مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگه منظورت رم هاي 800mhz هست ؛ بايد بگم تفاوت آنچناني باهم ندارند جز مدت زمان تاخير ( CAS Latency ) و ولتاژ كه چيز مهمي نيست!

ليست CPU ها و Chipset هايي كه از سيستم HT پشتيباني ميكنند ->Click Here

خوب قيمتي گرفتي!

خیلی خیلی ممنونم از شما دوست گرامی.

اما انگار هیچکدوم از این سی پی یو ها که تو لیست هست دو یا چهار هسته 45 نانومتر نیست.

شاید هم من متوجه نشدم.

اما انگار هیچکدوم از این سی پی یو ها که تو لیست هست دو یا چهار هسته 45 نانومتر نیست.
این سیستم روی پردازنده های قدیمی اینتل بود و تو جدیدا بکار نرفته منظورم c2d و c2q هستش البته قرار که تو سریه جدید پردازنده هاش یعنی nehalem دوباره از این تکنولوژی استفاده کنه.

مگه تو بازار چنده؟
DFI_LANPARTY_Dark_790FX
حالا مارکش خوبه یا نه؟
همين حدودا ؛ DFI جزو بهترين هاست.

ببخشيد الان ما سي پي يو اي داريم كه از fsb1600 استفاده كنه

بله ، اما قيمتشون بالاست. مثل QX9775 ، قيمتش فكر كنم حدود 1600$ باشه!!

این سیستم روی پردازنده های قدیمی اینتل بود و تو جدیدا بکار نرفته منظورم c2d و c2q هستش البته قرار که تو سریه جدید پردازنده هاش یعنی nehalem دوباره از این تکنولوژی استفاده کنه.
خیلی ممنون.

خودم هم به این قضیه مشکوک بودم.

انتخاب خیلی سخت شده برام.

میخوام اشتباهات قبلیم رو تکرا نکنم.

Intel Q6600 همراهش Fan نیست ؟
بايد باشه!

من می خوام گرافیک بگیرم کدوم خوبه radeon 4850 با برند Club یا 8800GT با برند گیگا بایت ؟ یا صبر کنم 4850 گیگا بیاد ؟
در حال حاضر بهترين انتخاب تو رنج قيمت 250-260 همين 4850 ـه
به نظر من Club هر چقدر هم كه بد باشه ( كه نيست) از GiGABYTE بهتره !
اما اگر ميخواي صبر كني ، صبر كن ASUS يا Sapphire بگير ! اگر نه كه همون Club رو بگير

من فکر میکردم هنوز 4850 نیومده. اما مثل اینکه بالاخره اومد. حالا بهت توصیه میکنم حتما حتما 4850 ddr5 بگیری که عالیه.

ddr5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئني؟

من بازار بودم بيشترين ddr3 بود.

لطفاً زود جواب منو بدين خيلي عجله دارم تا شب جواب مي خوام. فردا بايد برم. شرمنده :blushing:

الآن بعد از چند ديقه كه اين پست رو زدم توي گوگل زدم هم ddr3 داره هم ddr5 . قيمتاش توي ايران هر كدوم چنده؟

آخرین ویرایش:
ddr5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئني؟

من بازار بودم بيشترين ddr3 بود.

لطفاً زود جواب منو بدين خيلي عجله دارم تا شب جواب مي خوام. فردا بايد برم. شرمنده :blushing:
بله اين كارت با ddr5 هم هرضه شده كه قيمت جهانيش 250$ است و تو ايران فكر كنم 300 باشه
كسي قيمت اين مين DFI Lanparty LT X48-T2R كه گلسان آورده رو داريد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or