مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میشه یه کارت گرافیک معمولی و رم 512 معمولی که بشه بازی رو راحت اجرا کرد نه بخام رو هاید بازی کنم رو بهم معرفی کننین بی زحمت قیمت هم بگین
دوست عزیز شما بودجت رو بگو و همینطور مدل مینت (فک کنم یه سه باری پرسیدم) رو تا کمکت کنم.
با توجه به این که 9600GT از 8800GT ضعیف تره، میشه نتیجه گرفت که HD4850 از 9600 قوی تره :biggrin1: و در حد 9800GTX .. با قیمت مناسب تر.
9600gt حدودا 7 یا 8 درصد از 8800gt ضعیفتره 4850 هم قدرتش در حد 9800gtx هست شاید هم بالاتر اینا رو ببین خودت متوجه بشی :

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=14
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=15
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=16
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=17
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=18
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=19
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=14

آخرین ویرایش:
این مادر بوردasus p5k se برای گیم مناسبه؟چند تا رم می خوره؟اگه 2 تا 1 گیگ dual channel بندازم بعدا می تونم 2 تا دیگه کنارش بذارم؟و اینکه این lga775 چیه؟خوبه بده؟:biggrin1:intel p35 چیه؟اینا خوبن؟کی از رده خارج می شن؟ببخشید من سر در نمیارم.
منظورت از برای گیم مناسبه رو متوجه نمیشم اینم یه مینه با یسری امکانات همین.
مشخصاتشم میتونی این پایین ببینی :
1705_l.jpg

مشخصات

اگه دو تا رم بندازی بعدا هم میتونی دو تا دیگه بندازی (مشخصه) ، 775 LGA هم (ساده بگم) سوکت فعلی cpu های اینتل هستش به اینصورت که روی پردازنده پینی وجود نداره و سطح زیرش صافه و پین ها روی zif socket یا سوکت مین هستش یجورایی از صدمه دیدن cpu جلوگیری میکنه.
چیپ یجورایی قلب اصلی مین هستش کنترل کلیه قطعات بوسیله چیپ انجام میشه.
p35 هم یکی از چیپ های اینتل هستش مثل 965p یا 945 یا x48 یا 915 و..... کلا نوع چیپ روی مین مشخصات کلی مین رو بالا یا پایین میکنه.

ايول بابا . نه انگار اين ATI بهتره! دو تا سؤال ديگه . قول ميدم آخريش باشه . ببخشيد اگه خيلي سؤال ميكنما . شرمنده همه هستم . (آيكون خاك كف پا!)
آخرين سؤال من (انشاء الله!) اينه كه اين گرافيك 4850 به مينم ميخوره؟
مين من : گيگا GA-M55SLI-S4

ظاهرا اين كارت گرافيك خروجي براي مانيتورهاي معمولي (هين هايي كه سوكت كابلش آبي رنگه ، اسمش يادم رفت ...) نداره . درسته؟

آخرین ویرایش:
ايول بابا . نه انگار اين ATI بهتره! دو تا سؤال ديگه . قول ميدم آخريش باشه . ببخشيد اگه خيلي سؤال ميكنما . شرمنده همه هستم . (آيكون خاك كف پا!)

ظاهرا اين كارت گرافيك خروجي براي مانيتورهاي معمولي (هين هايي كه سوكت كابلش آبي رنگه ، اسمش يادم رفت ...) نداره . درسته؟
بله میخوره به مادربردتون. برای اون هم یه تبدیل تو جعبه کارت گرافیک هستش...

جناب اينتل وبقهي دوستان! دستتون درد نكنه . مرسي . خيلي سؤال پرسيدم . اين يكي آخريشه .
شوخي كردم عزيزان! :laughing::p:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
مرسي كه با حوصله تمام سؤالام رو جواب دادين . :thumbsup: انشاءالله كه روزي يه شركت ساخت كارت گرافيك و كلا سخت افزار بزنيد و همه دور هم جمع شيم و بشيم غول سخت افزاري!!!! . :praying::blushing:
رخصت :bye:
:thanks:
رضا

آخرین ویرایش:
:biggrin1:
منظورت از برای گیم مناسبه رو متوجه نمیشم اینم یه مینه با یسری امکانات همین.
مشخصاتشم میتونی این پایین ببینی :
1705_l.jpg

مشخصات

اگه دو تا رم بندازی بعدا هم میتونی دو تا دیگه بندازی (مشخصه) ، 775 LGA هم (ساده بگم) سوکت فعلی cpu های اینتل هستش به اینصورت که روی پردازنده پینی وجود نداره و سطح زیرش صافه و پین ها روی zif socket یا سوکت مین هستش یجورایی از صدمه دیدن cpu جلوگیری میکنه.
چیپ یجورایی قلب اصلی مین هستش کنترل کلیه قطعات بوسیله چیپ انجام میشه.
p35 هم یکی از چیپ های اینتل هستش مثل 965p یا 945 یا x48 یا 915 و..... کلا نوع چیپ روی مین مشخصات کلی مین رو بالا یا پایین میکنه.

