مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ا چه جالب من فکر میکردم DDR2 تا باس 800 بیشتر نیست...
در مورد CPU اول نظرم رو همین بود اما چون دیدم که توی بازی های مختلف از E8400 عقب افتاده این انتخاب رو کردم...9450 هم تو بنچمارک ها دیده بودم که خیلی سریعتر از 6600 نیست و با توجه به اینکه تازه وارد بازار شده قیمتش باید خیلی بالا باشه بی خیالش شدم
HD3870X2 هم به قول شما انتخاب خوبیه...ولی عجب پاوری تجویز کردید برامون!
به هر بنچماركي تو اينترنت اعتماد نكنيد ، Q9450 از 6600 مطمئنا قويتره ، قيمت رسمي اين پردازنده 316$ هست حالا نميدونم الان تو بازار هست يا نه ولي قيمتش فكر نميكنم از 400 تومن بيشتر باشه

خوب پس همون green رو در نظر می گیرم...30-40 تومان ارزشش رو داره...
راستی این P5K-C عجب چیز خوبیه...هم DDR2 و هم DDR3 ...فقط چرا انقدر ارزونه نسبت به امکاناتش؟
چیپست X38 رو به خاطر بودجه ام پیشنهاد ندادید؟

فکر کنم ASUS میخواسته یه حالی به ما بده :laughing:
یکی به خاطر بودجت پیشنهاد ندادم و یکی هم برای اینکه X38 یا فقط DDR2 هست یا فقط DDR3.بعضی از مینهاش هردوتا رو ساپورت میکنه که گرونه.تفاوت قدرت x38 و P35 انقدر زیاد نیست که فاصله قیمتشو منطقی کنه.درسته p35 سی پی یو با FSB1600 رو ساپورت نمیکنه ولی فقط دو تا CPU هستش که با این FSB کار میکنن.کلا مین ها تو قدرت زیاد با هم فرق ندارن اکثرا به خاطر داشتن PCI-E اضافی با هم فاصله قیمت دارن.

به هر بنچماركي تو اينترنت اعتماد نكنيد ، Q9450 از 6600 مطمئنا قويتره ، قيمت رسمي اين پردازنده 316$ هست حالا نميدونم الان تو بازار هست يا نه ولي قيمتش فكر نميكنم از 400 تومن بيشتر باشه

ممنون از کمک شما
راستش منم نمی دونم اومده یا نه...وقت کنم می رم بازار می گردم...امیدوارم زود به قیمت برسه...البته فکر بودجه رو هم باید بکنم

فکر کنم ASUS میخواسته یه حالی به ما بده :laughing:
.
آره واقعا حال داده!
حالا نداشتن PCI-E 2.0 رو چیکارش کنیم؟ چون 3870 ساپورتش می کنه اما P5KC نه...و نکته بعدی اینکه PCI-E x16 هم فقط یه دونه داره اونطور که من متوجه شدم...این فکر می کنم بعدا اگه بخوام Crossfire کنم برام مشکل ساز بشه...
یادش بخیر یه موقع چقدر خرید سیستم راحت بود.الان انقدر تکنولوژی های متنوع اومده که اگه یه نا هماهنگی با هم داشته باشن همه چی بهم می ریزه...

آخرین ویرایش:
سلام
با 1100 بودجه چی پیشنهاد میدید بهترین زمان خرید کئ هست زیاد عجله ندارم
اگه یه hd dvd rom هم که بشه به tvهم وصل کرد ممنون میشم
کابردم gaming 3d program video edit
فقط کیس
ممنون

آره واقعا حال داده!
حالا نداشتن PCI-E 2.0 رو چیکارش کنیم؟ چون 3870 ساپورتش می کنه اما P5KC نه...و نکته بعدی اینکه PCI-E x16 هم فقط یه دونه داره اونطور که من متوجه شدم...این فکر می کنم بعدا اگه بخوام Crossfire کنم برام مشکل ساز بشه...
جدی حال داده من نتونستم مینی بعتر از این پیدا کنم با این قیمت.
دو تا هم PCI E داره و در ضمن crossfire ready هم هست...
تنها عیبش که زیاد هم مهم نیست pci e 2 ندارره...
امیر جان ممنون از معرفی این مادر برد مناسب...
راستی بالاخره مجبور شدم 8600gt ببندم چون با این قطعات اگه بخوام 8800gt یا 9600gt بگیرم از 600 تومن هم رد میکنه:

ASUS P5KC
GREEN - GP530AB
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
Intel Core2Duo E4500
XFX - GeForce 8600 GT - 256MB ddr3 540M

آخرین ویرایش:
سلام
با 1100 بودجه چی پیشنهاد میدید بهترین زمان خرید کئ هست زیاد عجله ندارم
اگه یه hd dvd rom هم که بشه به tvهم وصل کرد ممنون میشم
کابردم gaming 3d program video edit
فقط کیس
ممنون

CPU : intel q6600
RAM : crussial or ocz 2gb 800
MAIN : giga ga-x38-dq6 or ga-p35-ds3r
VGA : inno3d or evga 8800gts 512mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp580b or cooler master 550w

اینا رو هم بین 1150 1200 در میاد.

