مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دست شما درد نکنه.الان این دوستمون Samsung S27D395 Plus رو دیده و پسندیده.از اون جایی که بیشتر استفادش گیمینگ هست من بخاطر respawn time پایین این مانیتور ایسوس (همینی که شما پیشنهاد دادین) میگم اینو بگیره...حالا به نظر شما کدومو بگیره؟
با قیافه X1 هم حال نمی کنه میخواد X3 بگیره.برای 4690 خنک کننده نیاز نیست؟فن استوک کافیه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک میکروفن هم برای خودم میخوام ولی فوق حرفه ای باشه و هم چنین یه کارت صدا فوق حرفه ای...خلاصه که میخوام صدا به بهترین نحو دقیقا همونجوری که توی محیط هست شنیده بشه.بودجه هم تا 6 میلیون تا نهایتا 8 میلیون میتونم هزینه کنم بیشتر نه ولی دیگه یه چیزی باشه درحد استدیو های ضبط موسیقی یا رادیو (اینا مثال بودن که بگم خیلی باکیفیت باشه).میخوایم یه پادکست داشته باشیم میخوایم صدا عالی باشه.بازم تاکید میکنم خیلی با کیفیت.بازم ممنون

من همون مدل ایسوس رو توصیهمی کنم، هر چند که کیفیت تصویری مدل سامسونگ بالاتره

4690 هم در حالت عادی نیاز مبرمی به فن حرفه ای نداره
در مورد کارت صدای حرفه ای هم مدلهای M Audio هست که اطلاع دقیقی از مدلهاشون ندارم

دوستان یه سوال :دی
من امروز متوجه شدم با این که تعداد بازی هام کمه ولی به دلیل حجم بالاشون رو سیستمم که هیچی به جز بازی روش نیست یه هارد 1 ترابایتی سریع پر شد :دی
خب الان میخوام یه هارد 1 ترابایت دیگه بزنم به بدن سیستم که بشه 2 ترابایت .
کانفیگ سیستم اینه :
core i7 2770k 3.5
amd r7870 2gb
ram corsair 2*8gb
1tb hdd
کل اینا رو هم یه پاور trust 630w real داره برقشونو تامین میکنه . خب الان مشکل اینه که من بخوام یه هارد یه ترابایتی دیگه بندازم باید پاور رو عوض کنم ؟ یا همین 630w real کافیه ؟

نیازی به تعویض پاور نیست، هارد که مصرفی نداره

سلام به عزیزان
بنده رو پارسال راهنمایی کرده بودین واسه خرید سیستم که خیلی هم سپاسگذارتون هستم

MB: H81-Plus
GPU : HD 7850 2Gb ,DDR5
CPU: i3-4310
Ram: 8 Gb

مشکله من این CPU هستش !!! همه عزیزان چه اینجا چه توی چند تا سایت دیگه با چندین بنچمارک چیه بهم گفتین که میتونم بازی DOTA 2 رو با فریم بالای 60 با اخرین تنظیمات اجرا بکنم که اخر سر هم نشد!!!همین طور بازی های دیگه که از این هم کمتر گرافیک و رم میخواستن هم همین مشکل رو دارم که اکثرا فریم 45-50 این ورا هستش و اگر تنظیمات رو بیارم پایین میشه بالای 60 و مثه گلوگاه چیه شده واسه بقیه قطعات این CPU
حالا این دیگه مهم هم نیستش دیگه همین که بدون لگ هم بازی بکنم واسم کافیه ولی واسه بازی های دیگه همین CPU کار دستم میده و رو اعصابه شدید
فقط این رو میخواستم بدونم که با یه هزینه کم چجوری میتونم یه CPU 4 هسته ای بگیرم که بهتر باشه؟ یعنی منظورم اینه که باید مادربورد رو هم عوض بکنم؟ و اگر ار یا نه چه قدر میتونم دسته 2 این i3 و H81-P رو بفروشم کمه کم؟ نمیخوام کلی ضرر بکنم سره همین عوض کردن CPU
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید :)

اول که من مطمئن نیستم پردازنده گلوگاه باشه، کارت گرافیک شما هم رده میانی هست.
دوم که برای پردازنده ی 4 هسته ای نیاز به تعویض مادربرد ندارید.

