ازحرف هات پیداس که میگی پی سی نگیر خوب 360 بگیرم + اینکه 300 تومن هم خرج کیس کنمدیگه وقتی سری 5000 بیاد یک عدد از کارتهاش ، از کراسفایر 4870 هم قویتر میشه و دیگه نیازی به کراسفایر پیدا نمی کنی ، (البته اگه سنت شکنی نشه و سری 5000 بیاد !!) در نتیجه P5Qرو باهاش مواجه میشی. برداشت من اینه که کراسفایر زیاد بدرد نمی خوره و هر سال کارتهای گرافیک بهتر میاد و دیگه نیازی به کراس فایر نیست. البته P5Q که قابلیت کراس فایر نداره به صرفه تر هست و قیمت کمتری داره ، پس انتخاب خوبیه. اگه شما به کراسفایر علاقه داری من سری X2 یا همون کارت گرافیک دو هسته ای رو بهت معرفی می کنم که خیلی بهتر از کراسفایر هست. این مدل 4850X2 هم که داره میاد انتخاب جالبیه. البته باید پول جالبی هم برای خریدش بدی!!
چون کراسفایر باید پاور ، مادربرد و سی پی یو و رم قوی داشته باشی تازه باید کیس خیلی خنکی هم داشته باشی.میشه اینطور بیان کرد که![]()
الان خرید 4870 بصرفه تره با مادربرد معمولی و در اینده هم یه کارت 4870x2 یا مشابه 2 هسته ای اون رو همون مادربرد معمولی .انتخاب مناسب تری هست.پس یه خوبی دیگه هم داره که پول زیاد برا مادربورد کراسفایر نمیدی .تکنولوژی همه شرایط رو تغییر میده.
تا سال آینده iCore x7 ها هم تا حدی فراگیر شدن و با توجه به بودجه ای که احتمالا می خواهی خرج کنی معقول خواهند بود.
به عنوان مثال سری قبلی 3850 در مقایسه با 4850 واقعا کم میارن ، بنابرانین هیچ تضمینی نیست سال آینده دوتا کارت 4870 بتونه از لحاظ قیمت/کارایی با کارت های سری جدیدتر - با وجود تکنولوژی های جدید گرافیکی و مخصوصا پردازش فیزیکی - رقابت کنه.
!
کیس 70 ت(Silent Storm)
هارد 250 گیگ هیتاچی ؟(45 تومان (فکر کنم)
رم 2 گیگ پاترویت ؟45 تومان (فکر کنم)
سی پی یو ؟اینتل چه مدلی؟!
گرافیک 8600gt gddr3 256 mg ت برند xfx or zotac؟؟؟؟100 تومان
مین asus or abit ؟؟
دی وی دی رایتر ؟ 30 تومن لایت وان
اسپیکر لاجیتک ایکس 540 قیمت؟
میخوام کلا اینا 500 درآد!