مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با 630 تومن میشه چه کیسی بست ؟؟؟

من این سیستم را بهت پیشنهاد میکنم:

CPU: Intel Core 2 Duo E7200
MAIN BO: Asus P5K
RAM: Kingston 2gig 800
HARD DISK: Seagate Sata2 320
-16mb buffer
VGA: PNY GeForse 9600 GT 512 mb
POWER:
Green GP530AB

این سیستم حدود 650 تومن میشه و بهترین انتخاب برای شما هست از همه نظر.
البته ماوس-کیبورد-کیس-مانیتور و اسپیکر را حساب نکردم! اگه خواستی با اونا 630 تومن دربیاد بگو تا راهنماییت کنیم.

سلام
قیمت رم 512 و گرافیک 8800 چنده وبه چه مادر بورد هایی میخوره ؟
میدونم سوالم گنگه اینو بزارین به حساب بی تجربگی.
شما مینت چیه ؟ (دقیق بگو)
8800 هم 5 6 مدل داره شما کدومش مد نظرت هست ؟
در ضمن مادربرد خاصی هم نمیخواد حداقل باید pcie16x باشه که اکثرا هم همینجورین.

سلام خسته نباشید من بیش از 1 ماهه تو نت سرچ میکنم که به جواب برسم
- کل سیستم بدون مودم و دی وی دی رایتر بشه 1.200.000 تومن
-موارد استفاده هم1. گیم 2. نرم افزار های اتوکد و فوتوشا÷ ........
-کیبورد و موس و س÷یکر رو در نظر بگیرید
-با مانیتور ال سی دی
خودم به اینا رسیدم
cpu-
Intel Core 2 Duo E8500 - 3.0GHz - 45 nm اولویت بعدی Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHzیا
و البته بین این دو شدیداا دو دل هستم e8500به خاطر 45 نانومتری و مدرن تر و احتمالا جواب ÷س داده تره و 6600 به خاطر 4 هسته ای بودن و اینده نگری یکی از دوستان میگفت : khodaiesh in 4 haste'ie ha vaghan kolah bardarie.chon 2ta cpu 2haste'ie ro kenare ham gozashtan.age rast migan 4 haste ro rooye yek bastar ja bedan.!!!! dar akhar gheymate in system be karaiesh nemiarze chon ba voroode 45 nm ha bayad digar az fekre 65nm ha biroon amad.
-مادربورد:
asus p5 q e
این هم بخاطر
2 x PCI Express x1 slots بودنش شک دارم ممکنه بعدا دردسر شه
و ASUS - P5E یا ASUS - P5Q Deluxe؟
-کارت گرافیکی چیزی باشه که نیاز بازی روز رو به راحتی براورده کنه و تا 3.4 سال بعد هم جواب بده( تا 4 سال قصد ارتقا ندارم ) ÷س بعدا هم بشه cf کرد باتوجه به مادر برد .
-رم اگه 2 باشه فکر کنم کافیه چون بعدا هم میشه هزینه کرد.
-هارد ترجیح میدم 500 باشه خسته شدم بس دی وی دی زدم.
-پاور رو نمیدونم ولی گرین میخوام و قویتر از نیاز سیستم که بعدا بدرد میخوره فکر کنم اگه اشتباه میکنم که هیچl.مورد بهتر هم اگه بود که بشه به خاطرش از گرین گذشت ممنون میشم
-کیس گرین md139 اگه شد SILENT STORMیا tuniq 2 یا مدل ÷یشنهادی شما؟؟؟؟؟؟؟؟
مانیتور جوری باشه که با تغیر زاویه دید تاریک روشن نشه ( رو این موضوع حساسم )
- .نظرتون درمورد مانیتور های xeroxچیه؟؟؟؟؟؟
نکته :
سعی اینه که بیشتر از 1.200.000 نشه ولی اگه شد و با اختلاف کمی میشد سیستم بهتر بست چاره ای نیست ولی دیگه از 50 یا100 تومن بیشر نشه خیلی خیلی ممنون .اگه سریعتر جواب بدید خوشحال میشم خسته شدم دیگه از این سایت اون سایت رفتن

شما میتونی اینو در نظر بگیری (کیس و مانیتور) :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q deluxe or giga ga-ep45-ds3
VGA : his or club hd4850
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp580b
CASE : nzxt lexa blackline or green tuniq
MONITOR : samsung bw1932+ or gw1932

اینا رو هم حدودا 1270 1275 تومن در میاد ، واسه cf هم اگه میخوای فول ساپورت باشه که یه مین x38 یا x48 باید در نظر بگیری اگر هم که برات مهم نیست اون دو مدلی که گفتم خوبه.

