مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان انتخاب من این بود:

دوستان من تا الان با راهنمایهاتون کمی از گیجی در اومدم و اینا رو انتخاب کردم
لطف کنید اگه قیمت ها کم یا زیاد بود بگید درستش چنده حدودی از رایان صبا زدم :

بودجه = 1.400.000

cpu=e8400 = 165t
1.دلیل انتخاب : فکر میکنم فعلا با شرایط بازار و وجود چهار هسته ای های 45 نانو که قیمت بالایی دارن خرید این cpu با صرفه تر هست با توجه به اینکه اگه زمانی کم اورد بعد 2سال میشه با 4 هسته ای 45 نانو عوض کرد که قیمتاش هم شکسته تا اون موقع .
(فکر نکنم مادر بردی که این زیره با 45 نانو 4 هسته ای ها مشکلی داشته باشه )

ASUS - P5Q delux = 215t
2.دلیل انتخاب : سا÷ورت 16 گیگ رم. 16 مگ حافظه bios و.....

vga :Sapphire Radeon HD 4870 =360t
3.دلیل انتخاب :راهنمایی شما و این که تا 4.5 سال علاقه ای به ارتقاا ندارم شاید بعدا که ارزون شد یکی دیگه گرفتم cf کردم.

RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 = 90t
4.دلیل :4گیگ .قیمت مناسب. از جنس و کارایش اطلاعی ندارم !

maxtor 500gb 32mb = 72t:هارد
5.دلیل نداره هارد فعلیم مکستوره مثه چرخ گوشت صدا میده البته 7 سالی از عمرش میگذره

power=GREEN - GP780B-EPS = 140t
6.دلیل :احتمال cf در اینده .قدرت و کیفیت خوب( قلب سیستمه دیگه )
(اگر این مورد خیلی دیگه قوی میشه و لزومی نداره یکی دیگه معرفی کنین که با مادربرد و کارت گرافیت و... همخوانی کامل داشته باشه و اصلا کم نیاره اگر ازش کم کردین رو قطعات دیگه اضافه کنین .ممنون میشم )

CASE : nzxt lexa blackline = 95t
یا سیلورش

monitor lcd "20
یا 19 اینچ وضوح :
1440x900
300 هزینه
گیر اساسی دارم رو این به تاریک روشن شدن و زاویه دیدش حساسم و تو بازی کم نیاره .
اینا رو از حرفای شما تو این فرم انتخاب کردم

با سلام خدمت دوست گرامی

دوستان قطعات خوبی پیشنهاد دادن,من نمیدونم چرا شما دو دل شدی.اینا رو بردار:

Intel E8500:بهره گیری از تکنولوژی 45nm,خاصیت اور بسیار بالا,فرکانس بالا,از قویترین پردازنده های دو هسته ای Desktop,حافظه Cache بالا,مصرف پایین

همین الانش E8500 تو قیمت و قدرت در برابر Core2 Quad ها بی رقیبه و در بعضی مواقع از قویترین پردازنده های Core2 Extreme هم سریعتره.و اونجوری هم نیست که مثلا اگه E8500 کم بیاره یه 4 هسته ای کارتو را بندازه(آینده نگری هم تو پردازنده های 4 هسته ای خواب و خیاله و کسانی که میگن 2 هسته ای ها نسلشون داره منقرض میشه کاملا اشتباه میکنن چون شرکتهای تولید پردازنده هنوزم به تولید پردازنده های 2 هسته ای ادامه میدن و به تازگی اینتل E8600 رو هم وارد بازار کرده.بازار کامپیوتر یه جوری شده که نمیشه گفت این قطعه چون مشخصات بالایی داره,پس از این یکی قویتره.4 هسته ای ها فقط تو چند تا برنامه خاص قویترن که اونم زیاد نسبت به 4 هسته ای بودنشون چشمگیر نیست.پردازنده های 4 هسته ها فقط آدمو به وسوسه میندازن;)
قیمت هم 185 تومن.

ASUS P5E Or Foxconn X38A Life Digital Or Abit X38 QuadGT:بهره گیری از چیپست X38 و Cross Fire بصورت X16X16.مین ASUS و Abit از رم DDR2 و دو شیار PCI-E بهره میبرن ولی Foxconn از DDR2 و DDR3 پشتیبانی میکنه و سه شیار PCI-E داره.الان رم با ظرفیت 2G کافیه,اکثر مادربوردها هم 8G ساپورت هستن که زیادم هست,16G نمیگم به درد نمیخوره ولی نه شما این مقدار رم رو میندازی و نه نیازت میشه.چیپ P45 هم قدرت و کارایی خوبی داره ولی تو Cross Fire به پای X38 نمیرسه.
قیمت ASUS و Abit تقریبا 225 تومنه.Foxconn هم 240-250 تومن.

