مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من میخوام گرافیک 260X یا 270X رو بخرم
فقط پاورم واس چند سال پیش هستش و نمیدونم که جوابگوی کارت هست یا نه
فکر کنم 400 یا 500، چهار پین هستش
تبدیل برای 6 پین نداره؟

خب بین 400 و 500 وات خیلی تفاوته!
بعدم اگر پاور اورجینال و برند معتبر باشه میشه اطمینان کرد، وگرنه یه پاور هم باید خریداری کنید.

کانکتور 4 پینی هم برای گرافیک نیست! برای مادربرده ، اگه کانکتور گرافیک داشته باشه فقط 6 پین و 8 پین باید باشه. پاوری که کانکتور نداشته باشه قطعا مناسب کارت گرافیکی جدیدتون نیست، با تبدیل هم وصلش نکنید.

سلام دوستان عیدتون مبارک من میخوام یه case بگیرم b-)بد روش سیستم نصب کنم با همه وسایل (موس ، کیبورد .... بدونه مونیتور ) قیمت مد نظرم 5 میل هست یه چیزی میخوام بشه باش طراحیو انیمیشن سازی کرد تو این کارا ،در حد 4K قیمتم بالا تر شد اشکالی نداره. برا گیمینگم یه چیزی باشه witcher 3 رو با ryse در حد عالی بکشه ممنون میشم کمک کنید بذ برا کارته گرافیک nvidia بهتره یا amd کدومو بگیرم؟:)

عید شما هم مبارک
شما سیستم همه کار می خوای پس با 5 میل یا چوب یا هر چی! اما برای منظور شما کمه

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم حدود 5500 میشه و تازه برای انیمیشن و طراحی بهترین نیست( 2 تومن کم داره) اما برای بازی عالیه در رزولوشن 1080
موس و کیبورد به انتخاب خودت

سلام خسته نباشید و عیدتون مبارک
یک سیستم برای بازی میخوام با حداکثر ٢٢٠٠ تومان قیمت
بدون مانیتور،کیبورد،موس،اسپیکر،ولی کیس باشه
الان قیمت ها که بالا نرفته؟باید صبر کنم؟
ممنون

عید شما هم مبارک
الان از کجا می خوای خرید کنی وسط تعطیلات دوست عزیز؟!

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:MSI H97M
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 2450 میشه.

سلام.عیدتون مبارک.چندتا سوال دارم:
1-به نظر شما گرافیکGT750TI-2GD5قویتره GT750-2GD5?
2-برای گیم یک عدد GT750-2GD5 بهتره یا دوتا GT740-2GD5?
3-مادر بورد GIGABYTE Z97X GAMING3 با این گرافیکا سازگاره؟اگه نیست شما چه مادربوردی پیشنهاد میدین؟
4-شما چه پردازنده ای برای این سیستم پیشنهاد میدین؟
بودجه من 3/500.ولی باید طوری باشه که قطعات دیگه هم خوب باشن.
ممنون داداش.

ممنونم جواب دادین.
بد اگه بخوام همون بهترین که گفتین برای انیمیشن 2 تومن کم داره . چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید

CPU:INTEL CORE i7 5820 (12 Thread)
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS X99A

VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم برای انیمیشن و سه بعدی هم عالی شده،
3 قلم اول تغییر می کنن که پردازنده ی 6 هسته ای و 12 نخی، رم DDR4 و مادربرد سوکت 2011-3 اختصاصا برای این کارها هست اما خیلی گرونتره

سلام.عیدتون مبارک.چندتا سوال دارم:
1-به نظر شما گرافیکGT750TI-2GD5قویتره GT750-2GD5?
2-برای گیم یک عدد GT750-2GD5 بهتره یا دوتا GT740-2GD5?
3-مادر بورد GIGABYTE Z97X GAMING3 با این گرافیکا سازگاره؟اگه نیست شما چه مادربوردی پیشنهاد میدین؟
4-شما چه پردازنده ای برای این سیستم پیشنهاد میدین؟
بودجه من 3/500.ولی باید طوری باشه که قطعات دیگه هم خوب باشن.
ممنون داداش.

نوروز شما هم مبارک
1- مشخصه که 750Ti قویتره، قویتر از هر دوی اینها هم R7 260X هست
2- نمی تونید دوتا 740 رو با هم استفاده کنید، قابلیت SLI رو کارتهای ارزون قیمت ندارن و اگرم داشتن اینکار منطقی نبود.
خود 750Ti هم الان رده پایین محسوب میشه و به شدت خرید مدل 760 یا بالاتر توصیه میشه
3- بله، سازگاره اما Z97 برای کارتای ضعیفی مثل 750 مثل خریدن رینگ های اسپورت برای ماشین ژیان هست!
4- سوالتون برعکسه، فقط کل بودجه و قطعات مورد نیاز رو عنوان می کردید کافی بود تا همشون رو خودمون توصیه کنیم.

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H97 GAMER
VGA:ASUS GTX 970 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

بهترین مانیتور گیم تا رنج 800 الان چی هست؟

مانیتور ASUS VX238H با قیمت 780 تومن

ارزون ترین پاوری که بتونه برق گرافیک R9 270x رو فراهم کنه، چه مدلی هست؟!

همین پاور GREEN 650A-UK با قیمت 270 تومن

البته مدل 550 هم کفایت می کنه اما باید با توان بالایی بطور مداوم کار کنه و تفاوت قیمتشون هم کمه.

