مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من ]چند تا سوال دارم. اول اینکه میخوام تا یه ماه دیگه سیستم رو ارتقا بدم یعنی یه cpu و mb و ram و vga بگیرم.
1- میخوام کارت گرافیک 8800gt بگیرم . اما نمیدونم چه مارکی خوبه و چه قیمتی دارن؟ حدود 300 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
2- 8600gt با 8800gt خیلی فرق داره؟ این تفاوت تو چه بازیایی و چقدر احساس میشه؟ مثلا gears of war رو میتونم با 8600 رو بهترین تنظیمات بازی کنم؟
3- cpu و mb چی پیشنهاد میکنین؟ لطفآ قیمت هم بدین
4- من الان کارت گرافیکم geforce 5200 و میخوام همین فردا پس فردا الاالحساب یه گرافیک 70-80 تومنی بگیرم تا فعلا از تو کف بعضی بازیا در بیام اما نمیدونم چه کارتی به mb من میخوره؟ از مدلش زیاد سر در نمیارم رو بورد اینا رو نوشته gigabite ga-8i848p775-g کنار پورت گرافیک هم نوشته AGP 8x . حالا اگه ممکنه بگین بهتریم کارتی که به این mb بخوره چیه؟ خیلی ممنون میشم تو این مورد کمکم کنین.

با سلام به همه اعضای سایت:
من قصد ارتقاسیستم روبه مشخصات زیر دارم:
CPU : E8400 or Q6600
RAM : 2*2gb DC
VGA : 8800 GTS 512 or 9 Series
Power : 550W
M.B : زیر 150 تومن که با قطعات سازگار باشه.
بودجه هم به اندازه هست میخوام یه سیستمی باشه هم برای بازی های سنگین و هم نرم افزارهای محاسباتی مثل Ansys , Matlab , ...
در مورد گرافیک یه برند خوب رو معرفی کنید.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
خوب بین cpu ها من q6600 رو پیشنهاد میدم و در مورد کارت هم اگه از نظر بودجه مشکلی نداری همون 8800gts 512mb رو بگیر اگه نه که 8800gt میتونه انتخاب خوب و به صرفه تری باشه. در مورد برند هم میتونی xfx یا evga رو در نظر بگیری.
مین هم میتونی giga ga-p35-ds3l یا asus p5k رو در نظر بگیری.
(این نظر من بود)
8800GTS 512 mb[FONT=&quot] قوی تره یا [/FONT]9800GTX[FONT=&quot] ؟بنچمارکی از مقایسشون هست؟[/FONT]
خوب 9800gtx که قویتره واسه مقایسه هم یه سر به این لینکا بزن :

http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/9
http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/12
http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-review-pov/11

سلام من ]چند تا سوال دارم. اول اینکه میخوام تا یه ماه دیگه سیستم رو ارتقا بدم یعنی یه cpu و mb و ram و vga بگیرم.
1- میخوام کارت گرافیک 8800gt بگیرم . اما نمیدونم چه مارکی خوبه و چه قیمتی دارن؟ حدود 300 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
2- 8600gt با 8800gt خیلی فرق داره؟ این تفاوت تو چه بازیایی و چقدر احساس میشه؟ مثلا gears of war رو میتونم با 8600 رو بهترین تنظیمات بازی کنم؟
4- من الان کارت گرافیکم geforce 5200 و میخوام همین فردا پس فردا الاالحساب یه گرافیک 70-80 تومنی بگیرم تا فعلا از تو کف بعضی بازیا در بیام اما نمیدونم چه کارتی به mb من میخوره؟ از مدلش زیاد سر در نمیارم رو بورد اینا رو نوشته gigabite ga-8i848p775-g کنار پورت گرافیک هم نوشته AGP 8x . حالا اگه ممکنه بگین بهتریم کارتی که به این mb بخوره چیه؟ خیلی ممنون میشم تو این مورد کمکم کنین.
1-میتونی xfx یا inno3d رو در نظر بگیری.
2-خوب در کل این دو مدل با هم قابل مقایسه نیستن و 8800gt صد در صد قویتره. (شاید هم بیشتر)
3-خوب اینجوری که نمیشه شما بودجه رو بگو تا بشه نظر داد. ( بصورت کلی )
4-خوب در حال حاضر گرافیک خوب واسه agp سخت گیر میاد اگر هم گیر بیاد اکثرا (خوباش مثل 7600gs) بالای 100 قیمتشونه ولی فکر کنم بتونی با یه گشت و گذار یه 7300gs پیدا کنی البته گفتم با قیمتای عجیب .(بستگی به انصاف فروشنده داره)

