مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله دوست عزیز برای گیم میخوام. ولی همونطور که گفتم sli/oc/cross fire نمی خوام. اگه مادر بورد های H97 حدود 400 تومن و پایینتر حقیقتا با مدلهای گرونتر فرقی تو فریم ریت ندارن برای من مناسب ترن.

پایینترین مدل مناسب برای شما B85 PRO GAMER هست، بالاتر هم H97 PRO GAMER هست، تراشه های B85 و H97 توی راندمان فرق ندارند اما امکانات جانبی مادربردهای گرونتر مسلما بیشتر و بهتر هست
چیزی که مثل Z97 گرون نباشه و مثل H81 هم از همه ی امکاناتش نزده باشن مدلهای GAMER از برندهای MSI و گیگا و ایسوس هستند. مدلهای مختص GAMER کارت صدای بهتر یا کارت شبکه ی بهتر دارند که توی تجربه ی بازی تاثیرگذار هست.

سلام
این سیستم فعلی منه
cpu : intel dual-core E5400 @2.70GHz
Mainboard : ASUS P5G41T-M LX
RAM : Corsair 4G (DDR3) & GEIL 2G DDR3
VGA : AMD Radeon HD 6670

دو ماه پیش این سیستم رو بهم پیشنهاد کردین
CPU:Core i5 4690

RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 970 4GB GDDR5
میخواستم ببینم از دو ماه پیش تاحالا تغییر کرده قیمتها یا نه

انتظارات هم از سیستم گیم هست اونم با رزولیشون 1080 چون با Tv بازی میکنم
تا چند سال میتونم با سیستم جدید با تنظیمات high بازی کنم ؟
ممنون میشم قیمت یه کیس کامل رو بگید منظورم پاور و .. هم هست

پردازنده خیلی گرونتر و کمیاب شده، اما کارت گرافیک 970 فراوانتر و کمی ارزونتر شده، بجز اینا بقیه تغییری نکردند
با همین مشخصات تا دو سال عالی و بعدش با کیفیت خوب می تونید بازیها رو اجرا کنید.

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X2

حدود 4 تومن درمیاد.

سلام و خسته نباشید مخصوصا به اقا فرشید گل
یه سیستم پیشنهادی میخواستم با بودجه دو میلیون یکم بالا پایینم شد اشکال نداره
ممنون

تشکر از شما،

CPU:Core i3 4150
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480W
CASE:GREEN X1

کمترین سیستم ممکن هست و 1980 درمیاد.

من که برای مشاوره اشراف ندارم به TV، شاید دوستان دیگه کمک کردن.
یه سوال برام پیش اومده آقا فرشید.
چرا پیشنهاد اصلی شما برای مونیتور VX238h هست و باقی مدل ها رو از همین ایسوس پیشنهاد نمیدید؟ معیار فقط قیمته یا کیفیتم دخیله؟
مدلایی مثل VX248H یا VN247h
تو سایت خودش که تفاوتی با هم ندارند فقط یه خورده تفاوت طراحی تو پایه دارن.

پایینترین مدل مناسب برای شما B85 PRO GAMER هست، بالاتر هم H97 PRO GAMER هست، تراشه های B85 و H97 توی راندمان فرق ندارند اما امکانات جانبی مادربردهای گرونتر مسلما بیشتر و بهتر هست
چیزی که مثل Z97 گرون نباشه و مثل H81 هم از همه ی امکاناتش نزده باشن مدلهای GAMER از برندهای MSI و گیگا و ایسوس هستند. مدلهای مختص GAMER کارت صدای بهتر یا کارت شبکه ی بهتر دارند که توی تجربه ی بازی تاثیرگذار هست.

پردازنده خیلی گرونتر و کمیاب شده، اما کارت گرافیک 970 فراوانتر و کمی ارزونتر شده، بجز اینا بقیه تغییری نکردند
با همین مشخصات تا دو سال عالی و بعدش با کیفیت خوب می تونید بازیها رو اجرا کنید.

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X2

حدود 4 تومن درمیاد.

تشکر از شما،

CPU:Core i3 4150
VGA:ASUS GTX 750 GDDR5
POWER:GREEN 480W

کمترین سیستم ممکن هست و 1980 درمیاد.

