مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. دوستان یه مادربرد خوب بهم معرفی کنید من مهم ترین موضوع واسم درگاه های USB هستش که بتونم کلی دستگاه رو به USB هاش وصل کنم
و کار کنه از این نظر خوب باشه. قیمتش هم خیلی بالا نباشه و متوسط باشه

سلام دوستان میخواستم یک سیستم بهم پیشنهاد کنید برای کار طراحی گرافیکی (نرم افزار های ادوب) بدون کارت گرافیک تا سقف 2500. با مانیتور حداقل 22 و بدون موس و کیبورد. یک ssd 120 هم جز برنامه هست. خیلی خیلی ممنون.
cpu: Intel Core i7-4460
M/B : ASRock H97M Pro 4
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
S.S.D: Samsung 850 EVO 128GB
O.D.D: Liteon 24X iHAS324
PSU: Green GP450A-UK *Gold*
Case: Xigmatek Shockwave
Monitor: LG Full HD 22MP55HQ IPS
حدود 2/800 میشه. با حذف SSD میشه 2/500 که مبلغ مورد نظرتون هست.

- - -ویرایش - - -

سلام. دوستان یه مادربرد خوب بهم معرفی کنید من مهم ترین موضوع واسم درگاه های USB هستش که بتونم کلی دستگاه رو به USB هاش وصل کنم
و کار کنه از این نظر خوب باشه. قیمتش هم خیلی بالا نباشه و متوسط باشه

دوست عزیز ، کاربردتون چیه ؟ برای چه پردازنده ای می خواید ؟ بقیه قطعات سیستم رو دارید؟ بودجه رو دقیق مشخص کنید. قیمت متوسط برای هر کسی یک معنی داره.

سلام به دوستان و آقا فرشید

-برای پردازنده i5-4690k اگر بخوام چند ساعت تو شبانه روز اونم بیشتر موقع گیمینگ اور کلاک کنم چه کولری پیشهاد میدید از چه برندی؟ قیمتش رنج خیلی بالا نباشه
-الان تفاوت 780ti با 980 یا 980ti تو فریم ریت بازیهای روز قابل توجه است؟
-آیا 780ti از آخرین ورژن Direct X پشتیبانی میکنه؟

سلام به دوستان و آقا فرشید

-برای پردازنده i5-4690k اگر بخوام چند ساعت تو شبانه روز اونم بیشتر موقع گیمینگ اور کلاک کنم چه کولری پیشهاد میدید از چه برندی؟ قیمتش رنج خیلی بالا نباشه
-الان تفاوت 780ti با 980 یا 980ti تو فریم ریت بازیهای روز قابل توجه است؟
-آیا 780ti از آخرین ورژن Direct X پشتیبانی میکنه؟

اورکلاک معمولا یک تکنیک بلند مدت و ثابت روی دستگاه هست و نه موقتی که مکرر تغییر بدید و دوباره به حالت قبل برگردونید.

از مدلهای موجود که خیلی گرون هم نباشه، Thermalright Macho 02 ، البته اگر توی کیس جا بشه، یا ارزونتر مدل True Spirit 120 که قدرت کمتری داره اما باز هم برای این CPU مناسبه.

کارت 780 ti هم دایرکت ایکس 12 رو ساپورت می کنه، اما معدود قابلیتهای اختصاصی سخت افزاری اون رو خیر، در واقع Feature _ Level اون 11.1 هست ، بر خلاف سری 900 که تمام قابلیتهای DX12 رو تا DX 12.1 ساپورت می کنن.

تفاوتشون در بازیهای فعلی زیاد نیست و کارت شما در بدترین حالت در حد GTX 970 و بهترین حالت کمی بهتر از 980 ظاهر میشه.

اورکلاک معمولا یک تکنیک بلند مدت و ثابت روی دستگاه هست و نه موقتی که مکرر تغییر بدید و دوباره به حالت قبل برگردونید.

از مدلهای موجود که خیلی گرون هم نباشه، Thermalright Macho 02 ، البته اگر توی کیس جا بشه، یا ارزونتر مدل True Spirit 120 که قدرت کمتری داره اما باز هم برای این CPU مناسبه.

کارت 780 ti هم دایرکت ایکس 12 رو ساپورت می کنه، اما معدود قابلیتهای اختصاصی سخت افزاری اون رو خیر، در واقع Feature _ Level اون 11.1 هست ، بر خلاف سری 900 که تمام قابلیتهای DX12 رو تا DX 12.1 ساپورت می کنن.

