مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان تا 800 تومن یک مین خوب معرفی کنید حتما هم SLI ساپورت کنه

من خودم این 2 مدل رو انتخاب کردم اگه مدل بهتری هست پیشنهاد بدین ؟
Asus Z97 Sabertooth Mark 2
Asus Z97 Maximus VII Ranger

همون RANGER انتخاب خیلی خوبی هست و مختص گیمینگ بهینه سازی شده.

دوستان برای بحث درمورد پرینتر و خرید اون کجا باید بپرسم؟ اینجا؟
با تشکر

همین جا سوال کنید، در حد اطلاعاتم پاسخگو هستم.

سلام آقا فرشید خسته نباشید.
ممنون میشم PC (بدون مانتیور) تا 800 تومن بهم معرفی کنید.

با 800 تومن به سختی بشه حتی یه کیس رده پایین بست اما این توصیه میشه:

CPU:PENTIUM G3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H81-M
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 430w
CASE:MAGNUM2

حدود 980 تومن میشه.

گزینه ی دیگه ترکیب APU های FM2 و مادربرد سازگار با اون هست که از نظر گرافیکی راندمان بهتری خواهد داشت، هر چند که باز برای بازی مناسب نیست.

سلام لطفا یکی منو راهنمایی کنه می خوام با 6 تومن یه سیستم ببندم:دی(1-لخته لختم هیچی ندارم پس از کیس بگیرید تا مادربورد رو باید حتما تهیه کنم و باید کلش بشه 6تومن -2-برای پیشنهاد دادن موس و کیبورد قیمت رو جدا حساب کنید یعنی کیس دربیاد حدود 6 تومن و موس و کیبورد رو جدا بهم پیشنهاد بدید تا سقف 1 تومن-3- مانیتور رو هم جدا زحمتشو بکشید:دی)

موس لاجیتک G400S و موس پد لاجیتک G440 برای گیمینگ در رنج قیمت خودشون خوب هستند ؟ محصول با کیفیت مشابه از برند دیگری هست ؟

بله، G400s در رده ی خودش ماوس خوبی هست.
از برند RAZER هم می تونید انتخاب کنید، مدلی مثل RAZER Death Adder و ماوس پدهای Glatius

باتشکر
راستش میخوایتم بدونم کارتریج چی هشتش؟ میشخ فقط لینک ندید:d یعنی خودتون برام توضیح بدید

کارتریج قطعه ای توی پرینتر هست که شامل جوهر( چه پودر جوهر برای مدلهای لیزری و چه مایع جوهر برای مدلهای جوهر افشان) و قطعات مرتبط دیگه میشه که قابل تعویض و جابجایی هست و در صورت خالی شدن یا خراب شدن باید با همون مدل کارتریجج تعویضش کرد یا تعمیرش کرد.

Cartridges.jpg

سلام لطفا یکی منو راهنمایی کنه می خوام با 6 تومن یه سیستم ببندم:دی(1-لخته لختم هیچی ندارم پس از کیس بگیرید تا مادربورد رو باید حتما تهیه کنم و باید کلش بشه 6تومن -2-برای پیشنهاد دادن موس و کیبورد قیمت رو جدا حساب کنید یعنی کیس دربیاد حدود 6 تومن و موس و کیبورد رو جدا بهم پیشنهاد بدید تا سقف 1 تومن-3- مانیتور رو هم جدا زحمتشو بکشید:دی)

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

اینا یه کیس کامل هستن و حدود 5950 میشن.

برای ماوس و کیبورد هم میشه از لاجیتک و RAZER انتخاب کرد، تنوع زیاده و انتخاب هم کمی سلیقه ای هست.

برای مانیتور می تونید مدل ASUS VX238 رو انتخاب کنید که حدود 780 هست یا مدل حرفه ای تر VG248QE که حدود 1400 هست و فرکانس 144 هرتز داره و 3D هم پشتیبانی می کنه.

