دست شما درد نکنه.الان این دوستمون Samsung S27D395 Plus رو دیده و پسندیده.از اون جایی که بیشتر استفادش گیمینگ هست من بخاطر respawn time پایین این مانیتور ایسوس (همینی که شما پیشنهاد دادین) میگم اینو بگیره...حالا به نظر شما کدومو بگیره؟
با قیافه X1 هم حال نمی کنه میخواد X3 بگیره.برای 4690 خنک کننده نیاز نیست؟فن استوک کافیه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک میکروفن هم برای خودم میخوام ولی فوق حرفه ای باشه و هم چنین یه کارت صدا فوق حرفه ای...خلاصه که میخوام صدا به بهترین نحو دقیقا همونجوری که توی محیط هست شنیده بشه.بودجه هم تا 6 میلیون تا نهایتا 8 میلیون میتونم هزینه کنم بیشتر نه ولی دیگه یه چیزی باشه درحد استدیو های ضبط موسیقی یا رادیو (اینا مثال بودن که بگم خیلی باکیفیت باشه).میخوایم یه پادکست داشته باشیم میخوایم صدا عالی باشه.بازم تاکید میکنم خیلی با کیفیت.بازم ممنون
من همون مدل ایسوس رو توصیهمی کنم، هر چند که کیفیت تصویری مدل سامسونگ بالاتره
4690 هم در حالت عادی نیاز مبرمی به فن حرفه ای نداره
در مورد کارت صدای حرفه ای هم مدلهای M Audio هست که اطلاع دقیقی از مدلهاشون ندارم
دوستان یه سوال
من امروز متوجه شدم با این که تعداد بازی هام کمه ولی به دلیل حجم بالاشون رو سیستمم که هیچی به جز بازی روش نیست یه هارد 1 ترابایتی سریع پر شد
خب الان میخوام یه هارد 1 ترابایت دیگه بزنم به بدن سیستم که بشه 2 ترابایت .
کانفیگ سیستم اینه :
core i7 2770k 3.5
amd r7870 2gb
ram corsair 2*8gb
1tb hdd
کل اینا رو هم یه پاور trust 630w real داره برقشونو تامین میکنه . خب الان مشکل اینه که من بخوام یه هارد یه ترابایتی دیگه بندازم باید پاور رو عوض کنم ؟ یا همین 630w real کافیه ؟
نیازی به تعویض پاور نیست، هارد که مصرفی نداره
سلام به عزیزان
بنده رو پارسال راهنمایی کرده بودین واسه خرید سیستم که خیلی هم سپاسگذارتون هستم
MB: H81-Plusمشکله من این CPU هستش !!! همه عزیزان چه اینجا چه توی چند تا سایت دیگه با چندین بنچمارک چیه بهم گفتین که میتونم بازی DOTA 2 رو با فریم بالای 60 با اخرین تنظیمات اجرا بکنم که اخر سر هم نشد!!!همین طور بازی های دیگه که از این هم کمتر گرافیک و رم میخواستن هم همین مشکل رو دارم که اکثرا فریم 45-50 این ورا هستش و اگر تنظیمات رو بیارم پایین میشه بالای 60 و مثه گلوگاه چیه شده واسه بقیه قطعات این CPU
GPU : HD 7850 2Gb ,DDR5
CPU: i3-4310
Ram: 8 Gb
حالا این دیگه مهم هم نیستش دیگه همین که بدون لگ هم بازی بکنم واسم کافیه ولی واسه بازی های دیگه همین CPU کار دستم میده و رو اعصابه شدید
فقط این رو میخواستم بدونم که با یه هزینه کم چجوری میتونم یه CPU 4 هسته ای بگیرم که بهتر باشه؟ یعنی منظورم اینه که باید مادربورد رو هم عوض بکنم؟ و اگر ار یا نه چه قدر میتونم دسته 2 این i3 و H81-P رو بفروشم کمه کم؟ نمیخوام کلی ضرر بکنم سره همین عوض کردن CPU
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید![]()
اول که من مطمئن نیستم پردازنده گلوگاه باشه، کارت گرافیک شما هم رده میانی هست.
دوم که برای پردازنده ی 4 هسته ای نیاز به تعویض مادربرد ندارید.