تفاوتشون در بازیهای فعلی زیاد نیست و کارت شما در بدترین حالت در حد GTX 970 و بهترین حالت کمی بهتر از 980 ظاهر میشه.

1-ممنون.
در مادربوردهای جدید که میشه چند پروفایل کاری تنظیم کرد امکان این است که برای ایجاد مصرف کمتر و نویز کمتر در وقع نیاز پروفایل اورکلاک رو فعال کرد؟
2-کیس بنده گرین X7 است، فکر کنم هردو کولر جا میشه؟ کدومو بیشتر توصیه میکنین
3-کارت گرافیک 780ti رو میتونم بعدها با 980ti اس ال آی کرد؟

دوباره سلام. آقا فرشید مادربرد فعلی خودم P7P55D ASUS هست به نظرت با حدود 350 تومن میشه چیزی خرید که از این مادربرد فعلی بهتر باشه؟
سی پی یو من I7 860 @ 2.80GHZ
کارت گرافیک 5850 ATI
رم هم DDR3

با عرض سلام خدمت دوستان گل بخش سخت افزار و همچنین آقا فرشید

دوستان عزیز یه سیستم با مشخصات Asus B85 Pro Gamer - i5 4460 - Corsair 16Gb 2400 - Corsair 650w
نیاز به گرافیک و هارد اینترنال و همچنین یه مانیتور داره و پاور هم تعویض میشه اگر نیاز باشه . هزینه هم حدود 3 الی 3200 هست . ممنون میشم راهنمایی کنید البته اگه میشه با مانیتور و بدون مانیتور درنظر بگیرید سیستم هم برای گیم هست .
با تشکر دوستان .

سلام
می خوام یه سیستم برای کار ادیت فیلم برام معرفی کنید افترافکت و پریمیر کار می کنم
چون cpu و ram بیشترین استفاده رو داره اولیویت با ایناس تا گرافیک البته اگه بشه کارت گرافیکی رو معرفی کنید که بتونه 1080p رو با کیفیت high بدون افت فریم مشهود اجرا کنه که عالی می شه ولی اگه بودجه ام مانع بشه بی خیال! ssd هم که جای خودش رو داره!
بودجه ام حداکثر 5 تومن بدون احتساب مانیتور است!
بعد با توجه به اینکه تا طرفای مهر می تونم صبر کنم آیا صلاح می دونید کمی صبر کنم یا قیمتا زیاد این ور اون ور نمی شه!

آخرین ویرایش:
دوستان یه اسپیکر Edifier M3700 دارم ، کنترلش داره خراب میشه کم کم ، این کنترلش اگه خراب بشه من باید چه کار کنم ؟ چون بدون کنترلش نمیشه باهاش کار کرد ، چون روی خودش به جز بیس و ولوم دکمه دیگه ای نداره

سلام
می خوام یه سیستم برای کار ادیت فیلم برام معرفی کنید افترافکت و پریمیر کار می کنم
چون cpu و ram بیشترین استفاده رو داره اولیویت با ایناس تا گرافیک البته اگه بشه کارت گرافیکی رو معرفی کنید که بتونه 1080p رو با کیفیت high بدون افت فریم مشهود اجرا کنه که عالی می شه ولی اگه بودجه ام مانع بشه بی خیال! ssd هم که جای خودش رو داره!
بودجه ام حداکثر 5 تومن بدون احتساب مانیتور است!
بعد با توجه به اینکه تا طرفای مهر می تونم صبر کنم آیا صلاح می دونید کمی صبر کنم یا قیمتا زیاد این ور اون ور نمی شه!
cpu: Intel Core i7-5820K
M/B : Gigabyte GA-X99-UD4
RAM : GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2400MHz CL14 Black
VGA : Galax GTX 960 OC 2GB
H.D.D: Seagate Barracuda 2TB
S.S.D: Samsung 850 EVO 128GB
CPU Cooler: Noctua NH-U12S
O.D.D: Liteon 24X iHAS324
PSU: Green GP650A-UK *Gold*
Case: Xigmatek Shockwave

حدود 5 تومن. اولویت هم روی نرم افزارهایی که گفتید گذاشته شده. برای گیم با شرایطی که گفتید ، باید یک کارت 970 جایگزین بشه.
تا مهر احتمالا نسل جدید پردازنده های Skylake میاد ، ولی بعیده که رو قیمت پردازنده های سوکت 2011-3 که به شما معرفی کردم اثرگذار باشه.

