مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام ميشه سك سايت معتبر بگيد كه برندهاي 8800GT رو مقايسه كنه.
اين لينک واسه بازي COD4 هستش ... واسه بازي هاي ديگه بايد از اون منوي بازشونده ي بالاي تصوير استفاده کني ...
اور کردن ممکنه تو یه بازی 10 فریم بیشتر بده و تو یه بازی دیگه 2 یا 3 فریم بیشتر نده یعنی مشخص نیست.
q9450 فرکانس کاریش 2.66 هستش (fsb 1333mhz) و 12mb کش سطح 2 داره و تکنولوژی ساختش 45nm هستش و q6600 در فرکانس 2.40 کار میکنه (fsb 1066mhz) که 8mb کش داره و تکنولوژی ساختش 65nm هستش.
خواهش میکنم من رامین هستم.;)
من راجع به CPU اصلا اطلاعات ندارم اگه ميشه يکم بيشتر راجع به فرق اين دو مدل توضيح بدين ... اگه ميشه خيلي ساده تو يه کلمه بگيد : Q6600 براي Game هاي روز مناسبه و جوابگوشون هست ؟ لازم هست Over Clockـش کرد ؟

سلام ميشه سك سايت معتبر بگيد كه برندهاي 8800GT رو مقايسه كنه.
اين لينک واسه بازي COD4 هستش ... واسه بازي هاي ديگه بايد از اون منوي بازشونده ي بالاي تصوير استفاده کني ...
http://www.guru3d.com/article/content/479/11
اور کردن ممکنه تو یه بازی 10 فریم بیشتر بده و تو یه بازی دیگه 2 یا 3 فریم بیشتر نده یعنی مشخص نیست.
q9450 فرکانس کاریش 2.66 هستش (fsb 1333mhz) و 12mb کش سطح 2 داره و تکنولوژی ساختش 45nm هستش و q6600 در فرکانس 2.40 کار میکنه (fsb 1066mhz) که 8mb کش داره و تکنولوژی ساختش 65nm هستش.
خواهش میکنم من رامین هستم.;)
من راجع به CPU اصلا اطلاعات ندارم اگه ميشه يکم بيشتر راجع به فرق اين دو مدل توضيح بدين ... اگه ميشه خيلي ساده تو يه کلمه بگيد : Q6600 براي Game هاي روز مناسبه و جوابگوشون هست ؟ لازم هست Over Clockـش کرد ؟

با عرض پوزش از اسا تید.:love:

از هنگامي كه پردازنده‌هاي سري Core 2 Duo موفقيت قابل‌توجهي را به دست آوردند، ‌شركت اينتل به فكر افتاد تا با استفاده از قابليت‌هاي اين سري از پردازنده‌ها، اولين محصول چهار هسته‌اي خود را بسازد.

مشخصات فني‌
> فركانس كاري و ميزان حافظه پنهان L2: گيگاهرتز 4/2 - مگابايت 8
> فركانس مسير FSB و فناوري ساخت: 266 مگاهرتز (QDR) - نانومتر 65
> نوع هسته و حداكثر درجه حرارت كاري: Kentsfield - درجه 2/62
> ولتاژ كاري و حداكثر توان مصرفي: 37/1 ولت - 105 وات
> فناوري پردازنده: NX-Bit - EMT46T - SSE3-SSE - VT

از هنگامي كه پردازنده‌هاي سري Core 2 Duo موفقيت قابل‌توجهي را به دست آوردند، ‌شركت اينتل به فكر افتاد تا با استفاده از قابليت‌هاي اين سري از پردازنده‌ها، اولين محصول چهار هسته‌اي خود را بسازد.

چند مدت پيش بود كه اين شركت اولين سري از پردازنده چهار هسته‌اي خود را با تعبيه دو واحد پردازش Core 2 Duo به بازار عرضه كرد. البته با آن كه اين پردازنده‌ها مجهز به چهار واحد پردازش بودند، اما بسياري از كارشناسان اين نوع پردازنده‌ها را به‌عنوان يك محصول چهار هسته‌اي واقعي قبول نداشتند.

چون اينتل به علت محدوديت فناوري ساخت مجبور شده بود كه هر كدام از دو واحد پردازش را روي يك سطح مجزاي سيليكون كار كند و به وسيله مسير FSB با فركانس 1333 مگاهرتز اين دو واحد پردازش را با يكديگر ارتباط دهد كه اين موضوع باعث كاهش كارايي اين نوع پردازنده نسبت به رقباي دوهسته‌اي خود در مقايسه‌هاي مختلف مي‌شود.

