1 2 مورد هم 2k و 4k میشه معرفی کنید
مدل و 2K و 4K دیگه برا کنسول مناسب نیست، مگر برای PS4 Pro یا XBOX One X
تازه برای اونها هم بهتره TV با نمایشگر 4K و HDR خریداری بشه
برای پی سی مدلهای 2K و 4K:
- - ASUS ROG SWIFT PG278Q با رزولوشن 2K، پنل ۱۴۴ هرتزی و تراشهی G-Sync انویدیا که حدود سه میلیون و ۲۰٠ هزار تومان قیمت دارد.
- - ASUS ROG SWIFT PG279Q با رزولوشن 2K، پنل ۱۴۴ هرتزی IPS (تا ۱۶۵ هرتز با اورکلاک) و تراشهی G-Sync انویدیا که حدود سه میلیون و ۵۰٠ هزار تومان قیمت دارد.
- ROG Swift PG348Q در ابعاد ۳۴ اینچ در رزولوشن ۳۴۴۰ در ۱۴۴۰، از قابلیت G-Sync هم برخوردار است با 5400
سلام دوستان
من بودجه ي 5.150 تومن براي كيس دارم
ميخوام گيم هاي روز رو بدون مشكل و با كيفيت مكس اجرا كنه ( كارت گرافيك ١٠٧٠ مدنظرمه )
و همچنين پردازش هاي سنگين انجام ميدم و رندر و بازي سازي و... و بايد spu خيلي قوي باشه
ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد؟
ان روهم اضافه كنم كه هارد و درايور نوري رو توي ليست نيارين
كيس هم ٢٢٠ هزارتومن كافيه براش بزارين
خودم اين مد نظرم هست
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
برای بازی که عالیه، ولی برای رندر بهترین مدل نیست، چون پردازنده ی بالاتر از سری 6850«/6900K هم میشه برداشت که چند میلیون گرونتر درمیان بسته به هسته های پردازنده و مادربرد X99 هم لازم دارن.
کیس و پاور هم خوبن.
دوستان این سیستم برای کارهای ساده مثل وب گردی و افیس و کمی solidworks و البته بازی ها روی کیفیت medium چطوره ؟
هارد و پاور گرین 430 دارم
![]()
برای وبگردی خوبه، برای بازی پردازنده بسیار ضعیفه و مشکل ایجاد می کنه
برای برنامه های محاسباتی و طراحی مثلSolid Works که اصلا مناسب نیست.
توصیه میشه پردازنده رو حداقل Core i5 7400 بردارید که حدود 650 تومن هست. مادربرد هم ساپورتش رو داشته باشه یا از سری B250 باشه.
سلام.
نظرتون راجع به این سیستم چیه؟ برای 1080با تنظیمات Medium-High
VGA:MSI GTX1060 ARMOR 2X 6GB
CPU:i3-7100
Motherboard:MSI B250M MORTAR
RAM:Gskill RIPJAW 2*4GB 2400MHZ
HDD:WD Blue 1TB
Power: GREEN GP530A
Case:GREEN Z+Grand
جمع: 2900
برای خواسته ی شما خیلی خوبه و برای این بودجه بهترین انتخابه.
دوستان یه سی پی یو intel i7-4790k . 4.00 Gh داشتم که خیلی هم گرون خریده بودم اما تو کمتر از 1 سال بدون هیچ دلیل خاصی سوخته و سیستم هی هنگ میکنه و صفحه آبی میده.
خلاصه حالم از سی پی یوهای اینتل بهم خورد. میخوام یه سی پی یو با همین قدرت اما Amd بخرم اما نمیدونم چه مدلی خوبه. لطفا راهنمایی کنید بدجوری حالمو گرفته این سی پی یو سوخته اینتل.
نمیخوام زیاد هزینه کنم یه چیزی باشه در حد همین سی پی یو قبلیم حتی ضعیف تر هم باشه ایراد نداره.
شما حالا از کجا می دونی سوخته؟! پردازنده ی سوخته که تصویر نمیده، شما می گی BSOD می گیری فقط که اینا کاملا مجهول هستن و باید بیشتر بررسی بشن. به نظرم کلا تصور شما از مشکلی که داری اشتباهه و جای دیگه هست.
از AMD فقط پردازنده های جدید Ryzen 7 1700 با بالا می تونن همرده ی پردازنده ی شما باشن که باید مادربرد و رم رو هم در کنارش عوض کنی.
توصیه میشه مشکل واقعی سیستم رو پیدا کنید به جای گیر دادن به کیفیت پردازندههای اینتل!
آخرین ویرایش: