مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان میخواستم یه پردازنده AMD بهم معرفی کنید با سوکت AM2 یا AM2+ که برای بازی مناسب باشه. ممنون
بالاترین ها برای این سوکت:
1- AMD PHENOM II X4 980
2- AMD PHENOM II X4 965
البته هر دو نسخه بلک ادیتیشن دارند که برای اورکلاک عالین همینطور بازی اما در کل amd خوب نیست برای گیمهای روز دنیا با کیفیت بالا.

تو تاپیک خودش که کسی محل نمیده، باز اینجا جواب بدین!:d
فرق بین این دو تا مونیتور چیه؟
کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
ASUS VS229HJ 22Inch IPS Monitor
ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor

دوستان زحمت کشیدن برای 4 میلیون یک سیستم گفتن اما متاسفانه پول جور نشد و الان بودجه شده 3.5... اگر امکانش هست یک سیستم بگید با این پول یکی هم اینکه یکم وایسم این مبلغ رو افزایش بدم یا سیستمی که با این پول میشه گرفت با یکم بیشترش خیلی فرق نمیکنه..(برای مصرف گیم بیشتر میخوام و برنامه نویسی)
(داشتن DVD درایو هم خیلی مهم نیست در ازای قطعه بهتر میتونم ازش صرف نظر کنم)

بالاترین ها برای این سوکت:
1- AMD PHENOM II X4 980
2- AMD PHENOM II X4 965
البته هر دو نسخه بلک ادیتیشن دارند که برای اورکلاک عالین همینطور بازی اما در کل amd خوب نیست برای گیمهای روز دنیا با کیفیت بالا.
داداش قیمت داری چندن؟؟و بی زحمت به غیر از اینها هم یه چند تا معرفی کن ممنون

شرمنده اینا که نام بردند دوستمون سوکت AM3 هستند و نه AM2+
و اینکه با این سوکت فقط میتونی کانتر بزنی!
بهترین راه خرید اینتل i3 و یه مین 1150 هست!
(965 دست دوم هم در بهترین حالت 220 تومن میارزه!!!!

شرمنده اینا که نام بردند دوستمون سوکت AM3 هستند و نه AM2+
و اینکه با این سوکت فقط میتونی کانتر بزنی!
بهترین راه خرید اینتل i3 و یه مین 1150 هست!
(965 دست دوم هم در بهترین حالت 220 تومن میارزه!!!!
دوست عزیز دشمنتون شرمنده باشه
من خودم گفتم اینتل بهتره(مخصوصا سری هاکسول)
سوکت این سی پی یو ها am3 و am2+ هست که من خودم 945 و 965 رو روی سوکت am2+ نصب و استفاده کردم(5 سال پیش).

با سلام مجدد آقا فرشید با توجه ب مین قدیمی چ قطعاتی پیشنهاد میکنید و لازم ب ذکره ک مین قدیمیم آکه و دست

قرار شد شما مدل دقیق تمام قطعات فعلی رو بگی تا مشاوره بدم، وگرنه دفعه ی پیش هم گفتی قدیمیه.
مطالب قبلی رو هم نقل قول کنید لطفا

تو تاپیک خودش که کسی محل نمیده، باز اینجا جواب بدین!:d
فرق بین این دو تا مونیتور چیه؟
کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
ASUS VS229HJ 22Inch IPS Monitor
ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor

برای چه کاری کدوم رو پیشنهاد می کنیم؟!

فرق این دو مدل اینه که مدل VX229H قراره پنل با کیفیت تری داشته باشه و طراحی متفاوتی هم داره. پنلهای AH IPS نمونه ارتقا یافته و با رنگهای دقیقتر IPS معمولی هستند

برای بازی پنلهای TN سرعت بازیابی بالاتری دارند و عموما مناسبتر هستند. برای دیدن فیلم و طراحی و گرافیک هم پنلهای IPS بهتر هستند.

