مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان برای خرید dvd writer چی پیشنهاد می کنید یدونه زیر 100 تومن و یدونه زیر 50 تومن پیشنهاد بدید.
مودم وایرلس یدونه تا 100 تومن و یدونه تا 150 هم لطفا بهم پیشنهاد بدید(نمیدونم تا 150 میشه cisco یا Asus گرفت)...پیشاپیش مرسی :x

آخرین ویرایش:
درود به اساتید تاپیک
از سیستم قبلی ام یک رایتر و یک هارد یه ترا برام مونده، سه تومن هم برای سیستم جدید فراهم کرده ام اگر یک کیس مناسب معرفی کنید ممنون می شوم (با این کیس پیشنهادی در بازی ها جدید چه خروجی می تونم بگیرم؟)
سپاس

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:ZOTAC Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 3260 میشه و بهتره از اینا کمتر برندارید.
تا دو سال بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1080 رو پشتیبانی خواهد کرد.

درود جناب فرشید
چند روز پیش این سیستم رو پیشنهاد دادید حالا من بودجه خرید رو به چهار تومن افزایش دادم اگر میشه یه موس و یک کیبورد مناسب هم معرفی کنید،با این بودجه میتونم از ایسوس کارت گرافیک رو بردارم؟

با سلام
بعد اینکه x360 داشتم و فروختم پی x1 بودم که ظاهرا کپی خورشون منتفی
حالا میخوام از pc استفاده کنم برا گیم...pc فعلی م فقط توانایی اجرای pes 6 رو داره:d
اینکه یک قطعه قیمتش 2 تا 3 ملیونه و یکی دیگه 500 هزار دلیلش چیه؟یعنی اونی که قطعه 500 هزاری رو داره توانایی اجرای بازی هارو رو حالت high نداره؟
من نهایت میخوام تا 2 و نیم برا سیستم هزینه کنم...(هارد و مانیتور خودم دارم:d)
سوال من اینه که با این مقدار بودجه تا چند مدت میتونم بازی های روز رو اجرا کنم و کی سیستم out of date میشه؟

دوستان برای خرید dvd writer چی پیشنهاد می کنید یدونه زیر 100 تومن و یدونه زیر 50 تومن پیشنهاد بدید.
مودم وایرلس یدونه تا 100 تومن و یدونه تا 150 هم لطفا بهم پیشنهاد بدید(نمیدونم تا 150 میشه cisco یا Asus گرفت)...پیشاپیش مرسی :x

تفاوت اونچنانی ندارن و یه SAMSUNG یا aSUS که 55 تا 70 تومن هستن کفایت می کنه، عمرشون هم محدوده و نباید براش زیاد هزینه کرد.

واسه مودم هم یه TPLINK 8961 توصیه میشه که دو آنتنه و قوی هست و قویترین مدل هم 8970 هست که حدود 200 تومن هست. از ایسوس در این رده ها فعلا چیزی موجود نیست.

درود جناب فرشید
چند روز پیش این سیستم رو پیشنهاد دادید حالا من بودجه خرید رو به چهار تومن افزایش دادم اگر میشه یه موس و یک کیبورد مناسب هم معرفی کنید،با این بودجه میتونم از ایسوس کارت گرافیک رو بردارم؟

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 4 تومن میشه و بازم بودجه ی زیادی برای کیبورد و ماوس گیمینگ حرفه ای نمی مونه، اونا حداقل یه 300 تومنی بودجه اضافه تر می خواد.
گرافیک رو از اول ایسوس یا گیگا حساب کردم.

سلام دوستان این سیستم چطوره؟
ASUS H81MC
I3 4150
Corsair VS650 Power Supply
GEIL DRAGON 4GB 1600MHz*2
WD Blue 1TB
Green X2
Zotac GTX 970
لطفا راهنمایی کنید ممنون.

تو این قطعات فقط پردازنده به نسبت بقیه کمی ضعیفتر هست که الته اگه بودجه محدود هست کاریش نمیشه کرد.

با سلام
بعد اینکه x360 داشتم و فروختم پی x1 بودم که ظاهرا کپی خورشون منتفی
حالا میخوام از pc استفاده کنم برا گیم...pc فعلی م فقط توانایی اجرای pes 6 رو داره:d
اینکه یک قطعه قیمتش 2 تا 3 ملیونه و یکی دیگه 500 هزار دلیلش چیه؟یعنی اونی که قطعه 500 هزاری رو داره توانایی اجرای بازی هارو رو حالت high نداره؟
من نهایت میخوام تا 2 و نیم برا سیستم هزینه کنم...(هارد و مانیتور خودم دارم:d)
سوال من اینه که با این مقدار بودجه تا چند مدت میتونم بازی های روز رو اجرا کنم و کی سیستم out of date میشه؟

با 2500 میشه یه سیستم معمولی برای بازی بست که می تونه بیشتر بازیها رو با تنظیمات High اجرا کنه و تا 12 ماه آینده هم فریم مناسب رو توی بازیهای جدید بده. بعد از اون باید کارت گرافیک یا پردازندش ارتقا پیدا کنن.

سلام یکی از دوستان که وزش خیلی خوب هست مخواد بهترین pc برای گیم رو جم کنه البته تا 9-10 تومن شما چی میتونید بهش پیشنهاد بدید (مانیتور هم میخواد Full HD )

آخرین ویرایش:
سلام یکی از دوستان که وزش خیلی خوب هست مخواد بهترین pc برای گیم رو جم کنه البته تا 9-10 تومن شما چی میتونید بهش پیشنهاد بدید (مانیتور هم میخواد Full HD )

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 HERO
VGA:2*Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W EnerMax
CASE:GREEN X8
MONITOR: ASUS VG248QE

اینا با مانیتور حدود 9540 درمیاد و بهترین گزینه هست برای بازی در کیفیت بی نهایت!

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 HERO
VGA:2*Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W EnerMax
CASE:GREEN X8
MONITOR: ASUS VG248QE

اینا با مانیتور حدود 9540 درمیاد و بهترین گزینه هست برای بازی در کیفیت بی نهایت!
این سیستم watercooling نمیخواد ؟
و این که کیس هم میخواد یه چیز خیلی قشنگ باشه
این سیستم watercooling نمیخواد ؟
و این که کیس هم میخواد یه چیز خیلی قشنگ باشه

چرا، می تونید مدل CORSAIR H100i رو اضافه کنید که 470 تومن به مبلغ کل اضافه می کنه.
کیس هم سلیقه ای هم و مدل معرفی شده هم از نظر من هم مستحکم و هم زیباست، باز انتخاب با خودتون هست.

دوستان تا 800 تومن یک مین خوب معرفی کنید حتما هم SLI ساپورت کنه

من خودم این 2 مدل رو انتخاب کردم اگه مدل بهتری هست پیشنهاد بدین ؟
Asus Z97 Sabertooth Mark 2
Asus Z97 Maximus VII Ranger

سلام دوستان این سیستم چطوره؟
ASUS H81MC
I3 4150
Corsair VS650 Power Supply
GEIL DRAGON 4GB 1600MHz*2
WD Blue 1TB
Green X2
Zotac GTX 970
لطفا راهنمایی کنید ممنون.

فکر کنم پردازنده گلوگاه شه! شایدi5 4440 خوب باشه واسه اینکه کارت گرافیک در حد خودش کار کنه...
البته با مشخصات روی کاغذی که هست من گفتم تو عمل شاید اینطور نباشه و باهم مچ باشن..

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or