مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پيشنهاد خوبيه فقط بجاي 4GB رم با باس 800 ميتونه ، 4GB رم با باس 1066 بگيره

من Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched - Memory - 2 GB ( 2 x 1 GB ) - DIMM 240-pin - DDR II - 1066 MHz / PC2-8500 - CL5

پيشنهاد ميكنم ، فوقش بشه 250 تومن ولي ارزش داره ، در ضمن اگه صبر كنه Q9450 بجاي Q6600 بگيره خيلي بهتر ميشه

دوست عزیز حرف شما درسته منم میخواستم q9450 پیشنهاد بدم ولی چون قیمت دقیقشو نمی دوستم نگفنم.
:blushing:

دوست عزیز حرف شما درسته منم میخواستم q9450 پیشنهاد بدم ولی چون قیمت دقیقشو نمی دوستم نگفنم.
:blushing:
قيمت رسمي اين پردارنده 316 دلار هست ، من فكر ميكنم در ارزون ترين حالت 350 تومن و گرونترين قيمت هم فكر كنم تا 400 و خرده اي برسه ، ولي انصافا با مشخصات خوبي كه داره ارزش انقدر پول خرج كردن رو داره ، جون ميده واسه اور:biggrin1:

1-مین abit quad gt اصلا رم ddr3 ساپورت نمیکنه.اسلات رم ddr3 با ddr2 فرق میکنه و توش جا نمیره بعد شما میگی میخوره:eek:

با تشکر..............................................................................................................

این حرفت دیگه نشون میده جای بحثی نیست. نکنه خودت quad gt داری خبر نداریم :laughing:
کسی که ندونه اسلات DDR3 با DDR2 یکیه که ... :laughing:

این حرفت دیگه نشون میده جای بحثی نیست. نکنه خودت quad gt داری خبر نداریم :laughing:
کسی که ندونه اسلات DDR3 با DDR2 یکیه که ... :laughing:

آقا جان هر کی دوست دارید یکی بیاد به این حالی کنه که اسلات ddr3 با ddr2 فرق داره........

باشه شما رم ddr3 بگیر بنداز رو quad gt حتما جا میره(البته باید با انبور دست یه تکه از رم رو بکنی:biggrin1:)
حتما بهش میخوره حتما.....
بد نیست یه نگاهی به مینهای که ddr2 & 3 ساپورت میکنن بندازی:eek:

اگه به اسلات رم مادربورد ها توجه كنيد آنهايي كه DDR2 هستند شكافشون تقريبا وسط هست و مادربورد هايي كه DDR3 هستند شكافشون نزديك به قسمت بالايي مادربورد يا در بعضي مدل ها نزديك به قسمت پاييني مادربورد هست

به همين راحتي ميشه فهميد كه تفاوت دارند

ببخشيد يك سيستم (كيس)مخصوص Gaming World مي خواستم كه قيمتش در كل 500 تومن در بياد از اين بيشتر نشه كه توانم نمي رسه.

با سلام:

دوست عزیز من تموم زورمو زدم از این بهتر نتونستم با بودجه شما پیشنهاد سیستم بدم:
CPU:AMD AthlonX2 4000:60 toman
Main:MSI K9N Ultra:90 toman
Ram:2 GIG PATRIOT DDR2 667:50 toman
VGA:HD3850 256MB Club3d:220 toman
Power:Green 530W:48 toman
DVD Writer:32 toman
HDD:SAMSUNG 160 SATA2:53 toman

553 تومن در میاد.ولی ارزششو داره.اگه میخوای همون 500 بشه باید از کارتت بزنی 8600GT بگیری که چیز جالبی از آب در نمیاد.
اگه عجله نداری یه مقدار بیشتر بزار رو پولت.از سیستمی که برات نوشتم بهترم میتونی جمع کنی.
هر سوالی داشته باشی در خدمتت هستم.

چه سیستم خوبی پیشنهاد دادی.
البته بنظرم mainboard یه رکن اساسی Pc هستش و امکان اپگیرد سخت افزاری اول به این قطعه بستگی داره که بنظرم بهترشو بگیر.
دوم cpu هستش که بازم بنظرم کافی نیست.خصوصا تو پردازش فیزیک که به عهده CPU هستش 4000+ کم میاره.