شما مینت چیه ؟ (دقیق بگو)
8800 هم 5 6 مدل داره شما کدومش مد نظرت هست ؟
در ضمن مادربرد خاصی هم نمیخواد حداقل باید pcie16x باشه که اکثرا هم همینجورین.

کدومش برای بازی کردن خوبه هم گرافیک هم رم (برای کیفیت خیلی خیلی بالا نمی خوام)
باید cpu هم عوض کنم(3.2 هستش)

شما که کارت گرافیک + رم رو با این بودجه نمیخواد؟! اگه فقط رم میخواید باید نوع مادربردتون رو هم بگید...

شما بگید چقدر میشه .منم به امید خدا میرم کارگر ساختمون میشم :biggrin1: درش میارم؟

-با مانیتور ال سی دی
خودم به اینا رسیدم
cpu-
Intel Core 2 Duo E8500 - 3.0GHz - 45 nm اولویت بعدی Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHzیا
و البته بین این دو شدیداا دو دل هستم e8500به خاطر 45 نانومتری و مدرن تر و احتمالا جواب ÷س داده تره و 6600 به خاطر 4 هسته ای بودن و اینده نگری یکی از دوستان میگفت : khodaiesh in 4 haste'ie ha vaghan kolah bardarie.chon 2ta cpu 2haste'ie ro kenare ham gozashtan.age rast migan 4 haste ro rooye yek bastar ja bedan.!!!! dar akhar gheymate in system be karaiesh nemiarze chon ba voroode 45 nm ha bayad digar az fekre 65nm ha biroon amad.
-مادربورد:
asus p5 q e
این هم بخاطر
-کارت گرافیکی چیزی باشه که نیاز بازی روز رو به راحتی براورده کنه و تا 3.4 سال بعد هم جواب بده( تا 4 سال قصد ارتقا ندارم ) ÷س بعدا هم بشه cf کرد باتوجه به مادر برد .
-پاور رو نمیدونم ولی گرین میخوام و قویتر از نیاز سیستم که بعدا بدرد میخوره فکر کنم اگه اشتباه میکنم که هیچl.مورد بهتر هم اگه بود که بشه به خاطرش از گرین گذشت ممنون میشم
نکته :
سعی اینه که بیشتر از 1.200.000 نشه ولی اگه شد و با اختلاف کمی میشد سیستم بهتر بست چاره ای نیست ولی دیگه از 50 یا100 تومن بیشر نشه خیلی خیلی ممنون .اگه سریعتر جواب بدید خوشحال میشم خسته شدم دیگه از این سایت اون سایت رفتن
الان سی پی یو های Core 2 Quad Q9xxx هست که هم چهارهسته ایه هم 45 نانومتری و فکر کنم 4 هسته ای واقعی هست (منظورم اینه که 2 تا دو هسته ای کنار هم نیست)
کارت گرافیک هم اگه می خوای Crossfire کنی حتما باید ATI بخری که Radeon HD 4870 رو پیشنهاد می کنم
رم هم پیشنهاد می کنم بیشتر بگیری
مادربرد هم باید چیپستش x48 , x38 باشه تا هم از سی پی یو های جدید اینتل پشتیبانی کنه و هم بتونی Crossfire داشته باشی

-با مانیتور ال سی دی
خودم به اینا رسیدم
cpu-
-مادربورد:
asus p5 q e
این هم بخاطر
نکته :
این سیستمی که
فتید خیلی کمتر از 1.200.000 در میاد. من پیشنهاد میکنم این رو بگیر:(برای اینکه به مشکلم نخوری توضیح دادم زیر هر کدوم)

Cpu: Intel Core 2 E8400
از Q6600 قوی تره و حتی برای اورکلاک هم مناسبه. فناوری 45 نانومتری و ... داره. به تعداد هسته هم نگاه نکن بنچمارک ها رو ببین!
M.b: Asus P5Q
مادربردی با کیفیت ساخت بالا. بهره بری از چیپ P45 و قابلیت های فوق العاده برای اورکلاک و ... از CF پشتیبانی نمیکنه اگر به CF نیاز داری میتونی P5kC و در نظر بگیری...
Ram: G.skill 4gb (2*2gb) ddr2 bus 800