Sapphire AMD HD4870:حرف اول تو قیمت و کارایی(شک نکن),مخصوصا مین هم که CF ساپورته.در مورد اینکه فرمودی 4850 در مقابل 4870 کارایی لازم رو نداره باید بگم که تفاوت کارت ها زیاد نیست و به چشم نمیاد(من الان 4850 رو سیستمم هستش,قبلشم 8800GT داشتم.قبل خرید 4850,وقتی بنچمارک ها رو میدیدم 8800GT حدود 10-30 فریم از 4850 ضعیفتر بود,ولی وقتی خریدمش 4850 قویتر بود ولی نه 20 فریم.خودت حساب کن تو بنچمارکها 4870 حداکثر 8-20 فریم از 4850 قویتره.عمرا تفاوت این دو تا کارت رو خیلی حس کنی)
قیمت 360-370 تومن.

Corsair XMS2 DDR2 800 4G:قیمتش 100-110 تومنه.اگه پولت زیاد اومد XMS2 DDR2 1066 بگیر.

Western Digital Or Hitachi Deskstar 500G:قیمت 80 تومن.

780W برای سیستمت زیاده(البته در حالت Cross Fire 4870)یه 650-680 پیشنهاد میشه.Green 680W قیمتش 110-115 تومنه.اگه با این مقدار تونستی مارکهای معتبر گیر بیاری Green رو بیخیال شو(به مشخصاتی مثل Active PFC و.... توجه کن چون خوب پولی داری برای پاور میدی)اگه نتونستی چیزی تو این رنج قیمت پیدا کنی همون Green رو بردار.

کیس و LCD هم سلیقه ای هستش ولی قطعات رو طوری پیشنهاد دادم که بتونی مارکهای خوبی برای این دو در نظر بگیری.

موفق و پیروز باشی.

آخرین ویرایش:
برادران محترم . دو تا سؤال داشتم! :
من مين بوردم ga-m55sli-s4 هست . جاي 4 تا رم داره . ولي ... از اين 4 تا دوتاش زرده دو تاش قرمز . چرا اين طوريه؟؟؟ اين شكافها با هم تفاوتي دارن؟؟؟؟؟؟؟
ضمن اينكه اين پاوري كه من دارم براي 4850 مناسبه؟؟؟؟؟؟؟
پاور من : پاسكال 340ou-sc4 (يه 500 w قرمز رو خود پاور زده نميدونم ديگه)

کمک در خرید سیستم

با سلام
دوستان من میخوام بین 450 تا 500 هزار تومن برای خرید سیستم هزینه کنم
شخص مغازه داری این سیستم رو پیشنهاد داده
نظرتون چیه

cpu 8400 phenom / am core3
mb asus 3anh/almas
ram 2 gig ocz 800
graphic 512 gt real 8500
power 450 real /
نظرتون در مورد این قطعات چیه
من برای کارت رسیور و بازی میخوام ضمن اینکه بیش از 500 هم نیمیخوام هزینه کنم
پس سی پی یو و گرافیک و مادربورد برام مهم هست
کل قطعات رو 530 قیمت داده
اگر ممکن هست قیمت همه قطعات رو بگید
کار من هم فوری هست ممنون میشک کمک کنید

ضمن اینکه گفته سی پی یو 3 هسته ای هست و مادربورد رو هم ایسوسیشنهاد داده و مدل Asus 3nah و گرافیک هم مدل 8500 geforce real و پاور هم 450 Real greenیشنهاد داده
کار من هم برای رسیور و بازی هست
ضمن اینکه دوست ندارم سیستمی که گرفته میشه بعدا کم بیاره یا مدل قدیمی باشه البته بیشتر از 500 هم نشه
ضمن اینکه برای من خوب بودن قطعات خیلی مهم هست ایا قطعات و قیمت مناسب هست که چند سالی راحت باشیم

من مين بوردم ga-m55sli-s4 هست . جاي 4 تا رم داره . ولي ... از اين 4 تا دوتاش زرده دو تاش قرمز . چرا اين طوريه؟؟؟ اين شكافها با هم تفاوتي دارن؟؟؟؟؟؟؟

1-شکافهای رم اکثرا با دو رنگ متفاوت طراحی میشن تا راحت تر بشه Dual کرد(مثلا اگه شما 2G رم داری و میخوای Dual کنی,اگه رم اولی رو تو شکاف زرد بندازی,رم دومی رو باید تو شکاف زرد بعدی بندازی)البته این تو بعضی مین ها استثنا هم داره.

2-HD4850 حداقل یه 450W میخواد.در مورد پاور شما اطلاعات کافی ندارم و نمیتونم نظر بدم.

