مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام مجدد
فرشید جان درست حدس زدی،به خاطر باس رم میگم،باس بالاتر از 1866 هم فکر کنم اونقدر گرون هست که ارزش خرید نداره،درسته ؟
کدوم مدل از Corsair رو بخرم ؟
فرشید جان بابت راهنمایی و وقتی که میزاری خیلی خیلی ممنونم ، انشااله که بتونم جبران کنم :x

الان فرکانسهای 1866 و 2133 از نظر قیمت مناسب هستن اما بالاتر خیر، و در ضمن نسل بعدی هم با DDR4 جایگزین میشن و دیگه آینده ای نخواهند داشت.
سری CORSAIR VENGEANCE و GSKILL تمام سریها مناسب هستن.

سلام
میخواستم بدونم حدود قیمت این سیستم چقدر میشه و کلا قطعات با هم هماهنگ هستن و سیستم خوبی هست یا نه :

CPU : Intel Core i5 - 4690K
MB : Asus Z97-A
VGA : Gigabyte Geforce GTX 970 Windforce
Ram : GSkill 8G (2*4G ) 2400
Hard : Seagate 2T - 7200 RPM
SSD : Kingston HyperX 3K 120G
Case : Green X6 Challenger
Power : Cooler Master 750 W
Fan : Deep cool Frostwin
DW : Asus 24X

حدود 5290 میشه، سیستم خوبی هست و مشکلی نداره.
فقط برای SSD بهتره از این سری خرید نکنید، سری جدید از همین مدل بدون اعلام قبلی، تراشه های ضعیفتری داره و سرعتش هم کمتر هست، دست کم بهتره 840 EVO یا CORSAIR FORCE GS رو انتخاب کنید.

سلام یه سیستم برای مصارف گیمینگ فقط شامل گرافیک - رم - پردازنده - هارد - مادربرد و پاور بنویسید بهترین سیستمی که میشه این قطعات رو حداکثر با 3 تومن بست.ترجیحا intel , Nvidia فقط.

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 770 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:GREEN 600w

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 770 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:GREEN 600w

ممنون فرشید جان ف نمیشه این سیستم رو با یه zotac gtx 970 بست؟ قیمتش رو پرسیدم تو اصفهان حدود 1400 هست.گرون تر از اون مدل 770 شماست؟اونوقت ارزشش رو داره؟ یا همین 770 کفایت میکنه؟

سلام
من سیستمم اینه و تو بازی اساسین یونیتی افت فریم دارم
cpu amd fx 4170 4.2 gh
ram 8 gig ddr3 1600
vga evga gtx 580
power green 600
main msi 970
یکی از دوستان گفتن بخاطر سی پی یو هست و گلوگاه ایجاد میکنه
میخواستم بدونم چه سی پی یو مدنظرتون هست که بخرم و اینو بفروشم؟
بوجه هم با فروختن این تا 400 میرسه
هر مدلی که مد نظرتون هست بگید چند درصد از سی پی یو خودم قوی تره
با تشکر

میشه رعایت کنی باقی موارد رو توی تاپیک سخت افزار بپرسی؟ من اینجا قبلی رو پاسخ دادم چون به نحوی در ارتباط بود، اما بقیه ی داستان رو توی تاپیک خودش بپرسید.
معذرت بخاطر مشکل پیش اومده

سوالم رو دوباره مطرح می کنم:
خب بعد از گرافیک 980 GTX OC ، سی پی یو هم مشخص شد که 4790k باشه . میمونه مادربورد . ببینید امکانات اضافه لازم نیست(مثلا لازم نیست به جای ۴تا usb ، شیش تا داشته باشه و sataی زیادی داشته باشه ، به جاش SATAهاش پرسرعت ترین باشه بهتره،در واقع کمیت مهمتر از کیفیته) . نهایت کار رو از گرافیک و سی پی یو بکشه و توانایی اورکلاکش بالا باشه و e-SATA و 4 تا usb 3 داشته و usb3 برای جلوی کیس داشته باشه (کیسم x5 هستش) و sli ساپورت کنه(راستی تفاوت quad و 4 way SLi در چیه؟). و یه سوال کلی اینکه مدل های گیمینگ با بقیه ی مدل ها فرقشون چیه(مثلا SABERTOOTH Z97. و hero)?
کدوم مدل از ایسوس باید انتخاب بشه ؟ چونکه همین Z97 خیلی مدل های مختلف زیادی داره که هرچی بیشتر راجعب شون میخونی بیشتر سردرگم میشی!!
خودم Z97 WS رو بیشتر در نظر دارم اما چونکه سری ROG نیست مرددم .
قیمت ها رو هم بگید ممنون میشم