ا
لان براي بازي wide بهتره يا معمولي؟
عزیز
بستگی داره که بخای چه استفاده ای بکنی.واید بیشتر برای بدرد فیلم میخوره ولی برای بازی هم خصوصا در بازی های شوتر جالب تره.اصولا الان دور دوره واید هستش ولی بعضا بازی هایی هستن که با استاندارد واید و رزولیوشن این مونیتورها که کمتر به استاندارد معمولی یا همون 4:3 نزدیک هستش مشکل دارن.البته این بازی ها خیلی نیستن.نمونش بایوشاک که البته اون هم با یه پچ چند ده کیلوبایتی مشکلش حل میشه!
البته فرمت واید در TV کاملا اسناندارده و اصلا ایرادی بهش وارد نیست ولی مونیتورها بعضا اینطور نیستن.
بنظرم در کل واید با توجه به دید افقی بیشتری که در اختیار میزاره بهتر هستش ولی باز هم نظرات متفاوته.
من که میگم یه مونیتور WIDE از سامسونگ البته با زمان پاسخگویی پیکسل زیر 4ms.(میلی ثانیه)
هرچقدر این زمان کمتر باشه جابجایی رنگها سریعتر و در کل تصویر سریعتر و با تاری کمتر خواهد بود.

با سلام:

دوست عزیز من تموم زورمو زدم از این بهتر نتونستم با بودجه شما پیشنهاد سیستم بدم:
CPU:AMD AthlonX2 4000:60 toman
Main:MSI K9N Ultra:90 toman
Ram:2 GIG PATRIOT DDR2 667:50 toman
VGA:HD3850 256MB Club3d:220 toman
Power:Green 530W:48 toman
DVD Writer:32 toman
HDD:SAMSUNG 160 SATA2:53 toman

553 تومن در میاد.ولی ارزششو داره.اگه میخوای همون 500 بشه باید از کارتت بزنی 8600GT بگیری که چیز جالبی از آب در نمیاد.
اگه عجله نداری یه مقدار بیشتر بزار رو پولت.از سیستمی که برات نوشتم بهترم میتونی جمع کنی.
هر سوالی داشته باشی در خدمتت هستم.
ممنون دوست عزيز ميشه يك سيستمم هم با CPU هاي Intel پيشنهاد بديد.

البته بنظرم mainboard یه رکن اساسی Pc هستش و امکان اپگیرد سخت افزاری اول به این قطعه بستگی داره که بنظرم بهترشو بگیر.
دوم cpu هستش که بازم بنظرم کافی نیست.خصوصا تو پردازش فیزیک که به عهده CPU هستش 4000+ کم میاره

دوست عزیز برای CPU AMD این مین خوبی میتونه باشه.چیپشم Nforce 570 Ultra هستش,قیمتشم نسبت به بودجه ایشون عالیه.رو AMD نمیشه زیاد مانور داد چون تعداد چیپهای ارایه شده برای AMD خیلی کمتر از Intel هستش.

در رابطه با CPU هم من نسبت به قیمت و بودجه ایشون AMD مد نظرم بود.AMD تو اور نسبت به Intel کنترل دماش خوبه و میتونه تا AthlonX2 6000 اورش کنه(بدون نیاز به کولینگ)با تشکر

ممنون دوست عزيز ميشه يك سيستمم هم با CPU هاي Intel پيشنهاد بديد.

Intel هزینش از AMD بالاتر در میاد مخصوصا اگه Core 2 باشه.AMD تو رنج قیمت پایین به صرفه تره.
اگه بخوای Intel بگیری قطعات دیگه رو دست نزن,فقط Main و Cpu عوض میشه:
Main:Abit IP35-E:110_120 toman
Cpu:Intel E2160:65_70 toman

اگه مین MSI P35 Neo3 پیدا کردی اونم مین خوبیه.اگه با Abit یه قیمت بود MSI رو بردار.
Cpu هم Core 2 ننوشتم.Core 2 از 110-115 تومن شروع میشه به بالا.

اگه میتونی هزینه خرید Intel رو بدی سیستمی که نوشتم از AMD بهتره.Intel E2160 با مینش از AMD حدود 40 تومن گرون تر میشه.باز هر جور صلاحه خودته/هر سوالی بازم داشتی از اعضا بپرس.با تشکر

اقا این سیستم چه پاوری میخواد؟
main:G31T-M elitegroup
vga:9600gt
cpu:e6550
ram :2 gig patriot 800
بقیشم مخلفات سیستمه مثل یه هارد 120 sata و یه dvd rom و writer با یه فن واسه هارد با 2تا فن برا کیس یه مودم و... یکی 2 تا چیز دیگه یه پاور خوب مودلشو کامل بگین من خودم الان green دارم و راضیم حالا اگه چیز بهتری هس اونو یگسن فقط قیمتش خیلی فضایی نباشه ها ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or