ممنون از پاسخ
یه دو تا سوال دیگه هم داشتم
1.این مدلی که گفتم تو دیجی کالا زده مقاوم در برابر گرد و غبار نیست . منظور چه جوری گرد و غباری هست ؟ یعنی اگر یه جایی ثابت بمونه تو خونه (مثلا 2-3 ماه) گرد و غبار نسبتا کمی که روش میشینه ؟ ممکنه ضربه ای بهش وارد کنه ؟
2.کیف هارد ها Western Digital رو از کجای تهران میتونم گیر بیارم ؟
دوست عزیز از هیچ سایت فروشنده ی داخلی نباید ارجاع داد و هیچ سایت فروش داخلی هم مورد بحث ما نیست، خلاف قوانین فروم هست. سوالات مربوطه رو از خودشون بپرسید.
گرد و غبار هیچ ربطی به کارکرد و کیفیت هارد دیسک اکسترنال نداره!
کیف هارد رو هم از فروشگاههای لوازم جانبی و خود فروشنده های هارد اکسترنال می تونید تهیه کنید.
سلام آقا فرشید گل
خوبی دادا ؟
فرشید جان تصمیم گرفتم که بقیه قطعات رو هم عوض کنم و سیستم رو کلاً به عنوان یه دستگاه همه کاره در نظر بگیرم و به یه تلویزیون 40 اینچ وصل کنم.(یادت باشه گرافیک رو GTX970 برداشتم)
برای اینکه بتونم بازیهارو تو ماکسیموم رزولوشن تلویزیون اجرا کنم پیشنهادت برای خرید قطعات دیگه چیه ؟ کیس که مدل X4 گرین خیلی چشمم رو گرفته و به نظرم کنار تلویزیون خودنمایی میکنه.
بودجه رو تا 1500 در نظر گرفتم شاید یکم بیشتر هم بشه ( MB.CPU.RAM.POWER )
مرسی که راهنمایی میکنی
من که نمی دونم TV شما چه رزولوشنی داره که می گید ماکزیمم رزولوشن، هر چی باشه کیفیت یه مانیتور حرفه ای رو نداره.
دستگاهی که به TV وصل بشه نقش یه مدیا پلیر/سرور چند رسانه ای یا کنسول بازی رو داره و دستگاه همه کاره نیست.
این قطعات توصیه میشه:
CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
POWER:GREEN 600w
اینا حدود 1850 میشه و برای بالانس بودن سیستم و نهایت استفاده از کارت 970 نباید کمتر از این قطعات برداری.
سلام من این سیستم رو 4 سالی هست دارم , حالا میخواستم ببینم لازمه همه چیون عوض کنم یا میشه با رم و گرافیک Up To Date ش کرد .
![]()
اولین و مهمترین اولویت ارتقا کارت گرافیکی خواهد بود که گزینه هایی مثل GTX 970/980 انتخاب اول هستند.
دومین گزینه هم خرید SSD پر سرعت برای نصب ویندوز هست. گزینه ای مثل SAMSUNG 840/850 PRO یا ارزونتر هم سری EVO
سومین گزینه هم ارتقای رم به 16 گیگ هست که البته هنوز بیش از 8 گیگ استفاده ی خاصی نداره و فقط در صورت استفاده ی همزمان از برنامه های حجیم موثر خواهد بود.
نیازی به ارتقای کل سیستم نیست و پردازنده هنوز هم کفایت می کنه.