مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

زیاد تو این سوالات نمیشه نظر داد.اکثر مردم هم با برند های شرکت ATI آشنایی ندارن.GIGABYTE زیاد تو کارت گرافیک مطرح نیست.ولی بدم نیست.تک و توک کارتاش خوبه.
برند HIS از نظر خنک کنندگی جوایز زیادی برده.و جز 4 یا 5 برند مطرح ATI هستش.من HIS رو بیشتر میپسندم.البته قیمت هم میتونه تو انتخاب کارت تاثیر مهمی داشته باشه.

البته برند های مطرح دیگه ای هم هست.سوال شما مقایسه HIS و GIGABYTE بود و من هم بهتر دونستم وارد حاشیه برند های دیگه نشم.
خوب به نظر شما تا چند وقت دیگه میشه HIS Radeon 4850HD رو با 300 تومن گرفت یا قیمتش از 300 تومن میره بالاتر؟؟؟

خوب به نظر شما تا چند وقت دیگه میشه HIS Radeon 4850HD رو با 300 تومن گرفت یا قیمتش از 300 تومن میره بالاتر؟؟؟

نمیدنم چند عرضه بشه و کی!!اشاید همین فردا بیاد و زیر 300 تومن باشه شایدم 10 روز دیگه بیاد و بالای 300 باشه.منم از خدامه قیمتش مناسب باشه.این 8800 رو رد کنم,برم یدونه از این HD4800 ها رو بگیرم.:cheesygri

سلام حضور دوستان گرامی
بویژه محمد رضای عزیز.یکی از دوستانم سیستم می خواد. لطفا نظر و پیشنهاد بدید:
!Game و یه کمی ,MAx کار میکنه یک سیستم با 1/600/000 تومان برای کار با
این سیستم پیشناد شده لطفا نظر بدین
cpu :
intel 9800
or AMD phenom 9800 ( cash L3)
Main :
Asus Model ?!
Graphic:
Asus 8800 Gt-X
Ram:
4 GiG Gskill DDR2 Bass ?!
Hard:
500 GIG VEstern Digital
Power:
Green(Active) Wat ?1
Case: Green
اگه قیمت هم بدین ممنون میشم.مرسی

سلام حضور دوستان گرامی
بویژه محمد رضای عزیز.یکی از دوستانم سیستم می خواد. لطفا نظر و پیشنهاد بدید:
!Game و یه کمی ,MAx کار میکنه یک سیستم با 1/600/000 تومان برای کار با
این سیستم پیشناد شده لطفا نظر بدین
cpu :
intel 9800
or AMD phenom 9800 ( cash L3)
Main :
Asus Model ?!
Graphic:
Asus 8800 Gt-X
Ram:
4 GiG Gskill DDR2 Bass ?!
Hard:
500 GIG VEstern Digital
Power:
Green(Active) Wat ?1
Case: Green
اگه قیمت هم بدین ممنون میشم.مرسی
اول اینکه INTEL Q9300 برای کار شما مناسب تر هست و از AMD 9850 هم قوی تره.
دوم کارت گرافیک 8800GTX خیلی وقت هست که از دور خارج شده بجای این کارت می تونی NVIDIA 9800GTX یا ATI RADEON 4870 رو برداری.
در مورد بقیه قطعات هم مشکلی نیست بجز پاور که حداقل 600W باید باشه.

بجای این کارت می تونی NVIDIA 9800GTX یا ATI RADEON 4870 رو برداری.
در مورد بقیه قطعات هم مشکلی نیست بجز پاور که حداقل 600W باید باشه.

9800GTX با 500W و HD4870 هم با 550W عالی کار میکنه(البته با Q9300).حداکثر 600W برای جفتشون پیشنهاد میشه نه حداقل.

اگه برای گیم میخواد که Core2 Duo E8400 Or E8500 رو بگیره که تو گیم خیلی سرتر از Core2 Quad هستن ولی اگه 3D Max کار میکنه Core2 Quad ها یه مقدار بهترن.

سلام دوستان .
من یه کامپیوتر دارم که برای 5 ساله پیشه البته زمان خودش آقایی میکردا ولی الان و بعد از 5 سال می خوام کامل اوزش کنم.
من حداکثر 800 تومان پول می تونم خرجش کنم چون دیگه بیشتر از این پول ندارم حالا 820 هم شد عیبی نداره .
خب حالا از شما دوستان تقاضای کمک دارم و ممنون میشم حداکثر سیستمی رو که می تونم بخرم رو بهم معرفی کنید .( من مانیتور و اینا نمی خوام فقط یه سیستم خوب در حد عالی نصبت به پولم .
راستی من میخوام باهاش بازی کنم پس کارم گرافیکیه گرافیکی :cheesygri
با تشکر

سلام دوستان .
من یه کامپیوتر دارم که برای 5 ساله پیشه البته زمان خودش آقایی میکردا ولی الان و بعد از 5 سال می خوام کامل اوزش کنم.
من حداکثر 800 تومان پول می تونم خرجش کنم چون دیگه بیشتر از این پول ندارم حالا 820 هم شد عیبی نداره .
خب حالا از شما دوستان تقاضای کمک دارم و ممنون میشم حداکثر سیستمی رو که می تونم بخرم رو بهم معرفی کنید .( من مانیتور و اینا نمی خوام فقط یه سیستم خوب در حد عالی نصبت به پولم .
با تشکر

با سلام خدمت شما دوست گرامی:

CPU:Intel Core2 Duo E8400
MB:ASUS P5K-C
RAM:4GIG DDR2 800 Patriot
VGA:XFX Or Inno3d 8800GT
HDD:250G SataII Samsung
DVD Writer:Samsung - Serial ATA
Power:500W Point Of View Black Diamond

تقریبا میشه همون 820 تومن.

موفق باشی.

سلام دوستان .
با تشکر

Cpu: Intel Core 2 Q6600
M.b: Asus p5k
Ram: Patriot 2*2gb ddr2 bus 800
Vga: His 4850 512mb gddr3
Hard: Western Digital 2*160gb sata 2
Power: Green 580b eps

دور و بر 80 تومن در میاد...

سلام

آقا من کلا ً 160 تا 170 تومن پول دارم می خوام یه کارت گرافیک بگیرم.
توی این قیمتها بهترین مدلی که میشه گرفت معرفی کنید....لطفاً:flowers::d

سلام

آقا من کلا ً 160 تا 170 تومن پول دارم می خوام یه کارت گرافیک بگیرم.
توی این قیمتها بهترین مدلی که میشه گرفت معرفی کنید....لطفاً:flowers::d
ببین میتونی یه 8600GT یا 8600GTS بگیری که من بهت پیشنهاد میکنم برو GIGABYT GV-NX96G384H رو بگیر که آواژنگ میده 170 تومن.این کارت گرافیک 9600GSO هست ک یهه مقدار از 9600GT بدتره ولی نسبت به قیمتش میرزه.

ببین میتونی یه 8600GT یا 8600GTS بگیری که من بهت پیشنهاد میکنم برو GIGABYT GV-NX96G384H رو بگیر که آواژنگ میده 170 تومن.این کارت گرافیک 9600GSO هست ک یهه مقدار از 9600GT بدتره ولی نسبت به قیمتش میرزه.
اگه میشه قیمت 8600GT و 8600gts رو هم بدین....لطفا:flowers::d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or