مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشيد دوستان نام ششركت هاي گارانتي كننده ي رم هاي patrit و cpu هاي اينتل رو ميتونن عرض كنند
در ضمن شركت معتبر باشه و آدرس دقيق
ممنون

دوستان کسی جواب منو ندادا دوباره میگم :

"
یه سوال در مورد مانیتور Samsung BW 1932 دارم

این مانیتور های واید به درد بازی می خورن ؟ یعنی من خودم شنفته بودم خوبه ولی یکی بهم گفت خوب نیست برای بازی تصاویر رو پهن می کنه می خواستم منو راهنمایی کنید چون برای بازی می خوام و 250 تومان برای مانیتور گزاشتم چی بگیرم و در مورد مانیتور های واید اگه می شه یکم توضیح بدید .
"

دوستان کسی جواب منو ندادا دوباره میگم :

"
یه سوال در مورد مانیتور Samsung BW 1932 دارم

این مانیتور های واید به درد بازی می خورن ؟ یعنی من خودم شنفته بودم خوبه ولی یکی بهم گفت خوب نیست برای بازی تصاویر رو پهن می کنه می خواستم منو راهنمایی کنید چون برای بازی می خوام و 250 تومان برای مانیتور گزاشتم چی بگیرم و در مورد مانیتور های واید اگه می شه یکم توضیح بدید .
"
دیگه الان بازی های جدید مشکلی با این مانیتور ها ندارند و به طور کامل از این مانیتور ها پشتیبانی میکنند. فقط بعضی بازی های قدیمی با این مانیتور ها مشکل دارند...

ببخشيد دوستان نام ششركت هاي گارانتي كننده ي رم هاي patrit و cpu هاي اينتل رو ميتونن عرض كنند
در ضمن شركت معتبر باشه و آدرس دقيق
ممنون

سلام

رمهای Patriot رو شرکت آسمان رایانه گارانتی میکنه.CPU های INTEL هم تا اونجا که میدونم گارانتی نداشت,الان نمیدونم داره یا نه.

اینم سایت آسمان رایانه:

http://www.asemanrayaneh.com

اینم دفتر فروش:

تهران،خیابان فاطمی، روبروی سازمان آب، پلاک 183، طبقه پنجم
تلفن: 88968886
تلفن گارانتی: 88961989

موفق باشی

سلام

رمهای Patriot رو شرکت آسمان رایانه گارانتی میکنه.CPU های INTEL هم تا اونجا که میدونم گارانتی نداشت,الان نمیدونم داره یا نه.

اینم سایت آسمان رایانه:

http://www.asemanrayaneh.com

اینم دفتر فروش:

تهران،خیابان فاطمی، روبروی سازمان آب، پلاک 183، طبقه پنجم
تلفن: 88968886
تلفن گارانتی: 88961989

موفق باشی
ممنون امير جون تا اينجا هر سايتي رو ديدم داره asus رو گارانتي ميكنه فكر كنم اين asus هم از بازار ايران سر
در نياورده واقعا" چه بازاري است اين بازار ايران/:) اين آسمان هماز اين قاعده مستثني نيست

CPU های INTEL هم تا اونجا که میدونم گارانتی نداشت

نه بابا گارانتیش HST هست.اینم سایتش:http://www.hstbw.com/

.......................................................................................

بابا به نظر شما آواژنگ این GIGABYTE 4850 رو چند میده؟؟؟

.........................................................................................

نتایج بدست آمده از اولین آزمایش 4870 :

his_radeon_hd4870_01.jpg

نتایج بازی کریسس :
crysis_01.png

crysis_02.png

نتایج بازی Call OF Duty 4

cod4_01.png

cod4_02.png

نتایج بازی World in Conflict

wic_01.png

wic_02.png

در صد برتری دو کارت GTX 260 و 4870 نسبت به همدیگر در حالتهای مختلف :

4870vsgtx260.png

نتایج در 3D Mark 06 :

3dmark06.png

ادامه مقاله و بررسی طولانی و پر محتوای Exprview در مورد AMD HD 4870 را در لینک زیر را بخوانید.