از راهنماییت ممنون قیمت cpu و mb رو هم 300 باشه . در مورد او 2 تا کارت که گفتی میتونم با 7300 بازیهای روز مثل assassins creed یا turok رو با تنظیمات normal روون اجرا کنم؟ ram هم مهم نیست هر چقدر لازم باشه میگیرم. راستی cpu من الان full 2.6 هست. الان 6600gt چنده؟ به mb من میخوره؟

اون 7300gs هم خیلی قوی نیست و فکر نکنم بتونه او دو تا رو حتی تو رزولوشن 600*800 با تنظیمات ضعیف خوب اجرا کنه (فرم ریت بالایی بده) گفتم الان پیدا کردن کارت خوب واسه agp سخته اگر هم پیدا بشه قیمت بالایی داره در کل من توصیه میکنم واسه این مین دیگه کارت نگیر (منظورم agp هستش) و یه سیستم جدید ببند چون ارزش نداره. (به نظر من)

با این توضیحاتی که دادی گمونم حق با تو باشه اینطوری نمیصرفه بهتره تا آخر ماه صبر کنم و کل سیستم رو عوص کنم. فقط نگفتی چه cpu و mb بگیرم؟ من تو این 2 تا اصلا اطلاعات ندارم. راستی ببعضی ram ها الان تو بازار دیدم که 1G حدود 25 تومن قیمت دارن. اینا به درد میخورن؟ چرا اینقد ارزونن؟

بهترین کارت گرافیک ZOTAC 8800GT 512MB HDMI 512MB بگیر قیمت 270 الی 280 تومان.
بهترین کارت گرافیک AGP8X Sparkle 7600GS 512MB هم قیمتش 130 تومان هست.

با این توضیحاتی که دادی گمونم حق با تو باشه اینطوری نمیصرفه بهتره تا آخر ماه صبر کنم و کل سیستم رو عوص کنم. فقط نگفتی چه cpu و mb بگیرم؟ من تو این 2 تا اصلا اطلاعات ندارم. راستی ببعضی ram ها الان تو بازار دیدم که 1G حدود 25 تومن قیمت دارن. اینا به درد میخورن؟ چرا اینقد ارزونن؟
خوب در مورد mb و cpu هم شما مشخص کن بودجه رو (بصورت کلی) تا بشه بطور کلی نظر داد منظورم کل سیستم هستش.
درسته الان بطور مثال kingstone 1gb 800 رسیده به 25 30 تومن که مشکلی هم نداره و به خوبی کار میکنه.

من یک cpu q6600 با فرکانس 2.4 دارم می خواستم بدونم این cpu اگر اورکلاک نکنم بازهم برای بازهای جدید چواب گو هست یا خیر ؟ در کل تو اجرای بازی ها حافظه کش مهم است یا فرکانس زcpu:smartass1:
2.مادربورد x48-dq6 ایا جز مادر بوردهای hight end به حساب میاید وچه قابلیتهایی دارد

آخرین ویرایش:
من یک cpu q6600 با فرکانس 2.4 دارم می خواستم بدونم این cpu اگر اورکلاک نکنم بازهم برای بازهای جدید چواب گو هست یا خیر ؟ در کل تو اجرای بازی ها حافظه کش مهم است یا فرکانس زcpu:smartass1:
2.مادربورد x48-dq6 ایا جز مادر بوردهای hight end به حساب میاید وچه قابلیتهایی دارد

من خودم Q6600 دارم. با همین فرکانش معمولی هم میتونی بازی هات رو در آخرین حد اجرا کنی! (البته از نظر cpu) در واقع تو الان 4 تا cpu رو تو یه پکیج داری! تو گیم هر دو مهم هست ولی چون کش رو نمیشه اورکلاک کرد و افزایش داد به همین خاطر از همخون اول باید فرکش رو بکنی. فرکانس هم مهمه ولی چون اورکلاک میشه زیاد نباید غصشو خورد.

2- بله x48-dq6 جزو بهترین مادربرد ها هست. قابلیت هاش رو میتونی اینجا ببینی:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2763&ProductName=GA-X48-DQ6

از نظر cpu که مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد و به راحتی از پس بازیها بر میاد.
بطور کلی x48 جزو چیپ های حرفه ای و HIGH END اینتل به حساب میاد که اون مدل (ga-x48-dq6) هم همینطوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or