خوب این p35 , Lga775 خوبن یا بد؟یعنی از اینها جدیدتر یا قوی تر هم هست؟اینا قراره منسوخ بشن؟پس این مادربورد 4تا رم می خوره دیگه نه؟(ببخشید رنگاش فرق داره نمی تونم تشخیص بدم:biggrin1:)مرسی بازم.

:biggrin1:

خوب این p35 , Lga775 خوبن یا بد؟یعنی از اینها جدیدتر یا قوی تر هم هست؟اینا قراره منسوخ بشن؟پس این مادربورد 4تا رم می خوره دیگه نه؟(ببخشید رنگاش فرق داره نمی تونم تشخیص بدم:biggrin1:)مرسی بازم.
تمام CPUهای اینتل فعلا از سوکت LGA775 استفاده میکنن و جدیدتر نیست.:biggrin1:
p35 هم چیپست خیلی خوبیه (البته تو رده ی متوسطه) و از قابلیت Crossfire هم پشتیبانی میکنه. حالا حالا هم منسوخ نمیشه.
قویتر از اینم X38 هست و X48 که گرونترن. مخصوصا X48.
بله. 4تا رم میخوره و از قابلیت Dual Channel هم پشتیبانی میکنه. رنگاشم به همین خاطره که فرق میکنه.

تمام CPUهای اینتل فعلا از سوکت LGA775 استفاده میکنن و جدیدتر نیست.:biggrin1:
p35 هم چیپست خیلی خوبیه (البته تو رده ی متوسطه) و از قابلیت Crossfire هم پشتیبانی میکنه. حالا حالا هم منسوخ نمیشه.
قویتر از اینم X38 هست و X48 که گرونترن. مخصوصا X48.
بله. 4تا رم میخوره و از قابلیت Dual Channel هم پشتیبانی میکنه. رنگاشم به همین خاطره که فرق میکنه.
2تا سوال دیگه داشتم.تو مشخصاتش زده اگه 4گیگ رم یا بیشتر بندازی تا 3گیگ یا کمتر می خونه مگر اینکه ویندرز 64 بیتی باشه.ویندوز 64 بیتی از کجا بیاریم؟بازیها تو این ویندوزها خوب ران میشه؟اگه 32 بیتی باشه 4گیگ رم بندازیم یعنی پول علکی برای رم دادیم؟
سوال دوم:biggrin1:اینکه گفته اگه سی پی یو 64 بیتی بندازی نمی خونه و باید بایوس آپدیت شه.وقتی سی پی یو رو نخونده چجوری بیایم بایوس و آپدیت کنیم؟:biggrin1::-"مرسی.

نوع و چیپ کارت ربطی به نوع و مدل مین نداره فقط اون مین حداقل باید pcie16x باشه (اکثرا هم همینجورین) که مین شما هم همینطوره.
4850 هم dual dvi هستش و خروجی d-sub یا vga نداره که با یه تبدیل dvi to d-sub مشکل حله اکثر سازنده ها هم تو جعبه کارت این تبدیل رو میزارن.
گفتم LGA775 در حال حاضر یه مدله و اکثر پردازنده های اینتل از این سوکت پشتیبانی میکنن ، P35 هم چیپ متوسطی هستش و امکانات خوبی نسبت به P965 داره البته الان P45 اومده که دو سه تا قابلیت جدید داره همین ، قویتر از اینا هست (البته نمیشه گفت قویتر فقط امکانات و قابلیت های بیشتری ، ممکنه نسبت به مدلای دیگه داشته باشن) اون مین هم چهار تا اسلات داره 2 تا زرد 2 تا سیاه ، فرق رنگاشون هم بخاطر مشخص کردن dual channel بودن رم ها یا dual ساپورت بودن مین هستش.
اینکه گفته اگه سی پی یو 64 بیتی بندازی نمی خونه و باید بایوس آپدیت شه.وقتی سی پی یو رو نخونده چجوری بیایم بایوس و آپدیت کنیم؟:biggrin1::-"مرسی.
cpu 64bit نه cpu های 45nm یعنی اگه بایوسش آپدیت نشه شما نمیتونی 45nm بندازی ، خوب با یه cpu دیگه ران میکنی بعد از آپدیت شدن ، cpu جدید یا 45nm رو میندازی روش.

