اين سيستم خيلي بيشتر از اينا در مياد...سلام
آقا یکی نیست قیمت دقیق این سیستم مارو بده؟ هر کی اینجا یچیزی میگه اگه میشه آقا امیر شما قیمت zotak اینارو بهم بدین البته قیمت حدودیه سی پی یو هم که نوز نیومده بدین!
کارت گرافیک : geforce 9800gx2
سی پی یو: q9550 ya q9650
رم: gel black dragon 8 gig ya 2 ta 4 gig ta g.skill
مادر برد: asus P5E یا Gigabyte-x38 -dq6
پاور 700 مارکشم نمیدوم هرچی خودتون صلاح میدونید!
مایه 2 تا 2.5
زبونم مو در اورد جون من قیمت دقیق کلی سیستمو بهم بدین دیگه!:biggrin1:
ممنون.:cheesygri:blushing:
من كه بهت سيستم پيشنهاد دادم.سلام
آقا یکی نیست قیمت دقیق این سیستم مارو بده؟ هر کی اینجا یچیزی میگه اگه میشه آقا امیر شما قیمت zotak اینارو بهم بدین البته قیمت حدودیه سی پی یو هم که نوز نیومده بدین!
کارت گرافیک : geforce 9800gx2
سی پی یو: q9550 ya q9650
رم: gel black dragon 8 gig ya 2 ta 4 gig ta g.skill
مادر برد: asus P5E یا Gigabyte-x38 -dq6
پاور 700 مارکشم نمیدوم هرچی خودتون صلاح میدونید!
مایه 2 تا 2.5
زبونم مو در اورد جون من قیمت دقیق کلی سیستمو بهم بدین دیگه!:biggrin1:
ممنون.:cheesygri:blushing:

ABIT INF-SLI چیپش 650SLI هست.سلام اگه میشه یه mainbord تا سقف 100-120 تومان به من معرفی کنید که برای game مناسب باشد و دارای 4 جا برای رم و داشتن قابلیت sli
:blushing:
فقط نگفتی amd باشه یا intel .سلام اگه میشه یه mainbord تا سقف 100-120 تومان به من معرفی کنید که برای game مناسب باشد و دارای 4 جا برای رم و داشتن قابلیت sli
ddr2 یا ddr3 بودن کارت ربطی به مین نداره شما هر کارتی رو میتونی رو هر مینی بندازی فقط اون مین باید pcie 16x باشه.سلام به همه :biggrin1:
من مادربوردم albateron px95pl هستش.میدونم سوالم خیلی تابلو و ضایس اما خوب پرسیدن بهتر از ندونستن هست:biggrin1:
میخواستم یه کارت zotac 8600 amp بگیرم اما توی مشخصات این کارت نوشته که ddr3 هستش.این یعنی مادربوردم باید ddr3 رو ساپورت کنه یا اینکه ram ddr3 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
آقا خداییش مسخره نکنید و جوابم رو بدید دمتون گرم.
قيمت gts را ميخواستم نه gsمي خواستم بدونم قيمت كارت 8800 GTS 8400, GT
چنده با تشكر