مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز شما یه 20 تومن بزار رو پولت برو asus p5kc بگیر که تو این رنج بهترینه.
اگه نمیتونی 140 پول بدی میتونی بری MSI P35 neo3 بگیری که قیمتش 115-120 هستش.
موفق باشی.[/QUOTE]

اقا میگم این asus خوبه ولی خوب مینی که من لازم دارم با یدونه کارت باید کار کنه چون اصلا طرف اهل بازی نیست ولی این crossfireبود که اصلا به درد طرف نمیخوره اگه میشه یه چنتا برند دیگه مثل abit و elite group giga رو هم معرفی کنید بازم ممنونم :cheesygri

اقا میگم این asus خوبه ولی خوب مینی که من لازم دارم با یدونه کارت باید کار کنه چون اصلا طرف اهل بازی نیست ولی این crossfireبود که اصلا به درد طرف نمیخوره اگه میشه یه چنتا برند دیگه مثل abit و elite group giga رو هم معرفی کنید بازم ممنونم :cheesygri
دوست عزیز supra جان مین های دیگه معرفی کردن.اگه نمی تونی p5kc بگیری یکی از اون مینها رو انتخاب کن.
موفق باشی.

سلام دوستان بالاخره اين سيستمو ميخوام ببندم:
cpu:intel core 2 duo E7200
Main:Asus p5kc
vga:zotac or xfx or inno3d 9600GT
Ram:2*1gig patriot ddr2 800
case:Green tuniq
power:green 530w
HDD:160gb
ODD:liton dvd-rw
به نظرتون كيس چطوره ميگن كولينگش خوبه. خيلي دوست داشتم q6600 بگيرم هر كاري كردم نشد اينم بد نيست. در ضمن خيلي دوست داشتم مين sli باشه كه گند بزنن به اين nvidia & nforce كه ميناش خوب نيست(اگر هم هست يا پيدا نميشه يا گرون هستند) انشا الله اگر ATi
كارت خوب بده از اون ميگيرم در ضمن cross fire هم هست به نظرتون اگه روزي 4870 اومد و من خواستم اونو با همين مين كه 16x*4x هست crossfire كنم يا نه ارزش نداره و بايد x38 باشه
ممنون

سلام دوستان بالاخره اين سيستمو ميخوام ببندم:
cpu:intel core 2 duo E7200
Main:Asus p5kc
vga:zotac or xfx or inno3d 9600GT
Ram:2*1gig patriot ddr2 800
case:Green tuniq
power:green 530w
HDD:160gb
ODD:liton dvd-rw
به نظرتون كيس چطوره ميگن كولينگش خوبه. خيلي دوست داشتم q6600 بگيرم هر كاري كردم نشد اينم بد نيست. در ضمن خيلي دوست داشتم مين sli باشه كه گند بزنن به اين nvidia & nforce كه ميناش خوب نيست(اگر هم هست يا پيدا نميشه يا گرون هستند) انشا الله اگر ATi
كارت خوب بده از اون ميگيرم در ضمن cross fire هم هست به نظرتون اگه روزي 4870 اومد و من خواستم اونو با همين مين كه 16x*4x هست crossfire كنم يا نه ارزش نداره و بايد x38 باشه
ممنون

پیشاپیش مبارکه.
E7200 به غیر از 3Dmark(و چند تا برنامه ی خاص)در اکثر جاها در حد Q6600 هستش.
در ضمن میشه تا 4000 اور بشه.من خودم بخوام بخرم 2 هسته ای رو ترجیه میدم.
من E8400 رو تا 4500 اور کردم.Q6600 که تا 3500 اور شده رو میخوره.(مخصوصا تو گیم)

کیسه خوبی هستش.(برای داداشت اینو برداری بهتره حداقل با کیس خودت یکی نمیشه)
4870 اینجوری که صداش میاد انقدر قوی هست که به CF نیازی نداشته باشه.
موفق باشی.

درود
دوستان از مدل های هارد موجود در بازار کدام را ترجیح می دهید
internal-sata
maxtor-western-seagate-samsung
البته می خواهم کنار این یکی هاردم که مکستور است بزارم

پیشاپیش مبارکه.
E7200 به غیر از 3Dmark(و چند تا برنامه ی خاص)در اکثر جاها در حد Q6600 هستش.
در ضمن میشه تا 4000 اور بشه.من خودم بخوام بخرم 2 هسته ای رو ترجیه میدم.
من E8400 رو تا 4500 اور کردم.Q6600 که تا 3500 اور شده رو میخوره.(مخصوصا تو گیم)

کیسه خوبی هستش.(برای داداشت اینو برداری بهتره حداقل با کیس خودت یکی نمیشه)
4870 اینجوری که صداش میاد انقدر قوی هست که به CF نیازی نداشته باشه.
موفق باشی.
ببخشيد آقا امير اگه يك روزي من يك 4870 خريدم به نظرتون ميرزه با اين مين cross fire كنم يا نه بيشتر قدرت
كارتو به هدر ميده

درود
دوستان از مدل های هارد موجود در بازار کدام را ترجیح می دهید
internal-sata
maxtor-western-seagate-samsung
البته می خواهم کنار این یکی هاردم که مکستور است بزارم
من اول western بعد samsung رو پیشنهاد میکنم البته western سخت گیر میاد.

ببخشيد آقا امير اگه يك روزي من يك 4870 خريدم به نظرتون ميرزه با اين مين cross fire كنم يا نه بيشتر قدرت
كارتو به هدر ميده
من اصلا این تاکیدت رو روی sli یا cf متوجه نمیشم ولی یه چیز بگم کلا این دو تا زمانی به درد میخوره که شما یه مانیتور 32 داشته باشی و بخوای با حداکثر جزئیات و مخلفات بازی کنی اون موقع فرق یه کارت معمولی رو با یه sli یا cf شده متوجه میشی (البته این نظر من هستش) مثلا همین 4870 اونقدر قوی هستش که تو اکثر مانیتورها با رزولوشن بالا و جزئیات خفن هر بازی رو اجرا کنه.

آقا من میخوام یه رم 2 گیگ بخرم یا یه گرافیک 512 . شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( محدودیت قیمت وجود نداره )

دوست عزیز لطفا تو یه تاپیک پست بده.
من اینا رو پیشنهاد میکنم:
RAM:2*1 crucial ballistix DDR2 800
Main:ASUS P5E
vga:9800GTX
اینا رو هم میشه690 تومن.
موفق باشی.

من اصلا این تاکیدت رو روی sli یا cf متوجه نمیشم ولی یه چیز بگم کلا این دو تا زمانی به درد میخوره که شما یه مانیتور 32 داشته باشی و بخوای با حداکثر جزئیات و مخلفات بازی کنی اون موقع فرق یه کارت معمولی رو با یه sli یا cf شده متوجه میشی (البته این نظر من هستش) مثلا همین 4870 اونقدر قوی هستش که تو اکثر مانیتورها با رزولوشن بالا و جزئیات خفن هر بازی رو اجرا کنه.
مثل اين كه خيلي اين 4870 ماخواد طوفان كنه شما قيمتشو ميدونيد چند خواهد شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or