فرشید جان هارد 40 گیگ که فقط روش ویندوز هست یکم مستهلک شده میشه از این مساله باشه ؟ چون یکم صدا میداد اون موقع دستگاه پیشم بود و بد سکتور داره گویا ولی چون وقت نبود زیاد پیگیرش نشدم.
سلام فرشید جان ...مانیتور برای گیم تا 1300 چی پیشنهاد میدی؟
درود
من به توصیه فرشید عزیز برای خرید مانیتور سامسنوگ 595 به بازار رفتمکه اونجا مدل 395هم دیدم که به ظاهر به جز دو تا درگاهhdmi فرق دیگه ای نداشتن ولی اختلاف قیمت حدودا ۱۰۰ تومنی داشتن . سوالم این هست که به جز این مورد مورد دیگه هم هم هست ؟ چون استفاده دو تاhdmi ندارم
این مادربرد قیمت دست دو میشه براش تعیین کرد؟
gigabyte p85-d3t
اون مدلی که خروجی گرافیک مجتمع نداره و دوتا اسلت رم داره
ممنون اقا فرشیدحدود 100 تومن مثلا.

ممنون اقا فرشید
چندروز پیش کارت گرافیک ASUS ROG STRIX RX 460 OC 4GB رو تهیه کردم
سیستم خودم هم اینه i5 4460....8g ram adata xpg 1600
بیشتر مدنظرم اجرای fifa 17 بود که الان خداروشکر خوب اجرا کرده رو بالاترین تنظیمات...
ولی بعضی مواقع بعضی جاها میخونم که این کارت های ایسوس مخصوصا مدل strix الکی گرونه!
خودم هم جستو جویی کردم تو نت با این قیمتی که این کارت رو تهیه کردم میتونستم کارت gtx 960 رو بگیرم که مقایسه هایی که تو نت دیدم تقریبا بهتر از rx 460 بوده...
نظر شما چیه؟این کارت ردش کنم بره؟یا گرونیش حکمتی داره؟
تستی که انجام دادم با ASUS ROG STRIX RX 460 OC 4GB
![]()
سلام اقا فرشید و بقیه دوستان
پرینتر تک رنگ برای چاپ صد تا دویست برگ در روز وکار اداری قیمت تا یک میلیون تومن چی پیشنهاد میدین
سلام
آقا فرشید میشه من رو هم راهنمایی کنی ؟ مانیتورم اینه : samsung syncmaster NW1943plus 1440*900
میخوام یه کیس بگیرم در حد همین مانیتور یعنی حتی فول اچ دی هم ( حد اقل تا دو سال آینده ) نمیخوام بگیرم
و اینکه چیزی میخوام که قابلیت ارتقا هم در آینده داشته باشه
با بودجه 4 تومن میشه یه چیزی گرفت که بازی ها رو روی بالاترین تنظیمات بدون لگ اجرا کنم ؟ اگه میشه یه سیستم پیشنهاد میدید به من ؟ ( AMD نمیخوام اصلا )
و آخرین حرف اینکه SSD و اینچیزای جانبی رو میتونم بعدا بخرم
یا حتی مثلا یه رم 8 گیگ بگیرم یه دونه دیگه بعدا خودم اضافه کنم ( چون میخوام پول این سیستم اصلی رو از بابام بگیرم نصفشو ، نمیخوام تو خرج بیفتم زیاد )
پس یه کیس در حد 4 تومن بدون در نظر گرفتن ssd و دی وی دی رایتر و رم بالا ( چون ارتقا دادنش آسون و کم خرجه )
اقا من یه لبتاب دارم با این مشخصات
GPU=G-FORCE850M GTX
RAM:8 DDR3
CPU=I7 4710 HQ3.3 HZ
حالا اگه من 8 گیگ رم دیگه بندازم تنگش تو پرفرمنس بازی ها تاثیر میزاره؟
دلیل افزایش قیمت cpu تو بازار چیه؟