مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگه بخوام کارت گرافیک رو nvidia 970 بگیرم چه قدر میشه و ایا لازم میشه قطعه ای رو عوض کنم

حدود 550 تومن دیگه به مبلغ اضافه میشه اما راندمان فوق العاده ای خواهید گرفت، شدیدا توصیه میشه اینکارو بکنید.
نیاز به تعویض قطعه ای نیست.

Last edited by a moderator:
سلام

من تو اصفهان زندگی می کنم امروز رفتم طالقانی همه مغازه ها رو گشتم ولی کارت گرافیک MSI GTX 970 Gaming Twin Frozr V OC 4GB GDDR5 و مادربرد MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard رو پیدا نکردم
همشون فقط ایسوس داشتن :| اونایی هم که ام اس ای داشتن چند تا مدل داغونش رو داشتن . کسی جایی رو می شناسه که بتونم این قطعات رو گیر بیارم ؟ تو اصفهان نمایندگی ام اس ای وجود داره ؟
اگه برم دارن این قطعاتو ؟ دوستان خواهش می کنم اگه کسی جایی رو سراغ داره که این قطعاتو داره معرفی کنه خیلی خیلی دنبال این قطعاتم

می گن یه سری کارت gtx 970 دست دوم به جای مدل نو ریخته تو بازار :| شما می دونید چه جوری می شه تشخیص داد کارت قبلا استفاده شده یا نه ؟
چون من شانس ندارم یهو یه دونه اینا خورد به پستم :|

آخرین ویرایش:
سلام

من تو اصفهان زندگی می کنم امروز رفتم طالقانی همه مغازه ها رو گشتم ولی کارت گرافیک MSI GTX 970 Gaming Twin Frozr V OC 4GB GDDR5 و مادربرد MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard رو پیدا نکردم
همشون فقط ایسوس داشتن :| اونایی هم که ام اس ای داشتن چند تا مدل داغونش رو داشتن . کسی جایی رو می شناسه که بتونم این قطعات رو گیر بیارم ؟ تو اصفهان نمایندگی ام اس ای وجود داره ؟
اگه برم دارن این قطعاتو ؟ دوستان خواهش می کنم اگه کسی جایی رو سراغ داره که این قطعاتو داره معرفی کنه خیلی خیلی دنبال این قطعاتم

می گن یه سری کارت gtx 970 دست دوم به جای مدل نو ریخته تو بازار :| شما می دونید چه جوری می شه تشخیص داد کارت قبلا استفاده شده یا نه ؟
چون من شانس ندارم یهو یه دونه اینا خورد به پستم :|

ضرورتی نداره که حتما از محل سکونت سفارش بدید، دیگه این شیوه های سنتی رو کم کم باید فراموش کنید! از تهران و از فروشنده ی معتبر سفارش بدید

برای برند هم چه ضرورتی هست که حتما MSI بخرید؟ مگه ایسوس مشکلی داره؟
در مورد کارتهای دست دوم 970 هم اطلاعی ندارم، مگه همش چند وقته که کارت اومده که حالا دست دوم هم داشته باشه؟ اگر کسی هم کارت 970ش رو فروخته باشه عقلانی عمل نکرده!

Last edited by a moderator:
سلام
آخرش این cpu 4690 گیر من نیومد
حالا یه سوال دارم که بقیه قطعات که موجوده الان بگیرم و cpu رو بزارم بعدا
یا همه رو یه جا بخرم اخه بازار بعد عید معلوم نیست
و یه سوال دیگه برا کارت
Gigabyte GTX 970
Winforce OC X3
یه کیس مناسب و ارزون بگید چون کارتش بزرگه فکر کنم

سلام
آخرش این cpu 4690 گیر من نیومد
حالا یه سوال دارم که بقیه قطعات که موجوده الان بگیرم و cpu رو بزارم بعدا
یا همه رو یه جا بخرم اخه بازار بعد عید معلوم نیست
و یه سوال دیگه برا کارت
Gigabyte GTX 970
Winforce OC X3

یه کیس مناسب و ارزون بگید چون کارتش بزرگه فکر کنم

برای کیس GREEN X2 که تازه اومده خیلی مناسبه، برای کارتهای بلندتر هم مشکلی نخواهید داشت
من توصیه می کنم قطعات موجود رو بخرید و پردازنده رو هم به محض موجود شدن تهیه کنید.

