مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا امير منم مي خواهم اين سيستمو بندم
CPU:Intel E2160
Mainboard:Abit IP35-E
Ram:2 gig patiot DDr2 667
VGA:Gforce9600GT XFX
Power:Green 530W
داشتم قيمت هاشو با هارد و DVD Rom محاسبه مي كردم شد 620 تومن به نظر شما اين خوبه ديگه؟ در ضمن كارت گرافيكXFX خوبه؟با تشكر از شما دوست عزيز.

سلام آقا امير منم مي خواهم اين سيستمو بندم
CPU:Intel E2160
Mainboard:Abit IP35-E
Ram:2 gig patiot DDr2 667
VGA:Gforce9600GT XFX
Power:Green 530W
داشتم قيمت هاشو با هارد و DVD Rom محاسبه مي كردم شد 620 تومن به نظر شما اين خوبه ديگه؟ در ضمن كارت گرافيكXFX خوبه؟با تشكر از شما دوست عزيز.

سیستم خوبی هستش/فکر نکنم با 600 تومن از این بهتر بتونی جمع کنی.XFX یکی از برندهای مطرح NVIDIA هستش و قیمتشم مناسبه.;)

دوستان عزیز من مادر بردم Abit KN9S میخواستم ببینم 8800GT رو میکشه یا باید عوض کنم؟
و قیمتش تو بازار الان چقدره؟
ممنون.

دوست گرامی مین شما بر پایه چیپست Nforce 550 هستش و مشکلی هم با 8800GT نداره:pاگه منظور شما قیمت 8800GT هستش از 270 شروع میشه به بالا.

سیستم خوبی هستش ولی من سیستم زیر رو پیشنهاد میدم:
CPU:Intel E2160:65 toman
MB:Abit IP35-E or MSI P35 Neo3:110_120 toman
VGA:XFX 9600GT:240 _250 toman
POWER:Point Of View 500W Black Diamond(Gaming Power):55_59 toman
Ram:2GIG Patriot DDR2 800:65 toman
در کل میشه 535_550 تومن...........موفق باشی.

ممنون ولی این کارت گرافیک که باسش PCI-E 2.0 هست...
من میخوام amd ببندم یه مادربرد مناسب سراغ داری PCI-E 2.0باشه؟؟

ممنون ولی این کارت گرافیک که باسش PCI-E 2.0 هست...
من میخوام amd ببندم یه مادربرد مناسب سراغ داری PCI-E 2.0باشه؟؟

کارتهای سازگار با PCI-E2.0 رو مین های PCI-E1.0 هم سوار میشن و هیچ مشکلی ندارن,هر مشکلی پیش اومد با من:cheesygri

به دوستان پیشنهاد میکنم AMD تا حد امکان نگیرن.1-چون اکثر مین هاش Phenom ساپورت نمیکنن,اگه هم ساپورت کنن با FSB پایین تر.2-اونهایی هم که HT3.0 و Phenom ساپورت هستن قیمت بالایی دارن مثل چیپ 790FX و 790X و دارای تکنولوژی Cross FireX هستن.3-AMD هر لحظه امکان داره برای سازگاری با رم های DDR3 سوکت(AM2) رو تغییر بده.4-تنها چیپی که برای PCI-E2.0 و یک درگاه X16 داشته باشه 770X هستش که قیمت تقریبی 160-170 تومن داره و اصلا نمی ارزه.

همون سیستمی که براتون نوشتم نسبت به بودجه شما عالیه.چیپ هر دو مین Intel که براتون نوشتم P35 هستش و از نظر قدرت چیزی از X38 و X48 کمتر نداره.چون تک کارت ساپورت میکنن قیمتشون مناسبه و خود P35 که Cross Fire ساپورت میکنن قیمت بالایی دارن(البته Full X16 X16)
اگه هم خواستین مینی بگیرین که شما رو تا مدتی راحت کنه ASUS P5K-C بهترین گزینه هستش.که از CPU های Intel پشتیبانی میکنه و هم DDR2 و DDR3 میخوره و Cross Fire هم ساپورت میکنه.قیمتشم 145-150 تومنه........

هر سوالی داشتین در خدمتم.
موفق باشی;)

دوستان عزیز من مادر بردم Abit KN9S میخواستم ببینم 8800GT رو میکشه یا باید عوض کنم؟
و قیمتش تو بازار الان چقدره؟
ممنون.