این رم تو رده رم های OCZ و Patriot قرار میگیره که کیفیت خیلی بالایی دارند.
Vga: Connect3d 4850 gddr3
یه کارت قدرتمند در حد 9800 GTX و با قیمت خیلی مناسب تر. کیفیت بالای ساخت و ...
Hard: Samsung 500gb sata
یه هارد با ظرفیت بالا و فوق العاده کم صدا
Power: NZXT PP600
یه پاور با راندمان کار بالا و بسیار با کیفیت. قیمت مناسب و قرار گیری در رده پاور هایی مثل BFG و OCZ و Thermaltake...
Case: NZXT Tempest or Lexa Blackline
تو قسمت سخت اخبار در موردشون توضیح دادم. کیفیت بالاتر نسبت به کیس های Tuniq و کولینگ فوق العاده و خوب در کنار زیبایی و قیمت مناسب.
Monitor: Samsung 1932BW or GW
یه LCD با کیفیت و خیلی مناسب...
اینا رو هم دور و بر 1.250.000 در میاد.

آخرین ویرایش:
e8500 یا q6600 کدومو بگیرم اخه؟:(
فول سا÷ورت یعنی چی و کارایی چقد فرق میکنه؟
مانیتور xerox کسی نظری نداره ؟
1932 و اون یکی رو دیدم کیفیتش چنگی به دلم نزد یکی از دوستان xerox رو ÷یشنهاد داد و تاکید میکرد که کیفیت تصویرش با اینا که گفتین قابل مقایسه نیست !!!
ولی ندیدم خودم . سرچ هم زدم چیزه خاصی دستگیرم نشد
رم ارزن میخوام رمو اور نمیکنم احتمالا
و در مورد مادربورد اگه کارایی یا کیفیت خیلی فرق میکنه در حالت فول سا÷ورت چی رو ÷یشنهاد میکنید که امکانات همین ایسوس رو داشته باشه ؟

e8500 یا q6600 کدومو بگیرم اخه؟:(
فول سا÷ورت یعنی چی و کارایی چقد فرق میکنه؟
مانیتور xerox کسی نظری نداره ؟
1932 و اون یکی رو دیدم کیفیتش چنگی به دلم نزد یکی از دوستان xerox رو ÷یشنهاد داد و تاکید میکرد که کیفیت تصویرش با اینا که گفتین قابل مقایسه نیست !!!
ولی ندیدم خودم . سرچ هم زدم چیزه خاصی دستگیرم نشد
رم ارزن میخوام رمو اور نمیکنم احتمالا
و در مورد مادربورد اگه کارایی یا کیفیت خیلی فرق میکنه در حالت فول سا÷ورت چی رو ÷یشنهاد میکنید که امکانات همین ایسوس رو داشته باشه ؟
ببین Q6600 از E8400 هم کارائی ضعیفتر نشون داده! چه برسه به 8500! 8500 فرکانس کاریش تفاوتش خیلی کم هست با فرکانس کاری E8400 !
با همون مقدار تفاوت بودجه ای که برای E8500 میدی میتونی 1 گیگ رم اضافه بخری. Xerox اگر اشتباه نکنم قیمت بالایی داشت و بودجت نمیرسه. رمت هم مناسبه هم میتونی اور کنی و هم میتونی اور نکنی!
فول ساپورت معنی نداره! همه قطعات به طور کامل ساپورت میشند. دیگه هالف ساپورت و فول ساپورت نداره که:biggrin1: این مادربرد هم الان همه خرید میکنند و حرفی برای گفتن نداره از نظر کیفیت و بازدهی و قدرت! اگر اصرار داری میتونی مادربرد های Giga رو در نظر داشته باشی... مثل Ga-Ep45-Ds3l!
--------------------------------------------------------------
لینک اشتباه شده منظور من e8500 هست لینک ماله e8400

میتونم با این سرمایه***q9 بگیرم؟
4870
سری Q9XXX ها قیمتشون بالاتر هستش. کلا اگه بخوای 4870 و یدونه Q9XXX مثل Q9300 بگیری باید حدود 130 بیشتر خرج کنی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or