سلام دوستان. میخواستم بدونم قیمت این دوتا قطعه دست دوم چنده ؟
Cpu core i5-7600
board = asus strix b250f gaming
ممنون
سلام. برای برنامه نویسی (visual studio و Android studio) بین Core i7-8700 و Core i5-8400 کدوم پیشنهاد میدید؟
Core i7 ارزش پول بیشتر داره؟
سیستم فعلی جوابگو نیست:
Asus PRIME H310-PLUS
Core I3 8100
Ram 16gig 2666
سلام. مادربورد من z370 hd3 هست. در حال حاضر ۲ تا رم ۸ گیگ 3000 روش نصب هست. اگه دو تا رم مشابه دیگه کنارشون نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | Intel Core i3 8100 BOX | CPU |
| یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME H310M-C | MotherBoard |
| یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400-16GB | RAM |
| یک میلیون و ۹۹۰ هزار تومان | ASUS PH GTX1050 2GB GDDR5 | VGA |
| ۶۰۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 | HDD |
| ۲۳۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| ۷۴۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
| ۴۶۰ هزار تومان | GREEN X2 | Case |
| هشت میلیون و ۵۲۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
درود
با توجه به اینکه این دو محصول قیمتشون نزدیک به هم هست کدوم پیشنهاد میشه؟؟ (برای بازی نمیخوام ، برای نرم افزارهای مهندسی و رندرینگ مثل 3Dmax و ... مد نظرم است)
AMD RYZEN 7 2700 3.2GHz
Intel Core i7-8700 3.2GHz
------------------------------------
این مدل چطور که قیمتش خیلی پایینتره؟
Ryzen 5 2600
سلام
پاور من مدل Green GP550A-UK هستش یا 650 یادم نیست
در نظر دارم گرافیک رده 2070s/5700XT اپگرید کنم جواب میده همین پاور؟
سلام خسته نباشید من یک سیستم متوسط گیمینگ میخوام تا 10 یا 12 میلیون هم میتونم هزینه کنم یک راهنمایی بکنید ممنون میشم ودیگری اینکه زیاد عجله هم ندارم صبر کنم اخر تابستان اوایل پاییز قیمت پایین میاد یانه اصلا معلوم نیست شاید بالا هم بره با توجه به کمبود جنس .ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس
|---|---|---|
| یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 8100 | CPU |
| یک میلیون و ۵۷۰ هزار تومان | ASUS PRIME B360M-K | MotherBoard |
| یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400 MHz -16GB | RAM |
| دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان - | ASUS Phoenix GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 (GIGABYTE GTX 1050 Ti OC WF2X 4GB GDDR5) | VGA |
| ۶۰۰ هزار تومان (۵۸۰ هزار تومان) | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB (WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB) | HDD |
| ۴۸۰ هزار تومان | WD GREEN 240GB SATA | SSD |
| ۷۱۰ هزار تومان (۷۴۰ هزار تومان) | +GREEN GP500B-HP (GREEN GP550A-UK) | Power |
| ده میلیون تومان | جمع کل (تومان) | -- |
|---|---|---|
| یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان (سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 8100 (AMD Ryzen 5 1600X) | CPU |
| یک میلیون و ۸۳۰ هزار تومان (یک میلیون و ۷۷۰ هزار تومان) | ASUS PRIME B360-PLUS (ASUS PRIME B450M-K AM4) | MotherBoard |
| یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400MHz -16GB (GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB for AMD M/B) | RAM |
| چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GIGABYTE GTX 1060 WINDFORCE 2X OC 6GB GDDR5 | VGA |
| ۶۰۰ هزار تومان (۵۸۰ هزار تومان) | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB (WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB) | HDD |
| ۶۷۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
| ۷۴۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
| دوازده میلیون و ۳۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
ولی خب احتمالا یه دلیلی داشته درود
وقت بخیر
حقیقت بنا به دلایلی تصمیم گرفتم رم سیستم رو عوض کنم . ولی به دلیل مشغله ای که دو سال اخیر داشتم ، کاملا دور افتادم از این قضایا و خیلی از اطلاعاتم هم طبعا از دست دادم .