اقا فرشاد گل ممنون از اطلاعات کاملی که میدی
فقط چندتا سوال دیگه
بنظرت اگه چند ماه دیگه صبر کنم بازم همین سیستم رو پیشنهاد میکنید یا قطعات جدید وارید بازار میشه و میشه با چهار تومن میشه سیستم بهتری جمع کرد ؟
یه سوال دیگه بین core 5 و core 7 خیلی تفاوت هست؟
یعنی ارزش داره مبلغ بیشتری خرج کنه ادم ؟ یا انچنان فرقی نداره ؟
ممنون
ببخشید اگه طولانی شد سوالم

یه سوال برام پیش اومده آقا فرشید.
چرا پیشنهاد اصلی شما برای مونیتور VX238h هست و باقی مدل ها رو از همین ایسوس پیشنهاد نمیدید؟ معیار فقط قیمته یا کیفیتم دخیله؟
مدلایی مثل VX248H یا VN247h
تو سایت خودش که تفاوتی با هم ندارند فقط یه خورده تفاوت طراحی تو پایه دارن.

مدل VX248 که فقط پنل بزرگتری داره و چگالی پیکسلی کمتر، بنابراین مزین خاصی نداره، فقط در صورتی مدلهای بزرگتر توصیه میشه که رزولوشن بالاتری هم داشته باشند
در مورد اینکه چرا سری VX توصیه میشه بیشتر بخاطر بهترین زمان پاسخگویی هست که در بازیها خیلی مهمه و همچنین کیفیت و کنتراست پنل که در این سری بالاتر هست، البته در ازاش زاویه ی دید کمتری نسبت به مدلهای با پنل IPS دارند.

اقا فرشید گل ممنون از اطلاعات کاملی که میدی
فقط چندتا سوال دیگه
بنظرت اگه چند ماه دیگه صبر کنم بازم همین سیستم رو پیشنهاد میکنید یا قطعات جدید وارید بازار میشه و میشه با چهار تومن میشه سیستم بهتری جمع کرد ؟
یه سوال دیگه بین core 5 و core 7 خیلی تفاوت هست؟
یعنی ارزش داره مبلغ بیشتری خرج کنه ادم ؟ یا انچنان فرقی نداره ؟
ممنون
ببخشید اگه طولانی شد سوالم

برای PC Gaming تا تابستان آینده قرار نیست پلاتفرم جدیدی بیاد، از نظر راندمان خام که بهتر نخواهد شد، اما از این نظر که گرافیکهای سری 380/390 از AMD هم به بازار میان ممکنه روی قیمت تاثیر بزاره و نسل کارتهای DX12 ارزونتر بشن
البته در نظر داشته باشید که نرخ ارز و کمبود واردات قطعات در این اواخر شرایط داخلی رو از نظر قیمت بدتر کرده.

برای بازی در حد خوب همون Core i5 4690 هم کفایت می کنه، در اکثر بازیها روی رزولوشن 1080 تفاوت محسوسی با Core i7 نداره.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت آقا فرشید عزیز و بقیه دوستان
یه مشاوره میخوام ازتون یه سیستم هست با این مشخصات
intel pentium g2020
main giga h61m-s2p r3
ram 2*2gb1333mhz
power green gp430a-eu
الان یه گرافیک میخوام روش بزارم نظر خودم giga gtx750ti toc-2gi هست
الان به نظر شما مشکلی تو سیستم نیست و این که بازدهی خوبی داره در حد خودش

میخوام یه سیستم بخرم یا جمع کنم با این مشخصات
سی پی یو Intel Celeron G1820
رم 4 گیگ
گرافیک نویدیا 720 یا چیزی حدود 200 تومن
برای بقیه سیستم هم با این مشخصاتی که میخوام راهنمایی کنید
یه مادر برد معرفی کنید 1150 اینتل و نویدیا خور زیر 400 که بعدا بشه گرافیک و سی پی یو رو ارتقا داد و مثلا بشه گرافیک 750 یا 950 نویدیا رو روش نصب کرد اگه مال ای ام دی هم بشه نصب کرد که بهتر و یا سیپییو i3 i5 i7 هم بشه نصب کرد روش (مهمترین چیز برام قابلیت ارتقا بعدا قطعات )
یه پاور حدود 700 وات با قیمت زیر 400 که بعدا واسه ارتقا کارت گرافیک و سی پی یو مشکل ایجاد نکنه و بشه گرافیک 750 یا 950 یا جدیدتر که میاد روش نصب کرد
و یه کیس ارزون 100 یا 200 هم معرفی کنید
لطفا قطعاتی رو بگید که انلاین فروش داشته باشه و اگه جا هایی رو هم میشناسید که انلاین جمع میکنه سیستم دلخواه رو بگید
قیمت کل سیستمی که میگید رو هم لطفا بگید

