مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام میشه یه مادربرد micro atx برای 4790k که در بازار موجود باشه معرفی کنید@};-@};-@};-

دو مدل MAXIMUS VII GENE و GRYPHON Z97 از ایسوس موجود بودن. نمیدونم الان هم هستن یا خیر . حالا چرا میکرو؟!

- - -ویرایش - - -

من سیستم رو عوض کردم... ولی هاردم همونه
از سوکت 775 اومد 1150 ولی وقتی سیستم راه افتاد تو بایوس یک گزینه بود که گفت ویندوز روی هارد ران کن !!!!!!
منم اونو زدم الان ویندوز قبلیمو دارم...
مشکلی ایجاد که نمیکنه؟
مگه نباید با عوض شدن سوکت ویندوز بخواد؟!!!

معمولا با تعویض مادربورد نیاز به عوض کردن ویندوز هست. ترجیحا شما هم ویندوز رو عوض کنید و درایورهای جدید قطعات رو نصب کنید.

درود خدمت دوستان عزیز... قصد خرید سیستم داشتم، این قطعات توسط یکی از دوستان پیشنهاد شد...

ASRock Z97 Extreme4 LGA1150 Z97 Mainboard

Kingston HyperX FURY 8GB1866Mhz DDR3 x2

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5

WD Black 1TB 64MB Buffer HDD

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor یا ASUS VS248H 24inch LED Monitor

Green X8 Raptor (تاکیدی بر این مدل نیست)

نظرتون چیه؟

بودجه خودم نهایتا 5 تومن هست که شامل خرید مانیتور، موس و کیبورد هم میشه (البته نه موس و کیبورد خیلی حرفه ای)! میخواستم بدونم این سیستم تو این رنج قیمت هست یا گرون تر درمیاد؟

و اینکه سیستم پیشنهادی خودتون با این بودجه چیه؟ سیستم مناسب واسه رندرینگ و گیم...

نهایتا کدوم این کارت ها رو مناسب تر می دونید (کیفیت، کولینگ، قدرت، ارزش در برابر قیمت پرداختی و ...) مدل دیگه ای هم مد نظرتون بود بگید :)

GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

پیشاپیش تشکر از لطف تون :x

آخرین ویرایش:
درود خدمت دوستان عزیز... قصد خرید سیستم داشتم، این قطعات توسط یکی از دوستان پیشنهاد شد...

ASRock Z97 Extreme4 LGA1150 Z97 Mainboard

Kingston HyperX FURY 8GB1866Mhz DDR3 x2

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

WD Black 1TB 64MB Buffer HDD

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor یا ASUS VS248H 24inch LED Monitor

Green X8 Raptor (تاکیدی بر این مدل نیست)

نظرتون چیه؟

بودجه خودم نهایتا 5 تومن هست که شامل خرید مانیتور، موس و کیبورد هم میشه (البته نه موس و کیبورد خیلی حرفه ای)! میخواستم بدونم این سیستم تو این رنج قیمت هست یا گرون تر درمیاد؟

و اینکه سیستم پیشنهادی خودتون با این بودجه چیه؟ سیستم مناسب واسه رندرینگ و گیم...

نهایتا کدوم این کارت ها رو مناسب تر می دونید (کیفیت، کولینگ، قدرت، ارزش در برابر قیمت پرداختی و ...) مدل دیگه ای هم مد نظرتون بود بگید :)

GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

پیشاپیش تشکر از لطف تون :x

از میان اون کارتهای گرافیکی مشخصا مدلG1 بهتره، بیشتر بخاطر نویز کمتر و کیفیت کولینگ

در مورد قطعات هم انتخابها همگی خوبن، اما هارد مدل Black هزینه ی بیجایی هست، این سیستم یه کمبود بزرگ داره که اونم SSD هست. یه مدل 120 گیگی خوب هم دست کم 400 تومن خرج برمیداره.

