مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان دیگه تقریبا بردی پیدا نمیشه که CF یا Sli ساپورت نباشه. اگه برد می خوای که Cf یا Sli ساپورت نباشه باید بری سراغ چیپ های رده پایین که الان دیگه کمتر کسی اون ها رو میخره. الان دیگه چیپ های رده بالا مثل X38 یا X48 که فوق العاده اند حداقل Cf رو ساپورت هستند چه بسا که این دو چیپ CF X هم هستند!

abit ip35-e چطوره؟ در مقایسه با این دو مین ؟ فکر نکنم cf ساپورت باشه:)
یه سوال دیگه داشتمabit ip35-e رابط ide داره .آخه dvd-rw من ide هست.

آخرین ویرایش:
الان دیگه تقریبا بردی پیدا نمیشه که CF یا Sli ساپورت نباشه. اگه برد می خوای که Cf یا Sli ساپورت نباشه باید بری سراغ چیپ های رده پایین که الان دیگه کمتر کسی اون ها رو میخره. الان دیگه چیپ های رده بالا مثل X38 یا X48 که فوق العاده اند حداقل Cf رو ساپورت هستند چه بسا که این دو چیپ CF X هم هستند!

abit ip35-e چطوره؟ در مقایسه با این دو مین ؟ فکر نکنم cf ساپورت باشه:)

Ip35-e برد خوبی هستش. اگه منظورت با X38 و X48 هست که اونها قابلیت های بیشتری نسبت به این برد دارند چون چیپ این برد P35 هست. این برد CF ساپورت نیست. Ide هم نداره.
برا اطلاعات بیشتر :
http://www.abit.com.tw/page/ir/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35-E&fMTYPE=LGA775

MSI P35 Neo3 یا Foxconn P35A مین های خوبی هستن.
ارزش داره جای E8200 یه مقدار هزینه کنی E8400 برداری.ولی من Q6600 رو پیشنهاد نمیدم چون نه از E8400 بلکه از E8200 هم در اکثر تست ها ضعیفه(مخصوصا تو گیم)و خاصیت اورکلاک E8000 ها رو نداره و تکنولوژی کمتر و مصرف بالایی داره.

بی زحمت اگه میشه قیمتاشونم بگید.

تا 120-130 تومن از asus یا gigabyte یا abit پیدا نمیشه؟؟؟

اینجا : http://www.daryacomputer.com/product-motherboard-P35A.htm واسه foxconn p35-a زده ATI CrossFire™ & Foxconn Multi-Graphics support.

منظورش از Foxconn Multi-Graphics support همون sli هست؟؟؟

اولا شاید سوال من ربطی به این تایپیک نداشته باشه ولی لطف می کنین که جواب را میدهید1.بهترین جا برای خرید قطعات کامپیوتر تو تهران کجاست ؟2.کابل lan تا چه مترازی تو بازار موجوده؟
خوب مرکزش (قطعات) ایناست علاءدین ، ایران ، بازار رضا ، ایرانیان
کابل lan هم من 10 متریش رو (با سوکت) دیدم بیشترش رو نمیدونم هست یا نه.
cpu:intel e8200 or e8400 or q6600
vga:zotac 8800gt amp
hard disc:320gb wd or hitachi

به نظر شما 30-40 تومن ارزش داره به جای e8200 یه e8400 یا q6600 بگیرم؟؟؟
من p5k یا p5k-se رو پیشنهاد میدم.
در مورد ارزش داشتن هم بستگی به خودت داره اگه میتونی اور کنی q6600 رو بگیر اگه نه که به نظر من یه دفعه یه e8400 بگیر راحت. (فرکانس 3.0)
من یه مین دارم بره 2 سال پیشه. ASUS P5ND2 SE
میخواستم ببینم که آخرین سی پی یویی که ساپورت میکنه (اینتل) چیه؟ و قیمتش هم چنده؟
مین شما نهایت میتونه Intel Socket 775 Pentium® D/Pentium® 4/Celeron Processors این سری رو ساپورت کنه (fsb 800/533) که جزو مین های قدیمی به حساب میاد با توجه به چیپش.

سلام یه سوال الان خرید q6600 منطقی هست کلا میخوام بدونم تو این رنج قیمت چه cpu خوب یا اصلا نخرم و وایسم cpu جدیدی بیاد نظرتون راجع به cpu دو هسته ای چیه و رنج قیمت q6600

سلام یه سوال الان خرید q6600 منطقی هست کلا میخوام بدونم تو این رنج قیمت چه cpu خوب یا اصلا نخرم و وایسم cpu جدیدی بیاد
اگه اهل اورکلاک هستی و میخوای تا چند سال خیالت راحت باشه و کاراتو به صورت Multi-tasking انجام نمیدی Q6600 انتخاب عالی و مناسبی هست!
اگر پول و صبر و حوصله داری واستاCpu های جدید بیاد! چون Cpu های جدید به مادربرد های جدیدی با چیپ های X48 و 790i نیاز دارند...