آخرین ویرایش:
ممنون فرشید جان ف نمیشه این سیستم رو با یه zotac gtx 970 بست؟ قیمتش رو پرسیدم تو اصفهان حدود 1400 هست.گرون تر از اون مدل 770 شماست؟اونوقت ارزشش رو داره؟ یا همین 770 کفایت میکنه؟[/QUOTE

با کارت 970 اگه بگیری که خیلی بهتره اما قیمت میره رو پایه ی 3360، اما قطعا ارزشش رو داره.

سلام
من سیستمم اینه و تو بازی اساسین یونیتی افت فریم دارم
cpu amd fx 4170 4.2 gh
ram 8 gig ddr3 1600
vga evga gtx 580
power green 600
main msi 970
یکی از دوستان گفتن بخاطر سی پی یو هست و گلوگاه ایجاد میکنه
میخواستم بدونم چه سی پی یو مدنظرتون هست که بخرم و اینو بفروشم؟
بوجه هم با فروختن این تا 400 میرسه
هر مدلی که مد نظرتون هست بگید چند درصد از سی پی یو خودم قوی تره
با تشکر

اول از همه بخاطر بهینه نبودن خود بازی هست
دوم هم ضعیف بودن گرافیک برای این بازی هست ، فقط روی کارتای AMD 280 و NVIDIA GTX 670 و بالاتر فریم قابل قبول( حتی با تنظیمات متوسط) میده
سوم هم پردازنده ی شما که ضعیف هست و توی بازی گلوگاه هم هست.

تنها راه اینه که مادربرد و پردازنده رو با هم عوض کنید، حتی اگه FX 8350 هم بخرید باز گلوگاه خواهد بود، بنابراین باید پردازنده و مادربرد اینتلی بخرید. یه Core i5 رده میانی هم حدود 50 تا 80 درصد قویتر خواهد بود.

معذرت بخاطر مشکل پیش اومده

سوالم رو دوباره مطرح می کنم:
خب بعد از گرافیک 980 GTX OC ، سی پی یو هم مشخص شد که 4790k باشه . میمونه مادربورد . ببینید امکانات اضافه لازم نیست(مثلا لازم نیست به جای ۴تا usb ، شیش تا داشته باشه و sataی زیادی داشته باشه ، به جاش SATAهاش پرسرعت ترین باشه بهتره،در واقع کمیت مهمتر از کیفیته) . نهایت کار رو از گرافیک و سی پی یو بکشه و توانایی اورکلاکش بالا باشه و e-SATA و 4 تا usb 3 داشته و usb3 برای جلوی کیس داشته باشه (کیسم x5 هستش) و sli ساپورت کنه(راستی تفاوت quad و 4 way SLi در چیه؟). و یه سوال کلی اینکه مدل های گیمینگ با بقیه ی مدل ها فرقشون چیه(مثلا SABERTOOTH Z97. و hero)?
کدوم مدل از ایسوس باید انتخاب بشه ؟ چونکه همین Z97 خیلی مدل های مختلف زیادی داره که هرچی بیشتر راجعب شون میخونی بیشتر سردرگم میشی!!
خودم Z97 WS رو بیشتر در نظر دارم اما چونکه سری ROG نیست مرددم .
قیمت ها رو هم بگید ممنون میشم

چیزی که باعث میشه مدل گیمینگی مثل HERO توصیه بشه کارت صدای تقویت شده مناسب بازیها و کارت شبکه ی اینتل برای بازی آنلاین هست، تعداد پورتها و قابلیت اورکلاک و غیره درجه ی بعدی اهمیت هست.
شما مدل ZS رو نگیرید، از همین ROG حداقل مدل RANGER رو انتخاب کنید! قیمتش حدود 790 هست.

