دوستان تا 800 تومن یک مین خوب معرفی کنید حتما هم SLI ساپورت کنه
من خودم این 2 مدل رو انتخاب کردم اگه مدل بهتری هست پیشنهاد بدین ؟
Asus Z97 Sabertooth Mark 2
Asus Z97 Maximus VII Ranger
دوستان برای بحث درمورد پرینتر و خرید اون کجا باید بپرسم؟ اینجا؟
با تشکر
سلام آقا فرشید خسته نباشید.
ممنون میشم PC (بدون مانتیور) تا 800 تومن بهم معرفی کنید.
باتشکرهمین جا سوال کنید، در حد اطلاعاتم پاسخگو هستم.
موس لاجیتک G400S و موس پد لاجیتک G440 برای گیمینگ در رنج قیمت خودشون خوب هستند ؟ محصول با کیفیت مشابه از برند دیگری هست ؟
باتشکر
راستش میخوایتم بدونم کارتریج چی هشتش؟ میشخ فقط لینک ندید:d یعنی خودتون برام توضیح بدید
سلام لطفا یکی منو راهنمایی کنه می خوام با 6 تومن یه سیستم ببندم(1-لخته لختم هیچی ندارم پس از کیس بگیرید تا مادربورد رو باید حتما تهیه کنم و باید کلش بشه 6تومن -2-برای پیشنهاد دادن موس و کیبورد قیمت رو جدا حساب کنید یعنی کیس دربیاد حدود 6 تومن و موس و کیبورد رو جدا بهم پیشنهاد بدید تا سقف 1 تومن-3- مانیتور رو هم جدا زحمتشو بکشید
)
کارت فقط ضعیفه تو این سیستم که با تعویض اون پاور هم در صورت خرید کارت قوی باید عوض بشه، که برای این دو تا با هم و تو رزلوشن فول اچ دی و فریم بالای ۴۰ دیگه حداقل باید ۱۱۰۰ کنار بگذاری برای خرید gtx 760/ r9 280 و پاور ۶۰۰ واتدوستان من اگه بخوام قطعات این کیس رو ارتقا بدم به نظرتون کدومشون رو عوض کنم (برای بازی با رزولوشن 1080p و بالای ۴۰ فریم )
CPU : Intel Core I5 4690
Ram: 8 Gb DDR3 1600
VGA: Asus Gt730 128 bit 2 GB
M/B : Asus H81 bPlus
Power: Green 530W
اقا من یه سواله مسخره دارمl-) این alien ware area 51 خفن ترین کیس دنیاست ؟ همه بازیهایه جدیدو می کشه؟![]()
ارزش که داره و تفاوت محسوسه، بیشتر از ۵۰ درصد میشه، و تو گیم هایی که رم بالا بخواد بیشتر هم میشه اختلاف.سلام و خسته نباسید
من دو تا کارت asus 7770 2g دارم که کراس شده میخواستم بپرسم در صورت ارتقا به مدل asus r9 280x تفاوت ریاد و چشمگیری در اجرای بازی ها احساس میشه و اینکه ارزش هزینه رو داره یا نه؟
و یه سوال دیگه ایا صحت داره پردازنده سیستم روی عملکرد کارت گرافیک تاثیر داره و اگه ضعیف باشه کارایی گرافیک رو کم میکنه؟
یه سوال l-)میخوام یه کیس بگیرم خودمم یه دونه دارم یه کیس بخرم بهتره یا همینو ارتقاش بدم ؟ بد هر کیسیرو هر چه قدر بخوای می تونی ارتقاش بدی یا بستگی به کیس داره؟