مشخصات سیستم من اینه:

cpu : e6550
main : abit ip35
ram : 2 gig ocz 800
vga : evga 8800 gtx

حالا میخام بدونم که اگه گرافیک رو sli کنم منطقیه یا منتظر 9800 gx2 بشم؟ در ضمن مین striker extreme گیر میاد که بگیرم؟

مشخصات سیستم من اینه:

حالا میخام بدونم که اگه گرافیک رو sli کنم منطقیه یا منتظر 9800 gx2 بشم؟ در ضمن مین striker extreme گیر میاد که بگیرم؟
الان خرید asus striker منطقی نیست و قیمت بالایی داره.
شما با صبر کنی مادربرد های با چیپ 780i و 790i وارد بازار بشه که انتخاب درستی هست.
برای خرید کارت هم می تونی این کارتی داری رو بفروشی و دوتا 8800GTS رو SLI کنی.

مشخصات سیستم من اینه:

اصلا دنبال این جور کارا نرو.مخصوصا خرید یه 8800GTX دیگه برای SLI.چیپهای NVIDIA هم خیلی قیمت بالایی دارن.780i هم ارزش نداره چون هم قیمت بالایی داره و تنها فرقش با 680i داشتن PCI-E2.0 هستش.
از من میپرسی به سیستمت دست نزن.همه تازه دارن سیستمی مثل سیستم شما میگیرن بعد شما میخوای عوضش کنی.9800GX2 قیمت فضایی تو ایران داره و فکر میکنی چقدر از 8800GTX قویتر باشه:p
اگه خیلی علاقه داری کارتتو عوض کنی یه 3870X2 بگیر که زیادم تو خرج نیفتی./امیدوارم موفق باشی ولی بازم میگم عوض نکن.

آره واقعا حال داده!
یادش بخیر یه موقع چقدر خرید سیستم راحت بود.الان انقدر تکنولوژی های متنوع اومده که اگه یه نا هماهنگی با هم داشته باشن همه چی بهم می ریزه...

عرض کردم PCI-E1.0 و PCI-E2.0 تو کارایی با هم فرق ندارن,میتونین برین تو سایتها ببینین که همه کارتهای PCI-E2.0 رو PCI-E1.0 تست گرفتن.از این لحاظ هیچ مشکلی نیست.;)

تو Cross Fire Full X16 X16 نسبت به X16 X4 تو میانگین 15-20 فریم بیشتر میاره.البته نه تو بازیهایی مثل Crysis.

خب بالاخره م اين هارو انتخاب كردم:
CPU:Intelcore2 duo E4500
Mainboard:Abit IP35-E or MSI P35 Neo3 or Asus p5k-c
Ram:2 gig patiot DDr2 667
VGA:Gforce XFX 8800GT
Power:Green 530W Or Point of view
اگه پول زياد آوردم مادربورد Asus P5k-c رو مي بندم به نظر م بهترين انتخاب مادربور با اين سيستم همون Asus p5k-c است اگر مادربورد ديگري هم داريد پيشنهاد بديد در ضمن اين مادربورد دوتا كارت گرافيك رو مي تونه پشتيباني كنه؟ عيب اين Asus چيه؟در ضمن بايد اين امير آقا هم به ما اور كلاك اينتل رو ياد بده.

خب بالاخره م اين هارو انتخاب كردم:
CPU:Intelcore2 duo E4500
Mainboard:Abit IP35-E or MSI P35 Neo3 or Asus p5k-c
Ram:2 gig patiot DDr2 667
VGA:Gforce XFX 8800GT
Power:Green 530W Or Point of view
اگه پول زياد آوردم مادربورد Asus P5k-c رو مي بندم به نظر م بهترين انتخاب مادربور با اين سيستم همون Asus p5k-c است اگر مادربورد ديگري هم داريد پيشنهاد بديد در ضمن اين مادربورد دوتا كارت گرافيك رو مي تونه پشتيباني كنه؟ عيب اين Asus چيه؟در ضمن بايد اين امير آقا هم به ما اور كلاك اينتل رو ياد بده.

بله P5K-C از دو تا کارت پشتیبانی میکنه.ولی Cross Fire و به صورت X16 X4.هیچ عیبی هم نداره.کلیه مشخصات یه P35 رو داره.
اگه از امیر منظورت منم یه تاپیک در رابطه با اورکلاک هستش.از دوستت(امیر)هم میتونی بپرسی.اگر هم مشکلی داشتی به من پیام بزن راهنماییت کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or