از طرفي تفاوت قيمت زياد اين پردازنده‌ها با سري دوهسته‌اي خود باعث شد كه كاربران تمايل چنداني به خريد اين پردازنده نشان ندهند. اما خوشبختانه چند مدتي است كه اينتل دلش به حال دوستداران پردازنده‌هاي چهار هسته‌اي سوخته (البته بيشتر به حال خودش) و اين محصولات را ارزان كرده است تا افراد بيشتر به سمت اين سري از محصولات روي آورند. يكي از محصولات خانواده چهار هسته‌اي‌ها كه كاهش قيمت بيش از ديگران در فروش آن تاثير داشت، پردازنده چهار هسته‌اي Q6600 است.

Q6600 مجهز به چهار واحد پردازش 4/2 گيگاهرتزي و هشت مگابايت حافظه L2 است. (هر دو واحد پردازش مجهز به چهار مگابايت است) مسير FSB در اين پردازنده در فركانس كاري 1066 مگاهرتز و فركانس مرجع 266 مگاهرتز فعاليت مي‌كند (اين مقدار در پردازنده‌هاي جديد اينتل 1333 و 333 مگاهرتز است) كه اين ويژگي كمك به‌سزايي به پردازنده در پردازش‌هاي پيچيده مي‌كند.

Q6600 بر اساس فناوري 65‌نانومتر ساخته مي‌شود و توانايي تحمل 2/62 درجه سانتيگراد را دارد. در اين پردازنده ولتاژ هسته پردازنده، 2/0 ولت نسبت به سري Core 2 Duo افزايش يافته است. اما با اين وجود حداكثر توان مصرفي آن از 105 وات در حداكثر فشار كاري تجاوز نمي‌كند.

محصول چهار هسته‌اي شركت اينتل از تمام فناوري‌هاي جديد اين شركت مانند SSE3 ،VT ، EM64T و‌... پشتيباني مي‌كند كه اين ويژگي‌ها باعث افزايش كارايي آن در كاربردهاي مختلف مي‌شود. در مجموع اگر به دنبال يك پردازنده مناسب براي پردازش تصوير ويديويي و گرافيكي مي‌گرديد و پول كافي هم براي خريد يك پردازنده 275 ‌هزار‌توماني داريد Q6600 يك انتخاب مناسب براي شما است.

مزايا

كارايي مناسب در كاربردهاي چند‌رسانه‌اي، قيمت قابل قبول در مقايسه با امكانات پردازنده، توان مصرفي مناسب در مقايسه با پردازنده‌هاي دو‌هسته‌اي

معايب‌
تفاوت اندك كارايي در بعضي از نرم‌افزارها و تست‌ها با رقباي دو‌‌هسته ای خود. با سپاس

امير جان تا اونجايي كه من يادمه اين قيمت رسمي اين پردازنده 316 دلاره ! ;)
محمد جان من تو Newegg دیدم 379$ بود.

سلام ميشه يك سايت معتبر بگيد كه برندهاي 8800GT رو مقايسه كنه.
اینم لینک تست 10 تا برند مختلف 8800GT:
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=7
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=8
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=9
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=10
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=11
موفق باشی.

--------

این سیستم دومی هم سیستم خوبیه ولی چرا مین ma790fx DQ6 و کارت گرافیک 8800gtx ؟ اول اینکه مین کراس فایر ساپورت هستش در صورتیکه کارتت رو nvidia در نظر گرفتی این یکم غیر منطقیه چون اگه بخوای بعدا به فکر کراس فایر باشی کلا این قضیه منتفی میشه. و دیگه خرید 8800gtx در حال حاضر یه اشتباه محسوب میشه با توجه به مدل های جدید و قیمت های پایین تر نسبت به 8800gtx این کارت دیگه خریدش به صرفه نیست پاوری هم که در نظر گرفتی واسه این سیستم زیاده یه 600 هم کارشو راه میندازه. (دیگه خود دانی)

-----------------
haji cross fire , SLI hastesh ! badesham DDR3 e , dar zemn 880gt ham peyda nakardam , hala nazare u chie? power am man 1000 payintar nemiam:biggrin1:

محمد جان من تو Newegg دیدم 379$ بود.
احتمالا هزينه هاي اضافي داشته كه با اين قيمت برا فروش گذاشته ، قيمتا متفاوته من 400 دلار هم ديدم ، اما چند جا هم ديدم كه با قيمت رسمي براي فروش گذاشته بودند

ye tike eshteb shod ! main e pishnahadie to chie? (tarjihan gigabyte bashe) , cpu cheap set esh ham AMD bashe chon mashad namayandegie intel nadareo gir nemiad!
خوب ببین اون اول یه سیستم معرفی کردی من گفتم اون سیستم ، سیستم خوبیه حالا اگه از amd خوشت میاد (عجیبه intel پیدا نمیکنی) همین سیستم دومی رو ببند فقط ضعفاش رو بهت گفتم میتونی جای اون 8800gtx یه hd3870x2 بگیری بعدا کراس فایر کنی. (دیگه خود دانی)
q6600 راحت تا دو سه سال کارتو راه میندازه.
در حالت عادی براحتی از پس هر نرم افزاری چه گیم چه ..... بر میاد ولی اگه اورش کنی کاراییش به مراتب بالاتر میره و در حد cpu های 1 میلیونی intel کارایی پیدا میکنه.

