مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بودجم زیاد نیست:( از 500 تومن بیشتر نشه.
کل سیستم میخام اینقدر بشه با مانیتور وکیس و کیبورد...
تو کار گیم نت زیاد سر رشته ندارم.نمیدونم چه بازیهایی خوبه و بیشتر بازی میشه .آیا با این بوجه میشه بازی های خوب رو رو سیستم ها داشته باشم.
اگه میشه جواب اینها رو هم بدین :

آیا این سیستم واسه گیم نت خوبه؟
Mian Board : Elite Grop Es Ga Geforce 6100 M2 -am
Cpu : Amd Le1100
Ram : 1gb
اینو یه فروشنده بهم پیشنهاد داد گرافیکش Onboard 512 Mb هستش،خیلی هم تعریف میکرد که به هیچ بازی نه نمیگه منم چون کل سیستم حدود 320 تومن در میومد و ارزون بود با اینکه اصلا از وسائل Onboard خوشم نمیاد ولی قیمتش وسوسه کننده هست.
در ضمن Cpu این سیستم بالا 45 وات هستش . این قظیه چقدر مهمه؟
و اینکه آیا حقیقت داره که یه Cpu Dual Core X2 یه مین خوب و گرون قیمت میخاد و روی مادر بورد های 70 - 80 تومنی به خوبی جواب نمیده و حداکثر کاراییشو نداره؟
با تشکر فراوان:love:
با 500 تومان می تونی سیستم بهتری ببندی.
CPU : AMD ATHLON X2 4400
Motherboard : ASUS M2N E
Graphic Card : ZOTAC 8600GT 256MB DDR3
RAM : 1G Crucial Ballistix DDR2 800 CL 4-4-4-12
POWER : ACBEL 380W
Monitor : Samsung Flat 17inch
بقیه رو دیگه سلیقه ای هست.

سلام.....

اقا من الان یک cpu مدل e6550 دارم می خواستم اینو 120 تومن رد کنم به جاش Q6600 یا E8400 بگیرم :biggrin1: . اولان می خواستم بدونم این کار ارزششو داره :biggrin1::confused: ؟دوما اگه ارزشو داره کدوم مدل بهتر :confused: ؟

بعد می خواستم یک hard و یک رایتر ( multi drive ) بگیرم بوجه من هم برای این دوتا باهم 150 تومن ( به جز پردازنده :biggrin1: ) هست . لطف کنید مدل خوبش به من معرفی کنید ( راستی این قضیه sata 2 چیه میگن سرعتش 3gb/s هست !)

راستی یک سری به ادرس زیر بزنین ببینین این رده بندی که کرده برای پردازنده ها درسته میشه روش حساب کرد :
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

باتشکر ......

من حدود 900 تومان بودجه دارم،بهترین سیستمی که میتونم بگیرم چیه؟(بدون مانیتور)
راهنمایی کنین لطفآ
CPU : Intel Core2Duo E6750
Motherboard : Asus P5K
Graphic Card : BFG 8800GT OC or ZOTAC 8800GT HDMI OC
RAM : 2G Curcial Ballitix DDR2 800 CL4-4-4-12
Power : GREEN 580W
Hard disk : Western digital 320G

سلام.....

اقا من الان یک cpu مدل e6550 دارم می خواستم اینو 120 تومن رد کنم به جاش Q6600 یا E8400 بگیرم :biggrin1: . اولان می خواستم بدونم این کار ارزششو داره :biggrin1::confused: ؟دوما اگه ارزشو داره کدوم مدل بهتر :confused: ؟

بعد می خواستم یک hard و یک رایتر ( multi drive ) بگیرم بوجه من هم برای این دوتا باهم 150 تومن ( به جز پردازنده :biggrin1: ) هست . لطف کنید مدل خوبش به من معرفی کنید ( راستی این قضیه sata 2 چیه میگن سرعتش 3gb/s هست !)