سلام
یه سیستم کیس و متلقات داخلش با بودجه 5 تومنی که میشه گرفت معرفی کنید
فقط قیافه کیس ساده باشه مثل فضایی ها یا .... نباشه در عین سادگیش جذاب باشه
این سیستم تا چند سال میتونه بازی ها رو با تنضیمات بالا اجراکنه؟

سلام
یه سیستم کیس و متلقات داخلش با بودجه 5 تومنی که میشه گرفت معرفی کنید
فقط قیافه کیس ساده باشه مثل فضایی ها یا .... نباشه در عین سادگیش جذاب باشه
این سیستم تا چند سال میتونه بازی ها رو با تنضیمات بالا اجراکنه؟

cpu: Intel Core i7-4790K
M/B : Gigabyte GA-Z97-D3H
RAM : Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 2400MHz DDR3 Ram
VGA :Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
S.S.D: Samsung 850 EVO 120GB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: Green GP750B-OC+ *Platinum
cpu cooler: Thermal Right HR-02 Macho

Case: Green X3+ Viper Gaming

حدود 5 تومن میشه و تا 2-3 سال خیالتون بابت اجرای گیم راحت باشه.
(با این سیستم ، مانیتورتون هم باید از رزولوشن FHD پشتیبانی کنه)

خسته نباشید

راجع به رم کارت گرافیک سوال داشتم ، میخواستم ببینم رم اگه 1 Gb DDR5 باشه با رم گرافیک 1 Gb DDR3 چقدر فرق دارن ؟ و اینکه 2 گیگابایت DDR3 با 1 گیگابایت DDR5 با هم برابره یا نه ؟
ممنون

خسته نباشید

راجع به رم کارت گرافیک سوال داشتم ، میخواستم ببینم رم اگه 1 Gb DDR5 باشه با رم گرافیک 1 Gb DDR3 چقدر فرق دارن ؟ و اینکه 2 گیگابایت DDR3 با 1 گیگابایت DDR5 با هم برابره یا نه ؟
ممنون

تفاوت GDDR5 با DDR3 در سرعت هست
شما اگه یه کارت 4 گیگی DDR3 هم داشته باشید راندمان و فریمی که توی بازی می گیرید قطعا کمتر از یه کارت مشابه و همرده ی 2 گیگی خواهد بود و سرعت جای حجم رم گرافیکی رو نمی گیره.

سلام دوستان
آقا من سیستمم اینه :
Ram 2x4gb
Cpu Core i5 3570 3.4
Graphic Nvidia 760 Gtx 2gb
Power 600 Green
Mainboard Msi B75A-G41

میخوام گرافیک Nvidia Geforce Gtx 970 4gb بخرم بنظرتون رو سیستمم جواب میده و بازی هارو میتونم با سیستمم و این گرافیک قورت بدم؟ :-/

سلام دوستان
آقا من سیستمم اینه :
Ram 2x4gb
Cpu Core i5 3570 3.4
Graphic Nvidia 760 Gtx 2gb
Power 600 Green
Mainboard Msi B75A-G41

میخوام گرافیک Nvidia Geforce Gtx 970 4gb بخرم بنظرتون رو سیستمم جواب میده و بازی هارو میتونم با سیستمم و این گرافیک قورت بدم؟ :-/

بله که جواب میده، هیچ مشکلی نخواهید داشت و بازیها رو با تنظیمات بالا اجرا خواهد کرد.

بنده لپ تاپم یک رم 8 داره میخواستم یک هشت دیگه بندازم روش بشه 16
یکی از دوستان میگفت اگه رم 16 کنی میتونی از هردوتا کارت گرافیکت استفاده کنی
درسته؟
مدل لپ تاپ acer aspire v5-561g

بنده لپ تاپم یک رم 8 داره میخواستم یک هشت دیگه بندازم روش بشه 16
یکی از دوستان میگفت اگه رم 16 کنی میتونی از هردوتا کارت گرافیکت استفاده کنی
درسته؟
مدل لپ تاپ acer aspire v5-561g

خیر، غلطه
بازیها که در آن واحد فقط از یه کارت گرافیکی توی لپ تاپ می تونن استفاده کنن، ترجیحا از تزاشه ی غیر اینتلی که سریعتر هم هست، خودشون هم رم گرافیکی مستقل و پر سرعت دارن
حالا ربط اضافه کردن رم به راندمان بهتر گرافیک چی بوده رو دوستتون باید جواب بده!

خیر، غلطه
بازیها که در آن واحد فقط از یه کارت گرافیکی توی لپ تاپ می تونن استفاده کنن، ترجیحا از تزاشه ی غیر اینتلی که سریعتر هم هست، خودشون هم رم گرافیکی مستقل و پر سرعت دارن
حالا ربط اضافه کردن رم به راندمان بهتر گرافیک چی بوده رو دوستتون باید جواب بده!
والا ببینید الان تو بازی GTA V مثلا من باید بتونم روی مدیوم 40 فریم بگیرم ولی حتی رو LOW هم 29 فریم اینا میده
توی ستینگ میبینم نوشته از کارت گرافیک INTEL استفاده میکنه بقیه بازی ها هم اینطوره با اینکه جدیدترین اپدیت گرفتم و سوییچ میکنم بازی هارو روی HIGH PERFEMENCE مشکل جیه؟

بله که جواب میده، هیچ مشکلی نخواهید داشت و بازیها رو با تنظیمات بالا اجرا خواهد کرد.
فقط یه مشکل ! اونم اینه که من شنیدم که چون این کارت گرافیک از directx 12 استفاده میکنه رو ویندوز 7 ممکنه با مشکل روبرو بشه ! درسته یا غلط؟
بعضی ها هم تو سایت های خارجی دیدم که کامپیوترشون بعد از لوگوی ویندوز که میخواد روشن شه میزنه نو سیگنال بعد تصویر نداشت دیگه !

