مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بعدا میخوام گرافیک بهتر بگیرم
به نظرت دوتا 3870 بگیرم یا یه دونه 3870 gx 2
بهترين كار اينه كه 3870X2 بگيري (قدرتي تقريبا معادل 8800GT SLI) بعدا اگه خواستي با يك كارت ديگه CrossFire كني (مثلا 4870 يا 4870X2 ) البته اينا تا چند وقت ديگه عرضه ميشند

دوستان با cpu athlon 64 3000 تک هسته ای و یک کارت گرافیکی بین 150 تا 200 تومن و 2 گیگ رم میشه کرایسیس رو با حد اکثر 1024*768 و کیفیت قابل قبول بازی کرد ؟ اگه آره چه کارتی پیشنهاد می دین ؟

دوستان با cpu athlon 64 3000 تک هسته ای و یک کارت گرافیکی بین 150 تا 200 تومن و 2 گیگ رم میشه کرایسیس رو با حد اکثر 1024*768 و کیفیت قابل قبول بازی کرد ؟ اگه آره چه کارتی پیشنهاد می دین ؟
cpu که هم ضعیفه هم یجورایی قدیمی شده 2gb رم هم کافیه فقط تو اون رنج (150 200) 8600gt هستش که میشه گفت یه کارت متوسط به حساب میاد و به جز کرایسیس اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 با تنظیمات متوسط به بالا روون اجرا میکنه. اگر میتونی یکم دیگه بزار روش یه 9600gt بگیر.
شما اگه میخوای سیستم جمع کنی بودجه رو بگو تا بشه راهنمایی کلی کرد.

دو تا 3870X2 ميشه CrossFireX فكر نميكنم اون مين CFX ساپورت باشه فقط CF رو ساپورت ميكنه

شما ميخواي خيالت راحت بشه ارزونترين مادربوردي كه ميتوني بخري با چيپست X38 مادربورد Abit IP35 Pro هست با قيمت 130-140 ، كه دو اسلات PCI E 2.0 داره و در حالت 16X*16X كار ميكنه
CFX هم ساپورت ميكنه ( Only 2x2GPU)
سلام آقا اين خيلي خوبه فقط عيبش اين است كه Ram DDr3 رو پشتيباني نميكنه دوستان ديگه نظري ندارند در ضمن X38 نيست.

آخرین ویرایش:
بهترین هارد چه مارکی هست؟ از نظر صدا و سرعت و داغ کردن . شنیدم هارد های سامسونگ ارزون هستند ولی زود داغ می کنند و به خاطر ارزونی توی بازار ایران زیاد هستند . میشه نظرتون رو راجع به هارد ها بگین

بهترین هارد چه مارکی هست؟ از نظر صدا و سرعت و داغ کردن . شنیدم هارد های سامسونگ ارزون هستند ولی زود داغ می کنند و به خاطر ارزونی توی بازار ایران زیاد هستند . میشه نظرتون رو راجع به هارد ها بگین
به نظر من بهترين هارد Western Digital هست نه صدا داره نه زياد داغ ميكنه سرعت خوبي هم دارند ! عاليه

دو تا 3870X2 ميشه CrossFireX فكر نميكنم اون مين CFX ساپورت باشه فقط CF رو ساپورت ميكنه

شما ميخواي خيالت راحت بشه ارزونترين مادربوردي كه ميتوني بخري با چيپست P35 مادربورد Abit IP35 Pro هست با قيمت 130-140 ، كه دو اسلات PCI E 2.0 داره و در حالت 16X*16X كار ميكنه

CFX هم ساپورت ميكنه ( Only 2x2GPU)

سلام محمد جان.P35 اصلا PCI-E2.0 ساپورت نمیکنه.همه P35 ها فول ساپورتشون X16 X4 هست.IP35 Pro هم از این قاعده خارج نیست.
Cross FireX هم نام Cross Fire برای PCI-E2.0 هست و این به این معنی نیست که مین های PCI-E1.0 نمیتونن ساپورت کنن.
من خودم رو IP35 Pro دو تا 3870 بستم و مشکلی هم نداشت.
موفق باشی

سلام محمد جان.P35 اصلا PCI-E2.0 ساپورت نمیکنه.همه P35 ها فول ساپورتشون X16 X4 هست.IP35 Pro هم از این قاعده خارج نیست.
Cross FireX هم نام Cross Fire برای PCI-E2.0 هست و این به این معنی نیست که مین های PCI-E1.0 نمیتونن ساپورت کنن.
من خودم رو IP35 Pro دو تا 3870 بستم و مشکلی هم نداشت.
موفق باشی
سلام استاد :biggrin1:

من حواسم نبود يه لحظه فكر كردم IP35 چيپست X38 ـه ، به خاطر همين اون پستم كلا اشتباه شد

وگرنه انقدر هم آماتور نيستم كه فرق CF و CFX رو ندونم;)

سلام استاد :biggrin1:

من حواسم نبود يه لحظه فكر كردم IP35 چيپست X38 ـه ، به خاطر همين اون پستم كلا اشتباه شد

وگرنه انقدر هم آماتور نيستم كه فرق CF و CFX رو ندونم;)

خواهش میکنم.قصدم بی ادبی نبود.محض اطلاع اعضای سایت عرض کردم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or