دوستان زحمت کشیدن برای 4 میلیون یک سیستم گفتن اما متاسفانه پول جور نشد و الان بودجه شده 3.5... اگر امکانش هست یک سیستم بگید با این پول یکی هم اینکه یکم وایسم این مبلغ رو افزایش بدم یا سیستمی که با این پول میشه گرفت با یکم بیشترش خیلی فرق نمیکنه..(برای مصرف گیم بیشتر میخوام و برنامه نویسی)
(داشتن DVD درایو هم خیلی مهم نیست در ازای قطعه بهتر میتونم ازش صرف نظر کنم)

رایتر قیمتی نداره که بخواد تغییری توی بقیه ی قطعات اینجاد کنه.

در مورد انتخاب سیستم 3.5 تا 4 تومن هم باید صریحا بگم که صبر کنید و بودجه رو به 4 تومن افزایش بدید، سیستم 4 تومنی برای بازی بسیار قویتر از سیستم 3.5 میلیونی خواهد بود!

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:R9 280X 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

این سیستم حدود 3600 خواهد شد.

با سلام
من 1 سیستم کامل میخوام یعنی کیس و مانیتور و کیبورد و موس تا 4 تومن میتونم خرج کنم

خودم به 1 نتیجه رسیدم

cpu Intel Core™ i5-4460
MSI H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard
Seagate Barracuda 1TB 7200.12 32MB Buffer HDD
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3 *2
Zotac GTX 970 4GB GDDR5
Green 700A-HP Power Supply Unit
Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor
ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
A4Tech Bloody B120 Back-light FA Layout Gaming Keyboard
A4Tech Bloody V3M 3200Dpi Gaming Mouse

به نظر شما افزایش بودجه بدم مانیتور
LG 25UM65 Ultra-Wide IPS LED Monitor وردارم؟

شمام اگه میشه پیشنهاد بدید با 4 تومان چی وردارم فوقش 300 بتونم افزایش بودجه بدم؟

کیس هم green سرور دارم همه چی توش جا میشه

برای چه کاری کدوم رو پیشنهاد می کنیم؟!

فرق این دو مدل اینه که مدل VX229H قراره پنل با کیفیت تری داشته باشه و طراحی متفاوتی هم داره. پنلهای AH IPS نمونه ارتقا یافته و با رنگهای دقیقتر IPS معمولی هستند

برای بازی پنلهای TN سرعت بازیابی بالاتری دارند و عموما مناسبتر هستند. برای دیدن فیلم و طراحی و گرافیک هم پنلهای IPS بهتر هستند.
برای کنسول PS4!
غیر از این دو چه مدل دیگه ای خوبه؟

رایتر قیمتی نداره که بخواد تغییری توی بقیه ی قطعات اینجاد کنه.

در مورد انتخاب سیستم 3.5 تا 4 تومن هم باید صریحا بگم که صبر کنید و بودجه رو به 4 تومن افزایش بدید، سیستم 4 تومنی برای بازی بسیار قویتر از سیستم 3.5 میلیونی خواهد بود!

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:R9 280X 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

این سیستم حدود 3600 خواهد شد.
خیلی ممنون اگر امکانش هست سیستم 4 میلیونی پیشنهادیتون رو هم بگید ممنون میشم بعد یک سوالی من داشتم اون هم اینه که من جای مد نظرم برای کیس خوب هست اما جای کافی برای مانیتور خوب و بزرگ ندارم امکانش هست از لپ تاپم به عنوان مانیتور استفاده کنم یا یک مانیتور جدید حتما باید خریده بشه ؟

سلام خدمت آقا فرشید و دوستان
من برای اسپیکر logitech z906 و edifier s730 یه کارت صدا میخوام نظر خودم روی کریتیو z هست بیشتر هم برای موسیقی ولی بعضی ها گفتن با مینهای گیگا گیمینگ realtek 1150 فرق زیادی نداره میخواستم بدونم کسی تست کرده ببینه چقدر فرق دارن

با سلام مجدد آقا فرشید با توجه ب مین قدیمی چ قطعاتی پیشنهاد میکنید و لازم ب ذکره ک مین قدیمیم آکه و دست