سلام دوستان.من واقعا بین خرید کنسول وارتقا سیسنم کلافه شدم.نمیدونم چیکارکنم.از طرفی هر روز یه جریان به وجود میاد برای قضیه شرینگ واینا روی ps4ازطرفی هم مشکلات همیشگی pcوانحصاری هاست.بااین حال با3میلیون میشه سیستمی بسط که بتونم تا چندین سال روش حساب کنم؟اگه میشه معرفی کنین لطفا.ممنون

سلام دوستان.من واقعا بین خرید کنسول وارتقا سیسنم کلافه شدم.نمیدونم چیکارکنم.از طرفی هر روز یه جریان به وجود میاد برای قضیه شرینگ واینا روی ps4ازطرفی هم مشکلات همیشگی pcوانحصاری هاست.بااین حال با3میلیون میشه سیستمی بسط که بتونم تا چندین سال روش حساب کنم؟اگه میشه معرفی کنین لطفا.ممنون

دوست عزیز سلام
اول تا آخر بدون جانبداری بخون بعد نظر بده:

سایت بررسی سخت افزار PS4 , Xbox one :
PlayStation 4 GPU Vs Xbox One GPU Vs PC - The Ultimate Benchmark Comparison

اینم مشخصات یه کارت خوب برای گیم(مدل نه ارزونه نه گرون برای گیم مدل ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Extreme 4GB Graphic Card ):
قیمت هم حدودا 1500

قیمت | خرید | مشخصات کارت گرافیک اورکلاک 4 گیگابایتی انویدیا جیفورس GTX 970 زوتاک 256 بیت GDDR5 سری امپ اکستریم

در قسمت مشخصات فنی برید و اعداد و ارقام را با هم مقایسه کنید
فقط بحث تعداد واحد استریم معادل واحد کودا هست

اگه شما مثل من بازی اول شوتر و در بعضی موارد استراتژیک رو بازی میکنی 100% بهترین PC هست چون هم ماوس راحت تره هم گرافیک و قشنگی بازی رو بهتر درک میکنی(قدرت این کارت تقریبا 2 برابر قدرت گرافیکی PS4 هست)
اگه بازیهای داستانی مثل The last of us یا uncharted یا ... رو دوست دارید خوب 100 % برید سراغ PS4 چون همین امسال چند عنوان داستانی دیگه میخواد بده بیرون و واقعا نمیشه از کنارشون به راحتی گذشت واقعا عالین(بجز Beyond که اشغال بود فیلم با موتور بازی سازی ساخته هر چند وقت یکبار باید چندتا دکمه میزدی بازی آشغال به تمام معنا حیف وقتی که گذاشتم دان کردم)
حالا یکی هستی که همه جوره بازی میکنی؟!؟!؟
خودت در نظر بگیر در بلند مدت میتونی هزینه کنی حالا کاری به تعویض بازی نداریم شما که نمیتونی بازی مثل GTA رو بدی بره بعد آنلاین بزنی یا فیفا رو بدی بره آنلاین بزنی یا ماشین و ... ولی
PS4 پشتیبانی خوبی داره(خود ps4 باید یه دسته ی دیگه بخری برای فوتبال !!!)
ولی اگه نه دنبال هزینه اولیه و تا چند سال حال کنی pc ، اینم نیست فقط دو سال باشه، مثلا اگه بتونی 5 تومن هزینه کنی تا 6 سال میتونی تو فول اچ دی بهترین جزییات بازی کنی با 4 برابر قدرت گرافیکی PS4 !!!
این کاملا بستگی به نحوه بازی و نوع بازی های شما داره.
بازیهای مثل ماشین و فوتبال و ... فرقی ندارن و حتی PC خیلی خیلی سرتره.

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.
راستش من به بازی های انحصاری کنسول ها خیلی علاقه دارم اما واقعا هزینه پرداخت بازی هاش سرسام آوره و ادم تو گرفتنشون به مشکل برمیخوره.به هرحال من تا حدودا 3.5میلیون میتونم هزینه کنم.آیا با این قیمت میتونم یه سیستم خوب ببندم که حداقال تا5-6سال بتونم باهاش بازی هارو حداقل توحالت مدیوم اجرا کنم؟یا مثلا بعدسه چهارسال با عوض کردن چندتا قطعه اونو به روزکنم؟اگه میشه لطفا راهنماییم کنین که چه قطعاتی ببندم

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.
راستش من به بازی های انحصاری کنسول ها خیلی علاقه دارم اما واقعا هزینه پرداخت بازی هاش سرسام آوره و ادم تو گرفتنشون به مشکل برمیخوره.به هرحال من تا حدودا 3.5میلیون میتونم هزینه کنم.آیا با این قیمت میتونم یه سیستم خوب ببندم که حداقال تا5-6سال بتونم باهاش بازی هارو حداقل توحالت مدیوم اجرا کنم؟یا مثلا بعدسه چهارسال با عوض کردن چندتا قطعه اونو به روزکنم؟اگه میشه لطفا راهنماییم کنین که چه قطعاتی ببندم

با 3.5 میشه یه سیستم خوب بست:

CPU:INTEL Core I5 4460
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W COOLER MASTER
CASE:X3 V2

تا 2 یا 3 سال راحت جوابگو هست و بعدش باید ارتقا داد.