تا دو تومن میتونم خرج کنم اگه بهتر هم بود خودتون یه سیستم 1150 معرفی کنید

آخرین ویرایش:
سلام خدمت آقا فرشید عزیز و بقیه دوستان
یه مشاوره میخوام ازتون یه سیستم هست با این مشخصات
intel pentium g2020
main giga h61m-s2p r3
ram 2*2gb1333mhz
power green gp430a-eu
الان یه گرافیک میخوام روش بزارم نظر خودم giga gtx750ti toc-2gi هست
الان به نظر شما مشکلی تو سیستم نیست و این که بازدهی خوبی داره در حد خودش

نه دوست عزیز، مشخصات سیستم خیلی ضعیف هست و فقط با ارتقای گرافیک بعیده که راندمان به طرز شگرفی و مناسب بازیهای روز افزایش پیدا کنه.
متاسفانه تمامی قطعات کند و گلوگاه هستند و راهکار اصلی فقط ارتقای تمام قطعات اصلی و همزمان هست. هر چند که می تونید فعلا فقط گرافیک جدید رو نصب و امتحان کنید و خودتون نتیجه رو ارزیابی کنید.

میخوام یه سیستم بخرم یا جمع کنم با این مشخصات
سی پی یو Intel Celeron G1820
رم 4 گیگ
گرافیک نویدیا 720 یا چیزی حدود 200 تومن
برای بقیه سیستم هم با این مشخصاتی که میخوام راهنمایی کنید
یه مادر برد معرفی کنید 1150 اینتل و نویدیا خور زیر 400 که بعدا بشه گرافیک و سی پی یو رو ارتقا داد و مثلا بشه گرافیک 750 یا 950 نویدیا رو روش نصب کرد اگه مال ای ام دی هم بشه نصب کرد که بهتر و یا سیپییو i3 i5 i7 هم بشه نصب کرد روش (مهمترین چیز برام قابلیت ارتقا بعدا قطعات )
یه پاور حدود 700 وات با قیمت زیر 400 که بعدا واسه ارتقا کارت گرافیک و سی پی یو مشکل ایجاد نکنه و بشه گرافیک 750 یا 950 یا جدیدتر که میاد روش نصب کرد
و یه کیس ارزون 100 یا 200 هم معرفی کنید
لطفا قطعاتی رو بگید که انلاین فروش داشته باشه و اگه جا هایی رو هم میشناسید که انلاین جمع میکنه سیستم دلخواه رو بگید
قیمت کل سیستمی که میگید رو هم لطفا بگید

تا دو تومن میتونم خرج کنم اگه بهتر هم بود خودتون یه سیستم 1150 معرفی کنید

خب با دو تومن بهتر از قطعات مدنظر شما رو میشه خرید اما باز هم برای بازی رده ی پایین محسوب میشه:

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1333 DDR3
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
POWER:GREEN 700w

هم پردازنده و هم کارت گرافیک قابلیت ارتقا به بالاترین مدلها رو دارند. پاور هم کفایت خواهد کرد.

دوستان یه مودم 100-150 چی پیشنهاد میدن (2 انتنه وusb دار باشه حتما)
نظر خودم رو
TP-Link TD-W8968

همین مدل 8968 رو چند پست قبل به دوست دیگری توصیه کرده بودم.

نه دوست عزیز، مشخصات سیستم خیلی ضعیف هست و فقط با ارتقای گرافیک بعیده که راندمان به طرز شگرفی و مناسب بازیهای روز افزایش پیدا کنه.
متاسفانه تمامی قطعات کند و گلوگاه هستند و راهکار اصلی فقط ارتقای تمام قطعات اصلی و همزمان هست. هر چند که می تونید فعلا فقط گرافیک جدید رو نصب و امتحان کنید و خودتون نتیجه رو ارزیابی کنید.

خب با دو تومن بهتر از قطعات مدنظر شما رو میشه خرید اما باز هم برای بازی رده ی پایین محسوب میشه:

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1333 DDR3
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
POWER:GREEN 700w

هم پردازنده و هم کارت گرافیک قابلیت ارتقا به بالاترین مدلها رو دارند. پاور هم کفایت خواهد کرد.