http://translate.google.com/transla...167d9273.html&hl=zh-CN&ie=UTF8&sl=zh-CN&tl=en

آخرین ویرایش:
با سلام خدمته m.sarsh

در رابطه با اون تست ها باید بگم یه جورایی خنده داره.اکثره امتیاز های 3D Mark هاش اشتباهه.
مثلا HD3870X2 بیش از 20000 هزار تا امتیاز آورده در حالی که HD3870X2 بین 13000 تا 14500 که بستگی به CPU ای که با اون تست شده امتیاز میاره.
از اینجا معلوم میشه که اکثر تستاش اشتباهه.
شما چرا سایهایی معتبری مثل Toms,Hardwarezone,Anandtech رو ول میکنی میری اینجور سایتا رو میبینی.
تو Toms کارت HD4850 از 9800GTX+ هم سریعتره.

مثل اون سایتی که شما گذاشتی زیاد هستش به این چرندیات زیاد نگاه نکن.یه سرچ کنی 100 تا دیگه مثل اینم بازم پیدا میشه ولی خوب همه ی تستاشون غلطه.

نه بابا گارانتیش HST هست.اینم سایتش:http://www.hstbw.com/

.................................................. .....................................

بابا به نظر شما آواژنگ این GIGABYTE 4850 رو چند میده؟؟؟
اون فقط Cpu هایی رو که خودش میفروشه گارانتی میکنه نه همه رو.
-----------------------------
به نظر ما نداره دیگه اون هم قیمتی رو که گیگابایت بهش میگه میفروشه....

با سلام خدمته m.sarsh

در رابطه با اون تست ها باید بگم یه جورایی خنده داره.اکثره امتیاز های 3D Mark هاش اشتباهه.
مثلا HD3870X2 بیش از 20000 هزار تا امتیاز آورده در حالی که HD3870X2 بین 13000 تا 14500 که بستگی به CPU ای که با اون تست شده امتیاز میاره.
از اینجا معلوم میشه که اکثر تستاش اشتباهه.
شما چرا سایهایی معتبری مثل Toms,Hardwarezone,Anandtech رو ول میکنی میری اینجور سایتا رو میبینی.
تو Toms کارت HD4850 از 9800GTX+ هم سریعتره.

مثل اون سایتی که شما گذاشتی زیاد هستش به این چرندیات زیاد نگاه نکن.یه سرچ کنی 100 تا دیگه مثل اینم بازم پیدا میشه ولی خوب همه ی تستاشون غلطه.

خیلی ممنون.راستش من اونو توی فروم P30World دیده بودم گفتم اینجا هم بزارم ببینید.

به نظر ما نداره دیگه اون هم قیمتی رو که گیگابایت بهش میگه میفروشه....

راستش این گیگابایته هم 199 دلاره و من از روی یه مقایسه قیمتی که احتمال داره آواژنگ روش بزاره رو حدود 300 تومن حدس میزنم.

دلیلش هم اینه که 3850HD که 170 دلاره رو میده حدود 230 و برای همین هم فکر کنم 4850HD که 199 دلاره رو حدود 300 بده.ولی از این میترسم که بالاتر از 300 تومن بده.

.......................................................................................................................

یه سؤال هم داشتم.میخواستم بدونم HIS بهتره یا GIGABYTE؟؟؟

یه سؤال هم داشتم.میخواستم بدونم HIS بهتره یا GIGABYTE؟؟؟

زیاد تو این سوالات نمیشه نظر داد.اکثر مردم هم با برند های شرکت ATI آشنایی ندارن.GIGABYTE زیاد تو کارت گرافیک مطرح نیست.ولی بدم نیست.تک و توک کارتاش خوبه.
برند HIS از نظر خنک کنندگی جوایز زیادی برده.و جز 4 یا 5 برند مطرح ATI هستش.من HIS رو بیشتر میپسندم.البته قیمت هم میتونه تو انتخاب کارت تاثیر مهمی داشته باشه.

البته برند های مطرح دیگه ای هم هست.سوال شما مقایسه HIS و GIGABYTE بود و من هم بهتر دونستم وارد حاشیه برند های دیگه نشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or