ممنون فرشید جان ف نمیشه این سیستم رو با یه zotac gtx 970 بست؟ قیمتش رو پرسیدم تو اصفهان حدود 1400 هست.گرون تر از اون مدل 770 شماست؟اونوقت ارزشش رو داره؟ یا همین 770 کفایت میکنه؟[/QUOTE

با کارت 970 اگه بگیری که خیلی بهتره اما قیمت میره رو پایه ی 3360، اما قطعا ارزشش رو داره.

اول از همه بخاطر بهینه نبودن خود بازی هست
دوم هم ضعیف بودن گرافیک برای این بازی هست ، فقط روی کارتای AMD 280 و NVIDIA GTX 670 و بالاتر فریم قابل قبول( حتی با تنظیمات متوسط) میده
سوم هم پردازنده ی شما که ضعیف هست و توی بازی گلوگاه هم هست.

تنها راه اینه که مادربرد و پردازنده رو با هم عوض کنید، حتی اگه FX 8350 هم بخرید باز گلوگاه خواهد بود، بنابراین باید پردازنده و مادربرد اینتلی بخرید. یه Core i5 رده میانی هم حدود 50 تا 80 درصد قویتر خواهد بود.
داداش چرا 8350 گلوگاه ایجاد میکنه ؟این سی پی یو قوی ای هست و برای سیستم پیشنهادی این بازی هم همین سی پی یو رو ذکر کرده یوبیسافت!!!!!!!

داداش چرا 8350 گلوگاه ایجاد میکنه ؟این سی پی یو قوی ای هست و برای سیستم پیشنهادی این بازی هم همین سی پی یو رو ذکر کرده یوبیسافت!!!!!!!

این پردازنده در رده ی AMD قوی هست اما دربین تمام پردازنده ها که شامل پردازنده های اینتل هم بشه قوی نیست و در کل رده متوسط محسوب میشه، یوبیسافت هم اگر مدل قویتر و "شناخته شده" تری بود اون رو از سری FX پیشنهاد میکرد.

این بازی دیروز منتشر شده، نمونه ای از راندمان این پردازنده در بازی Dying Light:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Dying_Light-test-dl__proz.jpg

Main:ASUS P8B75-V
Ram:Corsiar 2*4GB DDR3 1600
VGA:Sapphire 7750
ODD:Samsung 24x
HDD:Seagate 1TB
Power:Green600eu
Case:Green Magnum

سلام دوستان میخواستم بدونم این سیستم اصلا میشه جوری آپگرید کرد که بتونه بازی های فعلی و حداکثر سال دیگه رو روی 1080 بالای 30 فریم اجرا کنه؟ (تنظیمات گرافیکیش هم زیاد مهم نیست) یا کلا باید سیستم رو عوض کنم؟
دارم زمستون سال دیگه از ایران میرم نمیخوام کیسم رو با خودم ببرم ولی الان هم نمیتون اصلا بازی های جدید رو اجرا کنم

ممنون

آخرین ویرایش:
من بودجم کمه
اگر سی پی یوم رو عوض کنم و یه i3 4150 بخرم از 8350 بهتره?

خب در برخی موارد Core i3 4150 قیوتر هست، بعضی مواقع برابر هستند و برخی مواقع هم 8350 قویتره اما فقط تا راندمان یه Core i5 بالاتر میره و باز هم به Core i7 نمیرسه.
در کل پردازنده ای کم مصرفتر و با احتمال راندمان بیشتر در بازیها و از همه مهمتر پلاتفرم اینتل قابل ارتقا به سریعترین مدلها هست در صورتی که سوکت مادربرد شما دیگه به سختی پردازنده ای قویتر و جدیدتر رو بتونه ساپورت کنه.