همین مدل 8968 رو چند پست قبل به دوست دیگری توصیه کرده بودم.

دقیقا چقدر در میاد این سیستم ؟
و میشه به جای کیس green x1 از کیس
Green X2 استفاده کرد برای این سیستم ؟ (کلا از کیس x1 خوشم نیومده یک کیس دیگه جاش بگید لطفا)

آخرین ویرایش:
دقیقا چقدر در میاد این سیستم ؟
و میشه به جای کیس green x1 از کیس
Green X2 استفاده کرد برای این سیستم ؟ (کلا از کیس x1 خوشم نیومده یک کیس دیگه جاش بگید لطفا)

نزدیک 2 تومن درمیاد

برای کیس هم می تونید مدل GREEN X2 رو انتخاب کنید، تفاوت قیمتشون حدود 30 تومن هست.

سلام آقا فرشید خسته نباشی.

آقا یه مودم خوب میخوام برا یه خونه 160 متری. مودم تو اشپزخونه هستش، میخوام تو همه نقاط خوونه به شدت خوب آنتن بده. الان من با مودم تک آنتنه TP-Link (قدیمی) 2 خط آنتن دارم و یه AirPort Extreme از دوستم قرض کردم و الان سه خط وایرلس دارم. میخواستم یه مودم خیلی قوی که کل خونه و حتی طبقه بالاتر هم پوشش بده معرفی کنید. برای من قدرت سیگنال(که اگه 1 خط آنتن داد از همه توان ADSL استفاده کنه) و مقدار مساحتی که پوشش میده مهمه

باتشکر.

سلام آقا فرشید خسته نباشی.

آقا یه مودم خوب میخوام برا یه خونه 160 متری. مودم تو اشپزخونه هستش، میخوام تو همه نقاط خوونه به شدت خوب آنتن بده. الان من با مودم تک آنتنه TP-Link (قدیمی) 2 خط آنتن دارم و یه AirPort Extreme از دوستم قرض کردم و الان سه خط وایرلس دارم. میخواستم یه مودم خیلی قوی که کل خونه و حتی طبقه بالاتر هم پوشش بده معرفی کنید. برای من قدرت سیگنال(که اگه 1 خط آنتن داد از همه توان ADSL استفاده کنه) و مقدار مساحتی که پوشش میده مهمه

باتشکر.

درود بر شما

خب با این اوصاف بهتره یه مودم دو آنتنه یا 3 آنتنه خریداری کنید که حداقل از نظر قدرت و محیط تحت پوشش سینگال از طرف مودم خیالتون راحت باشه،

مدلهایی که توصیه میشه از بهترین ها تا کمترین ها:

1- TPLINK 8970 WIRELESS N300 GIGABIT USB ADSL2 MODEM

TD-W8970B-01.jpg

tp_link_td_w8970-ac.jpg

این دستگاه در 3 حالت می تونه کار کنه:

a- مودم روتر برای سرویس ADLS
b- روتر برای سرویس 3G که با استفاده از یه مودم 3G USB به دستگاه وصل شده باشه و اینترنت سیم کارتتون رو به اشتراک میزاره.
c- یه روتر وایرلس معممولی که البته اینترنت ورودی از کابل آنتن WiMAX یا آنتن بی سیم WI-FI رو هم می تونه به اشتراک بزاره

2- TPLINK 8968 WIRELESS N300 USB ADSL2 MODEM

TD-W8968-01.jpg

8968-e-NEWS02(1).jpg

این مدل هم دو حالت a و c از مدل قویتر بالا رو پشتیبانی می کنه و بجای دو 3 آنتن 5Dbi بالایی فقط دو آنتن داره.

سلام فرشید جان خسته نباشی
با 200-250 شما چه هاردی پیشنهاد میدی؟(چه رنگی سیگیت؟)

وسترن دیجیتال رنگی هست، نه سی گیت
اگر مدل اینترنال مدنظر دارید که با 180 تومن میشه یه 1 ترابایتی خرید و با 280 تومن هم دو ترابایتی SEAGATE 7200 64MB

از وسترن فقط مدل آبی 1 ترابایتی قابل خرید هست و 2 ترا هم نداره، سری سیاه هم بیخودی گرونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or