مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان این دو تا مدل سی پی یو تقریبا یه قیمت هستند می شه بگید کدوم بهتره :

E8400:185-200
q6600:190-205

مشخصات کاملشونو می گید

در ضمن شما اینتل رو در این قیمت با سی پی یو های AMD تو این قیمت کدومشونو ترجیح میدید ؟

ممنون می شم
نظر من هم روی Q6600 هست. به هر حال در یک چهار هسته ای به تمام منا هستش و دیگه کم کم بازی ها بر پایه اینجور Cpu ها برنامه ریزی میشند(حتی نرم افزار ها هم) در ضمن Q6600 تا 3.7 هم اورکلاک میشه.
---------------------------------------------------------
من یه سیستم نسبتاً خوب که باهاش بشه بازیهای جدید رو راحت بازی کرد و تا حدود 350 می خوام
می خواستم از شماها بپرسم که چه سیسیتمی بهم پیشنهاد می دید .
( این ها رو می خوام :
CPU
MAINBOARD
GERAPHIC
POWER
RAM
HARD )
Cpu: Intel Core 2 E2140
M.b: Elite Group G33T-M2
Ram: Patriot 1gb ddr2 bus 800
Vga: Zotac 8600 GT
Power: Green 430w
Hard: Samsung 160gb sata
این ها دور و بر350 تومن و یا کمتر و بیشتر در میاد.
---------------------------------------------------------
ممنون

Main Board چی تا 150 تومان به نظرتون این بهترین انتخاب هست :

ASUS P5k-C

گرافیک تا 250 تومان :

XFX 8800 GT

با تشکر
بله همون انتخاب خوبیه.
گرافیک رو هم واستید تا قیمت سری جدید ATi کم بشه و یه 4850 بخرید.
--------------------------------------------------------
سلام
در حدود 30 تا 40 تومن یه فن سی پی یو خوب و خفن برای اورکلاک معرفی کنید
سی پی یو کواد 6600 هست
فکر کنم Tuniq Tower 120 در همین حدود ها باشه قیمتش. یکی از بهترین ها هستش. محصولات Thermaltake هم خوبه...

چند نفر گفتن Ati 4850 از 8800 gt قوی تره الان قیمت ati 4850 چنده ؟ من برای گرافیک 250 تومن کنار گزاشتم این کارت گرافیک ATI چقدر صبر کنم ممکنه به این قیمت برسه چون شنفتم بالای 300 تومنه

سلام
در حدود 30 تا 40 تومن یه فن سی پی یو خوب و خفن برای اورکلاک معرفی کنید
سی پی یو کواد 6600 هست

Cooler Master Hyper 212
یه فن 12Cm داره و میتونی یکی دیگه بهش اضافه کنی.قیمتش هم بالای 40 نیست.OCZ Vendetta هم 36-38 تومنه.OCZ Vanquisher هم کولینگ خودمه که 24-25 تومنه.

چند نفر گفتن Ati 4850 از 8800 gt قوی تره الان قیمت ati 4850 چنده ؟ من برای گرافیک 250 تومن کنار گزاشتم این کارت گرافیک ATI چقدر صبر کنم ممکنه به این قیمت برسه چون شنفتم بالای 300 تومنه

4850 حتی از 9800GTX هم قویتره چه برسه به 8800GT.عرض کردم قیمت دلارش 199 هستش.شاید زیر 250 تومن تو اینجا عرضه بشه,شایدم بالای 300 باشه.منتظر باشین بیاد تو بازار معلوم میشه چنده.عجله نکنین.:biggrin1:

تو تعجبم بچه ها تا دیروز NVIDIA باز بودن نمیدونم چرا نظرشون عوض شد دارن میان سمت ATI.:eek:

یه خبر بانمک هم بدم:شرکتهای تولید کارت NVIDIA شروع به تولید محصولات ATI کردن.شرکت Gainward کارتهای HD4850 و HD4870 رو وارد بازار کرد.

2s003m8.jpg

m82mwx.jpg

آخرین ویرایش:
تو تعجبم بچه ها تا دیروز NVIDIA باز بودن نمیدونم چرا نظرشون عوض شد دارن میان سمت ATI.:eek:
چون جریان تعصب نیست...بحث اینه که هر وقت یه محصولی بهتر باشه و قیمت مناسبتری داشته باشه قابل خریده...ATI یا NVIDIA بودنش زیاد فرقی نمیکنه

الان این ati4850 تو بازار پیدا میشه؟ قیمتش حدودا چنده ؟
سلام
بچه ها میگن یه 6 7 تایی تو بازار هست(پلاتر آورده) قیمتش هم مثل اینکه خیلی بالا هست(حدودای 350 60 تومان) ولی مثل اینکه تا آخر هفته به صورت عمده وارد بازار میشه و قیمتش هم کاهش پیدا میکنه و به قیمت جهانیش نزدیک میشه.
یا علی مدد