Main:ASUS P8B75-V
Ram:Corsiar 2*4GB DDR3 1600
VGA:Sapphire 7750
ODD:Samsung 24x
HDD:Seagate 1TB
Power:Green600eu
Case:Green Magnum

سلام دوستان میخواستم بدونم این سیستم اصلا میشه جوری آپگرید کرد که بتونه بازی های فعلی و حداکثر سال دیگه رو روی 1080 بالای 30 فریم اجرا کنه؟ (تنظیمات گرافیکیش هم زیاد مهم نیست) یا کلا باید سیستم رو عوض کنم؟
دارم زمستون سال دیگه از ایران میرم نمیخوام کیسم رو با خودم ببرم ولی الان هم نمیتون اصلا بازی های جدید رو اجرا کنم

ممنون

اصل کاری پردازنده بود که شما ننوشتی!

اگر پردازنده ی Core i5 داشته باشید هنوز هم میشه از تمام این قطعات در کنار سریعترین مدل کارت گرافیک روز استفاده کنید و افت راندمان خاصی هم نداشته باشید
بنابراین با شرط داشتن پردازنده ی 4 هسته ای، ارتقای کارت گرافیک به مدلی مثل GTX 970/960 یا R9 280X/290 کفایت می کنه.

اصل کاری پردازنده بود که شما ننوشتی!

اگر پردازنده ی Core i5 داشته باشید هنوز هم میشه از تمام این قطعات در کنار سریعترین مدل کارت گرافیک روز استفاده کنید و افت راندمان خاصی هم نداشته باشید
بنابراین با شرط داشتن پردازنده ی 4 هسته ای، ارتقای کارت گرافیک به مدلی مثل GTX 970/960 یا R9 280X/290 کفایت می کنه.

راست میگی فرشید جان نوشته بودم ولی اشتباهی پاکش کردم
پردازنده Core i5 3450 هستش

با توجه به اینکه 4 هسته ای هستش به نظرتون یه GTX 960 میتونه کیفیتی اندازه ps4 بهم بده یا نه؟
اگر میتونه به نظرتون بین 960 و 290 کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟از طرفی 290 فقط 40-50 دلار گرون تره ولی کاملا قوی تره از طرف دیگه اکثر بازی ها برای انویدیا بهتر اپتیمایز شدن
ممنون ^_^

آخرین ویرایش:
راست میگی فرشید جان نوشته بودم ولی اشتباهی پاکش کردم
پردازنده Core i5 3450 هستش

با توجه به اینکه 4 هسته ای هستش به نظرتون یه GTX 960 میتونه کیفیتی اندازه ps4 بهم بده یا نه؟
اگر میتونه به نظرتون بین 960 و 290 کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟از طرفی 290 فقط 40-50 دلار گرون تره ولی کاملا قوی تره از طرف دیگه اکثر بازی ها برای انویدیا بهتر اپتیمایز شدن
ممنون ^_^

خب پردازنده ی شما تا 80 درصد جوابگو هست و مشکلی نداره،
در مورد مقایسه با PS4 هم این روش اشتباه هست، چون هم پردازنده و هم کارت 960 بسیار قویتر از کنسول PS4 هستن اما بازیهای کنسول بیشتر برای سخت افزارشون بهینه می شن، سیستم عامل بهینه تر با دسترسی مستقیم به منابع دارن و راندمان بهتری رو در مقایسه با سخت افزار مشابه روی PC می دن

در مورد 290 و کارت 960 هم مشخصه که 290 قویتر هست اما در عین حال مصرف خیلی بیشتری داره، داغتر هست و DX12 رو هم کامل ساپورت نمی کنه. انتخاب با خودته.

