مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من چند تا سوال برام پیش امده اگر جواب بدید خیلی ممنون
1. مگر CPU q6600 دارای فرکانس 2.4 نیست و کش 8 مگابایت ولی CPU:Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm دارای 6 مگابایت کش و از تکنولوزی 45 نامتری حالا شما یک مقایسه بکنید؟
2. تو بازی فرکانس CPU مهم یا حافظه کش تو گیم کدامش مهم است؟
3. اما در مورد RAM باس RAM مهم است یا تعداد RAM
4. االان بهترین RAM تو بازار چی
1- ببين در آينده نچندان دور ديگه همه نرم افزار ها از قابليت multicore استفاده خواهند كرد! پس در نتيجه cpu هايي كه تعداد هسته بيشتري دارند جلوترند. در مورد هسته هم با يه اور ميشه اين q6600 رو فركانسش رو (با خود فن cpu) به 2.9 و با يه بيگ تايفون به 3.3 رسوند!

2- تو بازي كش از همه چيز مهمتره چون كه همونطور كه گفتم فركانس رو ميشه افزايش داد...

3- از همه چيز مهمتر مقدار حافظه رم هست. بعد از اون DDR2 بودن و يا DDR1 بودن اون. فعلا هم پول دادن به 1066 كار درستي نيست !ميشه با همين پول مقدار رم رو تا 1 گيگ ديگه افزايش داد...(همچنين ميشه اون هايي رو كه باس 800 دارن به 1066 تبديل كرد...)

4- بهترين رم اول G.skill و بعد كروشال و ocz و ...

در مورد هسته هم با يه اور ميشه اين q6600 رو فركانسش رو (با خود فن cpu) به 2.9 و با يه بيگ تايفون به 3.3 رسوند!
بستگی به استپیگنش داره...G0 رو تا 3.6 هم میشه با Air برد و 24/7 هم باشه...

2- تو بازي كش از همه چيز مهمتره چون كه همونطور كه گفتم فركانس رو ميشه افزايش داد...
لطفا حرف الکی نزن.
یعنی الان یه E6300 از یه E4300 توی بازی به خاطر کش چقدر قویتره؟!
فوقش 5%! یعنی 2-3 فریم...
4- بهترين رم اول G.skill و بعد كروشال و ocz و ...
نسخه ی کلی هم نپیچ!
هر رمی که چیپش micron D9 از سری GKX و GMH باشه رم خوبی هست و عالی اور میشه...راستی Corsair این وسط مرده؟ یا Patriot?
اصلا نمیشه گفت بهترین کدومه!

من برای کیس 800 850 wتوان میخوام ببینم میشه یک power600بگیرم و برای تامین ما بقی توان از یک پاور 300قدیمی استفاده کنم البته گرافیکم فعلا 3870x2 هست و یک گرافیکه دیگه هم اضافه کنم cpuهمq6600
یعنی v w I که یک کابل 4 پین پاور قدیمی داره با همین کابل توی پاور جدید 600 یکی هست؟

يعني شما ميگي Cach اين وسط هيچه و يا نقشي نداره؟ پس الكي دارند cpu 4 هسته اي با cach 12 ميسازند درسته؟
----------------------------
در مورد رم هم من نظر خودم رو گفتم. همونطور كه دسوتاني مثل supra نظرشون رو ميگويند. كسي اگه انتقادي داره به صورت pm مطرح كنه و يا با ياهو آي ديم تماس بگيره و در ضمن قرار نيست كه ما تو سايت آزادي عمل نداشته باشيم...

يعني شما ميگي Cach اين وسط هيچه و يا نقشي نداره؟ پس الكي دارند cpu 4 هسته اي با cach 12 ميسازند درسته؟
----------------------------
در مورد رم هم من نظر خودم رو گفتم. همونطور كه دسوتاني مثل supra نظرشون رو ميگويند. كسي اگه انتقادي داره به صورت pm مطرح كنه و يا با ياهو آي ديم تماس بگيره و در ضمن قرار نيست كه ما تو سايت آزادي عمل نداشته باشيم...

دقیقا.هیچ نقشی نداره...اونم توی بازی!
همون 2 مگ که روی E4xx هست کافیه...

دقیقا..کش تا یه حدی تاثیر داره نه بیشتر...اونم توی گیم مخصوصا!
یه E4300 چقدر مگه از E6300 ضعیفتره؟!

