را شما به مشخصاتش نگاه کن سپس بیا بگو آشغاله، ببخشیدا شما داری الان بچه هارو سردرگم میکنی! چون این مینبورد که فراتر از قیمتش هست، بهترین مینبورد برای ایشون هست با اون همه امکانات و قابلیت اوورکلاک بالا و قیمت بسیار مناسب:biggrin1:
5- کارت های گرافیک PNY چرا بی ارزشه؟!:confused: این کارتها قابلیت اوور کلاک و کیفیت بالایی دارن و از Inno3d هم اصلا صغیفتر نیستن. تازه من خودم کارت 8600 Inno3d دارم اصلا هم این کارت رو نمیشه زیاد اوورکلاک کرد و تا کمی اوورکلاکش کنی دچار مشکل و پایین آمدن بازدهی اش میشه.
6- در مورد پاور باید بگم که پاور مناسبی برای ایشون هست و هیچ مشکل و کمبودی هم نداره و پاور بهتر از این تنها قیمتش بیشتره و بدرد ایشون نمیخوره:biggrin1:
در مورد توصیه اخر شما هم چشم زین پس بیشتر دقت میکنم![]()
1-منظور منم از اول همین بود"
2-من اصلا حرفی از 9600GT آوردم.
گفتم که Cross Fire 4850 رو آخرین تنظیمات Crysis افت فریم داره و حرفی از Medium نیاوردم.3-HD4850 به کنار,HD4870 که کولینگ مناسبی داره(ولی دمای این دو کارت نزدیک همه)مردم هم بیکار نیستن که فن اصلی کارتو در بیارن و فن دیگه ای روش نصب کنن یا فن اضافی کنارش بزارن,هر چند که مشکل با این کارها هم حل نمیشه.:cheesygri
4-من نگفتم آشغاله,گفتم ارزش خرید نداره.Biostar TP45 HP با ثبت رکورد اورکلاک و بهره گیری از چیپ P45 و Cross Fire بصورت X8X8 PCI-E 2.0 و قیمت مناسب ارزش خیلی بیشتری نسبت به P5K-EPU داره.حالا شما برو تمام مشخصات P5K-EPU رو نگاه کن ببین با TP45 HP اصلا قابل مقایسه هست؟؟؟:cheesygri
5-همه کارتا اور میشن و این تنها به یه برند خاصی مربوط نمیشه.با قیمت 210 تومن که شما 9600GT رو پیشنهاد میدی آدم میره 9800GT میخره که قیمتش 220 تومنه.
مشکل اور شما هم با Inno3d مربوط به خودتون میشه و اطلاع نداشتن از نحوه کار.
6-این پاور اصلا برای سیستم خاصی پیشنهاد نشده بود.ایشون گفتن این پاور کارایش چطوره منم جواب دادم.نه گفتم کمبود داره و نه گفتم بهترینه.قیمتش هم 75 تومنه و شما گفتی 120 تومنه(45 تومن اختلاف
)به نظر شما این چیرو نشون میده؟؟خودتون جوابشو بهتر میدونیندر مورد صحبت بعدی باید بگم که دقت در انتخاب قطعات فقط مربوط به شخص شما نمیشه.من و همه کاربران باید دقت و اطلاعات کافی داشته باشیم تا حداکثر راهنمایی رو برای اعضا بکنیم.
آقا سیستم من اینه:
4گیگ رم
CPU: Intel Core 2 2.33
VGA: 8500
Mainboard: GIGABYTE - P35-DQ6
دوستان گرافیک رو میخام ارتقا بدم.... شما ها چیزهای دیگه ای رو باسه ارتقا پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کارت رو عوض کن.بقیه قطعات اصلا مشکلی ندارن.
کارت چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزی میخام که تفتوتش رو بفهمم وقتی دارم کرایسیس بازی میکنم....
الان شما میگی کرایسیس رو روی مدیوم میشه با 9600 اجرا کرد.... من با 8500 هم روی مدیوم و آنتی آلازینگ 2 اجرا میکنم....
بستگی به هزینه ای داره که میخوای برای کارت بزاری:
9600GT:170 Toman
9800GT:220 Toman
HD4850:250 Toman
9800GTX:330-340 Toman
HD4870:350-360 Toman
بهترین تو قیمت و کارایی سری HD4800 هستن.
8500GT هم نمیتونه Crysis رو راحت اجرا کنه.
دوستان دیگه نظر نمی دن؟بالاخره چند تا نظر بهتر از یکیه
در ضمن از amir_minus هم که جواب دادن ممنونم.
همون قطعاتی که پیشنهاد دادم عالیه.
خواهش میکنم

x945pl