مشکل مادی را که همه دارند نه همه ی همه ها1-نه رفیقم نیست,فقط خیلی آشنایی./بعدا در این خصوص برات PM میدم.
2-من و تمام اعضا سعی میکنیم پیشنهادی بدیم که برات همه به صرفه باشه.BFG برای کسی خوبه که مشکل مادی نداشته باشه.یه کارت BFG OC2 قدرت تقریبی با XFX XXX داره شایدم کمتر.گارانتی 3 ساله هم برای یک کارت گرافیک کافیه.BFG 8800GTS-G92 OC قیمتی معادل 450-460 داره!به نظر شما ارزش داره 90-100 تومن برای یه برند هزینه کنی؟:cheesygri
3-'گارانتی XFX سازگارارقام هست و 3 ساله و تو اکثر شهر ها نمایندگی داره.ASUS تو مادربورد حرف اول رو میزنه.اگه گارانتی ASUS بد بود مطمعا باش هیچ کس سراغش نمیرفت.کارت های گرافیکش هم با در نظر گرفتن تجربه شخصی بنده حقیر قدرت فوق العاده ای رو نسبت به برند های دیگه داره.مخصوصا سری TOP.اصلا جدا از حرف بنده شما یه سر به کارت های سری TOP بزن و اون رو با بقیه برند های موجود در بازار مقایسه کن(تو تمام سری هاش)ASUS تو چندین سال پی در پی بیشترین فروش رو تو تمام قطعات سخت افزاری داشته/.
4-من از بحث خوشم میاد.و خوشحال میشم با کسی بحث کنم و اطلاعاتم هم زیاد شه ولی تو بعضی مواقع من یه حرف میزنم و طرف مقابل هم یه حرف دیگه و.............................
بعضی اوقات هم طرف مقابل رو نمیتونی قانع کنی!که اون از همه بدتر میشه.سر همین قضیه هاست که نمیخوام بحث به جدال کشیده شه تا دوستی هامون به هم نخوره.
در هر صورت من در خدمتم*
البته با فن استوك كه نميتونه E6850 رو بگيره ...
بعدشم شما ميگي E2160 با E4500 برابري ميكنه
خدمتون عرض كنم كه E4500 حتي از E2180 هم قويتره چه برسه به E2160
8800GS 320 MB بهتره یا HD3850
قیمت 8800GS چنده؟
فگر بسیار نیک و پسندیده ای است ! (حداقل توی سایت احساس نمی کنم که تنها کسی هستم که Crossfire بسته ! :cheesygri )يه سوال ديگه ... به نظرتون يه 3870 DDr4 Toxic ديگه بگيرم بزارم کنجش ؟:cheesygri
بلاخره بعد از حدود 1ماه زور يه سيستم گرفتم :cheesygri که خودم فکر مي کنم واقعا عاليه :cheesygri
اينم مشخصات :
Main Board : AMD AM2+ CPU : AMD Dual Core X2 Ram : 4x1Gb Corsair Dual 800 HDD : Thermaltake 320Gb Sate II Vga : 3870 DDR4 Toxic Mouse : Microsoft Presenter Case : Soyo Gueen Power : Silver 600W Sound Card : Creative 701 Valueمي دونم خوبه :cheesygri
آخه مي دونيد چيه ... تو بودجه ي من فکر کنم اين بهترين ترکيب بود (1.500.000) اين سيستم برام درومد 1.450.000 ... حتما مي پرسيد که اين Case يا اين Sond Card چيه گرفتي :cheesygri... خوب بودجم نرسيد ترجيح دادم رو موس مانور کنم تا رو Case و Sound Card با اين که کارت صدا جزو چيزاي مهم گيمه ولي ديدم Sound Cardـه خوب واسه Game در مياد 280.000 تومن![]()
يه سوال ديگه ... به نظرتون يه 3870 DDr4 Toxic ديگه بگيرم بزارم کنجش ؟:cheesygri
يه سوال ديگه ... CPU و VGA رو چجوري ميشه Over Clock کرد ؟ يه لينک درست مي ديد ؟
ممنون از کمک همگي
سلام آقا امير شما در صفحات قبل فرموديد 8800GT با فن Zalman خوبه مال من كهXFX است فنش چيه؟
در ضمن براي كيسم فن چي بذارم كه خوب خنك كنه.ممنون