سلام.من میخوام یه کیس حدود 4000000 تا 4100000 واسه گیمینگ تهیه کنم میخواستم راهنماییم کنید چون واقعا گیج شدم.
cpu رو میخوام core i7-4790k باشه.
MB هم دو به شک هستم نمیدونم چی رو انتخاب کنم که هم کارایی زیادی داشته باشه و هم قیمت مناسب(من خودم مد نظرم gigabyte GA-z97X-soc-Force هست میخوام نظر شمارو بدونم ارزش خریدن رو داره یا یه چیز دیگه بخرم؟).
درباره vga هم خییییلی گیج شدم نمیدونم با این بودجه میتونم یدونه خیلی خوبشو بگیرم که دیگه دردسر فریم ریت نداشته باشم یا نه؟؟؟؟
رم رو هم می خوام Gskill باشه و 8 گیگ و 2400MH ولی نمیدونم کدوم مدلشو بخرم.یا اگه رمی کار کرد مشابه و قیمت کمتری داشته باشه پیشنهاد بدید(لطفا).(مد نظر خودم gigabyte G1 gaming 970 4Gb هست.اگه ارزونش باشه که کار کردش کلا خوب باشه چیز دیگه چی هست؟؟ همچنین Winforce OC اخر گرافییک که مینویسند چی هست و چه تفاوتی با کارت های دیگه داره؟)
کلا mother..(MB),ram , cpu,vga برام خیلی مهم هست.بقیه اجزارو هم هرچی ارزون درمیاد پیشنهاد بدین.(لطفا) قیمت هم اگه یکم بالا پایین شد در حد 100 هزار یا 200 هزار اشکالی نداره.در ضمن اینده نگری هم مد نظر هست که اگه خواستم ارتقا بدم مشکلی پیش یاد.
با تشکر.