با سلام
از کجا می تونم یه
NVIDIA 3D Vision 2 kit

بخرم/مرسی

بازار تهران موجوده،
حتما می دونید که با مانیتورهای اختصاصی Nvidia 3DVISION قابل استفاده هست که 120 هرتز هم هستن.

بنده قصد خرید یک مانیتور ultra wide رو دارم اول قصدم یه مدل از asus بود اما به مدل
29UM65 ال جی برخوردم که تقریبا قیمتش نصفه اون مدل از asus هست و تمام مشخصاتشون هم یکیه!!
فقط زمان پاسخگویی تصویر ال جی رو زدن 14 ms بعضی جاها زدن
5ms gtg . مسخواستم بپرسم جریان این زمان پاسخگویی این مانیتور چیه .یه سری review ازش دیدم از نظر بازی و فیلم هیچ مشکلی از نظر اون حالت روح نداره نظرات کاربرها هم همینو میگن!!.حالا دودل موندم که چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید.

بنده قصد خرید یک مانیتور ultra wide رو دارم اول قصدم یه مدل از asus بود اما به مدل
29UM65 ال جی برخوردم که تقریبا قیمتش نصفه اون مدل از asus هست و تمام مشخصاتشون هم یکیه!!
فقط زمان پاسخگویی تصویر ال جی رو زدن 14 ms بعضی جاها زدن
5ms gtg . مسخواستم بپرسم جریان این زمان پاسخگویی این مانیتور چیه .یه سری review ازش دیدم از نظر بازی و فیلم هیچ مشکلی از نظر اون حالت روح نداره نظرات کاربرها هم همینو میگن!!.حالا دودل موندم که چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید.

خب مهم اینه که هدفتون از خرید این مدل چی باشه، فکر نمی کنم برای گیم یه مدل 21:9 رو مدنظر داشته باشید

زمان پاسخگویی هم منظور سرعت نوسازی نمایش پیکسلها هست که اگر کندتر باشن همون حالت Ghosting ایجاد میشه. این مشکل رو با ویدیوهای یوتیوب که 30 فریم هستن نمیشه تشخیص داد. حتی در مدلهای 5 میلی ثانیه هم این مشکل وجود داره، دیگه اونی که 14 میلی ثانیه تبلیغ میشه بماند! چون سرعت واقعی پاسخگویی بسته به پالت رنگی بسیار بیشتر از اینها می تونه باشه.

فارغ از این موارد سرعت پاسخگویی در پنلهای TN خیلی بالاتر از IPS/PLS و AHVA هست که در عوض TN ها طیف رنگ کاملی رو پوشش نمی دن و زاویه دید کمتری دارن و برای ادیت و کار گرافیک انتخاب اول نیستن.

سلام اقا فرشید ایا این موس و کیبورد برای مصارف روزانه و گیم مناسبه اگه نیست پیشنهادتون چیه تو همین رنج قیمت ایا کیبورد برچسب فارسی داره

Logitech G105 Gaming Keyboard

Logitech G400s Gaming Mouse

سوال دیگه ایا با توجه به مانیتور نیازی هست بلند گو بخرم اگه هست لطفا تا رنج 300 یک مدل رو معرفی کنید
ASUS VX238H LED Monitor

با تشکر

سلام اقا فرشید ایا این موس و کیبورد برای مصارف روزانه و گیم مناسبه اگه نیست پیشنهادتون چیه تو همین رنج قیمت ایا کیبورد برچسب فارسی داره

Logitech G105 Gaming Keyboard

Logitech G400s Gaming Mouse

سوال دیگه ایا با توجه به مانیتور نیازی هست بلند گو بخرم اگه هست لطفا تا رنج 300 یک مدل رو معرفی کنید
ASUS VX238H LED Monitor

با تشکر

بله، هر دو مدل بهترین ها در رده قیمتی خودشون هستند و برای خرید مدلهای مشابه از RAZER باید سطح بودجه ی بالاتری داشته باشید. کیبورد هم حروف فارسی رو درج شده نداره، باید خودتون برچسب بزنید
در مورد اسپیکر هم خب مدل داخل مانیتور صدای خفه و ضعیفی داره و اصلا برای هیچ کاری مثل فیلم و بازی مناسب نیست.

از اسپیکرهای 2.1 یا 5.1 خود Logitech می تونید انتخاب کنید.

با سلام .
یه ماوس وایرلس میخوام ، شیک باشه و برای گیمینگ ، اما قیمت مناسب ، حدالمقدور زیر 200 !

