مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

www.zotac.com

بله مي تونه ساژورت كنه.
دوتا 4 گيگ در ايران نيست متاسفانه.
شايد تا ماه آينده وارد بازار بشه.

این شرکت که انگلیسیه نمایندگیش توی ایران هست؟ من متاسفانه شیراز هستم:confused:
اگه داره نماینده ی ایرانیش سایت نداره؟

آقا مرگ من این قیمت سیستم منو بنویس!

گرافیک: geforce 9800 gx2
رم: ram 8 gig g.skill
سی پی یو: intel q9550
مادر برد: Gigabyte-x38 -dq6
پاور 700 مارکش یادم رفت!:biggrin1:
مانیتورم که دیگه هرچی صلاحه لطفا نره بالای 2 میلیون چون من خیلی گیرم درضمن من این سیستمو میخوام 2 ماه دیگه بخرم احتمالا همه ی قطعاتش تا اونموقع میاد.الان دارم فقط تحقیق میکنم.
خیلی ممنون.:blushing::love:

سلام به همه
من این سیستم رو دارم
cpu:intel 3.2
Ram:1 gig
Graphic card: GF 7300 GT
تومن 100 هم دارم میخواستم بدونم کدوم قطعه رو عوض کنم بهتر میتونم بازی هارو اجرا کنم
خیلی ممنون
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که کارت گرافیکو عوض کنی اگه یه 15 20 تومن دیگه روش بزاری میتونی یه 8600gt بگیری که با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره.
سلام . دوستان من کولر یا هون فن کارت گرافیک و CPU می خوام بنظرتون چی خوبه و چنده ؟

گرافیکم 8500 هستش و CPU 4400 AMD
دوست عزیز کارت شما که از لحاظ دمایی مشکلی نداره برای چی میخوای فنشو عوض کنی در ضمن cpu هم که با همون فن خودش براحتی خنک میشه به نظر من نیازی به عوض کردنشون نیست.
گرافیک: geforce 9800 gx2
رم: ram 8 gig g.skill
سی پی یو: intel q9550
مادر برد: Gigabyte-x38 -dq6
پاور 700 مارکش یادم رفت!
خوب الان xfx 9800gx2 که اومده 790 800 تومنه q9550 هم قیمتش 581 585 دلاره که بیاد اینجا بالای 600 در میاد مین هم 335 345 تومنه پاور هم بستگی داره که چی باشه ولی حدودا 130 145 تومن هم پاور میشه رم هم قیمت ندارم که کلا 1900 1950 در میاد (بدون رم).

شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که کارت گرافیکو عوض کنی اگه یه 15 20 تومن دیگه روش بزاری میتونی یه 8600gt بگیری که با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره.

8600 GT
چه مارکی توصیه میکنید؟ اگه میشه مشخصاتشم با قیمتش بدید
ممنون

آقا یه قیمت واسه این سیستم می ذارید؟ می خوام بفروشمش...

Athlon 64 3000 Socket 939
MSI K8N Neo2 Platinum
MSI FX5500 256MB
2x Geil 256MB

ممنون...راستی QX6850 تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟ اگه نیست تا کی می آد؟

آخرین ویرایش:
8600 GT
چه مارکی توصیه میکنید؟ اگه میشه مشخصاتشم با قیمتش بدید
ممنون
مارك Zotac سري AMP قيمت خوبي دارند و فوق العاده اند....
قيمت : 140 هزار تومان....
------------------------------------
بهترين هارد در حال حاضر وسترن ديجيتال هست....

8600gt چه مارکی توصیه میکنید؟ اگه میشه مشخصاتشم با قیمتش بدید
ممنون
شما میتونی xfx یا inno3d رو در نظر بگیری.
اینا نسبت به بقیه قیمت پایین تری دارن.
آقا یه قیمت واسه این سیستم می ذارید؟ می خوام بفروشمش...