والا ببینید الان تو بازی GTA V مثلا من باید بتونم روی مدیوم 40 فریم بگیرم ولی حتی رو LOW هم 29 فریم اینا میده
توی ستینگ میبینم نوشته از کارت گرافیک INTEL استفاده میکنه بقیه بازی ها هم اینطوره با اینکه جدیدترین اپدیت گرفتم و سوییچ میکنم بازی هارو روی HIGH PERFEMENCE مشکل جیه؟

خب این مشکل خیلیا هست و معمولا هم به خاطر درایور هست، از آخرین درایورهای گرافیکی AMD و انویدیا استفاده کنید تا آخرین بازیها رو بتونید با آخرین توانشون اجرا کنید.
وقتی بازی داره از تراشه ی مجتمع استفاده می کنه یعنی به دلیلی تراشه ی گرافیکی اصلی شما رو پیدا نکرده یا ندیده.

فقط یه مشکل ! اونم اینه که من شنیدم که چون این کارت گرافیک از directx 12 استفاده میکنه رو ویندوز 7 ممکنه با مشکل روبرو بشه ! درسته یا غلط؟
بعضی ها هم تو سایت های خارجی دیدم که کامپیوترشون بعد از لوگوی ویندوز که میخواد روشن شه میزنه نو سیگنال بعد تصویر نداشت دیگه !

درسته، اما تمام کاربران فعلی با مشکل مواجه خواهند شد، چرا که DX12 رو فقط ویندوز 10 پشتیبانی خواهد کرد! فعلا هم DX12 وجود خارجی نداره تا 3 ماه دیگه/
نکته ی مثبتش اینه که تمام دارندگان ویندوز 7 و 8 و 8.1 به رایگان می تونن به ویندوز 10 ارتقا بدن( در سال اول عرضه)

اونی که شما دیدی بخاطر ساپورت نکردن رزولوشن خروجی گرافیک هست، یعنی مانیتور خیلی قدیمیه مثلا، ربطی به ناسازگاری قطعات نداره.

خب این مشکل خیلیا هست و معمولا هم به خاطر درایور هست، از آخرین درایورهای گرافیکی AMD و انویدیا استفاده کنید تا آخرین بازیها رو بتونید با آخرین توانشون اجرا کنید.
وقتی بازی داره از تراشه ی مجتمع استفاده می کنه یعنی به دلیلی تراشه ی گرافیکی اصلی شما رو پیدا نکرده یا ندیده.
اخرین اپدیت هم نصب کردم ولی خوب بازم اینطور دیگه خسته شدم
شنیدم میشه کارت گرافیک یکسری از لپ تاپ هارو عوض کرد میشه رو این لپ تاپ من؟مدل تو پست قبلی

درسته، اما تمام کاربران فعلی با مشکل مواجه خواهند شد، چرا که DX12 رو فقط ویندوز 10 پشتیبانی خواهد کرد! فعلا هم DX12 وجود خارجی نداره تا 3 ماه دیگه/
نکته ی مثبتش اینه که تمام دارندگان ویندوز 7 و 8 و 8.1 به رایگان می تونن به ویندوز 10 ارتقا بدن( در سال اول عرضه)

اونی که شما دیدی بخاطر ساپورت نکردن رزولوشن خروجی گرافیک هست، یعنی مانیتور خیلی قدیمیه مثلا، ربطی به ناسازگاری قطعات نداره.
پس داداش من با خیال راحت کارت گرافیک 970 Gtx GiGabye G1 Gaming رو میتونم استفاده بکنم؟ مانیتورمم HDMI میخوره و 1080 رزولوشنشه
یعنی مشکلی تو بازی ها پیش نمیاد با ویندوز 7 DX11 ?

پس داداش من با خیال راحت کارت گرافیک 970 Gtx GiGabye G1 Gaming رو میتونم استفاده بکنم؟ مانیتورمم HDMI میخوره و 1080 رزولوشنشه
یعنی مشکلی تو بازی ها پیش نمیاد با ویندوز 7 DX11 ?

می خوای ضمانت بدم تا راضی بشی؟ با چک یا سفته؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or