مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز درسته که Assassins بازی ای هست که CPU خوبی میخواد ولی تو جزییات پایین CPU شما توان اجرای راحت بازی رو داره و باید بیش از 40 فریم بگیری.(با پایین آوردن تنظیمات بازی فشار به روی CPU شما هم کم میشه).

من رو سیستم داداشم که سی پی یوش AMD 4000X2 هست(در حد Cpu شما) رو تنظیمات پایین حداقل بیش از 50 فریم میگیرم پاورشم Point Of View 500W هستش و کارتشم 8800GT.

مشکل از کارت و رمت و مینت که نیست.من شکم در درجه ی اول به Power و بعد به Cpu میره.
حالا به حرف من هم نری پاورت رو عوض کنی.ولی اگه یه پاور خوب از یکی گیر بیاری و تست کنی بهتر مشخص میکنه که مشکل از کجاست.

موفق باشی.
سلام
منكه گفتم تو تنظيمات پايين هم اين مشكل رو دارم

یکی از دوستام رم patriot انداخته بود روی p5k-se می گفت رندر میکنه(نمی دونم یعنی چی:biggrin1:)بعد عوض کرده kingstone انداخته ردیف شده.چرا؟کدوم بهتره؟
یه سوال دیگه: ایم مین بورد برای e8400 و 4850 کم نیست؟اگه اهل اور و cf نباشه آدم.

سلام ;)
من میخوام یه
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000

بگیرم .
خوبه:confused:؟ در حد e8400 هست؟!؟هر دو 3ghz هستن
الان یه 3800 دارم 2.1ghz... با مین m2n4-sli

مانیتو در حد 250 تومان چی بگیرم؟!؟
این خوبه؟کنتراس 10000:eek: ,ولی سرعت پاسخ دهیش 5 ms:(
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=110
یا اگه میگید سامسونگ بهتره, کدوم مدل؟!
:love:مرسی

آخرین ویرایش:
اگه کارت های 170 تومنی همه بازی های موجود رو با جزیات بالا اجرا میکنن چرا پیشنهاد خرید 4870 360 تومنی داده میشه؟
یکی منو روشن کنه:punish:

9600GT حداقل کارتی هستش که بتونه بازیها رو با جزییات نسبتا خوب اجرا کنه.همین الان هم تعدادی از بازیها هستن که 9600GT نمیتونه عالی اجراشون کنه.

یکی از دوستام رم patriot انداخته بود روی p5k-se می گفت رندر میکنه(نمی دونم یعنی چی:biggrin1:)بعد عوض کرده kingstone انداخته ردیف شده.چرا؟کدوم بهتره؟
یه سوال دیگه: ایم مین بورد برای e8400 و 4850 کم نیست؟اگه اهل اور و cf نباشه آدم.

نمیدونم منظور دوستت چی بوده.ما از رمهای King و Patriot یه مدل نداریم که نظر بدم.

P5K-SE ارزش خرید نداره,مین بدی نیست ولی الان با یه مقدار بالاترش میتونی مین های بهتری بگیری.

سلام ;)
من میخوام یه
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000

بگیرم .
خوبه:confused:؟ در حد e8400 هست؟!؟هر دو 3ghz هستن
الان یه 3800 دارم 2.1ghz... با مین m2n4-sli

بزرگترین اشتباهه خرید 6000X2.به E8400 هم نمیرسه.AthlonX2 6000 قدرتش مثل E6550-E6600 هستش.

شما که 3800X2 داری اور کن بشه 6000X2.بعدشم اگه میخوای یه پردازنده دو هسته ای AMD رو با Intel Core2 مقایسه کنی رو پردازنده AMD تقریبا 600Mhz اضافه کن میشه Intel.یعنی 6000X2 باید فرکانسش بشه 3600MHz تا با E8400 بتونه رقابت کنه.

موفق باشید

یعنی چی رندر میکنه ؟ بیشتر توضیح بده.
برای چی باید p5k-se برای اون cpu و کارت گرافیک کم باشه کی اینو گفته نه هیچ ربطی نداره الان یه مین 70 تومنی هم از cpu های 1 میلیونی اینتل پشتیبانی میکنه به نظرت عجیبه.
مانیتو در حد 250 تومان چی بگیرم؟!؟
این خوبه؟کنتراس 10000:eek: ,ولی سرعت پاسخ دهیش 5 ms:(
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...ght=768&ID=110
یا اگه میگید سامسونگ بهتره, کدوم مدل؟!
:love:مرسی
مانیتور میتونی bw1932 پلاس یا gw1932 پلاس رو در نظر بگیری.

دوستان بهترین LCD Wide 21 اینچ الان توی بازار چی هست ؟
بالاترین کیفیت رو می خوام ترجیحا سونی
تا 350/400 چی پیشنهاد می دید ؟
ممنونم
دوست عزیز در عرصه مانیتور سامسونگ حرف اول رو میزنه.
من بهت 2253BW رو پیشنهاد میکنم.طرفای 370 هزار تومان.

cpu= intel p4 HT tech- em64t 3200 2m l2catch

mainboard= intel d945 plrn - em64t support

vga= 256 7600 gs geforce albatron pci-e

ram = 2* 512 mb kingmax 667 bus

این سیستم منه که ازقطعات اورجینال تشکیل شده و بازی Assassin's Creed را تا آخرین حد گرافیکی اجرا
کرد با کیفیت خوب اما تو رزولیشن بالا یه کم اسلو موشن می شد

اگه بخوام ارتقا بدم کودومارو عوض کنم؟

cpu= intel p4 HT tech- em64t 3200 2m l2catch

mainboard= intel d945 plrn - em64t support

vga= 256 7600 gs geforce albatron pci-e

ram = 2* 512 mb kingmax 667 bus

این سیستم منه که ازقطعات اورجینال تشکیل شده و بازی Assassin's Creed را تا آخرین حد گرافیکی اجرا
کرد با کیفیت خوب اما تو رزولیشن بالا یه کم اسلو موشن می شد

اگه بخوام ارتقا بدم کودومارو عوض کنم؟

با سلام و تبریک عضویتت تو سایت.

یه مقدار توضیح میدی سیستم اورجینال یعنی چی؟

:eek:دوست عزیز امکان نداره شما با سیستمتون بتونی Assassin's Creed رو با MAX جزییات بدون افت فریم شدید بیاری.شما سیستم خوف بگیری اونموقع میفهمی Assassin's Creed با تمام جزییات یعنی چی.

اگه هم بخوای ارتقا بدی باید همه رو عوض کنی.(این سیستم برای بازی های 2-3 سال پیش خوبه).

موفق باشی.

مانیتور میتونی bw1932 پلاس یا gw1932 پلاس رو در نظر بگیری.
مرسی
قیمتشون چنده؟
شما قیمت BW1953دارین؟
کنتراس 3000 برای gw 1932 کافیه؟!
چرا اون مدل lg که گفتم پیشنهاد ندادین؟؟؟
...................................................................................................
راستی یعنی 6000x2 اصلا" به صرفه نیست ..؟؟:(
یعنی باید به فکر عوض کردن مین هم باشم چون فقط amd میخوره..:(
بنظر شما چکار کنم...:confused:(p5q از cf و انتل ساپرت میکنه؟!؟)
برای 3800x2 اگه بخوام over کنم باید فنش هم عوض کنم؟؟؟؟
شرمنده اینقدر سوال کردم..:blushing::love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or