آخرین ویرایش:
نوع و چیپ کارت ربطی به نوع و مدل مین نداره فقط اون مین حداقل باید pcie16x باشه (اکثرا هم همینجورین) که مین شما هم همینطوره.
4850 هم dual dvi هستش و خروجی d-sub یا vga نداره که با یه تبدیل dvi to d-sub مشکل حله اکثر سازنده ها هم تو جعبه کارت این تبدیل رو میزارن.
گفتم LGA775 در حال حاضر یه مدله و اکثر پردازنده های اینتل از این سوکت پشتیبانی میکنن ، P35 هم چیپ متوسطی هستش و امکانات خوبی نسبت به P965 داره البته الان P45 اومده که دو سه تا قابلیت جدید داره همین ، قویتر از اینا هست (البته نمیشه گفت قویتر فقط امکانات و قابلیت های بیشتری ، ممکنه نسبت به مدلای دیگه داشته باشن) اون مین هم چهار تا اسلات داره 2 تا زرد 2 تا سیاه ، فرق رنگاشون هم بخاطر مشخص کردن dual channel بودن رم ها یا dual ساپورت بودن مین هستش.
cpu 64bit نه cpu های 45nm یعنی اگه بایوسش آپدیت نشه شما نمیتونی 45nm بندازی ، خوب با یه cpu دیگه ران میکنی بعد از آپدیت شدن ، cpu جدید یا 45nm رو میندازی روش.
ببخشید منظورم همون 45nm بود:biggrin1:.منظورتون این نیست که موقع اسمبل پول یه یس پی یو دیگه ام باید بدم هان؟:biggrin1::-"خود اقاهه دست دوم می ندازه؟:biggrin1:یه سوال دیگه ویندوز 64 بیتی چیه؟ایکس پیه؟برای اجرای بازیها مناسبه؟راجع به رم هم که گفته تا 3گیگ می خونه لطفا توضیح بدین.مرسی

ايكس پي دو نسخه داره . يكي 32 بيتي و ديگري 64 بيتي كه اين دومي مخصوص سي پي يو هاي 64 بيتي هست . نسخه 32 بيتي شما اگه 100 گيگ رم بندازيد تا 3 گيگ رم استفاده ميكنه ولي نسخه 64 اين مشكل رو نداره . يه مشكلي كه هست اينه كه اكثر برنامه ها و درايورهاتون رو بايد متناسب با 64 تهيه كنيد چون default روي 32 بيتي هست ...
فكر ميكنم ويستا هم 64 بيتي باشه كه البته 32 بيتي رو ساپورت ميكنه ...

ايكس پي دو نسخه داره . يكي 32 بيتي و ديگري 64 بيتي كه اين دومي مخصوص سي پي يو هاي 64 بيتي هست . نسخه 32 بيتي شما اگه 100 گيگ رم بندازيد تا 3 گيگ رم استفاده ميكنه ولي نسخه 64 اين مشكل رو نداره . يه مشكلي كه هست اينه كه اكثر برنامه ها و درايورهاتون رو بايد متناسب با 64 تهيه كنيد چون default روي 32 بيتي هست ...
فكر ميكنم ويستا هم 64 بيتي باشه كه البته 32 بيتي رو ساپورت ميكنه ...
البته تنها Xp دو نسخه نداره. لینوکس و ویستا و .. هم این دو نسخه رو دارند. نسخه 32 بیتی درسته 3 گیگ رم رو نشون میده ولی مشکلی در کارایی نداره و به همون مقدار که رو سیستمتون رم دارید استفادشو میبره...
ویستا هم هر دو نسخه رو داره.

AP-ElDiablo Combo
cooler master cosmos 1000
AP-TwinEngine-COMBo
NZXT apollo
NZXT Hush
nzxt lexa blackline
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]NZXT · LEXA SIL
[/SIZE][/FONT]قیمت این کیس ها چنده ؟[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1] هرکدومو میدونید بگید لطفا امروز میرم سفارش بدم چند دقیقه بعد لیست رو میگم نظر بدین :love:

[/SIZE][/FONT]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or