این برد CF ساپورت نیست. Ide هم نداره.
ip35-e یه دونه ide داره.
دوستان قیمت دقیق این سیستم رو لطفاً بگید...
Cpu : Intel Core 2 Q6600
VGA : BFG or EVGA 9600 GT
Ram : Geil or Patriot 4 x 1 gig ( چهارتا 1 گیگ )
M.B : Asus P5K
حدودا قیمتا همیناست :

CPU : Intel Core 2 Q6600 (q6600=200-205)
VGA : BFG or EVGA 9600 GT (evga=255-260)
RAM: Geil or Patriot 4 x 1 gig (patriot 1gb 800=24-25)
MAIN : Asus P5K (p5k=115-120
bfg رو هم قیمت ندارم.
بی زحمت اگه میشه قیمتاشونم بگید.
e8400 حدودا 195 200 تومن هستش q6600 هم 200 205 تومن.
منظورش از Foxconn Multi-Graphics support همون sli هست؟؟؟
نه فکر نکم منظورش sli باشه.

اگه اهل اورکلاک هستی و میخوای تا چند سال خیالت راحت باشه و کاراتو به صورت Multi-tasking انجام نمیدی Q6600 انتخاب عالی و مناسبی هست!
اگر پول و صبر و حوصله داری واستاCpu های جدید بیاد! چون Cpu های جدید به مادربرد های جدیدی با چیپ های X48 و 790i نیاز دارند...

نظرتون در مورد e8400 چیه

سلام یه سوال الان خرید q6600 منطقی هست کلا میخوام بدونم تو این رنج قیمت چه cpu خوب یا اصلا نخرم و وایسم cpu جدیدی بیاد نظرتون راجع به cpu دو هسته ای چیه و رنج قیمت q6600
خوب اگه اهل اور هستی q6600 رو بگیر در صورتیکه به فرکانس 3.0 برسه کاراییش در حد cpu های 1 میلیونی intel میشه یعنی فضا:eek: اگر نه که میتونی e8400 یا e8200 رو در نظر بگیری که در حالت عادی تو اکثر برنامه ها و بازیها از q6600 سریعتر هستن.
q6600 هم الان 205 210 تومن هستش حدودا.

خوب اگه اهل اور هستی q6600 رو بگیر در صورتیکه به فرکانس 3.0 برسه کاراییش در حد cpu های 1 میلیونی intel میشه یعنی فضا:eek: اگر نه که میتونی e8400 یا e8200 رو در نظر بگیری که در حالت عادی تو اکثر برنامه ها و بازیها از q6600 سریعتر هستن.
q6600 هم الان 205 210 تومن هستش حدودا.

خوب اورکلاکش راحته یعنی میشه مثلا از رو اینترنت یاد گرفت یا فقط کار یه آدم حرفه ایه؟

راحت که نیست قلق داره باید نم نم بری تا برسی به 3.0 (برای یه کاربر عادی رو میگم) وگرنه راحت تا 3.0 میرسه یه مین خوب و یه فن قوی هم میخواد.
در حالت عادی فرکانسش 2.6 هستش.

راحت که نیست قلق داره باید نم نم بری تا برسی به 3.0 (برای یه کاربر عادی رو میگم) وگرنه راحت تا 3.0 میرسه یه مین خوب و یه فن قوی هم میخواد.
در حالت عادی فرکانسش 2.6 هستش.

فرکانسش رو 2.4 نیست؟ بعد آموزش کاملش هست دیگه؟;)

مین شما نهایت میتونه Intel Socket 775 Pentium® D/Pentium® 4/Celeron Processors این سری رو ساپورت کنه (fsb 800/533) که جزو مین های قدیمی به حساب میاد با توجه به چیپش.
FSB 1066/800/533
و روش Intel Core 2 Duo هم نوشته.
منظور من قویترین سی پی یو دو هسته ای که میتونه ساپورت کنه بود. دیگه انقدر هم ضایع نیست مینم.

فرکانسش رو 2.4 نیست؟ بعد آموزش کاملش هست دیگه؟;)
فرکانس کاری Q6600 رو 2.4 هست و فرکانس کاری Q6700 رو 2.66 هست.
آموزش کامل که نیستش، باید مطالب رو خودت جمع کنی. بحث های زیادی مثل بالا بردن سرعت فن به وسیله Pwm و ... هستش. ولی به صورت مقدمانتی 100 میتونی اور کنی...(تا 3.6 هم این Cpu میره!!!!!!!!!!!!!). برو به سایت:
www.sakhtafzar.com
خیلی ها دلشون از دست این سایت پره ولی مقالات خوبی توش هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or