دوستان می شه قیمت مودم ADSL ، ASUS رو بدید

یا یه مودم خوب برای ای دی اس ال خودتون معرفی کنید

----

یه سوال در مورد مونیتور Samsung BW 1932 دارم

این مانیتور های واید به درد بازی می خورن یعنی من خودم شنفته بودم خوبه ولی یکی بهم گفت خوب نیست برای بازی تصاویر رو پهن می کنه می خواستم منو راهنمایی کنید چون برای بازی می خوام و 250 تومان برای مانیتور گزاشتم چی بگیرم و در مورد مانیتور های واید اگه می شه یکم توضیح بدید .

دوستان می شه قیمت مودم ADSL ، ASUS رو بدید
سلام
کدوم مدلش مد نظرتون هست؟
یا یه مودم خوب برای ای دی اس ال خودتون معرفی کنید
تو چه رنج قیمتی می خواین؟
در کل یه سر به این تایپیک بزنین زودتر به نتیجه میرسین:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=442159#post442159
یا علی مدد

یه خبر بانمک هم بدم:شرکتهای تولید کارت NVIDIA شروع به تولید محصولات ATI کردن.شرکت Gainward کارتهای HD4850 و HD4870 رو وارد بازار کرد.
اگه به عنوان تایپیک دقت کنی متوجه میشی بخش مشاوره هستش. پس به صورتی فن بوی بازی اینجا معنی نداره چون با پول مردم داریم دست و پنجه نرم میکنیم.

دوستان قيمت بروز اين قطعات رو ميفرماييد (البته ميدونم قيمت 4850 اعلام نشده و برندش هم هنوز معلوم نيست)
‍CPU: Intel E8200
Main: Asus P5K-C
VGA: Ati 4850 Asus
Ram :Patrit 2*1 GB
Case: NZXT Lexa
H.D.D: Maxtor or samsung or western digital 160 GB 8MB or 4MB
DVD Rew: pioner or liteon or samsung or sony 20X
Monitor:samsung 2032
نظرتون راجع به سيستم چيه ؟

من فکر میکنم این دفه Nvidia سر این قیمتاش بد جوری ضرر بکنه تو هر سایتی میری هر Benchmark رو نگاه میکنی سریه 4800 از تمام کارتهای شاخ Ndivia سر تره مخصوصا Cross fire که ترکونده اونم باین قیمت .

توی 1920 Crysis رو در حالت Very high کارت 4850 با 15 FPS اجرا میکنه با 199$ :eek:

حالا شما بزار روی 1280 در مونیتور های معمولیه 17 ببین 40 فریم میده :love:

پس بعده 10 سال و 8 تا کارت, Nvidia خداحافظ ....

دوستان قيمت بروز اين قطعات رو ميفرماييد (البته ميدونم قيمت 4850 اعلام نشده و برندش هم هنوز معلوم نيست)

‍CPU: Intel E8200 (165 toman )
Main: Asus P5K-C (150 toman )
VGA: Ati 4850 HIS ( 300 TOMAN )
Ram :Patrit 2*1 GB (65 toman )
H.D.D: Maxtor 160 GB 2MB (40 toman )
DVD Rew: PIONEER 18x (40 toman )
Monitor:samsung 2032 (310 -320

اگه به عنوان تایپیک دقت کنی متوجه میشی بخش مشاوره هستش. پس به صورتی فن بوی بازی اینجا معنی نداره چون با پول مردم داریم دست و پنجه نرم میکنیم.

پسر جون منظورم این بود که تو چند سری قبلی هم ATI سرتر از NVIDIA بود(مثلا X1000)ولی بازم همه میگفتن فقط NVIDIA.میگفتن ATI بازی خوب نمیاره و از این حرفهای عجیب غریب...........تعجبم تو همین بود.در مورد پست قبلیتم باید بگم Q6600 اگه تا 3.8Ghz هم اور بشه بازم به E8400 اور شده نمیرسه.سازگاری بازیها با Q6600 هم کاملا نقض میشه چون Q6600 پردازنده ای هستش که نقطه ضعفش تو گیمه و ضعیف عمل میکنه.(تجربه شخصی و بنچمارکها)Q6600 رو اصلا با QX ها مقایسه نکن چون قضیه اونا کاملا فرق میکنه.

سیستمه خوبیه.قیمت ها هم چندین بار تو سایت گفته شده و زحمتش رو xenophile کشید ولی مین 142-145 تومنه و رم هم باید پایین تر از این باشه مثلا 50-55 تومن.گرافیک هم هنوز معلوم نیست چند بیاد تو بازار!!!:cheesygri

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or