مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان اینکاره یه قطعه ی خوب لطف کنن و بهم معرقی کنن:
مادربورد:
با 4تا پرت رم که ddr3 رو ساپورت نکرد مساله ای نیست.
PCI-E 2.0
LGA 775 (دوهسته ای اینتل)
قابلیت اورکلاک CPU
برند ترجیحا ASUS
قیمت هم مناسب باشه.
============================
CPU هم E4500 بگیرم چطوره؟ نمیخوام خرج اضافی بکنم میخوام از پس اکثر بازیهای فعلی بربیاد بعدها هم اگه کم آورد اورکلاکش کنم.

Asus P5Q قیمتم 150-160 تومنه.

جای E4500 پردازنده E7200 رو بردار.قیمتش هم 125 تومنه.

با توجه به این که گفته شد تعداد هسته اهمیت نداره پس e7200 =>Q6600 ؟

بله.تو اکثر جاها Q6600 مثل یه دو هسته ای که فرکانس 2.4Ghz داره کار میکنه(E6600)چه برسه به اینکه با E8500 بتونه رقابت کنه.از اولا گفتم Q6600 فقط تو برنامه های خاص مثل 3D Mark و 3dmax یه مقدار بهتر عمل میکنه.

تو اور هم Q6600 خیلی ضعیفتر از E8500 هستش(البته اطلاعاتی در مورد اور E7200 ندارم,شایدم به پای E8500 برسه)
اگه اورکلاکر خوبی باشی E8500 رو تا 5Ghz هم میتونی اور کنی.رکورد اور E8500 بالای 6Ghz هم بوده.

امیر جان خیلی ممنون دستت درد نکنه خجالتمون دادی
راستی این بایوس official هست؟ یعنی مال خوده sapphire هست؟
این جریان بالا بردن سرعت فن خوده کارت با استفاده از پروفایل ها چیه؟
ممنون

خواهش میکنم.;)

بایوسهای ارایه شده از Techpowerup هیچ مشکلی ندارن و از صحت اونا اطمینان کامل داشته باش.(همون بایوسی که الان رو کارتت هست تو خود سایت وجود داره)
بر اساس دستوراتی که تو بایوس اعمال شده,دور فن کارت هوشمند عمل میکنه.مثلا تو دمای 60-70 درجه فن 30-40 درصد دور میزنه و نیازی به دستکاری دور فن نیست.

ASUS - P5E از P5Q delux بهتره؟ با توجه به x38 بودن ASUS - P5E ؟

8*8 با 16*16 چقدر فرق میکنه ؟( یکی از دوستان پرسید ولی جواب خاصی نگرفت )

P5E ارزش خرید بیشتری نسبت به P5Q Delux داره,مخصوصا برای کسانی که میخوان Full Cross Fire کنن.

X8X8 یه مقدار افت نسبت به X16X16 داره ولی ناچیزه و قابل چشم پوشی ولی 20-30 تومن ارزش داره تا صرف Cross Fire بصورت X16X16 بشه.

ASUS - P5E از P5Q delux بهتره؟ با توجه به x38 بودن ASUS - P5E ؟

8*8 با 16*16 چقدر فرق میکنه ؟( یکی از دوستان پرسید ولی جواب خاصی نگرفت )

تفاوت این دو تا تو رزولیشن های پپایین مثل 1280x1024 زیاد به چشم نمیاد. ولی تو رزولیشن های بالا تقریبا میشه گفت تو مانیتور های HD این تفاوت به چشم میاد. به هر حال Asus-P5e پیشنهاد میشه..

P5E ارزش خرید بیشتری نسبت به P5Q Delux داره,مخصوصا برای کسانی که میخوان Full Cross Fire کنن.

X8X8 یه مقدار افت نسبت به X16X16 داره ولی ناچیزه و قابل چشم پوشی ولی 20-30 تومن ارزش داره تا صرف Cross Fire بصورت X16X16 بشه.
P5E رو تو رایان صبا 10 تومن ارزون تر از P5Q Delux زده
منظور شما از 20 30 تومن چی بود؟؟

سلام دوستان عزیز ....سوالی دارم..و اینه که زمانی که یه کارت گرافیک مثل 4870 کراس میشه ...چه تاثیری داره....

یهنی چیه کارت گرافیک قوی میشه....تمام کارهاییهای کارت دوم مورد استفاده قرار میگیره|؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز ....سوالی دارم..و اینه که زمانی که یه کارت گرافیک مثل 4870 کراس میشه ...چه تاثیری داره....

