تو همش تاثیر داره.ببخشید من یه سوالی دارم:
الآن هارد من ide هست! میخام ببینم اگه sata 2 بگیرم میتونه تو سرعت کامپیوتر (چه ویندوز - فایل کپی کردن - چه بازی...) تاثیری بزاره؟!
سیستم هم اینه:
CPU: 2.0 2 core Intel
ram: 2gb 800
VGA: 8600gt 512
تو بازی E8400 بهتر از Q6600 جواب داده. قابلیت اورشم بیشتره. 45 نانومتری بودنش هم فقط مصرف برق و درجه حرارت رو کم میکنه.گه هنوز مصر به استفاده از 8400 هستی یه ضرب برو Q6600 بخر! زیاد رو 45 نانو بودن حساس نشو(مخصوصا که بازهای بیشتری الان 4 هسته ساپورت میکنن)
گزینه اول تا 1 سال رو راحت بالا میاره.. مگه گیم فقط Crysis هست؟به مین ربطی نداره. هر مینی که Pci-e داشته باشه میخوره.
اول اینکه هیچ کس نمیتونه دقیقا تایین کنه که یه سیستم چقدر دووم میاره.
دوم من معنیه دووم آوردنو نفهمیدم. یعنی تا کی میتونه بازیا رو با آخرین تنظیمات اجرا کنه یا تا کی میتونه بازی ها رو فقط اجرا کنه.
گزینه ی اول به یه سال دیگه هم نمیرسه. (احتمالی)
ولی گزینه ی دوم بیش از سه ساله دیگه. (احتمالی)
اونطور که من دیدم نت اونجا وصل نبودند. 3 گیگابایت 667 از 2 گیگابایت با باس 2000 هم بهتر هست. تو رم ظرفیت از همه مهمتر هست.چرا نمی تونند آپدیت کنند؟پس چیکار باید کرد؟مگه موشک می خواد هوا کنه:biggrin1:یعنی دسترسی به نت ندارند؟3 گیگ یعنی از 2gig Dual هم بهتره؟
Connect3d و Asus و Gigabyte و H.I.S و ... اینا با کیفتاشند. ارزونترین هاش Connect3d و Giga هست. گارانتی این دو تا + Sapphire از نظر من خیلی خوب هستند.4870 کدام برند مناسب تره کیفیت ساخت و این چیزا ؟
ارزون ترین و گرون ترین کدومه؟ و دست اخر کدوم برند مناسبه ؟
گارانتی چطوره چند شرکت گارانتی میکنه و کدوم بهتره ؟
گارانتی مادربرد ایسوس رو هم توضیح بدبد .
دعا گوی همه شما هستم . همیشه سلامت باشید .
فرقی ندارند که فرق دارند به طور محسوس اونم تو سری رفرنس. اگر بر حسب حرف شما باشه Gainward باید مدل Golden Sampleـش رو دور بندازه...فرقی نداره. همشون یه کیفیت دارن. فقط از نظر ظاهری با هم تفاوت دارن. ببین از قیافه ی کدوم بیشتر خوشت میاد.
ارزونتریناش GIGA و Connect3D و گروناش هم Sapphire و ASUS. (مخصوصا Asus)
درباره ی گارانتی شرمنده. اطلاعی ندارم.

گیم به جز کرایسیس. Crysis Warhead, هست. Farcry 2 هم هست.گزینه اول تا 1 سال رو راحت بالا میاره.. مگه گیم فقط Crysis هست؟
گرینه دوم هم مشکلی نداره...
من منظورم تو یه محدوده قیمت بود. اونی که شما میگید هم تو همین محدودست؟فرقی ندارند که فرق دارند به طور محسوس اونم تو سری رفرنس. اگر بر حسب حرف شما باشه Gainward باید مدل Golden Sampleـش رو دور بندازه...
خوشگلی هم که نشد حرف...![]()
من کی گفتم 4870 بدترین انتخابه و چی رو زیر سوال بردم؟4870 رو گفتن بد ترین انتخابه؟ کلن همه چی رو زیر سوال بردن

من کی گفتم 4870 بدترین انتخابه و چی رو زیر سوال بردم؟
در هر صورت اگه اشتباهی کردم ببخشید.