خوب کی گفت ازادی ندارین؟
واسه ی خودت اومدی نسخه میپیچی بهترین رم هارو از نظر برند میگی!
در ضمن فکر نمیکنم نظر داده باشی...اگه میخواستی نظر بدی میتونستی اول جملت بنویسی به نظر من ...
حوب حالا که بل بل زبونی میکنی بهتره یه منبع در مورد حرفت در مورد رم نشونم بدی وگرنه خدافظ تا 2 هفته دیگه;)

آخرین ویرایش:
1- بطور کلی چیپ pcie 2.0 790fx ساپورت هستش که این مین هم همینطوره.
2- خوب بین این دو هم به غیر از چند قابلیت جزئی فرق زیادی بینشون نیست ولی در کل من asus رو پیشنهاد میکنم.
3- مین هم میتونی giga ga-x38-dq6 رو در نظر بگیری.
اون مين MSI بايد180 تومني باشه در حالي كه اون مين Asus بالاتر از 200 تومن قيمتشه.حالا ايمن دوتا چه فرقي باهم دارن .در ضمن اون مين giga ga-x38-dq6 فكر نكنم 4 تا كارت گرفيك رو پشتيباني كنه؟

ببین گفتم فرق زیادی با هم ندارن ولی در کل من asus رو پیشنهاد میکنم دیگه حالا انتخاب با خودته برای اینکه خودت متوجه بشی این لینک مشخصاتشونه :

این msi : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1332&maincat_no=1
این asus : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=591&l4=0&model=1930&modelmenu=2

و در مورد مین هم من حواسم به چهار کارت گرافیک نبود میتونی اینو در نظر بگیری msi x38 diamond
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1328&maincat_no=1&cat2_no=170

من که میدونم این بحث به جایی نمیکشه و با نشون دادن چند تا بنچمارک و ... نمیشه این رو به شما ثابت کرد! من ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم.....
حوب حالا که بل بل زبونی میکنی بهتره یه منبع در مورد حرفت در مورد رم نشونم بدی وگرنه خدافظ تا 2 هفته دی

من که میدونم این بحث به جایی نمیکشه و با نشون دادن چند تا بنچمارک و ... نمیشه این رو به شما ثابت کرد! من ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم.....

پس فعلا خدافظ تا فردا شب که دیگه فک نکنی شوخی دارم باهات.
توی این مدت سعی کن بنچمارک هات رو پیدا کنی;)

پس به نظر شما این ram خوب هس
GEIL- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)

C2-6400 DDR2 800MHz, CAS 5-5-5-15

Available in 1GB Dual Channel Kit (512MB X 2) Sku# GX21GB6400DCK, 2GB Dual Channel Kit (1GB X 2) Sku# GX22GB6400DCK 4GB Dual Channel Kit (2GB X 2) Sku# GX24GB6400LDCK* ** ***

* Working Voltage : 1.8-2.2V
* 240pin, Un-buffered DDR2 DIMM
* Metallic Aluminum Heat Spreader
* Retail Package
* Life Time Warranty

پس به نظر شما این ram خوب هس
GEIL- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)

C2-6400 DDR2 800MHz, CAS 5-5-5-15

Available in 1GB Dual Channel Kit (512MB X 2) Sku# GX21GB6400DCK, 2GB Dual Channel Kit (1GB X 2) Sku# GX22GB6400DCK 4GB Dual Channel Kit (2GB X 2) Sku# GX24GB6400LDCK* ** ***

* Working Voltage : 1.8-2.2V
* 240pin, Un-buffered DDR2 DIMM
* Metallic Aluminum Heat Spreader
* Retail Package
* Life Time Warranty
رم خوبی هست ولی قیمتش بالا تر از بقیه رم های بازار هست.

6 تا 8400 هم بندازی کنارش به اندازه یه 8600gt قدرت ندارن کلا 8400 واسه بازی نیست منظورم اینه که اصلا بدرد بازی نمیخوره حتی تو ضعیف ترین حالت.
ولی من باهاش assassin رو تو نرمال خیلی روان بازی می کنم . به حر حال اگه بخوام عوض کنم
چقدر باید پیاده بشم . البته با یک گیگ رم اضافه

من برای کیس 800 850 wتوان میخوام ببینم میشه یک power600بگیرم و برای تامین ما بقی توان از یک پاور 300قدیمی استفاده کنم البته گرافیکم فعلا 3870x2 هست و یک گرافیکه دیگه هم اضافه کنم cpuهمq6600
یعنی v w I که یک کابل 4 پین پاور قدیمی داره با همین کابل توی پاور جدید 600 یکی هست؟

بین این 2 تا سیستم کدوم برای گیم و شبیه سازها بهتره
1asus p5kc
intel quad core q6600
3870x2+3870

2abit x38 quad gt or asus p5e
intel e6750
3870x2+3870

ولی من باهاش assassin رو تو نرمال خیلی روان بازی می کنم . به حر حال اگه بخوام عوض کنم
چقدر باید پیاده بشم . البته با یک گیگ رم اضافه
بستگی به بودجت داره چقدر میخوای خرج کنی بگو تا بشه نظر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or