احمد جون تو اگه می خوایی کارت گرافیک 8800 بگیری باید یه پاور خوب هم بگیری . دوباره هم باید دوباره پول پاور بدی . حالا به چه دردت می خوره تو فعلا با همون 32 سر کن بهتره برات :laughing::-"

سلام آقا امير به نظرت 9600Gt بگيرم يا 8800GT ؟كدومش خوبه؟براي 8800 چه ميني خوبه قيمتشم بگو. ممنون
قيمت AMD AthlonX2 5000+ Black Edition الان چنده؟

8800GT که بهتره.بودجتون فرمودین خیلی محدوده من 9600GT پیشنهاد دادم/به مین ربطی نداره,همونی که بهتون گفتم زیادی هم هست....

5000+ Black Edition بدون فن هستش و در حالت عادی(بدون اور)هیچ فرقی با 5000 معمولی نداره.Black Edition فقط برای اور بازا خوبه و باید جدا براش یه کولینگ بگیری,که قیمتش بالا در میاد.اون موقع قیمتش با Intel Core2 E6550 یکی در میاد...!!! ارزش نداره:cheesygri
همون Intel Pentium Dual Core E2160 رو بگیر خوبه.تو اور اگه حرفه ای باشی میتونی تا E6850 شایدم بالاتر قویش کنی.

ممنون دوست عزيز در ضمن با منم هم اسم هستي.فقط يك سؤال ديگه باقي مونده به نظرت واسه سيستمم پاورPoint of view بگيرم يا Green چند وات بگيرم خوبه 500 بسه؟
مين همونAbit IP35-E بگيرم يا چيزي ديگه مد نظرتم هست؟

کارتهای سازگار با PCI-E2.0 رو مین های PCI-E1.0 هم سوار میشن و هیچ مشکلی ندارن,هر مشکلی پیش اومد با من
اره سوار میشن ولی فکر نکنم بتونه از قدرت واقعی کارت استفاده کنه....
امیر جون من بدجور به amd اعتقاد دارم(یه چی تو مایه های اونایی که به 360 اعتقاد دارن) به خاطر همین فقط میخوام amd ببندم. میخواد pci e 2 هم باشه پهنای باندش بهتره. به خاطر همین گشتم یه مین گیگابایت پیدا کردم که pci e 2 هست بعدا هم phenon رو ساپورت میکنه قیمتش هم 90 دلاره به نظرت تو ایران چند گیر میاد؟ اینم مدلش نظرت دربارش چیه
GIGABYTE GA-MA770-S3 (rev. 1.0) Socket AM2+/ AMD 770/ FSB 5200 ...:

ممنون دوست عزيز در ضمن با منم هم اسم هستي.فقط يك سؤال ديگه باقي مونده به نظرت واسه سيستمم پاورPoint of view بگيرم يا Green چند وات بگيرم خوبه 500 بسه؟
9600gtهم مثل 8800gt به حداقل یه پاور 450 نیاز داره میونی green gp480a یا cooler master 500w بگیری.

امیر جون این دو تا پاور زیاد فرقی ندارن.ولی point of veiw دارای دو تا 6 پین کارت هستش.یعنی sli ساپورت میکنه.ولی گرین این مشخصه رو نداره.کیفیت point of view به خاطر روکش روی کابلاش بهتره.....ولی یه 10 تومنی گرونتر هم هست.

گفتم اگه مین MSI P35 Neo3 هم گیرت اومد و هم قیمت Abit بود MSI رو بردار.OK

اره سوار میشن ولی فکر نکنم بتونه از قدرت واقعی کارت استفاده کنه....
امیر جون من بدجور به amd اعتقاد دارم(یه چی تو مایه های اونایی که به 360 اعتقاد دارن) به خاطر همین فقط میخوام amd ببندم. میخواد pci e 2 هم باشه پهنای باندش بهتره. به خاطر همین گشتم یه مین گیگابایت پیدا کردم که pci e 2 هست بعدا هم phenon رو ساپورت میکنه قیمتش هم 90 دلاره به نظرت تو ایران چند گیر میاد؟ اینم مدلش نظرت دربارش چیه
GIGABYTE GA-MA770-S3 (rev. 1.0) Socket AM2+/ AMD 770/ FSB 5200 ...:

منم همین مینو بهت گفتم 770X هستش.
قیمت دقیقشو ندارم ولی فکر کنم 170-180 باشه که همونجوری که گفتم خیلی گرونه.هر جور صلاح میدونی.ولی از من به شما نصیحت Intel بردار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or