Samsung S24D595HL این خوبه یا نه ؟
میخوام یه مانیتور خوب بردارم
بعد من یه سیستم دارم بدون کارت گرافیک هست
i7 4770 روش هست میخوام بدونم یه گرافیک خوب حدود چند در میاد نمیخوام کار شاخی باهاش کنم و.... میخوام قدرتش خوب باشه که تا 2 سال جواب کار ها و بازی ها رو بده
ممنون میشم راهنماییم کنید
و یه سوال دیگه من اس اس دی بذارم روی سیستمم چقدر تفاوت ایجاد میکنه روی سراعت عمل سیستمم ؟

خب پردازنده ی شما تا 80 درصد جوابگو هست و مشکلی نداره،
در مورد مقایسه با PS4 هم این روش اشتباه هست، چون هم پردازنده و هم کارت 960 بسیار قویتر از کنسول PS4 هستن اما بازیهای کنسول بیشتر برای سخت افزارشون بهینه می شن، سیستم عامل بهینه تر با دسترسی مستقیم به منابع دارن و راندمان بهتری رو در مقایسه با سخت افزار مشابه روی PC می دن

در مورد 290 و کارت 960 هم مشخصه که 290 قویتر هست اما در عین حال مصرف خیلی بیشتری داره، داغتر هست و DX12 رو هم کامل ساپورت نمی کنه. انتخاب با خودته.
ممنون فرشید جان میدونم که سیستم روی ورق قوی تره ولی دقیقا به همین دلیل که ps4 بهینه هست پرسیدم
برای مثال من یادمه که cd projekt گفته بود که ps4 میتونه ویچر 3 رو روی 1080 با 30 فریم در حد high اجرا کنه
میخوام بدونم همچنین سیستمی اصلا میتونه اینکار رو بکنه یا نه

فرشید جان پاور من برای ۲۹۰ جواب گو هستش؟

سلام دوستان من دیروز یه مانیتوره 23MP65(اگه تونستین در موردش نظر بدید) گرفتم که مانیتور قبلیم (Samsung Syncmaster P20700) که رزیلوشنش پایین بود رو رد کنم بره حالا دیدم که مانیتور تازست یه دستی هم به ستیستم بکشم و اونم اپ کنم یه سیستم اینگونه دارم :

Processor: AMD PhenomII X4 955 @3.20GHZ
Motherboard: GA-MA785GT-UD3H
Memory: 8GB Corsair 1600
Graphic Card: AMD XFX 7770 Ghz Edition 1GB GDDR5

که بعد وصل کردن مانیتور دیدم گرافیک داره کم میاره حتی تو فیفا هم بعضاً رو مکس تو صحنه هایی مثل پنالتی لگ میزنه از اون ورم سی پی یو خیلی قدیمی شده و چون از این به بعد با برنامه هایی مثل CAD و 3Dmax کار دارم فکر کنم بهتره عوضش کنم و قسمت رم و که تازه عوض کردم و خوب جواب میده و میرسیم به مادربورد که یدونه از این MSI H87-G43 برداشتم که روش سیستم و درست کنم الان پس فقط یدونه رم میخوام بمونه و یه مادربورد که تازست (+2تا هارد و پاور(GREEN GP585P) اگه سیستم جدیدو بکشه )

من که میخواستم ببندم یه 4770K و 970Zotac 4GB (یکی هم R290MSI رو گفته بودن) در نظر گرفته بودم و یه نمه گرون درمیاد و واسه این اومدم اینجا که پیشنهاد آقا فرشید و دوستان رو بشنوم که شما چه کارت و CPU ای رو پیشنهاد میکنید ؟ نمیخوام اصلاً overkill شه و یه چیزی باشه که هم از نظر رندر تو برنامه های حرفه ای کم نیارم و از یه طرف دیگه گیم هارو بشه رو مکس تو 1080O بازی کرد(مثل GTAV که recomended اش 7870 و Core i5 3470 هستش) یا مثلاً اگه میشه با یه Corei5 با پرفورمانس نزدیک به Corei7 این کارارو کرد و بیایم اونو کم کنیم و گرافیک و یکم اینور اونور کنیم ! یه چیزی میخوام که دیگه نیاد بازی های next-gen رو لگ بزنه میدونم بیشترشون اپتیمایز نیستن ولی کلا بازی هایی مثل FARCRY 4 و COD یا مثلا RYSE رو بدونه افت فریم (اگه رو 60 هم نشد) باز باز کنه !

ممنون واسه وقتی که برای خوندن و جواب دادنش میزارید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or