سلام دوستای خوبم . ی لیست آماده کردم اگه میشه راهنمایی کنین نظرتونو بگین
gigabyte GA-z97-d3h یا giga h97 gaming 3 مادربرد
cpu : core i5 4690
ram : g.skill trident x 2*4 2400 ch10
hdd : WD caviar blue 1gb
vga : gigabyte g1 gtx 970 or Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 AirBoss 4GB
درایو نوری asus 24x drw-24d3st
power : green gp650a-uk
thermal right true spirite 120m-bw
اینا چطورن ؟ کدوم مادربرد یا کارت گراف بهتره ؟ اگه میشه ارزون ترین کیسیم ک اینا توش جا میشنو معرفی کنین ؟ گزینه های بهتری دارم تو همین حدود قیمتا ???
خیلی ممنون میشم

با سلام خدمت اساتید،سیستم با این مشخصات:gpu:radeon hd 6750,cpu:i3 4170,mb:h81m-e,ram:4...پاور چند وات و با چه برندی مناسب هست؟؟حدود قیمت هم بگید ممنون میشم

Green GP450A-UK *Gold* به قیمت 190

- - -ویرایش - - -

سلام دوستای خوبم . ی لیست آماده کردم اگه میشه راهنمایی کنین نظرتونو بگین
gigabyte GA-z97-d3h یا giga h97 gaming 3 مادربرد
cpu : core i5 4690
ram : g.skill trident x 2*4 2400 ch10
hdd : WD caviar blue 1gb
vga : gigabyte g1 gtx 970 or Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 AirBoss 4GB
درایو نوری asus 24x drw-24d3st
power : green gp650a-uk
thermal right true spirite 120m-bw
اینا چطورن ؟ کدوم مادربرد یا کارت گراف بهتره ؟ اگه میشه ارزون ترین کیسیم ک اینا توش جا میشنو معرفی کنین ؟ گزینه های بهتری دارم تو همین حدود قیمتا ???
خیلی ممنون میشم
اگر بخواید از رمهای با فرکانس 2400 استفاده کنید، باید مادربرد با چیپ Z97 رو انتخاب کنید.
پردازنده رو هم ضریب بازی بردارید( با پسوند K)
گرافیک Inno3D فکر نکنم الان موجود باشه. همون G1 خوبه.
کیس هم مدل Xigmatek Shockwave به قیمت 190

Green GP450A-UK *Gold* به قیمت 190

- - -ویرایش - - -

اگر بخواید از رمهای با فرکانس 2400 استفاده کنید، باید مادربرد با چیپ Z97 رو انتخاب کنید.
پردازنده رو هم ضریب بازی بردارید( با پسوند K)
گرافیک Inno3D فکر نکنم الان موجود باشه. همون G1 خوبه.
کیس هم مدل Xigmatek Shockwave به قیمت 190
مرسی داداش . فقط ی سوال مادر برد بهتره گیگا باشه چون کارت گیگاس یا زیاد مهم نیس ؟ اگ مهم نیس z97 چ مادربردی بخرم ب صرفه تره ؟ در مورد پاورم همین مدل خوبه یا ارزش داره تقریبا صد گرون تر
CoolerMaster G750M بگیرم ؟ اگرم میشه ی مانیتور FHD با hdmi معرفی کنی طرفای ۵۰۰ تا ۶۰۰ .

مرسی داداش . فقط ی سوال مادر برد بهتره گیگا باشه چون کارت گیگاس یا زیاد مهم نیس ؟ اگ مهم نیس z97 چ مادربردی بخرم ب صرفه تره ؟ در مورد پاورم همین مدل خوبه یا ارزش داره تقریبا صد گرون تر
CoolerMaster G750M بگیرم ؟ اگرم میشه ی مانیتور FHD با hdmi معرفی کنی طرفای ۵۰۰ تا ۶۰۰ .
خواهش. خیر. مادربرد رو هر برندی می تونید انتخاب کنید. برد گیگای خودتون خوب و مناسبه. مدل Asus Z97 Pro Gamer به قیمت 580 تومن یا اگه قابلیت SLI براتون مهم نباشه مدل ASRock Z97 Killer Gaming به قیمت 500 تومن هم انتخابهای مناسبی هستن.
پاوری که خودتون انتخاب کردید ، بهتره.
LG Full HD 22MP55HQ IPS به قیمت 570

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or