دوستان من اگه بخوام قطعات این کیس رو ارتقا بدم به نظرتون کدومشون رو عوض کنم (برای بازی با رزولوشن 1080p و بالای ۴۰ فریم )
CPU : Intel Core I5 4690
Ram: 8 Gb DDR3 1600
VGA: Asus Gt730 128 bit 2 GB
M/B : Asus H81 bPlus
Power: Green 530W

دوستان من اگه بخوام قطعات این کیس رو ارتقا بدم به نظرتون کدومشون رو عوض کنم (برای بازی با رزولوشن 1080p و بالای ۴۰ فریم )
CPU : Intel Core I5 4690
Ram: 8 Gb DDR3 1600
VGA: Asus Gt730 128 bit 2 GB
M/B : Asus H81 bPlus
Power: Green 530W
کارت فقط ضعیفه تو این سیستم که با تعویض اون پاور هم در صورت خرید کارت قوی باید عوض بشه، که برای این دو تا با هم و تو رزلوشن فول اچ دی و فریم بالای ۴۰ دیگه حداقل باید ۱۱۰۰ کنار بگذاری برای خرید gtx 760/ r9 280 و پاور ۶۰۰ وات

اقا من یه سواله مسخره دارمl-) این alien ware area 51 خفن ترین کیس دنیاست ؟ همه بازیهایه جدیدو می کشه؟ :">

نه دوست عزیز، اونها هم از قطعاتی ساخته میشن که ما هم می بینیم و دسترسی داریم، چیزی نیست که فقط توی سیستمهای اونا باشه!

تنها تفاوت توی کیسهای طراحی اختصاصی این شرکتها، سیستم های خنک کننده ی مایع اختصاصی و کلا تفاوت در ظاهر و زرق و برق کیس هست. قیمتشون هم خیلی گرونتر درمیاد.

سلام و خسته نباسید
من دو تا کارت asus 7770 2g دارم که کراس شده میخواستم بپرسم در صورت ارتقا به مدل asus r9 280x تفاوت ریاد و چشمگیری در اجرای بازی ها احساس میشه و اینکه ارزش هزینه رو داره یا نه؟
و یه سوال دیگه ایا صحت داره پردازنده سیستم روی عملکرد کارت گرافیک تاثیر داره و اگه ضعیف باشه کارایی گرافیک رو کم میکنه؟

سلام و خسته نباسید
من دو تا کارت asus 7770 2g دارم که کراس شده میخواستم بپرسم در صورت ارتقا به مدل asus r9 280x تفاوت ریاد و چشمگیری در اجرای بازی ها احساس میشه و اینکه ارزش هزینه رو داره یا نه؟
و یه سوال دیگه ایا صحت داره پردازنده سیستم روی عملکرد کارت گرافیک تاثیر داره و اگه ضعیف باشه کارایی گرافیک رو کم میکنه؟
ارزش که داره و تفاوت محسوسه، بیشتر از ۵۰ درصد میشه، و تو گیم هایی که رم بالا بخواد بیشتر هم میشه اختلاف.
بله، بشدت تاثیر داره! در صورت ضعیف بودن پردازنده جلوی کارت رو میگیره و به اصطلاح گلوگاه میشه

دوستان فرق بین این دوتا چی هست ارزش داره 100 تومن بشتر بدم برای Pro ؟

Samsung 850 EVO 120GB
Samsung 850 Pro 128GB

یا اصلا کلا بیخیال اینا بشم برم اینو بخرم ؟

AData XPG SX900 256GB SATAIII SSD

یه سوال l-)میخوام یه کیس بگیرم خودمم یه دونه دارم یه کیس بخرم بهتره یا همینو ارتقاش بدم ؟ بد هر کیسیرو هر چه قدر بخوای می تونی ارتقاش بدی یا بستگی به کیس داره؟

یه سوال l-)میخوام یه کیس بگیرم خودمم یه دونه دارم یه کیس بخرم بهتره یا همینو ارتقاش بدم ؟ بد هر کیسیرو هر چه قدر بخوای می تونی ارتقاش بدی یا بستگی به کیس داره؟

دوست من کیس شما اصلا مهم نیست چیه!
قطعات داخل کیس مهم هستن و تا وقتی که مدل قطعات سیستم رو نگید دوستان نمی تونن کمکتون کنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or