just_p30
کاربر سایت
اتفاقا مادربرد من B350M-K و سی پی یوم هم Ryzen 2600x هستش. تو سایت خود ایسوس لیستشو دیدم مثلا HX432C16PB3K2/16 (گزینه دوم) هست که هم اسپید خودش 3200 هم اسپیدش رو رایزنای نسل دوم.
ولی مثلا به Team خیلی بی توجهی شده تو لیست
البته مال یه سال پیش هستش. باید سایتای خودشونم ببینم.
پ.ن: از سی پی یوم راضیم و کلا هدفم اینه که تا آخر تابستون رم، گرافیک و پاورمو عوض کنم. کلا اهل اورکلاکینگ نیستم و مین برد هیچوقت واسم تو اولویت نبوده ولی خب الان که دارم هزینه میکنم به نظرتون ارزش داره هزینه کنم مین رو هم عوض کنم یا نه؟
سره مادربوردتون ، سعی کنید حتما بر اساس لیست پیش برین چون سری B350 یکم قدیمی ترن و باید رمی که بهش می تونه خروجی خوب رو بده یا از تو لیست خوده مادربورد یا شرکت سازنده رم گیر بیارین.
نظر بنده اینکه نیازی نیست مادربورد رو عوض کنید ، برین روی رم و گرافیک (برای گرافیک حتما توجه کنید پاور کافی باشه)
من هم سی پی یو شمارو دارم هم 3600 رو و واقعا تفاوتی با هم ندارن توی گیمایی که تست کردم.منطقی ترین اپگرید برای شما احتمالا سری 4000 باشه که باید ببینید مادربوردتون میکشه یا نه.تا اونجا که یادمه سری B450 تایید شدن ولی B350 رو نمیدونم.وگرنه از سری 2000 به 3000 و یا حتی از 2000 به سری 9000 اینتل اپگرید آنچنایی حساب نمیشه !