دوستان هارد اکسترنال 2 ترا چه مدلی از چه برندی بهتره؟پورتابلش بهتره یا دسکتاپ؟برای استفاده طولانی مدت مشکل ایجاد نمیکنه؟

هارد اکسترنال دسکتاپی آداپتور اضافی لازم داره اما سریعتره، جابجاییش سخت تره
مدل پورتابلش آداپتور نمی خواد و کمی کندتره،

هیچ کدوم مشکلی در طولانی مدت ندارن. از برند WD و MyPassport توصیه میشه.

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.با این سیستمی که شماگفتین تا 3سال جواب میده وبعد به ارتقاع نیاز داره منظورتون این هست که بعد سه سال بازی ها رو جواب نمیده کلا؟چون مثلا حتی اگه بعد 3سال باکیفیت نرمال هم بازی ها رو اجرا کنه مشکلی نداره برای من.
بعدهم میخواستم بدونم که اگه واقعا ارزششو داشته باشه من میتونم500تومن دیگه هم روی بودجم بزارم

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.با این سیستمی که شماگفتین تا 3سال جواب میده وبعد به ارتقاع نیاز داره منظورتون این هست که بعد سه سال بازی ها رو جواب نمیده کلا؟چون مثلا حتی اگه بعد 3سال باکیفیت نرمال هم بازی ها رو اجرا کنه مشکلی نداره برای من.
بعدهم میخواستم بدونم که اگه واقعا ارزششو داشته باشه من میتونم500تومن دیگه هم روی بودجم بزارم

چرا، بعد از 3 سال هم جواب میده اما با تنظیمات و فریم پایینتر، در هر صورت باید دست کم کارت گرافیک رو اون زمان ارتقا داد.
شما گرونترین کارت گرافیک فعلی رو هم بخرید باز همین داستان در موردش صادقه و ممکنه نیاز به ارتقا پیدا کنه.

هارد اکسترنال دسکتاپی آداپتور اضافی لازم داره اما سریعتره، جابجاییش سخت تره
مدل پورتابلش آداپتور نمی خواد و کمی کندتره،

هیچ کدوم مشکلی در طولانی مدت ندارن. از برند WD و MyPassport توصیه میشه.
فقط یه چیزی میمونه واسه این برند گارانتی کدوم شرکت بهتره بین سازگار و آواژنگ؟

سلام
بعضی از مانیتورها که فک کنم اکثرا hd هستن تک وروودی هستن که پورتش رو کارتهای گرافیک ندارن ولی مادربورد داره، حالا اگه مانیتور به مادربرد وصل شه از کارت گرافیک خروجی میگیره؟
پورت های خروجی گرافیک : دوتا dvi و hdmi و display port هست

سلام
بعضی از مانیتورها که فک کنم اکثرا hd هستن تک وروودی هستن که پورتش رو کارتهای گرافیک ندارن ولی مادربورد داره، حالا اگه مانیتور به مادربرد وصل شه از کارت گرافیک خروجی میگیره؟
پورت های خروجی گرافیک : دوتا dvi و hdmi و display port هست

خیر. خروجی تصویر از مادربورد مربوط به گرافیک مجتمع پردازنده یا گرافیک آنبورد خود مادبرد(در بردهای قدیمی تر) میشه.

خیر. خروجی تصویر از مادربورد مربوط به گرافیک مجتمع پردازنده یا گرافیک آنبورد خود مادبرد(در بردهای قدیمی تر) میشه.
ینی مانیتور هایی که ورودی d-sub/vga دارن رو نمیشه با کارت گرافیک استفاده کرد و مصرف گیم ندارن هیچ جوره؟!

پ.ن: الان دیدم گویا تبدیل وجود داره واسش ،افت کیفیت ندارن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or