راستی یک سری به ادرس زیر بزنین ببینین این رده بندی که کرده برای پردازنده ها درسته میشه روش حساب کرد :

باتشکر ......
شما اگر بودجه داری که خرید Q6600 مناسب هست و چون 4 هسته ای بهتراز E8400 .
برای خرید می تونی
DVD Writer : Samsung 20X بگیری 35 تومان
Hard : Western digital 320G بگیر 80 تومان

کلا فرق زیادی بین SATA 1 , SATA 2 نیست و تاثیری در هادر و سرعتش نداره.
در ضمن تمام هارد های بازار SATA 2 هستند.

بله این رده بندی که در سایت گذاشته درست هست.

سلام.....

اقا من الان یک cpu مدل e6550 دارم می خواستم اینو 120 تومن رد کنم به جاش Q6600 یا E8400 بگیرم :biggrin1: . اولان می خواستم بدونم این کار ارزششو داره :biggrin1::confused: ؟دوما اگه ارزشو داره کدوم مدل بهتر :confused: ؟راستی این قضیه sata 2 چیه میگن سرعتش 3gb/s هست
خوب ارزش که داره بین اون دوتا q6600 چهار هسته ای با 8mb کش سطح دو و e8400 دو هسته ای با 6mb کش و تکنولوژی 45nm .
به نظر من e8400 انتخاب بهتری میتونه باشه با توجه به قدرت اور و تازه وارد بودنش ولی به نظر من عوض نکن فعلا همینو نگه دار.
sata2 هم فرق زیادی با sata1 نداره فقط نرخ تبادل اطلاعات 2 برابر یا هم 3gb/s هستش. sata1 150mb/s
من دوتا رم یک گیگ میخوام بخرم یک DDR1 و یک DDR2
اگه کسی قیمتها و مارک های خوبش رو میدونه لطفا بگه
نگفتی چه باسی؟
ولی خوب ddr2 800 الان 1gb از 38 39 داره تا 70 75 تومن .
سوال؟الان قوی ترین کارت گرافک XT 3870 512 MB هست؟
الان قویترین کارت hd 3870x2 هستش.

آخرین ویرایش:
من حدود 900 تومان بودجه دارم،بهترین سیستمی که میتونم بگیرم چیه؟

CPU : intel e6550 or e6750
RAM : 2gb 800 patriot or ocz
MAIN : giga ga-p35-ds3r
VGA : bfg or xfx 8800gt or inno3d 8800gts 512mb
HDD : samsung 320gb 16mb
POWER : green gp580b

سلام.....

باتشکر ......

سلام
CPU تو نگه دار! بیخودی عوض نکن که فرقی نداره...خیلی میخوای مثل 8400 بشی یه اور ساده کن بیا روی 3000.
اگرم خیلی دوست داری عوضش کنی روی خرید Q6600 شک نکن...هر چیه 4 هسته ای هست و اینده ی بهتری داره...
به اون تست هم اعتنایی نکن...برنامه ها با هم فرق دارن;)
به هر حال باز هم میگم خرید CPU جدید فعلا کار بیهوده ای هست...مخصوصا اگه باز بخوای 2 هسته ای بگیری!!!!!!!!!
الان قویترین کارت hd 3870x2 هستش.

همیشه هم قویترین نیست!
بازم 100000 بار بستگی به هزار چیز مثل درایور و گیم و ... داره...

با سلام
یه مادر برد خوب میخاستم که گرافیک ONBOARD خوبی داشته باشه و با CPU :AMD ATHLONE X2 4400 به خوبی مچ باشه و بعدا بتونم کارت گرافیک 8600GT رو روش نصب کنم.
با تشکر

1-برای این سیستم چه پاوری لازمه؟چند وات؟

Main: asus maximus formula
Cpu: pentium D 3.6
Ram: 2gig
Graphic: Ati 2600 Pro 256 OR En 8600Gts 256

در ضمن من این سیستمو برا کپچر کردن و کار با فیلمو این چیزا می خوام فکر می کنم خوب باشه در ضمن کسی اگه کپچر کارت خوب سراغ داره بگه تا 200.000 تومن

2-هارد SATA 1 به مادربردی که SATA 2 را ساپورت میکنه می خوره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or