یهنی چیه کارت گرافیک قوی میشه....تمام کارهاییهای کارت دوم مورد استفاده قرار میگیره|؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاراییش توی بعضی بازی ها بیشتر میشه
مثلا یک بازی که از Crossfire پشتیبانی می کنه در حالت تک کارت ممکنه 30 فریم بر ثانیه بده ولی در حالتی که دو تا کارت هست به 60 افزایش پیدا کنه.
اگر اون بازی از Crossfire پشتیبانی نکنه امکان داره نتیجه برعکس باشه !

کاراییش توی بعضی بازی ها بیشتر میشه
مثلا یک بازی که از Crossfire پشتیبانی می کنه در حالت تک کارت ممکنه 30 فریم بر ثانیه بده ولی در حالتی که دو تا کارت هست به 60 افزایش پیدا کنه.
اگر اون بازی از Crossfire پشتیبانی نکنه امکان داره نتیجه برعکس باشه !

میشه بازی هایی که cf رو پشتیبانی میکنند رو نام ببری؟ممنون

سلام
ميخاستم ببينم رمهاي OCZ خوبه (2*1گيگ)
بعد تايواني مشكلي نيست ذوسنوشته بود امريكايي از يارو پرسيدم گفت همشو تايوان ميزنه
بعد من يه جا ديدم نوشته بود هارد ساتا تو سرعت كپي فايل ها و بازي ها و ... سريع تره آيا اين درسته؟
بعد هارد ساتا چيه من ميخوام كامپيوترم رو اپگريد كنم و يه هارد 250 هم جزش هست
توي چند تا پست بالا توي همين تاپيك ديدم

دوستان اینکاره یه قطعه ی خوب لطف کنن و بهم معرقی کنن:
مادربورد:
با 4تا پرت رم که ddr3 رو ساپورت نکرد مساله ای نیست.
PCI-E 2.0
LGA 775 (دوهسته ای اینتل)
قابلیت اورکلاک CPU
برند ترجیحا ASUS
قیمت هم مناسب باشه.
============================
CPU هم E4500 بگیرم چطوره؟ نمیخوام خرج اضافی بکنم میخوام از پس اکثر بازیهای فعلی بربیاد بعدها هم اگه کم آورد اورکلاکش کنم.
همه رو گفتی به غیر از بودجه ، بودجت رو بگو تا کمکت کنم.
cpu هم بجای e4500 یه e7200 بردار الان شده 117 118 تومن.

تاثیرش اینه که کارایی سیستم رو تو پردازش گرافیک بالا میبره و ممکنه تو یه بازی تا 80 درصد افزایش کارایی داشته باشه و تو یه بازی دیگه نهایت 30 35 درصد.
یشه بازی هایی که cf رو پشتیبانی میکنند رو نام ببری؟ممنون
الان اکثر بازیها cf ساپورت هستن اگر هم نباشن شما یدونه پروفایل تو درایور کارت برای بازی مورد نظر میسازی و تنظیمات لازم رو انجام میدی.
سلام
بعد تايواني مشكلي نيست ذوسنوشته بود امريكايي از يارو پرسيدم گفت همشو تايوان ميزنه
بعد من يه جا ديدم نوشته بود هارد ساتا تو سرعت كپي فايل ها و بازي ها و ... سريع تره آيا اين درسته؟
ocz جزو رم های حرفه ای و باکیفیت به حساب میاد تو خریدش شک نکن.
کلا sata نسبت به ide چنتا قابلیت جدید داره مثل سرعت بالاتر که تو ide نهایت 133mb/s و تو sata نهایت 150mb/s هستش (sata2 300mb/s) یا نوع کابل ارتباطی بین هارد و مین کوچیکتر و ساده تر شده و.... الان اکثر هارد های تو بازار sata هستن و شکل قیافشون هم اینجوریه (البته کابل های ارتباطی) :

ata-sata.gif

آخرین ویرایش:
میشه بازی هایی که cf رو پشتیبانی میکنند رو نام ببری؟ممنون
یکی دو تا نیست که نام ببرم! ولی به طور منظقی باید توی سایت AMD باشه
که با اومدن هر درایور جدید بازی های جدید هم پشتیبانی می شوند.
از بازی هایی که از Crossfire (در کل Multi-GPU ) پشتیبانی می کنند این چند تا رو امتحان کردم
BioShock
Call of Duty 4 Modern Warfare
World of Warcraft
Half Life 2 : Dreathmatch
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Crysis (فکر کنم از پچ 1.1 به بعد)
Guild Wars
Unreal Tournament 3
GRID (فکر کنم)
Company of Heroes
و...
تقریبا بیشتر بازی های معروف :)
سلام
رمهای OCZ خوبند
درسته
هارد ساتا فرقی با هارد های IDE نداره فقط توسط کابل ساتا بین مادربرد و هارد ارتباط برقرار میشه که سرعت بیشتری داره
فرقشون مثل فرق پورت Serial با پورت Parallel هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or