مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. این مشخصات سیستم فعلی من هست:

CPU/ Processor Intel Core i5 - 2.80GHz – 760
Motherboard ASUS - P7P55D-E LX
VGA Card SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB
Hard Disk Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
Power Supply GREEN - GP585B
Case GREEN - X-3
Memory (RAM) CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
DVD Burner PIONEER SATA S18L 22X

قصد دارم ارتقاش بدم ولی طی تحقیقاتی که کردم این سیستم رو کسی بالای 1 میلیون ازم نمیخره. از اون ور هزینه هارد و DVD رایتر و پاور و قاب کیس اگه بخوام نو بخرم همین حدود 1 میلیون میشه. برای ارتقاش هم بودجه بیشتر از 3 تومن ندارم. برای CPU و کارت گرافیک این قطعات رو مد نظر دارم که جمعاً میشه حدود 2.5 میلیون :

Intel Core i7 - 4.0GHz - 4790K
EVGA-GeForce GTX 970 sc-4GB

با همین مادر بوردی که دارم امکان سوار کردن CPU و کارت گرافیک جدید هست؟ و اینکه امکانش هست 4 گیگ رم دیگه بگیرم و به قبلی اضافه کنم ؟
[h=1][/h]

سلام. این مشخصات سیستم فعلی من هست:

CPU/ Processor Intel Core i5 - 2.80GHz – 760
Motherboard ASUS - P7P55D-E LX
VGA Card SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB
Hard Disk Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
Power Supply GREEN - GP585B
Case GREEN - X-3
Memory (RAM) CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
DVD Burner PIONEER SATA S18L 22X

قصد دارم ارتقاش بدم ولی طی تحقیقاتی که کردم این سیستم رو کسی بالای 1 میلیون ازم نمیخره. از اون ور هزینه هارد و DVD رایتر و پاور و قاب کیس اگه بخوام نو بخرم همین حدود 1 میلیون میشه. برای ارتقاش هم بودجه بیشتر از 3 تومن ندارم. برای CPU و کارت گرافیک این قطعات رو مد نظر دارم که جمعاً میشه حدود 2.5 میلیون :

Intel Core i7 - 4.0GHz - 4790K
EVGA-GeForce GTX 970 sc-4GB

با همین مادر بوردی که دارم امکان سوار کردن CPU و کارت گرافیک جدید هست؟ و اینکه امکانش هست 4 گیگ رم دیگه بگیرم و به قبلی اضافه کنم ؟

خیر دوست عزیز. مادربورد شما سوکت 1156 هست و پردازنده ای که انتخاب کردید سوکت 1150. پاور هم برای این کارت گرافیک لب مرزه. رم هم باید درست مشابه رم قبلی پیدا کنید و به سیستم اضافه کنید. بهتره کلا بفروشید و به مبلغ 3 میلیون اضافه کنید. مونیتور هم دارید؟

خیر دوست عزیز. مادربورد شما سوکت 1156 هست و پردازنده ای که انتخاب کردید سوکت 1150. پاور هم برای این کارت گرافیک لب مرزه. رم هم باید درست مشابه رم قبلی پیدا کنید و به سیستم اضافه کنید. بهتره کلا بفروشید و به مبلغ 3 میلیون اضافه کنید. مونیتور هم دارید؟

مانیتور دارم. این سیستم رو با چه قیمتی و کجا میتونم بفروشم؟ اگه از اول بخوام یه سیستم جمع کنم برای پاور، مادربورد و رم پیشنهادتون چیه؟

مانیتور دارم. این سیستم رو با چه قیمتی و کجا میتونم بفروشم؟ اگه از اول بخوام یه سیستم جمع کنم برای پاور، مادربورد و رم پیشنهادتون چیه؟
سیستم رو میتونین کامل یا جدا(خیلی سریعتر فروش میره) توی لیون کامپیوتر و پرشین تولز بذارین برای فروش

در مورد قیمت قطعات ، فرشید جان بیشتر تو جریان هستن. در مورد قطعاتی که گفتید، بهتره اول قطعات موجود رو بفروشید، مبلغ قطعی برای بودجه کلی که مشخص شد، قبل از خرید تشریف بیارید و پست بذارید، تا یک سیستم کامل و بهینه بهتون معرفی بشه.

دوست عزیز، نیازی به فروش کل سیستم نیست
فقط پردازنده، مادربرد و گرافیک و رم رو ارتقا بدید کفایت می کنه، بقیه ی قطعاتتون خوبن

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5

اینا حدود 3300 میشن، اگر کارت گرافیک رو هم از یه برند مثل ایسوس یا گیگا بخرید، برندای ارزونتر که تا 200 تومن در بودجه هم صرفه جویی خواهند کرد.

دوست عزیز، نیازی به فروش کل سیستم نیست
فقط پردازنده، مادربرد و گرافیک و رم رو ارتقا بدید کفایت می کنه، بقیه ی قطعاتتون خوبن

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5

اینا حدود 3300 میشن، اگر کارت گرافیک رو هم از یه برند مثل ایسوس یا گیگا بخرید، برندای ارزونتر که تا 200 تومن در بودجه هم صرفه جویی خواهند کرد.