1-شما اول باید ببینی چی رو میخوای ارتفاء بدی یا انتظارت از ارتقاء چیه بعد برای قطعاتت تصمیم بگیری ارتقاء هم 90 درصد به مین بستگی داره (مشخصاتش چی باشه) هارد هم نیازی به تعویض نداره شما بودجت رو بگو تا کمکت کنم.با سلام خدمت شما
من قصد ارتقا سيستم داشتم ميخواستم ببينم ايا من براي ارتقا سيستم فقط بايد رم مادربرد گرافيك و سي پي يو را عوض كنم ولازم نيست هيچ قطعه ي ديگري را ارتقا بدهم در ضمن هاردم را چند ماه پيش ارتقا دادم ويك هارد 160 است ايا بايد انرا عوض كنم
2.قيمت اين قطعات الان چند است؟ 1.cpu amd x2 4200 و intel e2160 و كدام بهتر است
3.يك مادربرد خوب در حدود شصت تومان به من معرفي كنيد كه مجهز به pci express 16x باشد
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :سلام دوستان
یه سیستم 1000000 تومتنی فقط کیس چی پیشنهاد میکنید؟بعد این سیستم خفنی میشه یانه؟
تو همشون تاثیر داره ولی محسوس نیست.ببخشید من یه سوالی دارم:
الآن هارد من ide هست! میخام ببینم اگه sata 2 بگیرم میتونه تو سرعت کامپیوتر (چه ویندوز - فایل کپی کردن - چه بازی...) تاثیری بزاره؟!
سیستم هم اینه:
CPU: 2.0 2 core Intel
ram: 2gb 800
VGA: 8600gt 512
تا 200 من p5n-d رو پیشنهاد میکنم.سلام یه مادربوردی می خوام که sliباشه با هر نوع مارکی و بودجه تا 200 هزار تومن
مدل دقیقشو بنویسید.
نه فقط 2 به 1ش هست. (من که ندیدم)این molex به PCI-E یه دونه ایش هم هست؟
GTX260 هم گرون تر از 4870 هست هم ضعیف تر !جناب سوپرا جواب منو هم میداید![]()
میشه گفت یک حقیقته ! همیشه قطعات جدید و بهتر به بازار میان اگه بخوای صبر کنی که بهترین چیز رو بخری ممکنه هیچ وقت چیزی نخری! مثلا من اگه 6 ماه صبر می کردم می تونستم بجای 2 تا 3870 , دو تا 4870 بخرم به همون قیمت.در ضمن هیچ کدوم تا 2 سال هم قطعا تاپ نخواهند موند چه برسه به 4 سال!
من هم میدونم تاپ نمیونه هیچکدوم من فقط میخوام تا 4.5 سال بازی هارو اجرا کنه نه با تمام جزییاتش معمولی هم باشه کنار میام .
GTX260 هم گرون تر از 4870 هست هم ضعیف تر !
می تونه مقایسه بین این دو تا رو اینجا ببینی
قیمت GTX260 هم نزدیک 400$ هست ولی 4870 نزدیک 300$ (تو ایران نمی دونم قیمتشون چقدره)
مانیتور هم بستگی به کارت داره می تونی 19 اینچ بخری یا 24 اینچ
البته این قسمت که گفته ...
میشه گفت یک حقیقته ! همیشه قطعات جدید و بهتر به بازار میان اگه بخوای صبر کنی که بهترین چیز رو بخری ممکنه هیچ وقت چیزی نخری! مثلا من اگه 6 ماه صبر می کردم می تونستم بجای 2 تا 3870 , دو تا 4870 بخرم به همون قیمت.
ببین دوست عزیز من نمیدونم الان مشکل شما سر کل سیستمه یا فقط با کارت گرافیک مشکل داری من یه سیستم به شما پیشنهاد دادم حالا نمیدونم نظرت چی بود ولی در کل بگو الان مشکلت سر چیه ؟جناب سوپرا جواب منو هم میداید
من زمانی که 7900GT خریدم 300 تومن یک سال بعد می خواستم بفروشمش ازم حدود 100 تومن می خرید و در کل بستگی به فروشنده داره!من هم میدونم تاپ نمیونه هیچکدوم من فقط میخوام تا 4.5 سال بازی هارو اجرا کنه نه با تمام جزییاتش معمولی هم باشه کنار میام .
ولی در مورد افت قیمت شدیدش نمیشه بی تفاوت بود من اگه الا 4870 بگیرم 1 بعد ازم چند برمیدارن؟
یا نو بخوام بگیرم واسه cf قیمتش چند میشه حدودن 1 سال بعد؟
نمیخوام دیگه خیلی ضرر کنم ا.اصل مقرون به صرفه بودن
هرچند هیچ کدوم اونطور که ما میخوایم نیستن ولی کم و زیاد داره
. مثال همین سیستم که دارم باهش پست میزنم رو 7 سال پیش خریدم 850 تومن . پنتیوم 4 -1.8 .... رم 256 ....هارد 40 ... گرافیک 32 ...و...
تا الان فقط یه کارت گرافیکی گرفتم براش یه دی وی دی رایتر !!
البته اگه مینم ساپورت میکرد ارتقا میدادم سی پی یو رو
الان هم میخام یه سیستم خوب بگیرم که 5 سال بمونه برام و اگه کم اورد ارتقا بدم
ولی با این حال نمیخوام زیاد ضرر کنم
اگه الان 4870 بگیرم بعدن هم باید ارزون شده 4870 رو بگیرم برا cf ولی اگه 4850 بگیرم در اینده هم بخوام یه 4850 بگیرم فکر نمیکنم کارایی داشته باشه .!!!
نظر شما؟