سلام به دوستان گرامی به ویژه محمد رضای عزیز که درست یک سال پیش با سیستم پیشنهادیش هنوز دارم کار میکنم وفوق العاده راضیم....برادرم میخواست سیستمش رو آپ کنه گفتم یه مشورتی بکنم ..حدود 1.600 میذاره وفقط قطعات اصلی رو میخواد.
کارش هم انیمیشن MAX وکارای گرافیکی هستش .تاکیدش روی یه CPU بسیار قوی هست و MAIN خیلی خوب با 6 یا 8 گیگ رم. متاسفانه زیاد هم اهل گیم نیست!!!فک کنم یه 8600GT واسش کافی باشه.اگه تهش چیزی موند 8800GT....
اگه همراه پیشنهاد قطعه قیمت رو هم بدید ممنون میشم.
لیست قطعات:
MAIN _ RAM _ CPU _ CASE & POWER _ VGA
سلام
خوبی اقا؟
ببین من بیشتر سیستم گیم میتونم پیشنهاد بدم
از این پیشنهادی که الان میدم ممکنه خیلی بهترش باشه...مثلا من ممکنه بگم CPU رو Q9300 بگم...ولی ممکنه CPU های زئون از این بهتر باشه اگه توی ایران پیدا بشه...
اگر اهل اور نیست برای CPU من Q9300 رو پیشنهاد میدم چون توابع SSe4 هم داره...نمیدونم حالا برنامه های برادرتون ازش پشتیبانی میکنه یا نهو
در مورد رم...Gskill 4x2gb قیمتش هم مناسبه...
نمیدونم مین ورک استیشن میخواد یا نه یه مین عادی که این قطعات روش سوار بشه...من نظرم روی Abit IP35 Pro هستش...
کارت هم PNY 9600GT یا 8800GT میتونه بگیره...بودجش فکر کنم میرسه...اگه نرسید XFX 8600GT...
کیس رو از مدل های گیرین خودتون انتخاب کنین.پاور هم Green 580W-EPS فکر کنم خوب باشه...در کل شد این:
CPU:Intel core 2 quad Q9300=320
Main board:Abit IP35 PRO=زیر 200 تومن.
RAM:4x2gb Gskill=نزدیک 400 تومن.
VGA:PNY 9600GT=250 یا 8800GT حدود 290 تومن.
Power:Green 580W-EPS=80
کیس هم 100 تومنی میشه
نکته: اگر برنامه هاش از SSE4 پشتیبانی نمیکنه Q6600 بگیره که الکی پول بیشتر نده.
نکته 2: میتونی یه فن هم برای CPU بندازی...