با سلام
شخص مغازه داری این سیستم رو پیشنهاد داده
نظرتون چیه

cpu 8400 phenom / am core3
mb asus 3anh/almas
ram 2 gig ocz 800
graphic 512 gt real 8500
power 450 real /
نظرتون در مورد این قطعات چیه
من برای کارت رسیور و بازی میخوام ضمن اینکه بیش از 500 هم نیمیخوام هزینه کنم
پس سی پی یو و گرافیک و مادربورد برام مهم هست
کل قطعات رو 530 قیمت داده
اگر ممکن هست قیمت همه قطعات رو بگید
کار من هم فوری هست ممنون میشک کمک کنید

با سلام

مغازه داره از اون بچپون ها بوده:laughing:هم گرون بهت قیمت داده هم قطعات بیخود معرفی کرده.اینا رو بردار:

Intel Core2 E7200:125 Toman
ASUS P5K-EPU:115-120 Toman
Patriot 2G DDR2 800:45-50 Toman
Inno3d 9600GT:170-175 Toman
Acbel 470W E2:45 Toman

اینا تو حداکثر قیمت میشن 515 تومن.

حالا این سیستم دومی رو با اونی که مغازه داره پیشنهاد داده بود مقایسه کن,اصلا قابل مقایسه نیستن.نمیدونم یارو چه فکری کرده 8500 بهت پیشنهاد داده......بعد اسم خودشونو میزارن مغازه دار.

موفق و پیروز باشی.

آخرین ویرایش:
سلام supraجان واقعا دستت درد نکنه متشکرم فقط یه سوال به اون سیستمی که من توی پست قبلیم داده بودم به راحتی مچ میشه دیگه؟
بعد این که اگه خواستم cpu4هسته ای بگیرم که مشکلی نداره؟
این p5n_dتوی ایران هست؟
تو تهران کدوم مغازه این رو دارن اگه ادرسی چیزی بدی من ممنون میشمدر ضمن توی یه فروم نوشته بود که برای sliکردن جا کم میاره درسته؟
بعد فرق pciبا agp چی هستش؟

آخرین ویرایش:
با درود.
دوستان الان قویترین cpu amd موجود چیه و قیمتش چنده؟ و با کدوم cpu اینتل برابری میکنه.
من هیچ اطلاعی درباره ی cpuهای amd ندارم.

AMD Phenom™ X4 Quad Core 9950 سریعترین پردازنده شرکت AMD هستش با فرکانس کاری 2600Mhz و تکنولوژی 65nm.قدرتش تو مایه های Q6600-Q9300 هستش.تو ایران گمون نکنم اومده باشه.قیمتش هم 235 دلاره.

خوش باشی.

اون دو رنگه بودن اسلات ها بخاطر dual ساپورت بودن مین و مشخص کردن رم ها در حالت dual هستش.
پاورت رو هم به احتمال زیاد باید عوض کنی.
با سلام
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or q6600
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : asus p5k or ecs p45t-a
VGA : inno3d or palit 9600gt 512mb
POWER : green gp480a or gp530ab

اینا رو هم حدودا 555 560 تومن در میاد.

AMD Phenom™ X4 Quad Core 9950 سریعترین پردازنده شرکت AMD هستش با فرکانس کاری 2600Mhz و تکنولوژی 65nm.قدرتش تو مایه های Q6600-Q9300 هستش.تو ایران گمون نکنم اومده باشه.قیمتش هم 235 دلاره.

خوش باشی.
اگه اینطوره که اصلا نمیارزه. تازه بیاد ایران میره بالای 250 تومن.
الان میتونیم با قیمت خیلی کمتری اون CPU هایی که نام بردی رو بگیریم.
امیدوارم AMD به روزهای اوجش برگرده.:praying:

سلام supraجان واقعا دستت درد نکنه متشکرم فقط یه سوال به اون سیستمی که من توی پست قبلیم داده بودم به راحتی مچ میشه دیگه؟
بعد این که اگه خواستم cpu4هسته ای بگیرم که مشکلی نداره؟
این p5n_dتوی ایران هست؟
تو تهران کدوم مغازه این رو دارن اگه ادرسی چیزی بدی من ممنون میشمدر ضمن توی یه فروم نوشته بود که برای sliکردن جا کم میاره درسته؟
بعد فرق pciبا agp چی هستش؟
آره مچ میشه مشکلی نیست cpu چهار هسته ای هم میتونی بندازی.
بودنش که هست ولی من یکی دوتا بیشتر ندیدم شما برو پاساژ ایران احتمالا گیر میاری.
در مورد sli هم بستگی به نوع و شکل کارت داره (sli کردنش ، میخواد هر نوع کارتی باشه جا کم نمیاد یعنی مشکلی تو sli کردن نیست ولی ممکنه جای اسلاتای دیگه رو بگیره) اگه تک اسلات باشن که هیچ ولی اگه دو اسلاته باشن یه pcie x1 با یه pci جاشون گرفته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or