پاور ضعیف نیست بعدا مشکل ساز بشه؟

سلام خسته نباشید
من یه هدفون میخوام بگیرم برایه اهنگ گوش دادن و بیسشم خوب باشه قیمتم ار 200تا 350 فعلا این مدل مدنظرمه
Razer Kraken Pro Headset

بعدا یه y300 huawei , lg g2 صداها یه جور یا فرق داره نسبت به مدل گوشی
مدل دیگه هم تو این رنج قیمت دارید بگید
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید
من یه هدفون میخوام بگیرم برایه اهنگ گوش دادن و بیسشم خوب باشه قیمتم ار 200تا 350 فعلا این مدل مدنظرمه
Razer Kraken Pro Headset

بعدا یه y300 huawei , lg g2 صداها یه جور یا فرق داره نسبت به مدل گوشی
مدل دیگه هم تو این رنج قیمت دارید بگید
ممنون

خب مدلی که انتخاب کردید بیشتر مناسب بازی هست تا موزیک، تنها مدل این سری که مناسب موزیک هست The Razer Kraken Forged Edition هست
برای موزیک انتخابهای خوبی از برند Creative هم میشه پیدا کرد.

برند سنایزر و AKG هم موجودن که اینا برای موزیک حرفه ای هستن و بیشتر مدلا خروجی فلت برای مانیتورینگ دارن تا اینکه مثل برند Beats بیس بالایی داشته باشن.

بهتره حرفه ای های صدا اگه می تونن پاسخ بدن تا من که زیاد مدلهای موجود رو نمی شناسم.

کیفیت خروجی صدای گوشیها قطعا با هم متفاوت هست و همشون کیفیت بالایی ندارن، عموما گوشیهای سامسونگ و LG و اپل محدوده ی فرکانس کامل با تفکیک بالا رو پوشش می دن، بستگی به مدل داره.

من سیستم رو عوض کردم... ولی هاردم همونه
از سوکت 775 اومد 1150 ولی وقتی سیستم راه افتاد تو بایوس یک گزینه بود که گفت ویندوز روی هارد ران کن !!!!!!
منم اونو زدم الان ویندوز قبلیمو دارم...
مشکلی ایجاد که نمیکنه؟
مگه نباید با عوض شدن سوکت ویندوز بخواد؟!!!

سلام میشه یه مادربرد micro atx برای 4790k که در بازار موجود باشه معرفی کنید@};-@};-@};-

دو مدل MAXIMUS VII GENE و GRYPHON Z97 از ایسوس موجود بودن. نمیدونم الان هم هستن یا خیر . حالا چرا میکرو؟!

- - -ویرایش - - -

من سیستم رو عوض کردم... ولی هاردم همونه
از سوکت 775 اومد 1150 ولی وقتی سیستم راه افتاد تو بایوس یک گزینه بود که گفت ویندوز روی هارد ران کن !!!!!!
منم اونو زدم الان ویندوز قبلیمو دارم...
مشکلی ایجاد که نمیکنه؟
مگه نباید با عوض شدن سوکت ویندوز بخواد؟!!!

معمولا با تعویض مادربورد نیاز به عوض کردن ویندوز هست. ترجیحا شما هم ویندوز رو عوض کنید و درایورهای جدید قطعات رو نصب کنید.

درود خدمت دوستان عزیز... قصد خرید سیستم داشتم، این قطعات توسط یکی از دوستان پیشنهاد شد...

ASRock Z97 Extreme4 LGA1150 Z97 Mainboard

Kingston HyperX FURY 8GB1866Mhz DDR3 x2

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5

WD Black 1TB 64MB Buffer HDD

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor یا ASUS VS248H 24inch LED Monitor

Green X8 Raptor (تاکیدی بر این مدل نیست)

نظرتون چیه؟

بودجه خودم نهایتا 5 تومن هست که شامل خرید مانیتور، موس و کیبورد هم میشه (البته نه موس و کیبورد خیلی حرفه ای)! میخواستم بدونم این سیستم تو این رنج قیمت هست یا گرون تر درمیاد؟

و اینکه سیستم پیشنهادی خودتون با این بودجه چیه؟ سیستم مناسب واسه رندرینگ و گیم...

نهایتا کدوم این کارت ها رو مناسب تر می دونید (کیفیت، کولینگ، قدرت، ارزش در برابر قیمت پرداختی و ...) مدل دیگه ای هم مد نظرتون بود بگید :)

GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

پیشاپیش تشکر از لطف تون :x

آخرین ویرایش:
درود خدمت دوستان عزیز... قصد خرید سیستم داشتم، این قطعات توسط یکی از دوستان پیشنهاد شد...

ASRock Z97 Extreme4 LGA1150 Z97 Mainboard

Kingston HyperX FURY 8GB1866Mhz DDR3 x2

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

WD Black 1TB 64MB Buffer HDD

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor یا ASUS VS248H 24inch LED Monitor

Green X8 Raptor (تاکیدی بر این مدل نیست)

نظرتون چیه؟

بودجه خودم نهایتا 5 تومن هست که شامل خرید مانیتور، موس و کیبورد هم میشه (البته نه موس و کیبورد خیلی حرفه ای)! میخواستم بدونم این سیستم تو این رنج قیمت هست یا گرون تر درمیاد؟

و اینکه سیستم پیشنهادی خودتون با این بودجه چیه؟ سیستم مناسب واسه رندرینگ و گیم...

نهایتا کدوم این کارت ها رو مناسب تر می دونید (کیفیت، کولینگ، قدرت، ارزش در برابر قیمت پرداختی و ...) مدل دیگه ای هم مد نظرتون بود بگید :)

GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

پیشاپیش تشکر از لطف تون :x

از میان اون کارتهای گرافیکی مشخصا مدلG1 بهتره، بیشتر بخاطر نویز کمتر و کیفیت کولینگ

در مورد قطعات هم انتخابها همگی خوبن، اما هارد مدل Black هزینه ی بیجایی هست، این سیستم یه کمبود بزرگ داره که اونم SSD هست. یه مدل 120 گیگی خوب هم دست کم 400 تومن خرج برمیداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or