هیچ مدل مخصوص گیمینگی نداریم که هم زیر 200 تومن باشه و هم وایرلس باشه و هم لگ نداشته باشه!

تنها مدل فاخر وایرلس همون مدل Razer Mamba هست که حدود 600 تومنه .
مدل ارزونقیمت غیر گیمینگ و با کیفیت از Logitech موجود هست.

بله، هر دو مدل بهترین ها در رده قیمتی خودشون هستند و برای خرید مدلهای مشابه از RAZER باید سطح بودجه ی بالاتری داشته باشید. کیبورد هم حروف فارسی رو درج شده نداره، باید خودتون برچسب بزنید
در مورد اسپیکر هم خب مدل داخل مانیتور صدای خفه و ضعیفی داره و اصلا برای هیچ کاری مثل فیلم و بازی مناسب نیست.

از اسپیکرهای 2.1 یا 5.1 خود Logitech می تونید انتخاب کنید.

هیچ مدل مخصوص گیمینگی نداریم که هم زیر 200 تومن باشه و هم وایرلس باشه و هم لگ نداشته باشه!

تنها مدل فاخر وایرلس همون مدل Razer Mamba هست که حدود 600 تومنه .
مدل ارزونقیمت غیر گیمینگ و با کیفیت از Logitech موجود هست.

خوب مدلی بگید که لگ نداشته باشه ، گیمینگ هم نباشه ... چه مدلی از Logitech ؟

برای کیس GREEN X2 که تازه اومده خیلی مناسبه، برای کارتهای بلندتر هم مشکلی نخواهید داشت
من توصیه می کنم قطعات موجود رو بخرید و پردازنده رو هم به محض موجود شدن تهیه کنید.

با تشکر از اقا فرشید
اون فروشنده ای که میخوام قطعات رو بخرم یه سیستم خوب که 2 ماه کار کرده بود رو بعضی قطعات رو بهم پیشنهاد داد حالا میخوام نظر شما رو در موردش بدونم
cpu core i5 4460 بود که چقدر تفاوت راندمان و فریم با اون cpu 4690 داره اگه زیاد نیست همینو بردارم
یه رم 8گیگ corsair 1600 بود که اینم شما گفتین 2 تا 4
کیسش هم magnun 2 بود که با توجه به اون کارت بنظرتون جاش میشه
مادر بوردش هم h81 بود که فکر نکم به کارم بیاد
خودم این مادر بورد رو انتخاب کردم gigabyte h97 gaming 3
ببخشید اگه زیاد سوال می پرسم

آخرین ویرایش:
خوب مدلی بگید که لگ نداشته باشه ، گیمینگ هم نباشه ... چه مدلی از Logitech ؟

مدل غیر گیمینگ که دیگه کم و بیش لگ هم داره، چون دیگه تاثیری در کاربری نداره

مدلای M560/M705 از لاجیتک موجون با قیمت بین 170 تا 190.

سلام به هم ه ميخواستم بدونم ميشه چيپست گرافيک لبتابو به تنهايي عوض کرد؟؟

نه متاسفانه، چیپ گرافیکی روی برد اصلی لحیم میشه و قابل تعویض نیست.

با تشکر از اقا فرشید
اون فروشنده ای که میخوام قطعات رو بخرم یه سیستم خوب که 2 ماه کار کرده بود رو بعضی قطعات رو بهم پیشنهاد داد حالا میخوام نظر شما رو در موردش بدونم
cpu core i5 4460 بود که چقدر تفاوت راندمان و فریم با اون cpu 4690 داره اگه زیاد نیست همینو بردارم
یه رم 8گیگ corsair 1600 بود که اینم شما گفتین 2 تا 4
کیسش هم magnun 2 بود که با توجه به اون کارت بنظرتون جاش میشه
مادر بوردش هم h81 بود که فکر نکم به کارم بیاد
خودم این مادر بورد رو انتخاب کردم gigabyte h97 gaming 3
ببخشید اگه زیاد سوال می پرسم

پردازنده ی 4460 هم خوبه،
رم 8 گیگ تک ماجول گلوگاه میشه!
کیس هم برای قطعات گیمینگ ما کوچیکه
مادربرد هم یه مدل ابتدایی هست که در کارایی خیلی ضعیفتر نیست اما برای سیستم گیمینگی با بودجه ی شما هم مناسب نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or