خواستم ببینم برای سیستمی که تو امضا هست ، چه رمی پیشنهاد میشه و از چه برندی ؟ نمیخوام پول اضافی بدم برای برند و ... . رم قبلیم هم من بدون xmp استفاده میکردم ازش و حتی از باس کاملش که 2666 بود هم استفاده نمیشد به خاطر خاموش بودن این پروفایل .
یه چیزی میخوام در حد و اندازه و حتی کمی بهتر از رم قبلی و ترجیحا هم ماژول 4 تایی باشه (البته خاطرم نیست که اون زمان اصلا برای چی 4 تا گرفتمولی خب احتمالا یه دلیلی داشته
)
ممنون میشم که آقا فرشید عزیز یا دوستان دیگه راهنمایی کنن . باز تاکید میکنم اصلا نمیدونم دو سال اخیر چه اتفاقاتی افتاده و چه چیزایی اومده ! به خاطر همین کاملا مبتدیانه جواب من رو بدید ...
در واقع این طور بگم که XMP رو روشن میکردم یه دوره ، ولی مشکلات عجیبی به وجود میومد . مثلا سیستم اصلا بوت نمیشد یه وقتایی و از همون اول صفحه سیاه میموند ، فریز های الکی گاها میدیدم موقع کار و ... که با اپدیت bios هم حل نشد هیچ کدوم ، فقط بعد خاموش کردن پروفایل xmp به طور کامل رفع شد .رم سیستم شما هم از نظر مدل و هم ظرفیت بهترین گزینه برای سیستم فعلی شما هست. نیاز به ارتقا نداره و اگر بخواید بخرید باید همین پک رو بخرید. حالا فوقش به جای 32 گیگ مثلا 64 گیگی بخرید. با همین فرکانس 2666 یا 3000، بالاتر نیاز نیست.
4 تایی بودنش هم به خاطر اینه که پردازنده ی شما 4 کاناله هست. اگر XMP رو روشن نکردید از راندمان اضافیش بی بهره موندید، قابلیتی هست که رایگانه.
آقا فرشید آیا روشن کردن xmp برای سیستم مشکلی به وجود میاره، اخه از بعضیها پرسیدم میگن روشن نکنی بهتره
در واقع این طور بگم که XMP رو روشن میکردم یه دوره ، ولی مشکلات عجیبی به وجود میومد . مثلا سیستم اصلا بوت نمیشد یه وقتایی و از همون اول صفحه سیاه میموند ، فریز های الکی گاها میدیدم موقع کار و ... که با اپدیت bios هم حل نشد هیچ کدوم ، فقط بعد خاموش کردن پروفایل xmp به طور کامل رفع شد .
والا رم رو که یک سال پیش دادم به یکی از آشناها که رمش مطلب خورده بود ، الان مشکل این جاست که سیستم بدون رمهripjaws 4 که پیدا نمیشه اصلا با این باس به خاطر قدیمی بودن ، ripjaws 5 هم قیمت درست و حسابی ازش ندیدم ! یکی 2400 ـش رو میده 2 تومن ، بعد 2800 ـش رو میده 1.700 ! هر دوش هم cl15 ـه !!
خواستم اگر امکانش هست شما زحمت بکشید بگید از چه برندی بگیرم .
الان من خودم یه نگاه انداختم این موارد رو پیدا کردم :
AData XPG Gammix D10 4×8GB=32GB DDR4 2666MHz CL16
AData XPG Spectrix D40 RGB 4×8GB=32GB DDR4 2666MHz CL16
Geil Super Luce RGB Lite 2×8GB=16GB DDR4 3000Mhz CL16 --> که از این دو تا پک بگیرم که باز بشه 32 گیگ .
فقط این که بین cl15 و 16 چه قدر تفاوته ؟ (میدونم هر چی پایین تر باشه ، عملکرد سریع تره)