برا vga تیتان بگیرم اشکالی نداره یا باید evga باشه حتما ؟ بد اینا چه فرقی میکنن ؟ برا کیسم این green x7 فقط تو ایران موجود هست ؟ اگه تو ایران هست نمیتونم تهیه کنم اگه میشه یه کیسه دیگه پیشنهاد کنید .ممنون :bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان مودم روتر wifi برای مصارف خانگی میخواستم بخرم (میانگین 8 تا دیوایس بهش وصل خواهند بود) ، بعد از کیفیت دوست دارم خود مودم مصرف دستگاه های متصل رو نشون بده + بتونم محدودشون کنم.

پیشاپیش تشکر از راهنمایی تون.

سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من ps4 دارم همراه دو بازی و طرح شیرینگ میخام بفروشم و سیستم ارتقا بدم نظرتون راجب این چیه؟
گرافیک : SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC
سی پی یو : A10-7850K

رم : 8
مادربرد : ASUS M5A97 R2

پاور هم گرین ذلی چند وات خوب؟؟
قیمت اینا چه قدر در میاد؟؟
بازی هایی مثل ویتچر و یونیتی و بتمن و بقیه رو رو چه حالتی اجرا میکنه ؟؟
البته تو مانیتور 720p
با تشکر

میخواستم بدونم این PC قیمتش مناسب هست؟ بالا یا زیادی پایین نیست؟
بازار سنتر | محصولات | سخت افزار | (Personal Computer (PC | کارکرده - سالم | PC حرفه ای برای Gaming
خودم با همین بودجه PC جمع کنم بهتره یا این؟
ممنون

درود
در پیام خصوصی پاسخ داده خواهد شد.

برا vga تیتان بگیرم اشکالی نداره یا باید evga باشه حتما ؟ بد اینا چه فرقی میکنن ؟ برا کیسم این green x7 فقط تو ایران موجود هست ؟ اگه تو ایران هست نمیتونم تهیه کنم اگه میشه یه کیسه دیگه پیشنهاد کنید .ممنون :bighug:

همون مدلی که معرفی شده بهترین گزینه هست
تیتان اسم مدل هست و EVGA هم اسم یه برند، منظورتون رو متوجه نشدم، برای کار شما و بازیهای روز همون مدل عالیه، کارتهای حرفه ای مخصوص انمیشن و سه بعدی سری QUADRO هستن که توی سیستمای خیلی گرونتر و به ندرت استفاده میشن

کیس و پاور برند ایرانه، می تونید از برند CoolerMaster یا CORSAIR مدلهای مشابه رو تهیه کنید.

دوستان مودم روتر wifi برای مصارف خانگی میخواستم بخرم (میانگین 8 تا دیوایس بهش وصل خواهند بود) ، بعد از کیفیت دوست دارم خود مودم مصرف دستگاه های متصل رو نشون بده + بتونم محدودشون کنم.

پیشاپیش تشکر از راهنمایی تون.

مدلهای مصرف کننده ی کمی هستن که این قابلیتها رو یکجا داشته باشن اما مدل حرفه ای TPLINK 8970 تا حدی می تونه میزان مصرف رو نمایش بده و امکان محدود کردن سرعت دسترسی برای هر دستگاه متصل رو هم داره، اما فکر نکنید امکاناتش مثل دستگاههای MikroTik حرفه ای هست، چون رابط کاربرپسند و ساده ای داره.

من ps4 دارم همراه دو بازی و طرح شیرینگ میخام بفروشم و سیستم ارتقا بدم نظرتون راجب این چیه؟

البته تو مانیتور 720p
با تشکر

خب این سیستم پردازنده ی ضعیفی داره که توصیه نمیشه، شما بودجه رو بگید تا سیستم توصیه بشه.

درود
در پیام خصوصی پاسخ داده خواهد شد.

همون مدلی که معرفی شده بهترین گزینه هست
تیتان اسم مدل هست و EVGA هم اسم یه برند، منظورتون رو متوجه نشدم، برای کار شما و بازیهای روز همون مدل عالیه، کارتهای حرفه ای مخصوص انمیشن و سه بعدی سری QUADRO هستن که توی سیستمای خیلی گرونتر و به ندرت استفاده میشن

کیس و پاور برند ایرانه، می تونید از برند CoolerMaster یا CORSAIR مدلهای مشابه رو تهیه کنید.

مدلهای مصرف کننده ی کمی هستن که این قابلیتها رو یکجا داشته باشن اما مدل حرفه ای TPLINK 8970 تا حدی می تونه میزان مصرف رو نمایش بده و امکان محدود کردن سرعت دسترسی برای هر دستگاه متصل رو هم داره، اما فکر نکنید امکاناتش مثل دستگاههای MikroTik حرفه ای هست، چون رابط کاربرپسند و ساده ای داره.

خب این سیستم پردازنده ی ضعیفی داره که توصیه نمیشه، شما بودجه رو بگید تا سیستم توصیه بشه.
خب بودجه من دو تومن حالا یکم بالاتر مشکلی نیس
فقط یک چیز میخام تا پنج سالی عمر کنه با این گرافیک.

عیدتون مبارک
خودم یه سری قطعات انتخاب کرده بودم که تو صفحات قبل نوشته بودم، که حالا زیاد مهم نیس
میخواستم توصیه شما رو هم بدونم
فقط سه قطعه ی سی پی یو، مادربورد و گرافیک
بودجه هم نهایتا 2.900
لطفا برند مربوط به گرافیک رو هم ذکر کنین

خیلی ممنون :)

آخرین ویرایش:
آقا فرشید این پاور قیمتش بالاس
من یه چیزی تو رنج 100 تومن میخوام
این مدل کارکرده 90 تومن خوبه؟ Green GP-580B
البته نمیدونم که برقش، دو تا 6 پین هست یا نه

آخرین ویرایش:

البته تو مانیتور 720p
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or