Athlon 64 3000 Socket 939
MSI M8N Neo2 Platinum
MSI FX5500 256MB
2x Geil 256MB

سیستم رو فکر کنم 90 100 تومن بتونی بفروشی.
qx6850 هم 900 950 دلاره که اگه بیاد اینجا بالای 1 تومن قیمتشه.
با سلام بهترین هارد دیسک تا قیمت 80 هزار تومن با حجم 250 تا 320 گیگی رو معرفی کنید
میتونی western یا samsung رو در نظر بگیری (320gb) البته اگه samsung پیدا کردی اول برو سراغ این.

میتونی western یا samsung رو در نظر بگیری (320gb) البته اگه samsung پیدا کردی اول برو سراغ این.
هر دو هارد عالي هستند منتها تو بنچ مارك هايي كه گرفتن وسترن ديجيتال يك ذره خودش رو بهتر نشون داده...

آقا کسی هست که با visual studio .net کار کنه ؟
من با athlon x2 4000 & 1gb ram & hard sata2 وقتی توی صفحات asp .net میخوام از source mode به design mode برم و برعکس یک مقدار کنده سرعت.
کسی میتونه یه سیستم خوب واسه این مورد پیشنهاد کنه که خودش جواب گرفته باشه ازش ؟

شرمنده که دیر جواب داده شد:
من با این برنامه ای که شما فرمودید کار نکردم ولی این جور ایرادها از CPU و کمبود RAM میتونه باشه مخصوصا اگه ورژن این برنامه بالا هم باشه.شما Task Manager رو بیار بالا و همون مراحلی که مشکل داشتی رو اجرا کن.متوجه میشی کدوم قطعه داره کم میاره.

میخواستم قیمت کلی این سیستمو بهم بدین! اگه میشه!

کارت گرافیک : geforce 9800gx2
سی پی یو: q9550 ya q9650
رم: gel black dragon 8 gig ya 2 ta 4 gig
مادر برد: asus P5E البته من نمیدونم خوبه یا نه ولی به هر حال اگه میشه راجع بهش توضیح بدین به من گفتن ایسوس زیاد تعریفی نداره البته یکی از بدیاشم اینه که بیشتر از 8 گیگ رم ساپورت نمیکنه اگه میشه یکمم راجع به این برام توضیح بدین

9800GX2 با برند XFX قیمتش 800-815 هستش.اون CPU ها هم که عرض کردی قیمتش خیلی بالاست-شایدم اصلا گیر نیاد.به نظر من ارزشم ندارن./
تو رم هم سعی کن اول به ظرفیت توجه کنی.G.Skill فقط به خاطر اور معروف شده و به مدل های بالای مارکهای دیگه مثل Crucial Ballistix و Patriot Viper اصلا نمیرسه.
ASUS بده از چه نظر؟الان اکثر مادربوردها همون 8G رو ساپورت میکنن.این ایراد نیست!!!الان 2G رم تمام کارها رو راحت را میندازه.بالای 8G نیاز نمیشه که روش اینقدر حساسی:cheesygri

سلام به همه
من این سیستم رو دارم
cpu:intel 3.2
Ram:1 gig
Graphic card: GF 7300 GT
تومن 100 هم دارم میخواستم بدونم کدوم قطعه رو عوض کنم بهتر میتونم بازی هارو اجرا کنم
خیلی ممنون

سلام;)
من بودم هیچ کدوم رو عوض نمیکردم.چون 100 تومن کمه و زیاد تفاوتی تو سیستمت احساس نمیکنی.

سلام . دوستان من کولر یا هون فن کارت گرافیک و CPU می خوام بنظرتون چی خوبه و چنده ؟

گرافیکم 8500 هستش و CPU 4400 AMD

دوست گرامی اصلا ارزش نداره که برای سیستمت این کارو بکنی./جای اینکه کولینگ بگیری کارت گرافیکتو عوض کن:biggrin1:بهتره.

فضایی/./././././././.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or