haji cross fire , SLI hastesh ! badesham DDR3 e , dar zemn 880gt ham peyda nakardam , hala nazare u chie? power am man 1000 payintar nemiam:biggrin1:

ye tike eshteb shod ! main e pishnahadie to chie? (tarjihan gigabyte bashe) , cpu cheap set esh ham AMD bashe chon mashad namayandegie intel nadareo gir nemiad!

با سلام
منظور شما رو متوجه نشدم!:confused:فرمودین Cross Fire,SLI هم هست!یعنی چی؟
مینی که شما انتخاب کردین از تکنولوژی Cross FireX استفاده میکنه یعنی شما نمیتونی دو تا کارت NVIDIA رو بطور SLI استفاده کنین.چیپست 790FX مختص استفاده از کارتهای ATI بصورت 4 تایی در کنار هم است.رم DDR3 هم هنوز رو ساپورت مین های AMD نیست یعنی 790FX هم DDR2 ساپورته.اگه میخوای SLI کنی مینی رو برداشتی که اصلا به دردت نمیخوره.حداقل 600 وات هم برای استفاده از 8800GT SLI برات کافیه.1000 وات به دردت نمیخوره.

در مورد سوال دومت هم باید عرض کنم:نمیشه هر چیزی که شما مورد علاقتون هست رو یه مین پیدا کرد.مثلا سی پی یو AMD باشه و چیپه مین هم AMD باشه ولی مین میشه Cross Fire.ولی شما فرموده بودین میخواین SLI کنی.
چیپست های AMD فقط برای کارت های ATI و مخصوص Cross Fire هستن.

اگه میخواین SLI کنی باید بری سراغ چیپست های NVIDIA.و اگه هم پردازنده شما AMD باشه فقط دو گزینه میمونه"590SLI و 570SLI"

در آخر هم بگم:سعی کن فارسی تایپ کنی تا سریع تر به جواب برسی:cheesygri

آخرین ویرایش:
معايب‌
تفاوت اندك كارايي در بعضي از نرم‌افزارها و تست‌ها با رقباي دو‌‌هسته ای خود. با سپاس
یک سوال برای من پیش اومد کدوم پردازنده دو هسته ای قویتره q6600 است و قویترین پردازنده ی 2 هسته ای کدام است؟
الن چند مدل 4 هسته ای داریم؟
راستی مثل اینکه من گفته بودم یکی از شما متخصصان سخت افزار یه سیستم amd ati و یکی intel nvidia 500 تومنی معرفی کنید فقط کیس.
واسه گیم:cheesygri

آخرین ویرایش:
تو این تست ها bfg نبود
واینکه تو این تست ها asus از همه بهتر بوده
توی این صفحه هم بهترین ها به ترتیب
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=12
ولی نسبت به قیمت و قدرت مشابه و اور کلاک کردن ZOTAC 8800GT AMP EDITION بهتر بوده خدایی قیمت را نگاه
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2428&cid=3&pg=7

آخرین ویرایش:
یک سوال برای من پیش اومد کدوم پردازنده دو هسته ای قویتره q6600 است و قویترین پردازنده ی 2 هسته ای کدام است؟
الن چند مدل 4 هسته ای داریم؟

سری E8000 اینتل.E8500 خیلی بهتر از Q6600 هستش و قوی ترین دو هسته ای.

5 تا Core 2 Quad.و 7 تا هم Core 2 Extreme.جمعا 12 تا 4 هسته ای از شرکت Intel.

سری E8000 اینتل.E8500 خیلی بهتر از Q6600 هستش و قوی ترین دو هسته ای.

5 تا Core 2 Quad.و 7 تا هم Core 2 Extreme.جمعا 12 تا 4 هسته ای از شرکت Intel.
مدل ها 4 هسته ای با قیمتشون را نام ببر
آیا مدل 2 هسته ای باز هم تولید میشه؟قیمت E8500 چنده؟
راستی مثل اینکه من گفته بودم یکی از شما متخصصان سخت افزار یه سیستم amd ati و یکی intel nvidia 500 تومنی معرفی کنید فقط کیس.
یادت رفت
ولی نسبت به قیمت و قدرت مشابه و اور کلاک کردن ZOTAC 8800GT AMP EDITION بهتر بوده خدایی قیمت را نگاه
http://www.hardwarezone.com/articles...428&cid=3&pg=7
نظر شما چیه؟قیمتش تو ایران چنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or