برادر هیچ قطعه ای ندارم تو کامنتای قبلی هم عرض کردم فقط مین دارم ک اونم پارسال با راهنمایی شما خریدم قصدم تکمیل اون بود ک نشد ،همین الانم این مین خریدار داره ولی با توجه ب صحبتای قبلی ک گفتید همین هم میشه بست و سیستم خوبی خواهد بود چ قطعاتی پیشنهاد میکنید با تشکر

برای کنسول PS4!
غیر از این دو چه مدل دیگه ای خوبه؟

برای کنسول انتخاب برتر یه TV باسایز بزرگتر از مانیتور هست، مدلهای 32 یا 40 اینچ ، چون معمولا هنگام بازی با کنسول در فاصله ی بسیار بیشتری از دستگاه قرار می گیرند تا هنگامی که با PC کار می کنند.

اگر هم حتما می خواید مانیتور باشه زیر 27 اینچ برندارید.

خیلی ممنون اگر امکانش هست سیستم 4 میلیونی پیشنهادیتون رو هم بگید ممنون میشم بعد یک سوالی من داشتم اون هم اینه که من جای مد نظرم برای کیس خوب هست اما جای کافی برای مانیتور خوب و بزرگ ندارم امکانش هست از لپ تاپم به عنوان مانیتور استفاده کنم یا یک مانیتور جدید حتما باید خریده بشه ؟

سیستم 4 میلیونی رو دفعه ی اول معرفی کردم که!
فرقش با این سیستم فقط در کارت گرافیکی هست که مدلش GTX 970 میشه.

از لپ تاپ نمیشه بعنوان خروجی تصویر استفاده کرد. پورت HDMI یا هر پورت تصویری روی لپ تاپ فقط خروجی هست، یعنی تصویر رو به TV یا مانیتور دیگه ای میده.

سلام خدمت آقا فرشید و دوستان
من برای اسپیکر logitech z906 و edifier s730 یه کارت صدا میخوام نظر خودم روی کریتیو z هست بیشتر هم برای موسیقی ولی بعضی ها گفتن با مینهای گیگا گیمینگ realtek 1150 فرق زیادی نداره میخواستم بدونم کسی تست کرده ببینه چقدر فرق دارن

شما که خودت صاحبنظر هستی و نیازی به گفتن نداره، ولی بهترین گزینه همون CREATIVE Sound Blaster Z هست. روی کاغذ شاید فرقی با مشخصات ALC 1150 نداشته باشه اما قطعاتی که روی این کارت استفاده شده کیفیت خروجی رو در تمام دامنه فرکانسی بسیار بالا برده و در بازی و پخش موزیک و فیلم رقیبی نداره. بعلاوه امکانات کنترل پنل CREATIVE رو که من سالهاست ازش استفاده می کنم هیچ کارت صدای برند دیگه ای هم نداره.

برادر هیچ قطعه ای ندارم تو کامنتای قبلی هم عرض کردم فقط مین دارم ک اونم پارسال با راهنمایی شما خریدم قصدم تکمیل اون بود ک نشد ،همین الانم این مین خریدار داره ولی با توجه ب صحبتای قبلی ک گفتید همین هم میشه بست و سیستم خوبی خواهد بود چ قطعاتی پیشنهاد میکنید با تشکر

آخه یه دونه قطعه که به کاری نمیاد، تصور من این بود که سیستم کاملی دارید. یه دونه مادربرد رو به تنهایی برای چه کاری خریدید؟
در اینصورت بهتره مادربرد رو بفروشید و تمام قطعات رو جدید بردارید،

برای کنسول انتخاب برتر یه TV باسایز بزرگتر از مانیتور هست، مدلهای 32 یا 40 اینچ ، چون معمولا هنگام بازی با کنسول در فاصله ی بسیار بیشتری از دستگاه قرار می گیرند تا هنگامی که با PC کار می کنند.

اگر هم حتما می خواید مانیتور باشه زیر 27 اینچ برندارید.

مسئله اصلی بودجه هست، نهایتا تا 800 بیشتر نمیتونم بدم، که با این پول هم نه تلویزون میدن و نه مونیتور 27!!
با این پول چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or