مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من امروز رفتم یه دوری زدم،فردا می خام برم این سیستم رو بگیرم،اومدم اول یه مشورتی بکنم،بیبینین خوبه!؟:cheesygri

cpu:6750 intel
main:p5k asus
ram:patriot 800,2gb
hard:320 sata

vga:8800 gts 512 mb zotac or asus or evga
???

RAM:2x1gb kingston ddr2 800
cpu x2 4000 بهتره چون هستش 65 نانو هست...
مین بورد انبوردها زیاد فرقی ندارن:دی ولی اگه همون ایسوز رو بتونی گیر بیاری مناسبه...
در صورتی که سی پی یو 4000 گیر نیاد آیا این تفاوت(هسته ی 65 نانو) در حدی هست که بیخیال خرید بشم؟
کمی درباره ی این تفاوت و مشکلات و ... روشنگری کنید.
سپاس

سلام من یک کارت صدا میخوام مناسب این اسپیکر FC570 MICROLAB ؟
اگه یکم کارت صدا قویتر باشه که بهتر
قیمت مناسب باشه
ضمنا اسپیکرم را 1 ماه پیش 60 خریدم میرزه سیستمش 1+2.1 کاناله است و دو باند کوچیک ولی با کیفیت داره من بد نمیدونم ولی ور قیمتش یکم مشکوکم؟
میتونم کارت صدای آنبردم سوخته و گارانتی هم نداره میتونم عوض کنم ؟
آنبرد بندازم یا کارت صدا موارد بالا را در نظر بگیرید

من امروز رفتم یه دوری زدم،فردا می خام برم این سیستم رو بگیرم،اومدم اول یه مشورتی بکنم،بیبینین خوبه!؟:cheesygri

cpu:6750 intel
main:p5k asus
ram:patriot 800,2gb
hard:320 sata

vga:8800 gts 512 mb zotac or asus or evga
???
سیستم خوبی داری جمع میکنی فقط پاور رو نگفتی که این سیستم حداقل به یه پاور 550 600 نیاز داره (با توجه به مدل vga) که میتونی green gp580b-eps یا cooler master 600w بگیری.
در صورتی که سی پی یو 4000 گیر نیاد آیا این تفاوت(هسته ی 65 نانو) در حدی هست که بیخیال خرید بشم؟
خوب فرقش اینه که این 65nm مصرف انرژی کمتری داره و مخصوصا توی اور عملکرد بهتری داره.

سیستم خوبی داری جمع میکنی فقط پاور رو نگفتی که این سیستم حداقل به یه پاور 550 600 نیاز داره (با توجه به مدل vga) که میتونی green gp580b-eps یا cooler master 600w بگیری.
اگه اور نشه این سیستم با 400-450 وات راحت کار میکنه.
حالا یه coolermaster 650w extreme بگیره خوبه...گیرین:|:|:|

سپاس
اگه اور نمیکنی X2 4200 رو بگیر بره.فقرقی ندارن زیاد...اور هم کنی بازم فرق زیادی ندارن...4200 رو بگیر;)

قیمت مناسب باشه
ضمنا اسپیکرم را 1 ماه پیش 60 خریدم میرزه سیستمش 1+2.1 کاناله است و دو باند کوچیک ولی با کیفیت داره من بد نمیدونم ولی ور قیمتش یکم مشکوکم؟
سوال هام سخت بود میخواستم ببینم سرم کلا رفته یا نه مه فکر کنم رفته
LOGITECH X550 بهتره خوب چی شد

سپاس

دوست عزیز.4000 و 4200 هر دوشون هم 65nm و هم 90nm دارن.
ولی چطور باید 65 و 90 رو از هم تشخیص بدی:
1-CPU باید حتما 65W باشه.
2-CPU باید حتما 1024KB کش باشه.

اگه هر جفت این مشخصات رو جعبه CPU صدق کرد CPU 65nm هست.

منم نظرم 4000 هستش.اور کن 6000X2 رو هم میتونی باهاش بگیری.من هر هسته رو با 4000X2 تا 3100Mhz بالا بردم.

RAM:2x1gb kingston ddr2 800
cpu x2 4000 بهتره چون هستش 65 نانو هست...
مین بورد انبوردها زیاد فرقی ندارن:دی ولی اگه همون ایسوز رو بتونی گیر بیاری مناسبه...
با درود و سپاس از پاسخ دوستان

ولی در پیوند با این نوع مادربرد این پرسش دوستمون هست:

درود دوست گرامی. امروز رفتم برای خرید این سیستم ولی این نوع مادربرد اصلا گیر نمیاد! هیچ کس نداره توی شیراز این مادربرد رو. آخر کار هم فروشنده اینجوری گفت که این نوع مادربرد آن لیمیت شده! با این اوصاف چکار میشه کرد؟ اگر صبر کنم پس از نوروز چقدر به سود من هست؟

قیمت مناسب باشه
کارت صدا + بالا

سلام.
یه سوال داشتم از دوستان که اگه جواب بدین ممنون میشم.
تفاوت کیفیت تصویر مانیتور LCD وقتی که به DVI وصل کنیم با وقتی که به همون خروجی 15 پین معمولی وصل کنیم زیاده یا نه تقریبا میشه گفت تفاوتی نداره !
خواهشا اگه خودتون شخصا دقیق تست کردین و دیدین که تفاوت وجود داره یا نداره بیاین قاطعانه جواب بدین. :cool:
خیلی ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or